Baltarusijos gelezinkeliu TEP60-0780 su traukiniu Kaliningradas - Sankt-Peterburgas, tarpstotis Vilnius - Naujoji Vilnia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)
Collapse
X
-
Kadangi šie "Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)" ne vien apie Lietuvos Geležinkelius, tai šiek tiek vaizdinės medžiagos iš Nyderlandų:
Nežinau kokio tipo garvežys
NS (Nederlandse Spoorwegen) VIRM
DB (Deutsche Bahn) ICE-3
NS V250 bandymai (Multimilijoninė nesėkmė. Greitieji traukiniai gaminti AnsaldoBreda (Italija), bet pasak pagrindinės versijos nepritaikyti Nyderlandų klimatinėms sąlygoms. Pirmieji V250 traukinai pristatyti 2009)
Paskutinis NS V250 grąžinimas gamintojui 2014-ųjų pabaigoje. Dauguma verkšlena, kad buvo padaryta klaida renkantis pigiausią variantą ir atmetant ICE, kuriuos tuo metu NS jau eksploatavo.
Thalys PBKA-PBA (PBKA ir PBA sujungti į vieną traukinį)
Komentuoti:
-
2M62U-0268 ir 2TE116-662 su prekiniais traukiniais, tarpstociai Daugava - Krustpilis (per tilta) ir Ozolsala - Krustpilis, Latvija
Paskutinis taisė ivanivanov; 2015.09.27, 18:56.
Komentuoti:
-
Akimirka, kurios nepamirsiudaugelis jau galbut matete, bet gal yra ir nemaciusiu
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąAčiū. Tik man būtų įdomiau ne klipas, o tiesiog vaizdas skrendant nuo vieno galo iki kito. Gal yra ir toks?
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO kodėl tada kiekvieno neįleidžia į teritoriją (juk dauguma įmonių laisvai neleidžia vaikščioti)?
Komentuoti:
-
O kodėl tada kiekvieno neįleidžia į teritoriją (juk dauguma įmonių laisvai neleidžia vaikščioti)?
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąBet, kalbant rimtai, tai man ir pačiam šiek tiek keistoka, kad niekam nelabai rūpėjo, kas ir kodėl skraido su dronais virš saugomo, aukšta tvora (su kameromis kas kelis metrus) aptverto, vieno svarbiausių geležinkelio mazgų šalyje.
Komentuoti:
-
Gali būti. Bet viską darėme gana paskubomis, tai apsauga ir mentai turbūt nespėjo susigaudyti. Arba jiems tai visiškai nerūpėjo. Nors apsauginį mačiau ir jis į mus žiūrėjo. Bet tada pavažiavom toliau ir niekieno dėmesio nepatraukėm. Įšskyrus to vietinio pijoko.
Komentuoti:
-
Aš tave perspėjau, dabar stukačių daug prisiveisė. O jei rimtai, tai kol kas bepiločiams lėktuvams galioja tie patys teisės aktai kaip ir kitiems. Įtariu, kad Vaidotų stotis gali būti neskraidymo zona visokiems žemai skraidantiems aparatams arba tam gali būti reikalingi leidimai.
Komentuoti:
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąFilmuotojas teroristas, Putino agentas. Gali laukti svečių iš organų.
Bet, kalbant rimtai, tai man ir pačiam šiek tiek keistoka, kad niekam nelabai rūpėjo, kas ir kodėl skraido su dronais virš saugomo, aukšta tvora (su kameromis kas kelis metrus) aptverto, vieno svarbiausių geležinkelio mazgų šalyje. Nes gi galėjo iš tikrųjų būti Putino agentai ar teroristai. Ant drono juk net ir kokį pusantro kg sprogmenį galima nesunkiai užmontuoti.Paskutinis taisė John; 2015.09.04, 18:56.
Komentuoti:
-
Įdėsiu iš aš vieną video
Vilniaus Intermodalinis Terminalas ir Vaidotų stotis
Komentuoti:
Komentuoti: