Apsilankiau šiandien Laisvės prospekto perėjoje prie Lidl. Tai Dėve Dėve, absoliuti tragedija. Liftai veikė (believe it or not), BET jie juda vėžlio greičiu ir tokiu būdu pereiti gatvę užtruktų turbūt pusvalandį. AKivaizdu, kad liftai netinkami paskirčiai. Negana to, liftų durys NĖRA automatinės. Jas reikia pačiam atsidaryti. Aš įsivaizduoju, kaip "patogus" toks sprendimas neįgaliesiems su vežimėliais. Vyresnio amžiaus žmonės (o tokių ten matomai gyvena daug) akivaizdžiai kankinasi lipdami laiptais su visokiais maišais ir prekių vežimėliais. Visiškas fail ir elementari durnystė.
Moteris su vežimėliu. Kelias minutes spaudinėjo tą mygtuką, kol liftas pajudėjo. Aš tuo metu persinešiau savo dviratį per požeminę perėją į kitą pusę, apžiūrėjau liftą kitoje pusėje, padariau keletą nuotraukų, pasilaikiau susiėmęs už galvos iš siaubo ir po kokių 5 minučių grįžau atgal. Minima moteriškė tuo metu dar tik vargais negalais nusileido tuo "liftu" žemyn. Po to tikriausiai tiek pat laiko užtruko, kol kitoje pusėje pakilo aukštyn,
Baisiausia yra tai, kad meras rašo tokias nesąmones. Jis yra arba visiškas debilas arba toks pats visiškas cinikas
Moteris su vežimėliu. Kelias minutes spaudinėjo tą mygtuką, kol liftas pajudėjo. Aš tuo metu persinešiau savo dviratį per požeminę perėją į kitą pusę, apžiūrėjau liftą kitoje pusėje, padariau keletą nuotraukų, pasilaikiau susiėmęs už galvos iš siaubo ir po kokių 5 minučių grįžau atgal. Minima moteriškė tuo metu dar tik vargais negalais nusileido tuo "liftu" žemyn. Po to tikriausiai tiek pat laiko užtruko, kol kitoje pusėje pakilo aukštyn,
Baisiausia yra tai, kad meras rašo tokias nesąmones. Jis yra arba visiškas debilas arba toks pats visiškas cinikas
Comment