Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė digital Rodyti pranešimą
    Ar NT jau visą pardavei?
    Beveik, rimtai. Jūs suaugę žmonės, ir ne man aiškint, kur link viskas krypsta.
    Paskutinis taisė Obi-Wan Kenobi; 2025.02.22, 02:15.

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
      Situacija pas mus geresnė (?), o vaizdai panašūs. Tai kur tas situacijos gerumas Vilniuje?
      Paskutinis taisė digital; 2025.02.25, 14:51. Priežastis: pridėtas uždarantis [/quote] ir skirta pražanga

Kodėl už šį pranešimą vėl.pašalintas Obi-Wan Kenobi ?

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą

Paskutinis taisė digital; 2025.02.25, 14:51. Priežastis: pridėtas uždarantis [/ QUOTE ] ir skirta pražanga

Kodėl už šį pranešimą vėl.pašalintas Obi-Wan Kenobi ?
        Nors ir sakiau, kad neatsakinėsiu, bet padarysiu išimtį - nes taip nusprendė forumo AI. Obi-Wan Kenobi buvo tik skirta pražanga (kuri matyt ir išprovokavo to AI veiksmą), o skirta todėl, kad jis jau kokį 15 kartą nesugeba cituoti neištrindamas [/ quote ].

Comment

/\ uvažytel'naja pričina, kaip pasakytų koks nors rusas.

Comment

/\ uvažytel'naja pričina, kaip pasakytų koks nors rusas.
            Ką geri?

Comment

Parašė digital
              Romai, raminkis.
              Kodėl momentaliai trinami nepatinkantys pranešimai A14 temoje?
              Negi ignalina spėja pasiskųsti?

Comment

Kodėl momentaliai trinami nepatinkantys pranešimai A14 temoje?
                Negi ignalina spėja pasiskųsti?
                Turiu specialų mygtuką klaviatūroje, su kuriuo galiu trinti bet kokius pranešimus.

Comment

Jei forume būtų agresyviausio ir pagiežingiausio nario rinkimai, juo neabejotinai būtų Ignalina:

Parašė Ignalina
                  nebandei tirtis dėl, nežinau, šizofrenijos?
                  Negu kad sėdėti forume laukiant ką parašys nemėgstami forumiečiai kad būtų galima vėl vimtelėti kažką pagiežingo, geriau pavažiuoti į kokią Palūšę. Sveikiau būtų gryname ore prie ežerų, nei tie kantuperiai ir senų "skriaudų, kalčių, prasižengimų, blogų nuomonių" tampymas iki tiek, kad net iš šalies žiūrint pradeda neatrodyti labai sveikai. Gražių vaizdų pasižiūrėjus, mažiau "kraujo norisi" (čia tik kalbos figūra).
                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Ok. Bet išsitirt vis tiek praverstų.

Comment

Ignalinai irgi biški rekomenduočiau ramintis, už forumiečių įžeidinėjimą skirtas įspėjimas, kitą kartą bus pražanga.

Comment

Labai nuosaikus požiūris, turint omeny, kad iš Ignalinos praktiškai non stop eina asmeniškumų ir įžeidinėjimų tirados jau ilgą laiką ir taip derailina kai kurias temas. Bet visvien gera pradžia.

Comment

Kodėl išbanintas VLR?

Comment

Nepasidalino latviškais pinigais su forumu.

Comment

O tai negavai paaiškinimo už ką? Ar daug smulkesnių surinkai Golden collection?
                              Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Kažkaip jaučiasi, kad nemažai dalyvių buvo išbaninyi nė už ką ir paliko forumą ar bent jau nedalyvauja diskusijose. Nežinau, kodėl taip daroma, gal norima apvalyt nuo tam tikrų diskusijų, bet nors jos gal ir nebuvo turiningos, bet bent jau kūrė tam tikra dinamiką. Dabar forumas tampa panašus į Brežnevo laikų “Komjaunimo tiesą”.

Comment

Aš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?

Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
                                  Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.04.05, 05:22.

Comment

kur sasnauskas?
                                    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                                      Aš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?

Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
                                      Na yra čia tokie juk etatiniai. Ypač rytais ir pagal mėnulio fazę kai kuriems labai veikia matosi - galimai ir amžius jau veikia. Būna ateini per pietus paskaityti ir pažiūrėti naujų nuotraukų projektų ir matai kaip ryte vienas koks žmogus prasiėjęs pro visas temas ir tiesiogine to žodžio prasme "pritridaliojęs" žinučių vos ne kiekvienoje temoje po pora žodžių. Ir jos dažniausiai trollio lygio būna. Stebiuosi, kaip tiek laiko žmonės dar turi skirti tokiai veiklai.

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Vieni berniukai "pankuoja" iki negaliu (nors dalis ir šiaip anti socialūs marozai), kiti berniukai pavyzdingi vykdytojai su tvarkinga uniforma mokykloje ir mažai pastabų už elgesį.

Comment

Jo, yra tokių niuansų. Šiaip tai jeigu žmogui viskas galvoj gerai, jo amžius nepaveiks (nebent jau gilioje senatvėje dėl tam tikrų senatvinių ligų - bet ar daug turime forume tokio amžiaus narių, kai jau realiai gresia demencija?), o mėnulio fazės irgi veikia tik tada, kai yra kažkokių negydytų problemų, kurios paūmėja. Kai jų nėra - tai nėra kam ir paūmėti.

Comment

Working...
                                          X