Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kauno infrastruktūros projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė booraz Rodyti pranešimą
    Dažnai, bent jau man būna, kad atvažiuoji link Taikos-Birželio 23 g. sankryžos iš Savanorių ar Krėvės ir matai, kad eilė važiuoti link Baranausko gatvės yra ligi nusukimo į Taikos pr., tai žinai, kad nespėsi per vieną šviesoforą, tada renkiesi apvažiuoti šitą sankryžą Studentų gatve. Kai pakeitė šviesoforą, gal ir fazės pailgintos, pralaidumas didesnis link Baranausko gatvės?

    Dėl to bortelio mano mintis buvo ta, kad vienam pagrindinis, kitam šalutinis ir jeigu paliks ištisinę liniją, tai gali būti dviprasmiškų situacijų šitoje 'žiedo' vietoje.
    Ne, pakeitus šviesoforą nebuvo pakeistas valdiklis, tai fazės nepailgintos... O trikampis ženklas iš tiesų nurodo duoti kelią. Ir jei kas nors kirs ištisinę nuo žiedo ir įvyks eismo įvykis, mano nuomone, bus kalti abu.

    Comment




      Kaune įrengs pirmąją turbožiedinę sankryžą
      http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/09/1...dine-sankryza/

      Comment


        Kaunietė: kasdien rizikuojame savo gyvybėmis

        Kelias sutvarkytas, tačiau pėstieji liko pamiršti – taip galima apibendrinti situaciją, kurią aprašė kaunietė Neringa.
        „Kalbėkime garsiai. Mūsų Kuršių gatvėje vyko gatvės remontas. Danga jau daugiau nei savaitę nauja. Viskas gerai, duobės nebaisios“, – pasakojo kaunietė. Problema – vis dar nenubrėžta perėja.


        Skaityti daugiau: http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/09/1...#ixzz4K4Ho7JqT

        Comment


          Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
          Kaunietė: kasdien rizikuojame savo gyvybėmis
          Juk tas pats buvo ir Krėvės, ir Šiaurės pr.! Tikiuosi, kad bent partrenktų nebuvo. Po tuo gražiu šūkiu "Kaunas tvarkosi" galėtų dar prirašyti: "Eismo saugumas mums dzin!".
          Paskutinis taisė dsanto; 2016.09.13, 17:51.

          Comment


            Parašė dsanto Rodyti pranešimą
            Juk tas pats buvo ir Krėvės, ir Šiaurės pr.! Tikiuosi, kad bent partrenktų nebuvo. Po tuo gražiu šūkiu "Kaunas tvarkosi" galėtų dar prirašyti: "Eismo saugumas mums dzin!".
            Manau, kad bardakas tęsiasi, nes rekonstrukcijas daro tik kelintus metus taip intensyviai. Tačiau tikiuosi, kad bėgant metams jie pasimokys visas linijas subrėžti stengsis kuo anksčiau, pasirūpinti grįsta (turiu omeny, jokių žvyrų ir purvų) pėsčiųjų infrastruktūra, kuri betkokiu atveju būtų pritaikyta neįgaliesiems ir t.t.

            Comment


              Pradejo sankryzos perdarymo darbus Baltu / Ziemgaliu sankryzoje.

              Comment


                Vaišvydavoje – nauja žiedinė sankryža

                Jei numatomas žiedas yra Pakuonio ir Šlienavos kelių susikirtime, tai čia gera naujiena, nes kažko tokio tikrai reikėjo, ta sankryža tikrai bjauroka.
                As much power as necessary, as much freedom as possible

                Comment


                  Naujai nutiestas gatves jau sulopė: tai patobulinimai
                  As much power as necessary, as much freedom as possible

                  Comment


                    Kaune dar ilgai bus ką asfaltuoti
                    As much power as necessary, as much freedom as possible

                    Comment


                      Viskas daroma tik tam kad miesto gyventojai nesiblaskytu kuriam mieste jie esa.

                      Comment


                        Negaliu suprast, kodėl taip dirbama, kur slypi šuo? Ar čia medžiagos, ar tiesėjų nesugebėjimas, skubėjimas, technologijos, kame esmė? Gi viskas šiais laikais įmanoma tokiuose dalykuose - ir medžiagų yra, ir technologijos žinomos, ir tiesia, pagal viską, ne bet kas... Kaip tai suprasti? Ar čia darbo etikos dalykai, kurie, pas mus, posoviet style...

                        Comment


                          Parašė Knope Rodyti pranešimą
                          kur slypi šuo? ...
                          Šuo yra pakastas... Kai išlopinėjo KM ir Jonavos g., tai įtikinamai atrodė Remixistų paaiškinimai (buvo interviu), kad jie neturėjo patirties, labia skubėjo, bet jau dabar išmoko ir toliau viskas bus gerai. Bet po šito Vaidoto g. išlopinėjimo tai panašu labiau į paprastą broką. Žiūrėsim kaip bus su Raudondvario pl.
                          As much power as necessary, as much freedom as possible

                          Comment



                            Asfalto danga kiekvienoje gatvėje yra skirtinga, matyt susiduria su naujais iššūkiais. Svarbu, kad nepaliktų su mintimi "Gal bus gerai".
                            AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                            Comment


                              Man tai idomu ar sutvarkys provėzas Pramonės/Partizanų g. sankryžoje, gal jos ten ir atitinka normas, bet kaip gatvė tvarkyta tik prieš metus, tai kažkaip atrodo nenormalu. Taip pat ir Krėvės pr./ Pramonės žiede važiuojant nuo Saulėtekio antroj juostoj kažkokia tarka padaryta

                              Comment


                                Viso šio remonto bėda ir yra tai, kad su Remixu atnaujinama tik danga. Provėžos mano (ne kelininko) supratimu atsiranda dėl prastų pagrindų, kurių Remixas nepaliečia. Taip kad tai ko gero yra neišvengiamas dalykas, ten kur buvo anksčiau provėžos, jos po kiek laiko ir vėl atsinaujins. Tam kad jų nebūtų reikėtų ko gero supilti visus laikančiuosius kelio sluoksnius per naują, o tai jau kiti pinigai. Apie tai buvo rašyta vos tik kai pradėjo šia technologija remontuoti gatves. Taip pat buvo rašytas kad pvz. Jonavos gatvei ši technologija netinka, nes ten iš viso praktiškai nėra jokių kelio pagrindų. Bet suremontavo, vaizdas nėra blogas tik man nepatinka daug atsiradusių asfalto trūkių (manau jie dėl tų pačių pagrindų nebuvimo ir atsirado), ties kuriais potencialiai ateityje atsiras duobės.
                                Na o man vis dar įdomu, kada galų gale bus pabaigtas vienas grandiozinis darbas, Pramonės ir Krėvės pr. žiedo platinimas ir Šiaurės pr. perėjos. Na niekaip nesuvokiu kaip taip galima.. Atveža trinkeles sukrauna taip kad dingsta matomumas sukant į kairę ir palieka mėnesiui laiko..

                                Comment


                                  Darbų organizavimą gatvėse šiais metais Kaune galima apibūdinti tik vienu žodžiu - katastrofa.

                                  Comment


                                    Kaune bus įrengta dešimt išmaniųjų perėjų

                                    http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/09/1...aniuju-pereju/

                                    Comment


                                      Iš esmės labai džiugu, kad atnaujina tiek gatvių, bet nedžiugu, kad lenda brokas, o jis taisomas atgrubnagiškai ir toliau lipama ant to paties grėblio.

                                      Pavyzdžiui, ką ten pridirbo nuokalnės gatvėje? Skersai pridarė kažkokių iškilimų, tačiau nesugebėjo sutvarkyti nei kraterio po Sukilėlių/Utenos viaduku, nei duobės prie lietaus nubėgimo grotelių kelkraštyje kylant į kalną. Gal ir smulkmenos, bet jei jau kažką darai, tai padaryk iki galo.

                                      Išfrezuota Julijanavos gatvė iki Kauno ženklo. Panašu remix'uos. Bet Remixas ten kaip klizma nabašnikui. Ypač kur Julijanavos gatvė leidžiasi link Marvelės upelio. Po pirmos žiemos viskas turėtų pradėt eit velniop, nes nėra ten nei normalių drenažų, nei pagrindas padorus. Iš pagrindų šią vietą tvarkyti reikia, o ne kosmetiškai. Taip pat juokingai atrodo, kad padaryta iki ženklo. Tai negi su rajono savivaldybe nebuvo galima pasiderinti, kad visa gatvė būtų sutvarkyta? Nors gal rajonas nusprendė, kad nafik mest pinigus...

                                      Comment


                                        Man regis paprastas asfaltavimas toje gatvėje numatytas, ne remixas. O rajonas kaip tik turėtų tvarkyti likusią atkarpą, nes ji gerokai baisesnė

                                        Comment


                                          http://www.kaunas.lt/2016/09/naujien...viratininkams/

                                          Vytauto prospekto laukia permainos. Tai ne tik naujutėlė asfalto danga, naujas apšvietimas, nauji šaligatviai, bet ir dviračiams pritaikytas takas!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X