Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Lietuvos tiltai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo Rodyti pranešimą
    Ar po rekonstrukcijos laikinas tiltas galėtų tapti lygiagretaus kelio skirto vietiniui susisiekimui dalimi?
    O kurioje vietoje ten trūksta tilto ir jungties vietiniam susisiekimui? Kaip matau žemėlapyje vietinės reikšmės jungtys yra, tik reikėtų dangos sutvarkymo jose.

    Comment


      Ir dar netyčia žiūrėdamas StreetView užmačiau didžiausią įmanomą formalistinę nesąmonę, kas liečia objektų projektavimą pas mus. Kas ir kaip gali perskaityti šį skelbimą dėl planuojamos tilto rekonstrukcijos?
      Click image for larger version

Name:	SC8.png
Views:	600
Size:	1,68 MB
ID:	2109053

      Comment


        Parašė sleader Rodyti pranešimą
        Kas ir kaip gali perskaityti šį skelbimą dėl planuojamos tilto rekonstrukcijos?
        Na, galbūt tai labai aktuali informacija šitam čiūvakui iš 2012-ų... Arba šiam ne itin kultūringam jaunuoliui iš 2021-ų... gyvenimas aplink tiltą tiesiog verda

        Comment


          Rinkos aikštė 2024.03.05
          Labūnavos tilto remontas prasidėjo. Statys laikinąjį tiltą
          Kėdainių krašte kone vienu metu ėmė byrėti visi tiltai ir kone tuo pat metu jie visi jau pradėti arba netrukus bus pradėti remontuoti. Gyventojai nors ir džiaugiasi, kad tiltų remontai vyksta, vis dėlto guodžiasi ir nepatogumais, kuriuos tie remontai sukelia. Juo labiau, kad darbai vyksta kone vienu metu ir sunku rasti kelią be remontų ir kamščių.

          Bene daugiausiai dabar laiko sugaištama bandant pasiekti Kėdainius per Josvainius, mat ten tilto remonto darbai sustojo ir niekaip nepabaigiami dėl to, kad buvo rastas senas grindinys, tad reikia atlikti archeologinius tyrimus. Dėl šių nepatogumų daugelis važiuojančiųjų į Kauną ir iš jo įprato kelią trumpinti važiuodami per Labūnavą, tačiau ir šiame kelyje per Barupės upę einantis tiltas tuoj bus uždarytas remontui. Tačiau kelininkai sako, kad nerimauti nėra ko – šalia uždaromo tilto bus pastatytas laikinas, tad eismas stabdomas nebus. Didesnių nepatogumų patirs tik sunkiasvorių automobilių vairuotojai, kuriems eismas laikinuoju tiltu bus ribojamas.


          Pastatys laikiną, tada griaus esamą
          Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad darbai jau prasidėjo. Tik tada, kai bus pastatytas laikinas tiltas, bus pradėti pagrindinio tilto griovimo darbai. Pagal darbų atlikimo grafiką, laikinąjį tiltą pastatyti ir įrengti privažiuojamuosius kelius prie jo planuojama iki birželio mėnesio. Nuo birželio eismas vyks laikinuoju tiltu, kurį pasiekti bus galima privažiuojamaisiais keliais. Bus statomi pirmumo ženklai prie tilto. Vėliau laikinas tiltas bus išmontuotas. Sutvarkius tiltą per Barupę, eismas vyks sutvarkytu tiltu“, – komentavo LAKD atstovė Eglė Nemanytė.

          Labūnavos tiltą remontuos metus laiko
          Labūnavos tilto remontas, kuris kainuos 1,7 mln. eurų, truks apie metus laiko.
          Gyventojai ir čia skeptiški – toks mažas tiltas, o taip ilgai truks jo remontas… Tačiau akivaizdu, kad dalį laiko „suvalgys“ laikinojo tilto statybos.
          „Tilto rekonstrukcijos metu bus įrengta nauja statinio perdanga, atramos, sutvarkytos tilto prieigos. Planuojama, kad ilgiausiai užtruks tilto konstrukcijos įrengimo darbai“, – aiškino LAKD atstovė.
          Tiltas per Barupę pastatytas 1958 m. Rekonstrukcijos reikia, nes tilto pakloto elementų būklė yra prasta, (....)

          Tilto remonto metu bus iškirsta 19 medžių bei išgenėti smulkesni krūmynai. Dauguma medžių – klevai, juodalksniai, gluosniai. Dalis medžių yra saugotini.
          Dauguma medžių bus iškirsti tam, kad būtų galima pastatyti laikinąjį tiltą.

          https://rinkosaikste.lt/labunavos-ti...ikinaji-tilta/
          Apie kokį tiltą Josvainiuose kalbama?
          Tiltų darbų žemėlapyje Josvainių tiltas per Šušvę nepažymėtas.

          https://gis.ktvis.lt/webappbuilder/a...GwqiPOWf9AJOqI

          Ties Josvainais vyksta kiti darbai: Krašto kelio Nr. 229 Aristava–Kėdainiai–Cinkiškis ruožo nuo 17,713 iki 21,178 km paprastojo remonto darbų atlikimo lab. darbai
          Negi ten viskas sustojo nuo vasaros, kai buvo aptiktas grindinys?

          Rinkos aikštė 2024.08.07
          Josvainių kelio remonto darbai sustabdyti aptikus netikėtą radinį
          https://rinkosaikste.lt/josvainiu-ke...tiketa-radini/

          Comment


            Tik tada, kai bus pastatytas laikinas tiltas, bus pradėti pagrindinio tilto griovimo darbai. Pagal darbų atlikimo grafiką, laikinąjį tiltą pastatyti ir įrengti privažiuojamuosius kelius prie jo planuojama iki birželio mėnesio.
            Labai keista. Tiltą jau baigia surinkti, "privažiavimo keliai" - gal 20m į abi puses. Neįsivaizduoju, ką jie ten ruošiasi statyti dar 2,5 mėn. Prisivežė tų trapecinių plieninių profilių, kuriuos kaip suprantu sukals į žemę, kad suformuoti šlaitus.
            Mano blogas

            Comment


              Tiltas per Barupę Labūnavoj tuoj bus dvigalvis:

              Mano blogas

              Comment

              Working...
              X