Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumo naujienos

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Valiukas
    replied
    Nelabai žinau ar šioje temoje turėčiau rašyti, bet geresnės neradau, taigi - turiu pasiūlymą - reikėtų sukurti kažką panašaus į "Fotoreportažai be komentarų", arba paprastus komentarus kažkaip atskirti nuo fotoreportažo temos. O to reikėtų dėl paprastos priežasties - dažnai atsitinka taip, kad būna pradėtas fotoreportažas, kuris užsibaigia fraze "bus daugiau". Kai būna paskelbta tokia tema, tarkim, aš ją peržiūriu, pasidžiaugiu ir laukiu daugiau. Po pusvalandžio įsijungiu ir matau, kad tema atnaujinta. Valio, galvoju, štai ir "daugiau". Įsijungiu, o ten randu "Ačiū už nuotraukas", "Puikus reportažas" ir pan. Ir taip kelis kartus, kol pagaliau vėl pasirodo autoriaus reportažo tęsinys.
    Mane asmeniškai tai šiek tiek nervuoja, nes gaištamas laikas ir pan., taigi, gal būtų galima atskirti fotoreportažus nuo įprastų komentarų, pagyrimų, bei padėkų? Tuo labiau, kad tam yra AŽ ar įverčiai...

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Įkurta „Sporto“ skiltis prie „Prospekto“. Siūlome užsukti ir aktyviai dalyvauti.

http://tinkle.miestai.net/forumdisplay.php?f=36

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė El_Greco
    Ok paziuresiu.Daba pasiliksiu prisilogines.
    Pasižiūrėk būtinai. Jau geri pora mėnesių, kaip nėra jokių kampanijų su popunder'iais kaip LAL. Kitiems nieko "iššokančio" nebuvau pardavęs

P.S. Jei kas nors iššoks- padaryk prašau print screen'ą.

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    FlyLAL kartais mėtydavo popup'us, bet Firefox'as juos sėkmingai "žudydavo" (beje, panašu, kad tai vykdavo tik tada, kai buvau UK )

Komentuoti:

• El_Greco
    replied
    Ok paziuresiu.Daba pasiliksiu prisilogines.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė El_Greco
    ^ Hmz keista.Kiekviena karta kai as login'os man kokie trys pop upsai islenda.Kas reklamuojas nzn nes iskart jungiu lauk tuos langus.
    Nieko keisto, kadangi reklamuotojas mato, kad tu, pvz., esi iš Anglijos, o aš esu iš Lietuvos ir dėl to mudviem siūlo skirtingas reklamines žinutes. Jei nesunku, kitą kartą pažiūrėk, kas reklamuojasi ir čia parašyk.

Komentuoti:

• El_Greco
    replied
    ^ Hmz keista.Kiekviena karta kai as login'os man kokie trys pop upsai islenda.Kas reklamuojas nzn nes iskart jungiu lauk tuos langus.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė El_Greco
    Labai mane tie pop-upsai veikia
    Kas čia taip reklamuojasi? Matyt į kitą tikslinę auditoriją papuolęs, nes man tokių visiškai nemėto

Komentuoti:

• El_Greco
    replied
    Labai mane tie pop-upsai veikia

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied

Būtu labai gerai, nes dabar labai greitai užsipildo jinai, ir labai dažnai reikia valyti .

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Gal ir galima

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied
    Toks klausimas/prašymas:

Ar negalima būtu padaryti, kad asmeninių pranešimų dežutėje tilptu ne 50 pranešimų kaip dabar, bet tarkime 100 ????

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    mantai, ką aš galiu siūlyti, kai idėja tikrai graži dėti vis naujas nuotraukas į titulinį, kaip sako sanomiz. tiesiog paribys daug geriau atrodo didelis ir be to užstoja pagrindinę, manau, nuotraukos vietą linkai į naujausias temas... čia tiesiog mano asmeninė nuomonė, nes nuotrauka tikrai graži, tiesiog viso to grožio nesimato tituliniam

Komentuoti:

• sanomiz
    replied
    Man asmeniškai labai džiugu, jog kiekvieną mėnesį forumas įgauna naują "atspalvį". Puiki idėja!

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė batista
    /\ nu man tai nelabai...
    Jei turi pasiūlymų, prašom

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ nu man tai nelabai...

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Viskas gerai .

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    paribio nuotrauka pati viena gerai atrodo dar, bet forume tituliniam puslapy tai praktiškai nelieka jos įspūdžio...

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė Edgaex
    manau, jau laikas atrakint "krepšinio" temą: vistik jau lkl finalai baigėsi, aistros aprimo, NBA finalas jau ant nosies, nauji žaidėjų kontraktai ir t.t
    Tikrai būtų gerai

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ negaliu nepritarti

Komentuoti:

Working...
X