Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Draudimai fotografuoti geležinkelius
Collapse
X
-
PAVIESINTA. Fotografuoti ir viesinti yra skirtingi dalykai. Fotografuoti zmones leidziama, viesinti galima tik Jiems sutikus.
-
Parašė robertas Rodyti pranešimąJei fotografuojama viešoje erdvėje, man atrodo, nieko nepažeistume, o fotografuojami asmenys neturėtų reikšti pretenzijų. Dėl visa ko reikėtų iš naujo paskaityti LR Visuomenės informavimo įstatymą.
-tamsta mane nufotografavo ne su žmona, o su kita moterimi, kuri mane sumaišė su kitu žmogumi staigiai prišoko, apkabino ir pabučiavo. šeima suiro.
-tamsta mane nufotkino įeinantį į restoraną, nors tuo metu turėjau būti darbe. rezultatas - netekau darbo. nors į restoraną ėjau susitikti su labai ekscentrišku nauju klientu.
žinoma su geležinkeliu tai nieko bendro neturi. tačiau su nuotraukų viešinimu reiktų elgtis atsargiai.
Komentuoti:
-
Parašė robertas Rodyti pranešimąJei fotografuojama viešoje erdvėje, man atrodo, nieko nepažeistume, o fotografuojami asmenys neturėtų reikšti pretenzijų. Dėl visa ko reikėtų iš naujo paskaityti LR Visuomenės informavimo įstatymą.
Bet kol kas ...
Kai grasinama fotoaparato atėmimu (o ne protokolo surašymu) ar dar gražiau - "automato buože per galvą" ar apspardymu - savo turtą prarasti arba netgi likti sužeistam (ar dar blogiau - invalidu) tikrai nesinorėtų...
Apsauginių geležinkelyje dabar kai pkaime pas prastą ūkininką šunųKažkiek pasisaugoti nepakenktų. Nes ne tokiems žmonėms žinoti apie tokį teisinį aktą kaip LR Visuomenės informavimo įstatymas.
Komentuoti:
-
Fotografuojant reikėtų apsižiūrėti, kad į kadrą nepatektų uniformuoti geležinkelio darbuotojai ar apsauginiai. Nes demonstratyvus „reporterio“ taikymasis gali būti nemalonus kiekvienam.
Komentuoti:
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąD1 Siauliai - Kaunas 1 - Vilnius, Kaune, vakarėjant.
Ta pikta moteriškė gąsdino atimsianti fotoaparatą.
Stotyje Kaunas1 fotografuojant dyzelinį traukinį Šiauliai-Vilnius, reikėjo pasitraukti kairiau, ir stoties darbuotoja būtų nepamačiusi (arba nepatekdama į kadrą nekreipusi dėmesio).Paskutinis taisė Romas; 2009.10.17, 09:39. Priežastis: Kopija iš temos "Geležinkelių fotografavimas"
Komentuoti:
-
Parašė Gaxas Rodyti pranešimąKur randasi Smėlynės perkėla ?
Komentuoti:
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTuo pačiu: kodėl niekas nedraudžia fotografuoti autobusų stotyse arba Smėlynės perkėlose?
Šiaip tai čia nepaaiškinamas dalykas, kodėl draudžiama fotografuoti geležinkelius. Yra kur nors parašyta priežastis?
Komentuoti:
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąKitas klausimas: ar tas draudimas teisetas?
Komentuoti:
-
Paskutinis vakarinis traukinys is Kauno stoties.
D1-661-1+661-3+690-4
Buvo policininkai, bet nekreipe demesio i mane.
Trys darbininkai D1 Siauliuose.
D1 Siauliai - Kaunas 1 - Vilnius, Kaune, vakarejant.
Ta pikta moteriske gasdino atimsianti fotoaparata.
Paskutinis taisė Romas; 2009.10.17, 09:38. Priežastis: Kopija iš temos "Geležinkelių fotografavimas"
Komentuoti:
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąO Tu man gali paaiškinti, kodėl negalima fotografuoti traukinių? Kas tokį sprendimą priėmė?
Komentuoti:
-
O Tu man gali paaiškinti, kodėl negalima fotografuoti traukinių? Kas tokį sprendimą priėmė?
Komentuoti:
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTai kad negirdėjau niekolaikraščiai nieko nerašė apie tas nupjautas kojas
Kita vertus, nesilaikydami saugumo reikalavimu i savaite vidutiniskai po keleta kartu nukencia ivairus asmenys. Zurnalistai ant kiekvieno kampo nestovi, tad nematau nieko nuostabaus, kad spaudoje pasirodo tik kokio rimtesnio atvejo aprasymas, taip pat kartais aprasomas vienas kitas eilinis atvejis (eilinis - tai nupjautos kojos, rankos ar siaip kokie sumusimai nutrenkus traukiniui zmogu ir t.t.). Ir vis tai ivyksta delto, kad zmones nesupranta, jog gelezinkelis -padidinto pavojingumo zona. Tiesa neretas atvejis, kai specialiai palenda po traukiniu, nors zudytis galetu ir tinkamesni buda susirasti(o sauniausia butu, kad isvis nesizudytu)..
Komentuoti:
-
Man atrodo, kitą kartą eidamas fotografuoti, atsispausdinsiu LR Visuomenės informavimo (jei neklystu pavadinime) įstatymą, ir reikalui esant, gerai pasiginčysiu, jei kas bandys man nurodinėt, ar galima ar negalima paveiksluot.
Kuo toliau, tuo labiau viskas tampa absurdu.
Komentuoti:
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNeseniai gera pusdieni "tryniausi" fotografuodamas Siauliu stotyje. Vaiksciojo ir apsauginiai, ir policija. Bet nei vienas net nepriėjo. Buvo ir kitu fotografuojanciu.
Bet tos pacios dienos vakare, Kaunas-1 stotyje, kai tik padariau kelias nuotraukas, priejo moteriske, budetoja matyt. Pareiske, kad fotografuoti draudziama, atims fotoaparata...
Komentuoti:
-
Neseniai gera pusdieni "tryniausi" fotografuodamas Siauliu stotyje. Vaiksciojo ir apsauginiai, ir policija. Bet nei vienas net nepriėjo. Buvo ir kitu fotografuojanciu.
Bet tos pacios dienos vakare, Kaunas-1 stotyje, kai tik padariau kelias nuotraukas, priejo moteriske, budetoja matyt. Pareiske, kad fotografuoti draudziama, atims fotoaparata...
Komentuoti:
-
Parašė robertas Rodyti pranešimąKas nemoka rusiškai...
Jeigu nera parasyta/pavaizduota kad negalima fotkinti, reiskia galima. O ju apsauginiai tegul juos ir priziuri... siaip piliecius priziuri policija....
Komentuoti:
-
o jus pasiulikit apsauginam patiems papozuot - gaunasi ivairus variantai:
bando fotika atimt, kvieciasi per racija draugus, kai kurie tiek bijo fotoaparato, kad po tokio pasiulymo greit isnyksta.
Komentuoti:
Komentuoti: