Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Eismas Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybos metu

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• kinoman
    replied
    Galvoju, kad švesoforų veiklą (Pilaitės pr. į Laisvės pr.; Šešuolių g. į Justiniškių g.) koreguos (jei koreguos) pagal faktą. Pradžioje pažiūrės kokie iš tikro susidaro srautai, po to bandys koreguoti.
    Aš irgi galvojų, kad prie minėtų sankryžų bei po Pilaitės viaduku (kaip aplinkelio pabaiga) bus kamsčiai, bet jie turėtų būti mažesni nei prie Asanavičiutės gatvės dabar.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė SPX Rodyti pranešimą
    Kaip čia pasakius. Aš bijau kito dalyko - ar nebus kamščio pačiame aplinkkelyje ties Pilaitės pr. nes toliau kaip ir sankryža, tada vėl kita sankryža su Justiniškių g.
    Na taip blogai tikrai neturėtų būti. Bet kokiu atveju, tik laikini nepatogumai, baigus aplinkkelį ir pastačius Šiaurinę gatvę, šioje miesto dalyje tikrai nebeturėtų būti didelių problemų. Toliau jau reiks žiūrėti centre kaip eismą gerinti.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Kaip čia pasakius. Aš bijau kito dalyko - ar nebus kamščio pačiame aplinkkelyje ties Pilaitės pr. nes toliau kaip ir sankryža, tada vėl kita sankryža su Justiniškių g.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė SPX Rodyti pranešimą
    /\ Vat čia ir problema, kad į Pilaitę tėra vienas normalus kelias. Jeigu būtų, kad bent ir 2 juostų Taurupės gatvė iki Karoliniškių, bėda kažkiek būtų mažesnė.
    Taurupės gatvė iš esmės nebereikalinga, kamščiai susidarys dėl važiuojančių į Justiniškių, Viršuliškių pusę ir toliau. Pilaitės gyventojai galės dabar nuo Lazdynų tilto grįžti namo (arba ryte važiuoti į darbą) nesustodami ir be Taurupės gatvės.
    Man labai keista, kodėl iš Pilaitės pr. į Laisvės pr. (arba iš Šešuolių g. į Justiniškių g.) pasukti yra tik viena juosta padaryta, ten juk tiek vietos, kamštis iš karto sumažėtų.
    Paskutinis taisė Lettered; 2013.10.29, 12:13.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    /\ Vat čia ir problema, kad į Pilaitę tėra vienas normalus kelias. Jeigu būtų, kad bent ir 2 juostų Taurupės gatvė iki Karoliniškių, bėda kažkiek būtų mažesnė.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Aronas Rodyti pranešimą
    Aplinkelio II etapą atidarys, bet įtariu, kad niekas nepasirūpino paskaičiuoti kaip pasikeis sankryžų Pilaitės pr. su Liasvės pr. ir Šešuolių g. su Justiniškių g. apkrovimas.
    Juk reikia atitinkamai koreguoti srautų pralaidumą. Ar vėl bus ta pati nesamonė, kaip buvo perkasus Pilaitės prospektą ir nepagalvojus, kaip esami srautai pravažiuos pro kitas sankryžas?
    Ar tik po didelio džiaugsmo nesulauksime ilgo stovėjimo kamščiuose?
    Čia klausimas tiems, kas atsakingi už eismo organizavimą.
    Bus kamščiai tikrai, jau ir dabar iš Pilaitės pr. į Laisvės pr. pasukti nespėjama per kelis ciklus, Šešuolių gatvė irgi užsikiš kaip reikalas. Bet tuo pačiu ir Laisvės pr. turėtų pralaisvėti, nes vakarais kamščiai būna nuo Lazdynų tilto iki Spaudos rūmų.

Komentuoti:

• Aronas
    replied
    Sankryžos!!!

Aplinkelio II etapą atidarys, bet įtariu, kad niekas nepasirūpino paskaičiuoti kaip pasikeis sankryžų Pilaitės pr. su Liasvės pr. ir Šešuolių g. su Justiniškių g. apkrovimas.
    Juk reikia atitinkamai koreguoti srautų pralaidumą. Ar vėl bus ta pati nesamonė, kaip buvo perkasus Pilaitės prospektą ir nepagalvojus, kaip esami srautai pravažiuos pro kitas sankryžas?
    Ar tik po didelio džiaugsmo nesulauksime ilgo stovėjimo kamščiuose?
    Čia klausimas tiems, kas atsakingi už eismo organizavimą.

Komentuoti:

• Vytautas_LT
    replied
    Parašė vytauc Rodyti pranešimą
    Mielieji, o po II etapo paleidimo iš Justiniškų gatvės pasukus į Šešuolių g. pavyks pakliūti į aplinkkelį?
    Taip - kol dar nepradėtas III etapas, Šešuolių g, gaunasi kaip aplinkkelio tęsinys. Nė viena gatvė netapo aklakeliu.

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Mielieji, o po II etapo paleidimo iš Justiniškų gatvės pasukus į Šešuolių g. pavyks pakliūti į aplinkkelį?

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
    Greičiausiai taip ir bus, nes jau anksčiau tas keliukas buvo nenaudojamas, prieš remontus.
    Taip, tai nėra pats blogiausias variantas po kelis šimtus metrų pavažiuoti į šoną ir apsisukti. Bet man vis tik įdomu, kam tas skersinis pravažiavimas paliktas, jei jau dabar nusimato didelė problema kirsti gatvę. Galbūt jis tik laikinas, kol dar neatidarė VA II etapo..?
    Su VA III etapu vėl viską išdraskys ir darys iš naujo turbūt.
    Gal paliko tiesiog laikinai, aš turiu tokią nuojautą, kad su trečiu etapu vėl uždarinės viską iki Pilaitės prospekto viaduko, ir lygius vienodins, nes dabar ten tokia gana stati įkalnė gaunasi, nuo Ozo gatvės, tad tokio lygio gatvėje, manyčiau tokių lygių perkritimų neturėtų būti, juolabiau, net gi ne koks viadukas ar tiltas, kad užvažiuoti reikėtų. O dabar paliks kaip yra.

Komentuoti:

• Vytautas_LT
    replied
    Parašė Little_man Rodyti pranešimą
    Na aš ne ekspertas, tačiau dėl to šunkelio, nuo Buivydiškių pusės link, Pilaitės, tai manau jį naikins, nes jis tragiškas ir niekas nieko ten nedaro ir neremontuoja, nes greičiausiai ir numatyta jį panaikinti. Todėl ir nedaro nieko. Gali būti, kad nuo Buivydiškių atvažiuojant reikės sukti į dešinę, ir apsisukinėti per viaduką arba važiuoti tiesiai, na tokiu atveju didelės problemos nematau, daugiaaukštis apsisukimas nėra blogai. Geriau jau būtų taip nei tuo šunkeliu mašiną gadinti.
    Greičiausiai taip ir bus, nes jau anksčiau tas keliukas buvo nenaudojamas, prieš remontus.
    Taip, tai nėra pats blogiausias variantas po kelis šimtus metrų pavažiuoti į šoną ir apsisukti. Bet man vis tik įdomu, kam tas skersinis pravažiavimas paliktas, jei jau dabar nusimato didelė problema kirsti gatvę. Galbūt jis tik laikinas, kol dar neatidarė VA II etapo..?
    Su VA III etapu vėl viską išdraskys ir darys iš naujo turbūt.

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
    Aš irgi apie tai pagalvojau. Nuo Troleibusų parko atvažiuojant ten stovi ženklas, leidžiantis sukti tik į dešinę. Tuomet reikės pavažiuoti iki apsisukimo, esančio prieš sankryžą.
    O nuo Buivydiškių pusės jei irgi pastatys tokį patį ženklą, tuomet apsisukinėti teks balažin kur... Aplink viadukus apvažiuoti?

Dar gali būti problema nuo Pilaitės pr. važiuojant į Sidaronių g. Ten kairysis posūkis gali būti problematiškas. Greičiausiai teks važinėti dabartiniu keliu pro tą šunkelį už Lukoilo.

Ir dar neaišku, ką darys su buvusia jungtimi tarp Pilaitės pr. ir Šešuolių g. Dabar ten "plyta" stovi - kelias į niekur. Sujungti su Sidaronių g. būtų visai neblogai.
    Na aš ne ekspertas, tačiau dėl to šunkelio, nuo Buivydiškių pusės link, Pilaitės, tai manau jį naikins, nes jis tragiškas ir niekas nieko ten nedaro ir neremontuoja, nes greičiausiai ir numatyta jį panaikinti. Todėl ir nedaro nieko. Gali būti, kad nuo Buivydiškių atvažiuojant reikės sukti į dešinę, ir apsisukinėti per viaduką arba važiuoti tiesiai, na tokiu atveju didelės problemos nematau, daugiaaukštis apsisukimas nėra blogai. Geriau jau būtų taip nei tuo šunkeliu mašiną gadinti.

Komentuoti:

• Vytautas_LT
    replied
    Parašė Little_man Rodyti pranešimą
    Vakar grįždamas iš darbo, šiek tiek pakeičiau maršrutą, ir pravažiavau pro ozo kilpą. važiuojant nuo Viršuliškių, dešinėje pusėje po aukštos įtampos stulpais vykdomi kažkokie kasimo darbai, padaryta perkasa visos linijos pločio. Įdomu ar čiai šiaip kas kažką kapsto, ar kažkokie darbai pasiruošimo jau trečiam etapui, nes pagal brėžinius tai būdent ten ir turėtų būti kelias.
    Tiesa su ta sankryža ties Viršuliškių skg. man įdomu kaip ji funkcionuos, nes bus tragedija ją kirsti.
    Aš irgi apie tai pagalvojau. Nuo Troleibusų parko atvažiuojant ten stovi ženklas, leidžiantis sukti tik į dešinę. Tuomet reikės pavažiuoti iki apsisukimo, esančio prieš sankryžą.
    O nuo Buivydiškių pusės jei irgi pastatys tokį patį ženklą, tuomet apsisukinėti teks balažin kur... Aplink viadukus apvažiuoti?

Dar gali būti problema nuo Pilaitės pr. važiuojant į Sidaronių g. Ten kairysis posūkis gali būti problematiškas. Greičiausiai teks važinėti dabartiniu keliu pro tą šunkelį už Lukoilo.

Ir dar neaišku, ką darys su buvusia jungtimi tarp Pilaitės pr. ir Šešuolių g. Dabar ten "plyta" stovi - kelias į niekur. Sujungti su Sidaronių g. būtų visai neblogai.

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Vakar grįždamas iš darbo, šiek tiek pakeičiau maršrutą, ir pravažiavau pro ozo kilpą. važiuojant nuo Viršuliškių, dešinėje pusėje po aukštos įtampos stulpais vykdomi kažkokie kasimo darbai, padaryta perkasa visos linijos pločio. Įdomu ar čiai šiaip kas kažką kapsto, ar kažkokie darbai pasiruošimo jau trečiam etapui, nes pagal brėžinius tai būdent ten ir turėtų būti kelias.
    Tiesa su ta sankryža ties Viršuliškių skg. man įdomu kaip ji funkcionuos, nes bus tragedija ją kirsti.

Komentuoti:

• karzygys
    replied
    Parašė HSV Rodyti pranešimą
    Dėl tyrimų neaišku, tačiau prognozuoti galima, jog padidės važiuojančių srautas nuo Ukmergės gatvės, Fabijoniškių ir Pašilaičių Gabijos, Justiniškių, Šešuolių (buv. Ozo) gatvėmis link aplinkkelio, taip pat nuo Šeškinės Ozo, Ąžuolyno, Višuliškių, Ozo ir Šešuolių gatvėmis link aplinkkelio. Turėtų sumažėti transporto srautas Laisvės prospektu nuo Fabijoniškių ir Pašilaičių link Savanorių pr., taip pat turėtų sumažėti ir važiuojančių Asanavičiūtės gatve.
    Va va Gabijos g. padidės srautas, tai galima prognozuoti, kad ši gatvė bus pastoviai užkimšta.

Komentuoti:

• HSV
    replied
    Parašė kinoman Rodyti pranešimą
    Įdomu, ar bus atlikti tyrimai kaip pasikeis transporto srautai mieste atidarius 2-ą vakarinio aplinkinio atkarpą? Kur dings probleminės vietos ir kur atsiras naujos? Kaip pasikeis judejimai Justiniškių g., Laisvės pr. ir pan.
    Dėl tyrimų neaišku, tačiau prognozuoti galima, jog padidės važiuojančių srautas nuo Ukmergės gatvės, Fabijoniškių ir Pašilaičių Gabijos, Justiniškių, Šešuolių (buv. Ozo) gatvėmis link aplinkkelio, taip pat nuo Šeškinės Ozo, Ąžuolyno, Višuliškių, Ozo ir Šešuolių gatvėmis link aplinkkelio. Turėtų sumažėti transporto srautas Laisvės prospektu nuo Fabijoniškių ir Pašilaičių link Savanorių pr., taip pat turėtų sumažėti ir važiuojančių Asanavičiūtės gatve.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Įdomu, ar bus atlikti tyrimai kaip pasikeis transporto srautai mieste atidarius 2-ą vakarinio aplinkinio atkarpą? Kur dings probleminės vietos ir kur atsiras naujos? Kaip pasikeis judejimai Justiniškių g., Laisvės pr. ir pan.
    Nereikia nieko burti, problemos yra ir dabar, tik jos dar labiau paaštrės. Pvz. pasukimas iš Pilaitės pr. į kairę į Laisvės pr. Reiktų padaryti sukimą dviem juostomis, nes ir dabar eilė nemaža nusidriekia. Lygiai tas pati situacija su posūkiu iš Šešuolių g. į Justiniškių g.

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    Manau nėra tokių tyrimų ir nėra prasmės švaistyti tam pinigų. Bus realūs srautai, pasimatys ir be tyrimų. Vis tiek tai laikinas variantas iki pilno vakarinio, šiaurinės g.

Komentuoti:

• kinoman
    replied

Komentuoti:

• baltic
    replied
    pa-ga-liau

Komentuoti:

Working...
X