Parašė Siemens
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Draudimai fotografuoti geležinkelius
Collapse
X
-
Tai jau prigavo vieną kartą. Siūlė dar man į Rezeknę važiuot, bet ten tikriausiai areštuotų.
-
teko pora kadru papleskint Bialystoko peronuose, tai ypatingo susidomejimo kazkaip nesusilaukiau. nors patarciau pries tai atsiklausti straz'u, beslampinejanciu aplinkui.
Komentuoti:
-
Lenkijoje mūsų tikslas - Suvalkai arba Belistokas. Kaip ten situacija?Parašė robertas Rodyti pranešimąĮ kuriuos miestus važiuosit?
Jelgavoje policininkas bandė draust, bet kadangi kalbėjom angliškai fotoaparatų neatėmė. ką norėjom viską buvom nufotografavę.
Latvių kolegos sakė, kad fotografuoti galima mažose stotyse, nelabai pavojinga (turiu omeny neišaukiančiai) Jelgavoje, Liepojoje, Ventspilyje.
Sako, kad ir Vilniuje draudžiama.Paskutinis taisė Salvijus; 2009.06.19, 18:09.
Komentuoti:
-
Nejaugi Latvijoje kyla problemu? Aisku, visko gali pasitaikyti ir Lietuvoje.
Komentuoti:
-
Lenkijoj lygtais niekas nieko nebaudzia, galima fotkint be problemu.Parašė Sovijus Rodyti pranešimąGal kas žinote ar Lenkijoje sodina į kalėjimą už traukinių fotografavimą? Planuojam nedidelį vojažą.
Latvijoje, ypač Rėzeknėje, Daugpilyje ir Rygoje nepatartina.
Youtube'ej pilna ju filmu is stociu
Komentuoti:
-
Oj Daugplilyje tikrai nepatariu niekamParašė Sovijus Rodyti pranešimąGal kas žinote ar Lenkijoje sodina į kalėjimą už traukinių fotografavimą? Planuojam nedidelį vojažą.
(( nebent fotkinti kaip pas policininkus kamera prisekta
Komentuoti:
-
Į kuriuos miestus važiuosit?Parašė Sovijus Rodyti pranešimąGal kas žinote ar Lenkijoje sodina į kalėjimą už traukinių fotografavimą? Planuojam nedidelį vojažą.
Komentuoti:
-
Traukinių fotografavimas Lenkijoje
Gal kas žinote ar Lenkijoje sodina į kalėjimą už traukinių fotografavimą? Planuojam nedidelį vojažą.
Komentuoti:
-
Traukinių fotografavimas Lenkijoje
Gal kas žinote ar Lenkijoje sodina į kalėjimą už traukinių fotografavimą? Planuojam nedidelį vojažą.
Komentuoti:
-
Buvo priemiestinis, o jis turėjo omenyje tarptautinį.Parašė kaskas Rodyti pranešimąBuvo traukinys, su traukiniu atvažiavau, apsidairiau ir atgal...
Komentuoti:
-
Buvo traukinys, su traukiniu atvažiavau, apsidairiau ir atgal...Parašė Inspiron Rodyti pranešimątai matyt tuo metu nebuvo keleivinio traukinio, nes tik jam esant pasaliniams vaikscioti ir fotografuoti draudziama, bent jau taip sake apsauginis
Komentuoti:
-
tai matyt tuo metu nebuvo keleivinio traukinio, nes tik jam esant pasaliniams vaikscioti ir fotografuoti draudziama, bent jau taip sake apsauginisParašė kaskas Rodyti pranešimą
O aš 2008 metų rugsėjį buvau nuvažiavęs, ir niekas "nekniso" man proto. 
Komentuoti:
-
buvau sekmadieni, purte purte ,asmens dokumentu paprase, o juos masinoj buvom palike, bet pasikalbejom ir nereikejo rodytParašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąSekmadienį buvai? Apsauginiai nepurtė? Aš paskutinįkart kai buvau tai nors ir nefotkinau, vis tiek pradėjo klausinėt.
Koks 2TE10U numeris?
Komentuoti:
-
Sekmadienį buvai? Apsauginiai nepurtė? Aš paskutinįkart kai buvau tai nors ir nefotkinau, vis tiek pradėjo klausinėt.Parašė Inspiron Rodyti pranešimą
Koks 2TE10U numeris?
Komentuoti:
-
-
Nieko nuostabaus, jei dirba tokie milicininkai (kaip pavyzdys):Parašė railman Rodyti pranešimąTarybiniais laikais už fotografavimą per važiuojančio traukinio langą grėsė keli meteliai belangėje. Na o dabar, jei ir turime pasisaugoti fotografuodami stotyse, bet važiuodami traukiniu pyškinam per langus kiek norim... Tuo tarpu Rusijoje, vienas railfanas vos išsisuko, kai prie jo prisikabino vagone važiavęs milicininkas (be uniformos), kitam railfanui palydovė iškvietė traukinio apsaugą...
Šaltinis: http://www.parovoz.com/newgallery/?ID=149724&LNG=RU
Giruliai 2008 10
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Tarybiniais laikais už fotografavimą per važiuojančio traukinio langą grėsė keli meteliai belangėje. Na o dabar, jei ir turime pasisaugoti fotografuodami stotyse, bet važiuodami traukiniu pyškinam per langus kiek norim... Tuo tarpu Rusijoje, vienas railfanas vos išsisuko, kai prie jo prisikabino vagone važiavęs milicininkas (be uniformos), kitam railfanui palydovė iškvietė traukinio apsaugą...
Šaltinis: http://www.parovoz.com/newgallery/?ID=149724&LNG=RU
Giruliai 2008 10
Komentuoti:
-
Kaip buvo naujo maršruto į oro uostą atidarymas, tai ten kur praėjimas saugomas buvo norėjau nufotografuoti, bet deja priėjo ir pasakė, kad negalima čia fotografuoti...
Komentuoti:
Komentuoti: