Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Kaip nuvykti iš ... į ...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    LAKD 2023.02.23
    Vykdant Kleboniškio tilto ardymo darbus, laikinai naktimis uždaromas magistralinis kelias A1 ties Kaunu
    Nuo š. m. vasario 23 d. (ketvirtadienio) 23 val. iki vasario 24 d. (penktadienio) 5 val. ryto dėl A. Meškinio tilto per Nerį (vidurinis tiltas) įvykio padarinių šalinimo darbų bus uždaromas eismas magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda ruože nuo 99,03 iki 100,47 km esančiais tiltais per Nerį.
    Planuojama, kad eismas bus uždarytas taip pat ir vasario 25 d., ir vasario 26 d. naktimis, kol bus pašalinti įvykio padariniai. Padarinius planuojama pašalinti per kelias naktis. (...)


    Dienomis eismas šalia esančiais dviem tiltais (pietiniu ir naujai pastatytu magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda ruože nuo 99,03 iki 100,47 km) vyks.
    AB Lietuvos automobilių kelių direkcija gavo leidimą iš Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos leisti rangovui tęsti tilto demontavimo darbus.
    Padarinių šalinimo metu eismas bus kreipiamas apylankomis:
    • važiuojantiems Vilnius–Klaipėda kryptimi, eismas kreipiamas per Jonavos g., Salako g., Nuokalnės g., Varnių g., Neries krant., Baltų pr., Rasytės g. ir Jotvingių g. (paliekant galimybę rinktis Žemaičių plentą);
    • važiuojantiems Klaipėda–Vilnius kryptimi, eismas kreipiamas per Panerių g., Varnių g., Nuokalnės g., Eigulių g. ir Jonavos g.

    https://lakd.lt/naujienos/vykdant-iv...-a1-ties-kaunu
    Kaip jau įprasta, neįdėta maršruto schema

    Žemėlapio pagrindas iš www.mapy,.cz

    Be to, nė puse lūpų neužsiminta, kaip reikės važiuoti iš Vilniaus ir Jonavos į Marjampolės pusę ir atvirkščiai. Ten nebūtina grįžti atgal link ardomo Kleboniškio tilto. Būtų idealu, kad jau Lampėdžių tilto prieigose būtų nuorodos į pakeistą maršrutą į Vilnių ir Jonavą, pvz. per Viljampolę.

    Didelė tikimybė, kad nebus geltonų nuorodų su konkrečiomis kryprimis "Marijampolė" "Vilnius" ar "Klaipėda", o tik anoniminės lentelės "apylanka".
    Paskutinis taisė Romas; 2023.02.24, 11:02.

    Comment


      Kitą savaitę Trekų Vokėje prasideda kelio A16 Vilnius-Trakai viaduko per kelią A4 rekonstrukcija.
      Važiuojantiems per tą vietą turėtų būti nemažos spūstys, o važiuopjantiems A16 į Trakus ir iš Trakų Trakų Vokės mazge teks dar ir nemažai pasisukioti.

      LAKD 2023.03.23
      Pradedamas remontuoti viadukas kelyje nuo Vilniaus į Trakus
      Pradedamas įgyvendinti valstybinės reikšmės magistralinio kelio A16 Vilnius–Prienai–Marijampolė 16,017 km viaduko kapitalinio remonto projektas. Šiuo metu vykdomi parengiamieji darbai, viaduku ribojamas greitis iki 50 km/h, o nuo kovo 27 d. eismą viaduku planuojama uždaryti ir kreipti apylankomis. Viaduko remonto darbus planuojama atlikti iki šių metų rudens pabaigos.

      Kol vyks viaduko kapitalinio remonto darbai, eismas pagal suderintą schemą bus kreipiamas dviejų lygių sankryžos A16 ir A4 jungiamaisiais keliais.
      Eismo dalyviams, vykstantiems A4 iš Vilniaus į Druskininkus ir iš Druskininkų į Vilnių, eismo tvarka nesikeis.
      Važiuojantys keliu A16 iš Vilniaus į Trakus, bus kreipiami Druskininkų kryptimi ir sankryžos ribose jungiamuoju keliu bus vėl nukreipti į A16 kelią.
      Vykstantys keliu A16 iš Trakų į Vilnių, sankryžos ribose turės važiuoti Druskininkų kryptimi ir minėtos sankryžos jungiamuoju keliu bus nukreipti į Vilnių.
      ​​

      Apie eismo pokyčius vairuotojai bus informuojami papildomai įrengtais informaciniais kelio ženklais, taip pat naujausia informacija apie eismo pokyčius bus skelbiama interneto svetainėje www.eismoinfo.lt.
      Vykstantiems į Trakus ar iš Trakų į Vilnių, rekomenduojame rinktis alternatyvius maršrutus,pvz.,
      vykstant magistraliniu keliu A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda per Grigiškes arba nusukant ties Rykantais,
      taip pat galima vykti senuoju keliu link Lentvario nuo Vilniaus pietinio aplinkkelio A19.

      https://lakd.lt/naujienos/pradedamas...eismo-pokyciai
      Šią vasarą gali tekti planuoti įvairius alternatyvius maršrutus Vilniaus - Trakų kryptimi.
      Kol kas dar esami greitieji maršrutai Vilnius -Trakai
      ​​
      Trumpieji maršrutai Vilnius -Trakai
      ​​
      Žemėlapiai iš www.mapy.cz

      Priklausomai nuo situacijos su kamščiais ir į Pirčiupių pusę gali tekti važiuoti prastos kokybės keliais KK202 ir ypač KK176 per Baltąją Vokę - Pirčiupius.

      Comment


        Parašė Romas Rodyti pranešimą
        Priklausomai nuo situacijos su kamščiais ir į Pirčiupių pusę gali tekti važiuoti prastos kokybės keliais KK202 ir ypač KK176 per Baltąją Vokę - Pirčiupius.
        Apatine žalia rodykle berods tik su dviračiu, nes senojo Gardino kelio tiltas per Vokę uždarytas automašinoms.

        Comment


          Parašė mantasm Rodyti pranešimą
          Apatine žalia rodykle berods tik su dviračiu, nes senojo Gardino kelio tiltas per Vokę uždarytas automašinoms.
          Variantas būtų pasukti Trakų Vokeje prie "Maximos" šviesoforo į kairę ir toliau važiuoti J.Tiškevičiaus g. - Senuoju Gardino plentu.
          Aišku, jei kamščiai nesieks to "Maximos" šviesoforo.

          Comment


            Parašė vytgri Rodyti pranešimą
            Važiuojant nuo Marijampolės link sienos darbo dienomis iki ~16:30, rekomenduoju rinktis seną kelią per Marijampolę ir Kalvariją, nes statomuose ruožuose - baisiniai kamščiai, reguliuotojai išleidinėja mašinas iš statybvietės.

            Nuo sienos iki Lomžos nusukimo dabar yra 67 km magistralės + Elk apylanka + 67km magistralės. Elk apylankos įveikimas gali trukti nuo 30min iki valandos, priklausomai nuo dienos meto, ar darbo diena ar savaitgalis ir t.t.
            Ties Kisielnica įsukus į seną kelią link Lomžos - skonio reikalas ar važiuot toliau link Ostrow 61 keliu, ar rinktis 63 iki Zambrow (man pastarasis atrodo geriau).
            Ačiū už išsamų paaiškinimą.
            Važiuojant iš Vilniaus per Alytų bus kelio KK131 remontas Santaikos gatvėje su apylanka per miestą, o važiuojant per Marijampolę reikia atsižvelgti į E5 rekonstrukcijos darbų grafiką.
            Paskutinis taisė Romas; 2023.04.03, 15:57.

            Comment


              Parašė Romas
              Ar kam nors teko važiuoti A16 iš Vilniaus į Trakus, kai jau prasidėjo viaduko rekonstrukcija?
              Vakar (sekmadienį) važiavau pirmyn ir atgal, atrodo tikrai pakankamai tvarkingai suorganizuotas eismas apylanka. Nežinau kokia situacija darbo metu.

              Comment


                LAKD dirbantys PiaRščikai jau iš anksto pradėjo švęsti arba mokykloje nesimokė geografijos. Anot jų, tiltas per Kruną yra ne prie Kauno marių, o kažkur ties Ariogala. IX forto (Sargėnų) mazge yra daug viadukų, tačiau nenurodyta, kuria kryptimi yra tvarkomas viadukas.

                LAKD / TV3.lt 2023.04.07
                Prieš šventes namo ar į svečius kai kur važiuosite kitais keliais ir ilgiau
                Šv. Velykoms artėjant, dalis gyventojų patraukė į gimtuosius namus ar poilsio vietas. Lietuvos automobilių kelių direkcija (LAKD) vairuotojus įspėja, kuriose šalies vietuose kelionė gali užtrukti ilgiau nei įprastai dėl vykdomų kelių remonto darbų. Be to, primenama, kad valstybinės reikšmės keliuose dėl blogos būklės šiuo metu yra uždaryti 4 tiltai. (....)

                Dėl kelio A16 Vilnius–Prienai–Marijampolė 16,017 km viaduko kapitalinio remonto, eismas viaduku uždarytas ir yra kreipiamas dviejų lygių sankryžos A16 ir A4 jungiamaisiais keliais. (...) Vykstantiems į Trakus ar iš Trakų į Vilnių, rekomenduojame rinktis alternatyvius maršrutus, pvz., vykstant magistraliniu keliu A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda per Grigiškes arba nusukant ties Rykantais, taip pat galima vykti senuoju keliu link Lentvario nuo Vilniaus pietinio aplinkkelio A19

                Magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda (144 km) esančiu tiltu per Kruną (šalia Ariogalos) greitis ribojamas iki 70 km/h abejomis kryptinis.

                A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, nuo 0 iki 0,2 km, tvarkomas Sargėnų sankryžos viadukas, eismas vyksta viena eismo juosta, greitis ribojamas iki 50 km/h. Kelyje A1, atkarpoje po viaduku, greitis taip pat sumažintas iki 50 km/h.
                Įgyvendinant projekto „Via Baltica“ plėtrą, kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, nuo 72 km iki 85 km ribojamas greitis atskirose atkarpose nuo 50 km/h iki 70 km/h.

                Magistraliniame kelyje Nr. A 16 Vilnius–Prienai–Marijampolė (96.011 km) Prienuose titu per Nemuną dalinai apribotas eismas viena eismo juosta (...)
                Magistraliniame kelyje A 17 (Panevėžio aplinkkelis) vykdomas Nausodės viaduko remontas. Susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, ribojamas greitis iki 50 km/val.

                Uždaryti 4 tiltai
                Taip pat atkreipiamas vairuotojų dėmesį, kad šiuo metu dėl blogos būklės yra uždaryti 4 tiltai valstybinės reikšmės keliuose:
                - Tiltas per Juodupę (kelias Nr. 4201 Pagėgiai–Gudai–Sartininkai, 9,64 km). Eismas draudžiamas ir kreipiamas apylanka rajoniniais keliais Nr. 4226 Usėnai–Natkiškiai–Griežpelkiai ir Nr. 4224 Gudai–Katyčiai.
                - Kėdainių tiltas per Nevėžį (kelias Nr. 1906 Aukštutiniai Kaniūkai–Babtai–Labūnava–Kėdainiai, 44,339 km). Draudžiamas tranzinis transportas ir kreipiamas apylanka magistraliniu keliu A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai bei krašto keliais Nr. 144 Betygala–Ilgižiai–Krakės–Bokštai bei Nr.229 Aristava–Kėdainiai–Cinkiškiai.
                - Tiltas per Dubysą (kelias Nr. 196 Ariogala–Raseiniai–Kryžkalnis, 13,461 km). Eismas draudžiamas ir kreipiamas apylanka magistraliniu keliu A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda, krašto keliu Nr. 196 Vilnius–Kaunas–Klaipėda ir rajoniniais keliais Nr. 3513 Padubysys–Juodaičiai–Griciai, Nr. 3527 Didžiuliai–Stanioniai, Nr. 1708 Padubysys–Vozbutai–Butkiškė–Putriai.
                - Tiltas per Šaltuoną (kelias Nr. 1704 Jurbarkas–Butkaičiai–Paviščionys, 21,301 km). Eismas draudžiamas ir kreipiamas apylanka rajoniniais keliais Nr. 4501 Stragutė–Eržvilkas–Bebirva, Nr. 1703 Eržvilkas–Mosteikiai–Nemakščiai, Nr. 3512 Raseiniai–Paupys–Eržvilkas ir Nr. 1720 Rutkiškiai–Žukaičiai.

                https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/...lgiau-n1229102

                Comment


                  Delfi.lt 2023.04.14
                  Tauro gatvėje laukia eismo ribojimai
                  Nuo balandžio 20 d. iki rugpjūčio 27 d. bus apribotas eismas Tauro gatve, informuoja Vilniaus miesto savivaldybė.
                  Artimiausiu metu prasidės pėsčiųjų viaduko virš Tauro gatvės statybos. Dėl to bus keičiamas eismo organizavimas Tauro gatvėje. (...)
                  Tauro gatvės viduryje esančią statybų aikštelę kirsti viena eismo juosta galės tik Senamiesčio gyventojų, specialiųjų tarnybų ir aptarnaujantis transportas. Eismas statybvietėje bus reguliuojamas šviesoforo pagalba, užtikrinant pėsčiųjų judėjimą.


                  Pokyčių bus ir gretimose gatvėse. Važiuodami Pamėnkalnio gatve nuo Senamiesčio, vairuotojai sankryžoje su Tauro gatve galės važiuoti tik tiesiai (link J. Jasinskio gatvės), o važiuojantys Vasario 16-osios gatve, sankryžoje su Tauro gatve privalės sukti į kairę arba į dešinę (į Pamėnkalnio gatvę).
                  Pamėnkalnio gatvėje nuo J. Jasinskio gatvės bus ribojamas eismas pirmąja eismo juosta, o Vasario 16-osios gatvės atkarpoje nuo Gedimino pr. iki Pamėnkalnio g. ir Pamėnkalnio gatvės atkarpoje nuo Vasario 16-osios g. iki J. Jasinskio g. bus leidžiama važiuoti ne didesniu nei 30 km/h greičiu.
                  Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad nuo kovo 20 d. iki rugpjūčio pabaigos yra draudžiama naudotis stovėjimo aikštelėmis Pamėnkalnio gatvėje.
                  Tauro gatve važiuojančių miesto viešojo transporto maršrutų nėra, todėl tiesioginės įtakos Tauro kalno rekonstrukcija jiems neturės. Vis dėlto, tikėtina, kad dėl eismo ribojimų piko metu aplinkinėse gatvėse formuosis didesnės nei įprastai spūstys.

                  https://www.delfi.lt/auto/patarimai/...jimai-93077769
                  https://www.diena.lt/naujienos/vilni...-gatve-1121517
                  Paskutinis taisė Romas; 2023.04.15, 12:25. Priežastis: Papildyta

                  Comment


                    Anksčiau buvę eismo ribojimai dėl nNATO viršūnių susitikimo

                    https://nato.vilnius.lt/eismo-ribojimai/

                    Comment


                      Trečiadienį iki pietų reikės keisti maršrutus ar atidėti važiavimą į kai kuriuos miesto rajonus
                      atsižvelgiant į NATO viršūnių susitikimui keliamus saugumo reikalavimus koreguojami įvesti eismo ribojimai – trečiadienį jie bus griežtesni nei numatyta, pranešė Vilniaus savivaldybė.

                      Nuo 6.30 iki 12 val. be kitų suplanuotų ir anksčiau skelbtų ribojimų galios šie: (...)

                      https://www.15min.lt/gazas/naujiena/saugukelyje-lt/prasideda-sunkiausia-diena-vilniaus-vairuotojams-ivesti-nauji-eismo-apribojimai-787-2081996
                      Papildomi ribojimai apims Kalvarijų g. nuo Žalgirio g. iki centro, Konstitucijos prospektą, Šeimyniškių ir Kosciuškos gatves , Ukmergės g. nuo Šeškinės kalno, GV g. tarp Gerosios Vilties ir Pedagoginio žiedų, Oslo gatvę nuo Vakarinio aplinkelio iki Lazdynų tilto.

                      Gali iškilti problemų ir įvairiausių aplinkinių, pvz, kaip nuvažiuoti iš kokių Karoliniškių ar Viršuliškių į Naujamiestį - per Gariūnus ar per Žirmūnus.

                      Comment


                        Prieš porą metų, apie 2021 - 2022 metus, visiškai išasfaltuotas kelias RK3512 Raseiniai - Paupys - Eržvilkas

                        Visas kelias RK3512 nuo A1 iki pat Eržvilko yra tiesut tiesusėlis, beveik nėra gyvenviečių, nėra jokio eismo ir ten galima važiuoti pakankamai greitai.


                        Atsirado alternatyvus trumpesnis kelias tarp Raseinių ir Tauragės
                        Atstumas važiuojant į Tauragę per Paupį-Eržvilką trumpesnis 8 km, o laikas ilgesnis tik 4 minutėmis nei per Kryžkalnį.

                        Jei visas kelias nuo Raseinių (Paupio kryžkelės) per Eržvilką iki Tauragės būtų toks puikus, tai tikrai būtų verta važiuoti nauju maršrutu, nei maršrutu per Kryžkalnį, nes kelyje A12 pridėta daugybė greičio ribojimų, mašinų laužymo kalnelių bei lenkimą apsunkinačių "saugumo salelių".
                        Tačiau tolesnis maršryte esantis kelias RK4501 (Tauragė) -Stragutė -Eržvilkas yra gana vinguotas ir eina per gyvenvietes.
                        Šiemet maršrutas per Eržvilką užtruks ilgiau, nes kelio RK4501 (Tauragė) -Stragutė -Eržvilkas ilgame ruože (nuo Gaurės beveik iki Pašaltuonio) remontuojami kelkraščiai.


                        Atsirado greitesnis kelias tarp Raseinių ir Jurbarko.
                        Kelias RK146 Raseiniai-Šilinė-(Jurbarkas) vis labiau degraduoja (jis gal koks trečias-ketvirtas pagal blogumą - po KK169. KK 209 ir KK 118)
                        Dabar važiavimas RK3512 - KK198 Paupį - Eržvilką - Žindaičius yra greitesnis ir malonesnis nei KK146-KK141 per Šilinę.
                        Be to, galimai bus sutaupyta pinigų, nes nereikės važiuoti į pakabos servisą

                        Comment


                          Vilnius - Pirčiupiai Alternatyvus maršrutas KK 202 - KK176
                          Važiuojant iš Vilniaus į Pirčiupių - Alytaus pusę kartais norisi paįvairinti maršrutą.
                          Iki Trakų Vokės rekonstrukcija niekaip neprasideda, ten dažnai būna kamščiai. Trakų Vokės viaduko rekonstrukcija užstrigo ilgam. Maršrutu A4 - KK 128 per Pirčiupius savaigaliais važiuoja kolona, kurios greitis yra pagal lėčiausią mašiną.

                          Alternatyva yra maršrutas iki Pirčiupių Vilnius -KK202 Pagiriai - Baltoji Vokė - KK176 - Pirčiupiai
                          Iki Baltosios Vokės tai buvo apynormalis mažo intensyvumo kelias, o KK176 buvo labai siauras, kur prasilenkiant reikia nulipti ant plataus žvyruoto kelkrašio. Savatgaliais krovininių mašinų nebūdavo, tai tas siurumas nekėlė problemų.

                          Važiuojant nuo Geležinio Vilko tilto iki Pirčiupių visi žemėlapiai vienareikšmiškai rekomenduoja maršrutą keliu A4 Vilnius - Pirčiupiai - Merkinė.

                          Nuo Vilniaus stoties iki Pirčiupių karčemos rodomas laikas:
                          Google žemėlapiai: A4 per Trakų Vokę 45 min (43 km), KK 202 - KK176 per Baltąją Voką 54 min (44 km)
                          Mapy.cz : A4 per Trakų Vokę 38 min (43 km), KK 202 - KK176 per Baltąją Voką 43 min (44 km), dar siūloma silpna altenatyva A15 - KK 176 per Jašiūnus 47 min (55 km)


                          Apie kelią Nr. 202 Pagiriai - Baltoji Vokė, yra tokie įspūdžiai:
                          Parašė dondc Rodyti pranešimą
                          KK 202 visai patiko. Ties Papiškėmis draugui buvo "prakolas" (ir iškart dar 2 sekantys netrukus, nes pasirodo stiklų prilindo į minkštą gumą "Continental GP 5000"). (...) Tą KK 176-ą jungia ne ką geresnis RK 3917 gabaliukas, ir grįžtant į Vilnių RK 5203.
                          Nustebino, kad tuose ruožuose panašu mašinos lekia greičiau nei įprastuose keliuose, bent tiesiosiose. Turbūt tam, kad patiems greičiau dingt nuo tokios dangos.
                          Parašė alga Rodyti pranešimą
                          202 buvo visai geras, tiesiog hidden gem, prieš kokius 5 metus.
                          Lygus, platus kelias, gera danga, mažai eismo, galima ilgus intervalus daryt ramiai. Per karantiną kai leido judėti žiedinėmis savivaldybėmis, myniau juo iki rajono ribos ir atgal. Bet jau kokie 3 metai, kai per žiemą labai nukenčia, smengantys kraštai vis lopomi, bet dabar ir lopai smenga ir trupa. Toks jausmas, kad remontas nebepaveja dūlėjimo.
                          Parašė Romas Rodyti pranešimą
                          KK202 šį kartą nelabai patiko.
                          Po žiemos atsivėrė daug mažų duobių, o kelkraščiai gana aštrūs ir nežinai kas laukia po balomis. kadangi eismo buvo nedaug, tai važiuoti viduriu niekas netrukdė.

                          Kad KK176 bus rekonstruojamas buvau girdėjęs, bet prieš kelionę nepasitikrinau, kad rekonstruojamas būtent ruožas tarp Baltosios Vokės ir Pirčiupių.
                          Šio maršruto per baltąją Vokę geriau vengti, nes KK 176 tarp Žagarinės ir Senųjų Pirčiupių tilto vyksta rekonstrukcija su trimis šviesoforiniais ruožais.
                          Foto 2024.02
                          Rekonstruojamo ruožo pradžia už 9,590 km


                          Yra nedidelė atkarpa su nauju asfaltu


                          Rekonstruojamo ruožo pabaiga 1,450 km

                          Daugiau rekonstrukcijos eigos nuotraukų - temoje [176] Pirčiupiai - Jašiūnai

                          Comment


                            Nesuprantama, kodėl LAKD ir rangovai iš anksto neinformuoja apie pasikeisiančias eismo schemas.

                            Informacija yra tik Utenoje išrinkos Seimo nario FB puslapyje.
                            Ten rodyklės sudėtos, tartum būtų "angliškas" kairės pusės eismas. Bet svarbiausia, kad kažkas išvis rūpinasi informuoti vairuotojus.

                            Parašė KAROSA Rodyti pranešimą
                            Nuo rytojaus uždaroma atkarpa. Šiaip įdomu jog bene šiai vienintelei atkarpai yra padorus aplinkkelis.
                            Edmundas Pupinis
                            Uteniškių žiniai – nuo rytojaus keičiasi atkarpos Utena-Molėtai eismo organizavimo tvarka.
                            Nuo kovo 7 d. 6:00 val. dėl kelyje Utena-Vilnius prasidedančių darbų, keičiasi ir eismo organizavimas:
                            -Utenos-Vilniaus kryptimi eismas vyks įprasta tvarka.
                            -Vilniaus-Utenos kryptimi eismas nukreipiamas senuoju Utenos keliu 2802 (Molėtai-Stacijava-Smėlinka).
                            Pridedu eismo schemą.

                            https://www.facebook.com/e.pupinis/

                            Comment


                              Važiavau šiandien iš Kauno ir pakeliuj užsukau į Prienus. Žiedinė sankryža, skirta nusukti nuo kelio į Alytų ir važiuoti tiesiai į Prienų miestą pagal Google navigaciją kažkodėl nebuvo traktuojama kaip žiedinė, o vardino tiesiog posūkius, nors vizualiai paišė tą žiedą, t.y. čia nebuvo "sena info iki žiedo". Klausimas, kaip atnaujinama informacija, kad kartais žiedinės taip traktuojamos

                              P.S. ir toliau lekiant link Drusknininkų pastebėjau, kad Google navigacija dažnai neteisingai nustatydavo koks leistinas greitis, pvz šalia kelio darbų važiuojant už Birštono - Vilniaus kryptim, ar tiesiog kažkokiais mažesniais keliukais. Toks įspūdis, kad geras atnaujinimas regionuose nevyksta... įdomu kodėl, negi čia nėra automatizuota ?

                              Comment


                                Lietuvoje važinėjant rekomenduoju išvis nenaudoti Google Maps, o rinktis Waze. Pliusas, kad Waze būdamas to pačio Googlo ima duomenis apie objektus iš GMaps, bet keliai tvarkomi ir prižiūrimi normaliau.
                                Valstybinės reikšmės susisiekimo projektų brėžiniai žemėlapyje (arcgis.lt)
                                Kauno susisiekimo projektų brėžiniai žemėlapyje (arcgis.lt)

                                Comment


                                  GMaps irgi retai naudoju, nebent nežinomam mieste pėstute pasižiūriu. Waze tikrai gan operatyviai atnaujinami gatvių uždarymai. Visados galima pateikti prašymus koregavimams, adresų sutikslinimus. Trūkstama informacija persidengia su Gmaps. O laisvu laiku ir pats karts nuo karto gali klaidas pataisyti, pagal pasiektą redagavimo lygį.

                                  Comment


                                    Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

                                    Puiki proga išbandyti alternatyvas, kaip Osmand, waze...
                                    Beje Waze priklauso Guglui

                                    Comment


                                      Parašė transpondster Rodyti pranešimą

                                      Beje Waze priklauso Guglui
                                      jo, kažkodėl googlas turi du kartu konkuruojančius produktus. kažkokia nesąmonė.

                                      Comment


                                        Google kartais net visiškai neteisingus adresus rašo. Prirašo kokios nors gatvės mažesniai atšakai adresus adresus namų, kurie iš tikrųjų stovi už 1-2 km. Ne kartą siunčiau jiems pataisymus, bet panašu, kad nusispjaut jiems. Jeigu nereikia gatvės vaizdų, naudokit openstreetmap.org.

                                        Comment


                                          Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
                                          jo, kažkodėl googlas turi du kartu konkuruojančius produktus. kažkokia nesąmonė.
                                          Nusipirko ir tiek. Waze kiek pamenu buvo sukurta Izraelyje.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X