Parašė Fulgur
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ikarus autobusai Lietuvoje
Collapse
X
-
Scan kokybė blogaParašė Al1 Rodyti pranešimąKokybė gera pagal tą laikotarpį. O gerai prižiūrimi jie ir dabar dar kai kuriose šalyse važinėja. Net 250.
Comment
-
Ikarus 255 Utenos autobusų stotyje (apie 1976-1979 m.). UAB „Utenos autobusų parkas“ archyvo nuotrauka.

http://www.utenoszinios.lt
Comment
-
Dar viena žiedinė sakryža buvo Savanorių/Pramonės/ŠiaurėsParašė Mettal Rodyti pranešimąOho! Nežinojau, kad toje vietoje yra buvusi žiedinė sankryža.
Comment
-
Sovietų sąjungoje populiaraus televizinio estradinės muzikos dainų festivalio "Metų daina" (Песня года) vienas iš atrankinių 1986 - ųjų metų koncertų (Песня-86), vyko Lietuvoje, Vilniaus koncertų ir sporto rūmuose. Televizijos žiūrovams buvo rodomi trumpi siužetai apie Vilnių, Trakų pilį, Kauną. Kaune, Rotušės aikštėje į kadrą papuolė pravažiuojantis "Ikarus 260" . Neaiškiai matosi garažinis ir valstybinis numeriai ir maršruto trafaretė. Gal kam pavyks įžiūrėti.
Comment
-
Truputį ne į temą. 1989 m. Lietuvoje jau buvo vakarietiškų automobilių?Parašė vidoq Rodyti pranešimą
Comment
-
Jų visada buvo, tačiau labai mažai, sakydavo, kad jūreiviai parsiplukdo jas iš užsienio. Vienas giminaitis tuo metu mašinos ieškojo, tai pamenu, kad Vilniaus turguje ne tik "vosmiorą", bet ir Audi apžiūrinėjo.Parašė Elis Rodyti pranešimąTruputį ne į temą. 1989 m. Lietuvoje jau buvo vakarietiškų automobilių?
Tiesa, mano skrudžas kaimynas tokiu metu rublius gelbėjo, nusipirko Audi už 25000 (!), po trejų metų išmetė, nes nieko nebeliko iš mašinos...
Comment
-
Čia dabartinė "Toks" teritorija?Parašė vidoq Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Čia naujas maršrutas prie 33 ar pats 33 buvo "G"? 1987 m. schemoje 33 yra paprastas, o 1991 m. irgi tik 33, ir jis stojo visose stotelėse.Parašė vidoq Rodyti pranešimą33G
Atvaizdas
Comment
-
http://old.marsrutai.lt/tinklarastis/3245.aspxParašė Mettal Rodyti pranešimąČia naujas maršrutas prie 33 ar pats 33 buvo "G"? 1987 m. schemoje 33 yra paprastas, o 1991 m. irgi tik 33, ir jis stojo visose stotelėse.
Man tik įdomu, kaip jis tą autobusą ten užvarė. Mindaugo tilto tuo metu nebuvo.
Comment

x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)

x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)
x.jpg)