Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
3 pagal https://transphoto.ru/photo/1169338/Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal yra žinoma, kelintu šiandien išvažiavo 2747 (jei išvis išvažiavo)?
- 1 patinka
Comment
-
Bėdos tokios, kad man rodos jis net nepristatytas dar...Parašė Svajonius Rodyti pranešimąJau tuoj vasaris, o 4575 vis dar neišvažiavo į maršrutus. Gal yra žinoma kokios bėdos su šiuo autobusu?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Lygtais pristatytas, tačiau bėdos su dokumentacija, kiek supratauParašė rytis001 Rodyti pranešimą
Bėdos tokios, kad man rodos jis net nepristatytas dar...
Comment
-
Keista, kad tik su vienu autobusu tokia problemaParašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Lygtais pristatytas, tačiau bėdos su dokumentacija, kiek supratau
Comment
-
4151,4152,4173, vienpamaininiai, fotobuse jau įamžinti.Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą2019-02-16 d. A10 maršrute pastebėtas ilgas solaris autobusas.
Comment
-
Bet nieks nenufilmavo, kaip jie pravažiuoja, nes vis SĮSP sako nepravažiuojama.Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
4151,4152,4173, vienpamaininiai, fotobuse jau įamžinti.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Šia diena buvo įrodyta, kad Senamiesčio gatvės ,,draugiškos'' ilgiems autobusamsParašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
Bet nieks nenufilmavo, kaip jie pravažiuoja, nes vis SĮSP sako nepravažiuojama.
.
Comment
-
Greičiausiai pats VVT savo iniciatyva.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKieno iniciatyva buvo leisti ilgus autobusus 10-am? Ar tik ne pačio SĮSP?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Šitas mitas jau seniai sugriautas buvo. Net 11 laisvai gali dirbti ilgi. Ypatingų manevrų ten daryti nereikia, o standartiniai trumpi ir taip seniau važinėdavo.
Kieno iniciatyva buvo ilgi autobusai 10 - neaišku, bet faktas, kad dar gyvenam tarybinės "pokazūchos" laikais: į visus maršrutus, einančius per centrą buvo sumesti vien tik naujieji Solaris. Net ir į vienpamaininius.
Comment
-
O tai ten turi rudziu kalnai vazinet ar kas? As nematau jokios pakazuhos tame, bet kai pirmom dienom buvo gainiojami naujieji Solariai kazkur po kaimus uz Vilniaus, tai jo.. Tikrai toks sovietmetis, kazkam i sikna lindimas. Priedo ju pakankamai daug tu trumpu - ne tik centre matau, bet visam mieste. 10 trasa, jei gerai pastebejau buvo pakeista, kai vaziavo ilgieji - vaziavo pylimo g.Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠitas mitas jau seniai sugriautas buvo. Net 11 laisvai gali dirbti ilgi. Ypatingų manevrų ten daryti nereikia, o standartiniai trumpi ir taip seniau važinėdavo.
Kieno iniciatyva buvo ilgi autobusai 10 - neaišku, bet faktas, kad dar gyvenam tarybinės "pokazūchos" laikais: į visus maršrutus, einančius per centrą buvo sumesti vien tik naujieji Solaris. Net ir į vienpamaininius.
- 2 patinka
Comment
)
Comment