Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Beveik, rimtai. Jūs suaugę žmonės, ir ne man aiškint, kur link viskas krypsta.Paskutinis taisė Obi-Wan Kenobi; 2025.02.22, 02:15.
-
Paskutinis taisė digital; 2025.02.25, 14:51. Priežastis: pridėtas uždarantis [/quote] ir skirta pražangaParašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąSituacija pas mus geresnė (?), o vaizdai panašūs. Tai kur tas situacijos gerumas Vilniuje?
Kodėl už šį pranešimą vėl.pašalintas Obi-Wan Kenobi ?
Comment
-
Nors ir sakiau, kad neatsakinėsiu, bet padarysiu išimtį - nes taip nusprendė forumo AI. Obi-Wan Kenobi buvo tik skirta pražanga (kuri matyt ir išprovokavo to AI veiksmą), o skirta todėl, kad jis jau kokį 15 kartą nesugeba cituoti neištrindamas [/ quote ].Parašė Romas Rodyti pranešimą
Paskutinis taisė digital; 2025.02.25, 14:51. Priežastis: pridėtas uždarantis [/ QUOTE ] ir skirta pražanga
Kodėl už šį pranešimą vėl.pašalintas Obi-Wan Kenobi ?
Comment
-
Ką geri?Parašė Romas Rodyti pranešimą/\ uvažytel'naja pričina, kaip pasakytų koks nors rusas.
- 1 patinka
Comment
-
Turiu specialų mygtuką klaviatūroje, su kuriuo galiu trinti bet kokius pranešimus.Parašė Romas Rodyti pranešimą
Kodėl momentaliai trinami nepatinkantys pranešimai A14 temoje?
Negi ignalina spėja pasiskųsti?
- 1 patinka
Comment
-
Jei forume būtų agresyviausio ir pagiežingiausio nario rinkimai, juo neabejotinai būtų Ignalina:
Negu kad sėdėti forume laukiant ką parašys nemėgstami forumiečiai kad būtų galima vėl vimtelėti kažką pagiežingo, geriau pavažiuoti į kokią Palūšę. Sveikiau būtų gryname ore prie ežerų, nei tie kantuperiai ir senų "skriaudų, kalčių, prasižengimų, blogų nuomonių" tampymas iki tiek, kad net iš šalies žiūrint pradeda neatrodyti labai sveikai. Gražių vaizdų pasižiūrėjus, mažiau "kraujo norisi" (čia tik kalbos figūra).Parašė Ignalinanebandei tirtis dėl, nežinau, šizofrenijos?Snowflakes will attack U <3
- 6 patinka
Comment
-
Kažkaip jaučiasi, kad nemažai dalyvių buvo išbaninyi nė už ką ir paliko forumą ar bent jau nedalyvauja diskusijose. Nežinau, kodėl taip daroma, gal norima apvalyt nuo tam tikrų diskusijų, bet nors jos gal ir nebuvo turiningos, bet bent jau kūrė tam tikra dinamiką. Dabar forumas tampa panašus į Brežnevo laikų “Komjaunimo tiesą”.
- 1 patinka
Comment
-
Aš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.04.05, 05:22.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Na yra čia tokie juk etatiniai. Ypač rytais ir pagal mėnulio fazę kai kuriems labai veikia matosi - galimai ir amžius jau veikia. Būna ateini per pietus paskaityti ir pažiūrėti naujų nuotraukų projektų ir matai kaip ryte vienas koks žmogus prasiėjęs pro visas temas ir tiesiogine to žodžio prasme "pritridaliojęs" žinučių vos ne kiekvienoje temoje po pora žodžių. Ir jos dažniausiai trollio lygio būna. Stebiuosi, kaip tiek laiko žmonės dar turi skirti tokiai veiklai.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
- 1 patinka
Comment
-
Vieni berniukai "pankuoja" iki negaliu (nors dalis ir šiaip anti socialūs marozai), kiti berniukai pavyzdingi vykdytojai su tvarkinga uniforma mokykloje ir mažai pastabų už elgesį.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
- 1 patinka
Comment
-
Jo, yra tokių niuansų. Šiaip tai jeigu žmogui viskas galvoj gerai, jo amžius nepaveiks (nebent jau gilioje senatvėje dėl tam tikrų senatvinių ligų - bet ar daug turime forume tokio amžiaus narių, kai jau realiai gresia demencija?), o mėnulio fazės irgi veikia tik tada, kai yra kažkokių negydytų problemų, kurios paūmėja. Kai jų nėra - tai nėra kam ir paūmėti.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
Comment