Galvoju, kad švesoforų veiklą (Pilaitės pr. į Laisvės pr.; Šešuolių g. į Justiniškių g.) koreguos (jei koreguos) pagal faktą. Pradžioje pažiūrės kokie iš tikro susidaro srautai, po to bandys koreguoti.
Aš irgi galvojų, kad prie minėtų sankryžų bei po Pilaitės viaduku (kaip aplinkelio pabaiga) bus kamsčiai, bet jie turėtų būti mažesni nei prie Asanavičiutės gatvės dabar.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Eismas Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybos metu
Collapse
X
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąKaip čia pasakius. Aš bijau kito dalyko - ar nebus kamščio pačiame aplinkkelyje ties Pilaitės pr. nes toliau kaip ir sankryža, tada vėl kita sankryža su Justiniškių g.
Komentuoti:
-
Kaip čia pasakius. Aš bijau kito dalyko - ar nebus kamščio pačiame aplinkkelyje ties Pilaitės pr. nes toliau kaip ir sankryža, tada vėl kita sankryža su Justiniškių g.
Komentuoti:
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Vat čia ir problema, kad į Pilaitę tėra vienas normalus kelias. Jeigu būtų, kad bent ir 2 juostų Taurupės gatvė iki Karoliniškių, bėda kažkiek būtų mažesnė.
Man labai keista, kodėl iš Pilaitės pr. į Laisvės pr. (arba iš Šešuolių g. į Justiniškių g.) pasukti yra tik viena juosta padaryta, ten juk tiek vietos, kamštis iš karto sumažėtų.Paskutinis taisė Lettered; 2013.10.29, 12:13.
Komentuoti:
-
/\ Vat čia ir problema, kad į Pilaitę tėra vienas normalus kelias. Jeigu būtų, kad bent ir 2 juostų Taurupės gatvė iki Karoliniškių, bėda kažkiek būtų mažesnė.
Komentuoti:
-
Parašė Aronas Rodyti pranešimąAplinkelio II etapą atidarys, bet įtariu, kad niekas nepasirūpino paskaičiuoti kaip pasikeis sankryžų Pilaitės pr. su Liasvės pr. ir Šešuolių g. su Justiniškių g. apkrovimas.
Juk reikia atitinkamai koreguoti srautų pralaidumą. Ar vėl bus ta pati nesamonė, kaip buvo perkasus Pilaitės prospektą ir nepagalvojus, kaip esami srautai pravažiuos pro kitas sankryžas?
Ar tik po didelio džiaugsmo nesulauksime ilgo stovėjimo kamščiuose?
Čia klausimas tiems, kas atsakingi už eismo organizavimą.
Komentuoti:
-
Sankryžos!!!
Aplinkelio II etapą atidarys, bet įtariu, kad niekas nepasirūpino paskaičiuoti kaip pasikeis sankryžų Pilaitės pr. su Liasvės pr. ir Šešuolių g. su Justiniškių g. apkrovimas.
Juk reikia atitinkamai koreguoti srautų pralaidumą. Ar vėl bus ta pati nesamonė, kaip buvo perkasus Pilaitės prospektą ir nepagalvojus, kaip esami srautai pravažiuos pro kitas sankryžas?
Ar tik po didelio džiaugsmo nesulauksime ilgo stovėjimo kamščiuose?
Čia klausimas tiems, kas atsakingi už eismo organizavimą.
Komentuoti:
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąMielieji, o po II etapo paleidimo iš Justiniškų gatvės pasukus į Šešuolių g. pavyks pakliūti į aplinkkelį?
Komentuoti:
-
Mielieji, o po II etapo paleidimo iš Justiniškų gatvės pasukus į Šešuolių g. pavyks pakliūti į aplinkkelį?
Komentuoti:
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąGreičiausiai taip ir bus, nes jau anksčiau tas keliukas buvo nenaudojamas, prieš remontus.
Taip, tai nėra pats blogiausias variantas po kelis šimtus metrų pavažiuoti į šoną ir apsisukti. Bet man vis tik įdomu, kam tas skersinis pravažiavimas paliktas, jei jau dabar nusimato didelė problema kirsti gatvę. Galbūt jis tik laikinas, kol dar neatidarė VA II etapo..?
Su VA III etapu vėl viską išdraskys ir darys iš naujo turbūt.
Komentuoti:
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąNa aš ne ekspertas, tačiau dėl to šunkelio, nuo Buivydiškių pusės link, Pilaitės, tai manau jį naikins, nes jis tragiškas ir niekas nieko ten nedaro ir neremontuoja, nes greičiausiai ir numatyta jį panaikinti. Todėl ir nedaro nieko. Gali būti, kad nuo Buivydiškių atvažiuojant reikės sukti į dešinę, ir apsisukinėti per viaduką arba važiuoti tiesiai, na tokiu atveju didelės problemos nematau, daugiaaukštis apsisukimas nėra blogai. Geriau jau būtų taip nei tuo šunkeliu mašiną gadinti.
Taip, tai nėra pats blogiausias variantas po kelis šimtus metrų pavažiuoti į šoną ir apsisukti. Bet man vis tik įdomu, kam tas skersinis pravažiavimas paliktas, jei jau dabar nusimato didelė problema kirsti gatvę. Galbūt jis tik laikinas, kol dar neatidarė VA II etapo..?
Su VA III etapu vėl viską išdraskys ir darys iš naujo turbūt.
Komentuoti:
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąAš irgi apie tai pagalvojau. Nuo Troleibusų parko atvažiuojant ten stovi ženklas, leidžiantis sukti tik į dešinę. Tuomet reikės pavažiuoti iki apsisukimo, esančio prieš sankryžą.
O nuo Buivydiškių pusės jei irgi pastatys tokį patį ženklą, tuomet apsisukinėti teks balažin kur... Aplink viadukus apvažiuoti?
Dar gali būti problema nuo Pilaitės pr. važiuojant į Sidaronių g. Ten kairysis posūkis gali būti problematiškas. Greičiausiai teks važinėti dabartiniu keliu pro tą šunkelį už Lukoilo.
Ir dar neaišku, ką darys su buvusia jungtimi tarp Pilaitės pr. ir Šešuolių g. Dabar ten "plyta" stovi - kelias į niekur. Sujungti su Sidaronių g. būtų visai neblogai.
Komentuoti:
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąVakar grįždamas iš darbo, šiek tiek pakeičiau maršrutą, ir pravažiavau pro ozo kilpą. važiuojant nuo Viršuliškių, dešinėje pusėje po aukštos įtampos stulpais vykdomi kažkokie kasimo darbai, padaryta perkasa visos linijos pločio. Įdomu ar čiai šiaip kas kažką kapsto, ar kažkokie darbai pasiruošimo jau trečiam etapui, nes pagal brėžinius tai būdent ten ir turėtų būti kelias.
Tiesa su ta sankryža ties Viršuliškių skg. man įdomu kaip ji funkcionuos, nes bus tragedija ją kirsti.
O nuo Buivydiškių pusės jei irgi pastatys tokį patį ženklą, tuomet apsisukinėti teks balažin kur... Aplink viadukus apvažiuoti?
Dar gali būti problema nuo Pilaitės pr. važiuojant į Sidaronių g. Ten kairysis posūkis gali būti problematiškas. Greičiausiai teks važinėti dabartiniu keliu pro tą šunkelį už Lukoilo.
Ir dar neaišku, ką darys su buvusia jungtimi tarp Pilaitės pr. ir Šešuolių g. Dabar ten "plyta" stovi - kelias į niekur. Sujungti su Sidaronių g. būtų visai neblogai.
Komentuoti:
-
Vakar grįždamas iš darbo, šiek tiek pakeičiau maršrutą, ir pravažiavau pro ozo kilpą. važiuojant nuo Viršuliškių, dešinėje pusėje po aukštos įtampos stulpais vykdomi kažkokie kasimo darbai, padaryta perkasa visos linijos pločio. Įdomu ar čiai šiaip kas kažką kapsto, ar kažkokie darbai pasiruošimo jau trečiam etapui, nes pagal brėžinius tai būdent ten ir turėtų būti kelias.
Tiesa su ta sankryža ties Viršuliškių skg. man įdomu kaip ji funkcionuos, nes bus tragedija ją kirsti.
Komentuoti:
-
Parašė HSV Rodyti pranešimąDėl tyrimų neaišku, tačiau prognozuoti galima, jog padidės važiuojančių srautas nuo Ukmergės gatvės, Fabijoniškių ir Pašilaičių Gabijos, Justiniškių, Šešuolių (buv. Ozo) gatvėmis link aplinkkelio, taip pat nuo Šeškinės Ozo, Ąžuolyno, Višuliškių, Ozo ir Šešuolių gatvėmis link aplinkkelio. Turėtų sumažėti transporto srautas Laisvės prospektu nuo Fabijoniškių ir Pašilaičių link Savanorių pr., taip pat turėtų sumažėti ir važiuojančių Asanavičiūtės gatve.
Komentuoti:
-
Parašė kinoman Rodyti pranešimąĮdomu, ar bus atlikti tyrimai kaip pasikeis transporto srautai mieste atidarius 2-ą vakarinio aplinkinio atkarpą? Kur dings probleminės vietos ir kur atsiras naujos? Kaip pasikeis judejimai Justiniškių g., Laisvės pr. ir pan.
Komentuoti:
-
Parašė kinoman Rodyti pranešimąĮdomu, ar bus atlikti tyrimai kaip pasikeis transporto srautai mieste atidarius 2-ą vakarinio aplinkinio atkarpą? Kur dings probleminės vietos ir kur atsiras naujos? Kaip pasikeis judejimai Justiniškių g., Laisvės pr. ir pan.
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Įdomu, ar bus atlikti tyrimai kaip pasikeis transporto srautai mieste atidarius 2-ą vakarinio aplinkinio atkarpą? Kur dings probleminės vietos ir kur atsiras naujos? Kaip pasikeis judejimai Justiniškių g., Laisvės pr. ir pan.
Komentuoti:
Komentuoti: