Parašė egiscrypth
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Bėgu skubu glaust, dar labiau bėgu pro prieki liptParašė egiscrypth Rodyti pranešimą
O Kaune planuojama padaryti kad būtina atsižymėti bilietą nežiūrint jo papildymo tipo (mėnesinis terminuotas ar kitaip) už neatsižymėjimą būtų simbolinė bauda 5 eurai. Taip padarius nereikėtų jokių skaičiuotojų srauto
Su juodąja magija, arba kokiomis futuristinėmis technologijomis, kurias Lietuvoje tikrai visi gali įpirktiParašė Briedis Rodyti pranešimąO išlipančius kaip suskaičiuoti?
Eilinį kart Egis nesąmones šneka.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Tai gal nuotrauką turi bent jau?Parašė rvr Rodyti pranešimąDar viena naujiena: į gatves išvažiavo perdažytas 3016.
Comment
-
Labai panašu į 3020. Irgi su baltu gar. nr. , tik be kalpokų. 3030 vat su jais.Parašė Erikass Rodyti pranešimą
Tai gal nuotrauką turi bent jau?
Comment
-
? Aš apie nuotraukas kalbu, o ne apie gar. nr.?Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
Labai panašu į 3020. Irgi su baltu gar. nr. , tik be kalpokų. 3030 vat su jais.
Comment
-
Nu tai va, aš dėl to ir prašau jo nuotraukos...Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąO perdažytas į tą pačią šviesiai raudoną spalvą, į tą ''naująjį dizainą be dizaino'', ar kažkaip kitaip?
Comment
-
Maždaug panašiu laikotarpiu nesimatė ir 3015. Šiandien jau dirba, tik dar neperdažytas ir su juodu garažiniu, kai tuo tarpu 3033 jau perklijavo į baltąParašė rvr Rodyti pranešimąDar viena naujiena: į gatves išvažiavo perdažytas 3016.
Comment
-
Ir dar su spalvotu VVT logotipu.Parašė Mettal Rodyti pranešimąMačiau ir aš sutemose tą 3016 - nieko ypatingo nesimatė, be to, kad baltas garažinis.
Comment
-
Ne. Apie tuos trumpus, kurie buvo gauti nauji, nes pavažiavus kol buvo dar visai nauji, tai neatrodė, kad ilgai temps. Ten dar buvo kažkoks hibridas, kurį gal tik pirmą mėn. teko gatvėse matyti.Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąČia apie ilgus turima omeny? Be abejo važinėja, kasdien.
Comment
Comment