Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• ivanivanov
    replied
    Baltarusijos gelezinkeliu TEP60-0780 su traukiniu Kaliningradas - Sankt-Peterburgas, tarpstotis Vilnius - Naujoji Vilnia

Komentuoti:

• LAZAS_
    replied
    Kadangi šie "Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)" ne vien apie Lietuvos Geležinkelius, tai šiek tiek vaizdinės medžiagos iš Nyderlandų:

Nežinau kokio tipo garvežys

NS (Nederlandse Spoorwegen) VIRM

DB (Deutsche Bahn) ICE-3

NS V250 bandymai (Multimilijoninė nesėkmė. Greitieji traukiniai gaminti AnsaldoBreda (Italija), bet pasak pagrindinės versijos nepritaikyti Nyderlandų klimatinėms sąlygoms. Pirmieji V250 traukinai pristatyti 2009)

Paskutinis NS V250 grąžinimas gamintojui 2014-ųjų pabaigoje. Dauguma verkšlena, kad buvo padaryta klaida renkantis pigiausią variantą ir atmetant ICE, kuriuos tuo metu NS jau eksploatavo.

Thalys PBKA-PBA (PBKA ir PBA sujungti į vieną traukinį)

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Susiję pranešimai perkelti į naują temą: Kariniai ešelonai Lietuvoje.

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied
    2M62U-0268 ir 2TE116-662 su prekiniais traukiniais, tarpstociai Daugava - Krustpilis (per tilta) ir Ozolsala - Krustpilis, Latvija
    Paskutinis taisė ivanivanov; 2015.09.27, 18:56.

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied
    Akimirka, kurios nepamirsiu daugelis jau galbut matete, bet gal yra ir nemaciusiu

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied

Komentuoti:

• ivanivanov
    replied

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Ačiū. Tik man būtų įdomiau ne klipas, o tiesiog vaizdas skrendant nuo vieno galo iki kito. Gal yra ir toks?
    Pilno video nepavyko padaryti. Bet įspūdį juk galima susidaryti.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Įdėsiu iš aš vieną video

Vilniaus Intermodalinis Terminalas ir Vaidotų stotis

Youtube video
    Ačiū. Tik man būtų įdomiau ne klipas, o tiesiog vaizdas skrendant nuo vieno galo iki kito. Gal yra ir toks?

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    O kodėl tada kiekvieno neįleidžia į teritoriją (juk dauguma įmonių laisvai neleidžia vaikščioti)?
    Nemažai pavojingų faktorių - traukinių eismas, kelimo mechanizmai, automobilių eismas ir pan.

Komentuoti:

• Al1
    replied
    O kodėl tada kiekvieno neįleidžia į teritoriją (juk dauguma įmonių laisvai neleidžia vaikščioti)?

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Bet, kalbant rimtai, tai man ir pačiam šiek tiek keistoka, kad niekam nelabai rūpėjo, kas ir kodėl skraido su dronais virš saugomo, aukšta tvora (su kameromis kas kelis metrus) aptverto, vieno svarbiausių geležinkelio mazgų šalyje.
    O kodėl turi būti neleidžiama skaraidyti virš Vaidotų stoties su dronais? - nieko slapto ten vistiek nenufilmuosi.

Komentuoti:

• John
    replied
    Gali būti. Bet viską darėme gana paskubomis, tai apsauga ir mentai turbūt nespėjo susigaudyti. Arba jiems tai visiškai nerūpėjo. Nors apsauginį mačiau ir jis į mus žiūrėjo. Bet tada pavažiavom toliau ir niekieno dėmesio nepatraukėm. Įšskyrus to vietinio pijoko.

Komentuoti:

• Al1
    replied
    Aš tave perspėjau, dabar stukačių daug prisiveisė. O jei rimtai, tai kol kas bepiločiams lėktuvams galioja tie patys teisės aktai kaip ir kitiems. Įtariu, kad Vaidotų stotis gali būti neskraidymo zona visokiems žemai skraidantiems aparatams arba tam gali būti reikalingi leidimai.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Filmuotojas teroristas, Putino agentas. Gali laukti svečių iš organų.
    Kai filmavau prie Vaidotų stoties, privažiavo kažkoks nelabai blaiviai atrodantis vietinis su kažkokiu triračiu mini-traktoriuku. Klausė, ar gali pažiūrėti, kaip skraido dronas. Dar minėjo, kad čia "strateginis objektas" (suprask, filmuoti nelabai galima turbūt). Ten tu buvai?

Bet, kalbant rimtai, tai man ir pačiam šiek tiek keistoka, kad niekam nelabai rūpėjo, kas ir kodėl skraido su dronais virš saugomo, aukšta tvora (su kameromis kas kelis metrus) aptverto, vieno svarbiausių geležinkelio mazgų šalyje. Nes gi galėjo iš tikrųjų būti Putino agentai ar teroristai. Ant drono juk net ir kokį pusantro kg sprogmenį galima nesunkiai užmontuoti.
    Paskutinis taisė John; 2015.09.04, 18:56.

Komentuoti:

• Al1
    replied
    Filmuotojas teroristas, Putino agentas. Gali laukti svečių iš organų.

Komentuoti:

• John
    replied
    Įdėsiu iš aš vieną video

Vilniaus Intermodalinis Terminalas ir Vaidotų stotis

Komentuoti:

Working...
X