Nelabai žinau ar šioje temoje turėčiau rašyti, bet geresnės neradau, taigi - turiu pasiūlymą - reikėtų sukurti kažką panašaus į "Fotoreportažai be komentarų", arba paprastus komentarus kažkaip atskirti nuo fotoreportažo temos. O to reikėtų dėl paprastos priežasties - dažnai atsitinka taip, kad būna pradėtas fotoreportažas, kuris užsibaigia fraze "bus daugiau". Kai būna paskelbta tokia tema, tarkim, aš ją peržiūriu, pasidžiaugiu ir laukiu daugiau. Po pusvalandžio įsijungiu ir matau, kad tema atnaujinta. Valio, galvoju, štai ir "daugiau". Įsijungiu, o ten randu "Ačiū už nuotraukas", "Puikus reportažas" ir pan. Ir taip kelis kartus, kol pagaliau vėl pasirodo autoriaus reportažo tęsinys.
Mane asmeniškai tai šiek tiek nervuoja, nes gaištamas laikas ir pan., taigi, gal būtų galima atskirti fotoreportažus nuo įprastų komentarų, pagyrimų, bei padėkų? Tuo labiau, kad tam yra AŽ ar įverčiai...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo naujienos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Įkurta „Sporto“ skiltis prie „Prospekto“. Siūlome užsukti ir aktyviai dalyvauti.
http://tinkle.miestai.net/forumdisplay.php?f=36
Komentuoti:
-
Parašė El_GrecoOk paziuresiu.Daba pasiliksiu prisilogines.
P.S. Jei kas nors iššoks- padaryk prašau print screen'ą.
Komentuoti:
-
FlyLAL kartais mėtydavo popup'us, bet Firefox'as juos sėkmingai "žudydavo"(beje, panašu, kad tai vykdavo tik tada, kai buvau UK
)
Komentuoti:
-
Parašė El_Greco^ Hmz keista.Kiekviena karta kai as login'os man kokie trys pop upsai islenda.Kas reklamuojas nzn nes iskart jungiu lauk tuos langus.
Komentuoti:
-
^ Hmz keista.Kiekviena karta kai as login'os man kokie trys pop upsai islenda.Kas reklamuojas nzn nes iskart jungiu lauk tuos langus.
Komentuoti:
-
Parašė El_GrecoLabai mane tie pop-upsai veikia
Komentuoti:
-
Būtu labai gerai, nes dabar labai greitai užsipildo jinai, ir labai dažnai reikia valyti .
Komentuoti:
-
Toks klausimas/prašymas:
Ar negalima būtu padaryti, kad asmeninių pranešimų dežutėje tilptu ne 50 pranešimų kaip dabar, bet tarkime 100????
Komentuoti:
-
mantai, ką aš galiu siūlyti, kai idėja tikrai graži dėti vis naujas nuotraukas į titulinį, kaip sako sanomiz. tiesiog paribys daug geriau atrodo didelisir be to užstoja pagrindinę, manau, nuotraukos vietą linkai į naujausias temas...
čia tiesiog mano asmeninė nuomonė, nes nuotrauka tikrai graži, tiesiog viso to grožio nesimato tituliniam
Komentuoti:
-
Man asmeniškai labai džiugu, jog kiekvieną mėnesį forumas įgauna naują "atspalvį". Puiki idėja!
Komentuoti:
-
paribio nuotrauka pati viena gerai atrodo dar, bet forume tituliniam puslapy tai praktiškai nelieka jos įspūdžio...
Komentuoti:
-
Parašė Edgaexmanau, jau laikas atrakint "krepšinio" temą: vistik jau lkl finalai baigėsi, aistros aprimo, NBA finalas jau ant nosies, nauji žaidėjų kontraktai ir t.t
Komentuoti:
Komentuoti: