Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Eismas Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybos metu

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Grazvis
    replied
    .. ir užtverti buvę apvažiavimai ką gi, smagu!

Komentuoti:

• milashius
    replied
    Jau atidarytas eismas naujais Pilaitės prospekto viadukais.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    O kada patį Pilaitės viaduką atidarys nesužinojai? Nes iš foto tai visai atrodo, kad jau pora dienų liko iki atidarymo (jeigu bandymų rezultatai leis).

Komentuoti:

• represser
    replied
    Viaduko ties Pilaitės prospektu bandymai

Kadangi beveik visą laiką dirbau, o įdarbinti ką nors su fotoaparatu fotografuoti šiandien nebuvo galimybės tai ir fotoreportažas gana skurdus

Įlinkio davikliai ties krantinėmis atramomis:

Įlinkio davikliai tarpatramio viduryje:

Įlinkio davikliai ties tarpinėmis atramomis:

Įranga įlinkiams matuoti:

Viaduko vaizdas iš šono:

Vaizdai po juo:

Paskubomis atlikta nuotrauka ant jo:

Vaizdas į pietus:

Vaizdas į šiaurę:

Apsauginio atitvaro pamatas:

Jų montavimas:

Kaip matote, bandymai buvo atliekami labai panašiai kaip ir L. Asanavičiūtės gatvės viadukui. Rytoj pagaliau vyks pėsčiųjų viaduko ties V. Maciulevičiaus gatve bandymai. Kadangi jie bus visiškai kitokie, tai ir nuotraukas pasistengsiu padaryti geresnes, bet įkelti turbūt išeis tik šeštadienio vakare. D. Gerbutavičiaus gatvės viaduko bandymai bus atliekami tik už kokių trijų savaičių. Kaip supratau šiandien, planuojama Vakarinio aplinkkelio II etapą atidaryti lapkričio 15 dieną, tačiau nereikia mano žodžių priimti labai rimtai, nes visko dar gali įvykti ir data pasikeisti

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    Prieš pat vakarinį dešinėje važiuojant nuo centro pilaitės prospektu už kažkokios balos bus 8 aukštų biznio centras tarp pilaitės pr. ir Rutkausko gatvės. Tai kad klausimas lieka atviras nes kitos vietos ten nėra, nebent nugriauti buvusį Moskvich servisą ar kažkas panašaus ten buvo.

Komentuoti:

• Haiku
    replied
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Jeigu aš gerai supratau iš ankstesnių postų, tai bus prieš vakarinį važiuojant iš centro. Po dešine. Ar ne?
    Taip, prieš aplinkelį iš centro pusės.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Ar kas žino kur tiksliai bus Prisma su >2ha teritorija? Turėtų būti už Vakarinio važiuojant iš centro Pilaitės prospektu. Bet kaip jie gali gerinti susisiekimą su Justiniškių gatve? Nes anot straipsnio:

Numatyta, kad statant „Prismos“ prekybos centrą taip pat bus investuojama į infrastruktūrą. Šalia jo planuojama įrengti šviesoforu reguliuojamą sankryžą su Pilaitės prospektu, pagerinti susisiekimo sąlygas su Justiniškių gatve.

http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj...#ixzz2g6CSCF1S
    Jeigu aš gerai supratau iš ankstesnių postų, tai bus prieš vakarinį važiuojant iš centro. Po dešine. Ar ne?

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Šviesoforo įrengimas Pilaitės prospekte yra eismo sąlygų gerinimas. Persišaldė galvą kažkas.

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    Ar kas žino kur tiksliai bus Prisma su >2ha teritorija? Turėtų būti už Vakarinio važiuojant iš centro Pilaitės prospektu. Bet kaip jie gali gerinti susisiekimą su Justiniškių gatve? Nes anot straipsnio:

Numatyta, kad statant „Prismos“ prekybos centrą taip pat bus investuojama į infrastruktūrą. Šalia jo planuojama įrengti šviesoforu reguliuojamą sankryžą su Pilaitės prospektu, pagerinti susisiekimo sąlygas su Justiniškių gatve.

http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj...#ixzz2g6CSCF1S

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Iš ryto Viršuliškiu skg buvo uždarytas.

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Šiandien jau atvežė asfaltavimo mašinas, matyt arba sankryžą tvarkys, Viršuliškių skg ozo g. arba asfaltuos po pilaitės viaduku.

Komentuoti:

• -XXX-
    replied
    Del grindos grandioziniu darbu piko metu ir man teko pastebeti. Kartais atrodo, kad tokiu budu jie bando reklamuotis

Komentuoti:

• Ginthus
    replied
    Parašė Little_man Rodyti pranešimą
    tačiau vienos kompanijos visai nesuprantu t.y. Grinda
    anie gi biudžetininkai yra, jiems viskas dzin B)

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Čia diskusija be galo, iš vairuotojo pusės, būtų gerai, kad kelininkai kelius tvarkytų kuo operatyviau, iš kitų pusių jie dirba taip kaip jiems nurodo, geras pvz Goštauto viadukas, pati kompanija sakė galim ir greičiau, bet savivaldybė sakė nėra už ką. Na ir t.t. tačiau vienos kompanijos visai nesuprantu t.y. Grinda, kuri žvėryną frezuoja ir asfaltuoja būtent piko metu, tiek vakar tiek šiandien važiuodamas į darbą tiesiog aikčiojau 7:30 darbai vyksta pilnu tempu, o dėl to kamsčiai Narbūto gatvėje. Ir tik Grinda sugeba viską daryti piko metu.

Komentuoti:

• fru
    replied
    Mūsų kamščiuose sudegintos tonos degalų - tonos akcizo į kelių biudžetą, iš kurio paskui mums juos ir stato, ir remontuoja

Komentuoti:

• Nekaunas
    replied
    XXX-ui

Siūlau išmokti rašyti

Komentuoti:

• -XXX-
    replied
    Sveiki visi,

Senokai stebiu sia tema. Gal jau pora metu, bet perskaites paskutines zinutes negalejau neprisiregistruoti ir netarti savo zodzio.

Parašė milashius Rodyti pranešimą
    Skaitau rinkčiausi brangiau mums visiems, nei man vienam sugadinta padanga ar ratlankis.
    Visiskai pritariu. Tai normalus ir teisingas zmogaus poziuris. Kitiems taip pat deretu imti pvz.

Taip jau susikloste gamtoj, kad normalus ir psichiskai sveikas zmogus turi noret ir siekti patogumu. Jei jam tinka ir patinka valandu valandas stoveti kamsciuose vienoj eismo juostoj (nes dvi kitos uzdarytos beveik siaip sau), kvepuoti automobiliu ismetamosiom dujom ir ziureti i sedincius salia priparkuotu volu rukancius kelininkus, paskui sokineti 15-20cm bortais (del stataus kelio supjaustymo), tai toki zmogu galima drasiai vadinti mazochistu ir siusti i durnina...
    Kad ir kaip bandyciau pateisinti kelininku darba, niekaip negaliu suprast, kodel negalima dirbti naktim ar bent jau vakarais? Kyla darbo kaina? Taip, visai logiska. Bet kitaip man ir dar tukstanciams vairuotoju kyla kuro sanaudos, gadinasi pakaba ir daznai nepigus ratlankiai. As jau nekalbu apie tai, kad daznai brangiausias dalykas musu gyvenimuose yra butent laikas, kuri vairuotojas gaista sededamas kamsciuose del kazkieno kvailumo. O vardan ko jei ne del musu paciu mokesciu moketuju statomi tie keliai? Tai kodel gi uz musu paciu pinigus negalima statyti taip, kad nesudaryt mums nepatogumu?

Neseniai teko kalbetis su zmogumi, kuris kazkada ilga laika dirbo vienoj tokioj kelininku imonej. Jis pats nesugebejo atsakyt i mano pateikta klausima vardan ko visa tai. Kilometriniai kamsciai, salia volu piko metu rukantys kelininkai ir tonos degalu sudegintos siaip sau. Nes net pasag ji pati galima (pabreziu GALIMA) derinti tokias darbu valandas, kokiom butu maziausiai trukdoma bendram transporto eismui, bet deja, taip vadinamiems "verchams" i tai tiesiog nusispjaut. Galu gale jis atsake konkreciai ir aiskiai "tu ka, uzmirsai kur tu gyveni?". Manau tuo atsakymu viskas ir pasakyta. Dar jis patare man neieskoti logikos ten, kur jos nerasi.

Kas gi del paties aplinkkelio. Idomu, ar si karta bus prisiminta apie tai, kad musu salyje yra nemazai dviratininku? Ir ar bus nutiesti dviracio takai salia aplinkkelio? Kol kas pirmas etapas kiek nustebino ir priverte keiktis pamacius "dviraciu takus". Takai, kurie prasideda staiga is niekur ir taip pat staiga atsiremia i kokius krumus, aukstus bortus ar visai remiasi i viaduko atramas.

Taip pat gal kas zino likusiu garazu likima? Kodel ju nenukele ir kelis nenukeltus garazus dar saugo apsaugos pensininku postas?
    Idomu dar butu suzinoti ir Sietino gatves likima. Nejaugi ji taip ir liks menulio krateriu prototipu su nuolat kilanciom dulkem ir balom priminanciom prudus?

Gal kas turi kokios informaciojos siais klausimais?
    Paskutinis taisė -XXX-; 2013.09.12, 23:09.

Komentuoti:

• Ginthus
    replied
    Parašė milashius Rodyti pranešimą
    Skaitau rinkčiausi brangiau mums visiems, nei man vienam sugadinta padanga ar ratlankis.
    Ne tu pirmas, ne tu paskutinis tokius briedus kalbi... iki pakol nereikia atsegti piniginės ir ištiesti rankos su banknotu. Tada prasideda: "aš ten nevažinėju, man nereikia..."

Komentuoti:

• milashius
    replied

Komentuoti:

• alga
    replied
    Žmonės, baikit juokus. Kelininkai tai ne altruistiniai visuomenės interesų tarnai. Jų darbas minimaliom sąnaudom įvykdyti užsakymą prisilaikant galiojančių normų. Galit prašyt jų užsakovų, kad pridėtų į sutartis papildomų sąlygų apie netrukdymą žmonėms skubėt į darbus, bet tai papildomai kainuos mums visiems.

Komentuoti:

Working...
X