Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kauno infrastruktūros projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Man rodos pradėjo jonavos gatvę tvarkyti (nuo greitklio pusės, prie šviesoforo šį rytą dirbo kelininkai).
    Taip pat tvarkomos baisios duobės J. Lukšos-Daumanto gatvėje.

    Comment


      Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
      Man rodos pradėjo jonavos gatvę tvarkyti (nuo greitklio pusės, prie šviesoforo šį rytą dirbo kelininkai).
      Taip pat tvarkomos baisios duobės J. Lukšos-Daumanto gatvėje.
      Jonavos g. tai jau šuliniai apskutinėti-paruošti, matyt kad ruošiasi asfaltavimui.

      Comment


        Parašė Komandoras Rodyti pranešimą
        Tiesa, kai kurie lietaus kolektorių dangčiai jau sutvarkytoj atkarpoj atrodo kraupiai įdubę. Galima ratus pamesti, tad reik tikėtis, kad sutvarkys ir juos.
        Elektrėnų gatvėje lietaus kolektorių dangčius sutvarkė po asfaltavimo.
        AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

        Comment


          Parašė booraz Rodyti pranešimą
          Elektrėnų gatvėje lietaus kolektorių dangčius sutvarkė po asfaltavimo.
          Taip. Vakar važiavau, tai mačiau, kad ir Šiaurės prospekte išpjaustinėtas aplink dangčius asfaltas. Žinoma, galėjo tą padaryti ir asfaltuojant, nereiktų gadinti naujo asfalto.

          Comment


            Parašė Komandoras Rodyti pranešimą
            Taip. Vakar važiavau, tai mačiau, kad ir Šiaurės prospekte išpjaustinėtas aplink dangčius asfaltas. Žinoma, galėjo tą padaryti ir asfaltuojant, nereiktų gadinti naujo asfalto.
            Va būtent. Apie ką aš nuo pat pradžių rašiau.. Kažkoks visiškas neūkiškumas mieste.

            Comment


              Pradedamas kapitalinis Jonavos gatvės remontas (foto)

              Comment


                cia gal truputi ne i tema, bet shita naujiena apie Jonavos gatves remonta buvo ideta ir i Kas vyksta Kaune FB profili.

                zemiau yra kai kurie savo tupumu svaiginantys komentarai. nejaugi mes gyvename tarp tokiu debilu?

                "as nesuprantu sunku nujimt sena asfalta ir uzdet nauja? Ne kam gi , geriau asfalta ant asfalto. Jugi lietuva"

                "Pagal nuotraukas tai tik lopu dengimas, jeigu cia kapitalinis tai patyliu"

                "galima dziaugtis, bet kad Jonavos gatvej taip sutaise, kad kas 50 metru kaip per gulincius policininkus reik vaziuot, keistai labai asfaltuoja, kam taip aukstai iskelia ?"

                "Bent jau tie lopai butu neiskile virs visko,dabar kaip per gelezinkelio begius vaziuot reikia"

                "Jooo, lopais dengia ir tyčiojasi patys iš savęs.."

                "Važiavau jonavos g ir ten naujai užlietas sluoksnis ant senojo , tiesiog toks vaizdas ,kad niekas nebuvo padaryta tiesiog atvažiavo ir užliejo sluoksni ir jis žymiai aukščiau pakiles plėmas kažkoks, čia pokštas?"

                "Kaip visuomet,atliks vizualine apgaule, o saibas pasdalins tarp saves keli asmenys, o jus liaudis toliau mokesit uz kelius ir juose lauzysit savo masinas, nes turim ,,super seima,, kuriam viskas pochui"

                "Nieko sau..... ot gražu bus uzlopyta gatve"

                "tai kad vien tik lopa ant lopo daro daugiau nieko, per tuos lopus kaip per linksmuosius kalnelius važinėji, ypač nusileidus nuo jonavos g kalno ir važiuojant į kleboniškį."

                "ot tai remontas - lopus delioja ir tiek"

                "nu tai kad nelabai čia asfaltuojamas jis, uždėjo asfaltą ant asfalto, vėl išdaužė ir neaišku ką toliau darys. o kad 5mln lt.... tai sekat pasakas, čia mašinos labiau skraido nei per duobes."

                "Siandien keikiausi keturauksciais per ta "remontuojama" gatve vaziuodama.. pinigu plovykla totali. Lopais dengtu tai pasaka butu, o cia ant virsaus pila, suliniai krateriais pavirto. Cia panasiai kaip kazkada kelia i kacergine "remontavo". Poto viska nuskust turejo ir perdaryt.."

                "Tai kad moliai esa jie iškabina metra ant metro ir deda nauja sutvarkykit pilnai kelius o ne lopais tiktai taip tas ir kelias hujovas pas mus"

                "visa jonavos gatve naujai klos?"

                "Žiauriai smagu kratytis, kalnais prilopytoj Jonavos gatvėj pagarba"
                Occupation: igra na balalaikach v traktirach

                Comment


                  Košmaras...

                  Comment


                    Praeito penktadienio straipsnis:

                    Pradedamas Jonavos g. kapitalinis remontas

                    Šį savaitgalį bus pradėti vienos judriausių miesto gatvių – Jonavos g. kapitalinio kelio dangos remonto darbai. Planuojama, jog naudojant karšto regeneravimo technologiją „Remix plus“ nuo Kleboniškio g. iki P. Vileišio tilto žiedo einančią 4,3 kilometrų ilgio Jonavos gatvės atkarpą pavyks sutvarkyti iki spalio pradžios.

                    5,1 mln. Lt kainuosiančios itin svarbios miesto susisiekimo arterijos remonto metu bus išasfaltuotas daugiau nei 100 tūkst. kv. m. gatvės plotas.

                    Pastarąsias savaites Jonavos g. buvo lyginamas gatvės profilis, žemesnės kelio vietos padengtos asfaltbetonio danga, siekiant užtikrinti tinkamus nuolydžius bei pasiruošti kapitaliniam gatvės remontui.

                    „Vairuotojai tikrai neturėtų išsigąsti šiuo metu Jonavos gatvėje atsiradusių asfaltbetonio dangos lopų, tai išlyginamieji gatvės sluoksniai skirti sulyginti išsibangavusią dangą ir ją paruošti „Remix“ technologiją naudojančiai mašinai, kuri darbus pradės šeštadienį, kuomet mieste sumažėja transporto srautai“, - sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

                    <...>

                    Pradėti Šiaurės pr. ir Sukilėlių pr. sankryžos tvarkybos darbai taip pat įsibėgėja. Jų metu bus įrengti nauji šviesoforai, įvažos į planuojamą statyti prekybos centrą, taip pat atsiras papildoma trečia eismo juosta Šiaurės pr. įkalnėje atliekantiems dešinįjį posūkį į Sukilėlių pr.

                    Šiuo metu klojami kabeliai šviesoforams, įrengti eismo kryptis skiriančios saugumo salelės bortai. Visi šie darbai atliekami minėtą prekybos centrą statysiančios UAB „Rivona” lėšomis.

                    Comment


                      Nera tas Jonavos g. remontas tobulas, juolab, kad nera net pagrindo po asfaltu. Bet negali nesutikt, geriau nei nieko, o kaip uz 5mln, tai dar labai neblogas rezultatas. Kadanors ir normaliai sutvarkys, reik tiketis, kad daugiau Kauno gatviu taip aptvarkys

                      Comment


                        Tik tiek, kad tas gatvės remontas neturėtų baigtis vien asfaltu. Turėtų ir bordiūrus tvarkyt, įrengti saugumo saleles arba apskritai atskirti eismo kryptis. Prie to pačio ir kairį posūkį iš Kalpoko g. galėtų padaryt stacionarų, o ne laikiną. Nes tos 6 juostos nėra racionaliai išnaudotos.

                        Comment


                          Viska ten gerai daro, kad zmones neprotaujantis ir nesupranta kas vyksta. Islies ta gatve visa naujai o tuos lopus gi dejo kad tas daubas panaikint kur vaziuojant dideliu greiciu atrodo pasoksi i ora.... dabar svarbiausia kad sulinius suleistu lygiai nes kaune suliniai tai blogiau nei duobe

                          Comment


                            tas remixas dar ir sena sluoksni atkaitina, is esmes gaunas gan neblogas monolitas. toks remontas laikys 8-10 metu, kaip uz tokius pinigus ir esama situacija - labai gerai.
                            *censored*

                            Comment


                              /\ manau, kad dabartinėje situacijoje, kai gatves reikia remontuoti kuo skubiau, nes laukti tiesiog nebėra kada, tokių gatvių kaip jonavos, tunelio apkrovimai nežmoniški, o danga atsiprašant šūdina, pinigų pilniems kapitaliniams remontams nėra, tokia taktika manau labai teisinga, nes prailgins gatvių tarnavimą bent kokiais 5 metais, o tuo laikotarpiu bus galima sutvarkyti visai tragiškas gatves (verkių, raudondvario etc), kurioms remix metodo jau niekaip nepavyktų pritaikyti, o tuomet generalinei rekonstrukcijai būtų galima siūlyti šias gatves. Pažiūrinėjau youtube klipukus apie tą remix metodą, tai vyrauja danija, vokietija tarp dažnai šį metodą naudojančių, todėl manau, kad ir pas mus suveiks neblogai. Kas liūdniausia šiais metais, kad sudegė ta senoji ir buvo gaištamas laikas remontui, nors kaip sakoma nėra to blogo kas neišeitų į gerą - užtat nupirko naujesnę ir geresnę

                              Comment


                                Nu dėl naujesnės ir geresnės tai... Kiek žinau jai yra 18 metų. Iš jų 10 stovėjo nenaudojama ir surudijus. Visą mėnesį kauno tiltų darbuotojai gramdė suakmenėjusias rūdis ir seną asfaltą prikepusį

                                Comment


                                  /\ galbūt tu kalbi apie senąją mašiną, kuri sudegė?

                                  Į Kauno gatvės grįžta pragarišku karščiu alsuojantis monstras

                                  Nerijus Povilaitis2014-07-25 07:49
                                  Bendrovės „Kauno tiltai“ kieme – unikalus įrenginys, karšto regeneravimo „Remix Plus“ technologiją naudojantis, 48 tonas sveriantis savaeigis asfalto klojimo monstras „Remixer 4500”.

                                  1/6
                                  Apynaujis, vienintelis toks Lietuvoje asfalto klojimo kombainas jau penktadienį turėtų išriedėti į duobėtas Kauno gatves. N.Povilaičio nuotr.
                                  Beveik naujas asfaltavimo agregatas Kauną pasiekė prieš kelias savaites. Iki šiol darbininkai derino jo mazgus, dvi didžiules dujų talpyklas turintį, liepsna ir pragarišku karščiu alsuojantį monstrą ruošė rimtam darbui.

                                  Naująjį pirminį „Kauno tiltų“ darbuotojai ketvirtadienį išbandė savame kieme – asfaltavo nemažą jo dalį. Pakoregavus kai kuriuos vienintelio ne tik Kaune, bet ir Lietuvoje asfaltavimo kombaino parametrus, jau penktadienį tikimasi su juo išvažiuoti į beviltiškai duobėtas Kauno gatves.

                                  Remontuoti gatves naudojant karšto regeneravimo technologiją – kur kas pigiau. Sąnaudos sumažėja, nes senasis asfalto sluoksnis yra įkaitinamas infraraudonaisiais spinduliais, nuskutamas ir naudojamas klojant naująją dangą. Ant jos papildomai klojamas apie 2,5 – 3 centimetrų asfaltbetonio sluoksnis.

                                  Savivaldybės skelbtą konkursą laimėjusi bendrovė „Kauno tiltai“ turėjo suremontuoti nemažai Kauno gatvių, tačiau planams pakišo koją apmaudi klaida.

                                  Birželio mėnesį dirbant Amalių rajone, asfaltavimo įrenginys kliudė dujų šulinį ir jį pažeidė. Nuo pragarišką karštį spinduliuojančių asfalto šildytuvų netrukus įsiplieskė ugnis.

                                  Nors darbininkai bandė išgelbėti itin brangų asfaltavimo įrenginį, netrukus jį apgobė liepsnos, sprogo talpyklose laikytos dujos. Kaune nuo 1995 metų tarnavęs modernią karšto regeneravimo technologiją naudojantis „Remix Plus“ įrenginys visiškai sudegė.

                                  Lrytas.lt žinioms, paskaičiavus kiek kainuotų sudegusios įrangos remontas, nuspręsta pinigus investuoti nusiperkant naują įrenginį.

                                  Visiškai nauju jo vadinti negalima, šis monstras kelias savaites buvo naudotas Vokietijoje.

                                  Bendrovės atstovai neatskleidžia, kiek kainavo Vokietijos įmonės „Wirtgen“ pagamintas įrenginys.
                                  ir žiūrint į nutraukas nu kažkaip nepanaši man ta mašina į 10 metų nenaudotą ir surūdijusią...

                                  http://auto.lrytas.lt/radaras/i-kaun...s-monstras.htm

                                  Comment


                                    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                    /\ galbūt tu kalbi apie senąją mašiną, kuri sudegė?



                                    ir žiūrint į nutraukas nu kažkaip nepanaši man ta mašina į 10 metų nenaudotą ir surūdijusią...

                                    http://auto.lrytas.lt/radaras/i-kaun...s-monstras.htm
                                    Nuo 1995 metų Kaune jau buvo ta mašina? Tai kodėl su ja pradėjo žaisti tik pernai ar užpernai?

                                    Comment


                                      Parašė disident Rodyti pranešimą
                                      Nuo 1995 metų Kaune jau buvo ta mašina? Tai kodėl su ja pradėjo žaisti tik pernai ar užpernai?
                                      Nu man ir tas pats klausimas iškilo.
                                      AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                                      Comment


                                        Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                        /\ galbūt tu kalbi apie senąją mašiną, kuri sudegė?



                                        ir žiūrint į nutraukas nu kažkaip nepanaši man ta mašina į 10 metų nenaudotą ir surūdijusią...

                                        http://auto.lrytas.lt/radaras/i-kaun...s-monstras.htm
                                        Kalbu apie naują. Pirktas iš aukciono. Tiesiog 10 metų stovėjo nenaudotas, todėl gal ir vadina apynauju

                                        Comment


                                          /\ nu lryto žodžiais beveik naujas, tai nežinau kur čia kas teisingiausias

                                          Comment

                                          Working...
                                          X