Savo pranešimo tamsta tai neištrynė kažkodėl
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAr iš viso privačiame forume galima reikalauti kažkokių teisių? Ką savininkai nori, tą ir transliuoja, patinka mums tai ar ne.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąVerta paminėti, kad kitokią nuomonę jūs priimate kaip įžeidimą.
Comment
-
Pratrintas toks pamazgų srautas, kuris kilo vien suabejojus Vilniaus mero ketinimais del antros kadencijos:
MilwaukeeRomas, kaip tipinis delfio komentatorius, on the first row. Dar shudu tvana per Neri pasiunte Kaunui pamirsai pridetBūtų iš kokios teisingumo darbo violetinės partijos ar išvis nepartinis ir Romas su draugais plotų katučių.Tai reik apsilankyt pas gydytoją, jeigu jau tokios problemos su atmintimiRomas varo beveik kaip Russia Today
- 1 patinka
Comment
-
Deja, pas kai kuriuos narius nėra takto ir diskusijų kultūros; mintis tesugebama reikšti neiškios kilmės leksikonu. Čia taikoma tam nariui kuris temoka kalbėti pridėdamas WC terminus.
Gerbiamas Edmundai. Niekas nesipiktina, kai kalbama argumentais. Kai pereinama į asmeniškumus ir įžeidinėjimus, tai tėra požymis, kad argumentai gana skysti. Jei mokėtum argumentuotai ir aiškiai reikšti savo mintis, nereikėtų po savo nevaldomų emocijų papildomai aiškinti, kad juoda yra balta, o įžeidimas nėra įžeidimas.
Eikite geriau švęsti.
Comment
-
/\ Man aiškinti nieko niekaip tikrai nereikia. Ne mano kaltė, ne mano praradimas ir galiausiai ne mano šiaip rūpestis, ką tamsta žino ir ko tamsta nežino. Tik kaip jau minėjau anoje kitoje temoje, savo nežinojimo ir ignoravimo nereikia demonstruoti kaip fakto ir po to prisidenginėti trynimais.
Jeigu aš ateičiau į kokią nors temą ir pradėčiau aiškinti, kad juoda yra balta, tai turbūt trintumėt kaip fleimą. Juk būtų keista, nes čia gi mano nuomonė (ar nežinojimas) yra, ne? Nekalbant apie tai, kad pats tamsta irgi nesusilaikei nuo įžeidinėjimų, tik vietoje savo posto pašalinimo jį paredagavai.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąGerbiamas Edmundai. Niekas nesipiktina, kai kalbama argumentais. Kai pereinama į asmeniškumus ir įžeidinėjimus, tai tėra požymis, kad argumentai gana skysti. Jei mokėtum argumentuotai ir aiškiai reikšti savo mintis, nereikėtų po savo nevaldomų emocijų papildomai aiškinti, kad juoda yra balta, o įžeidimas nėra įžeidimas.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąDeja, pas kai kuriuos narius nėra takto ir diskusijų kultūros; mintis tesugebama reikšti neiškios kilmės leksikonu. Čia taikoma tam nariui kuris temoka kalbėti pridėdamas WC terminus.
Gerbiamas Edmundai. Niekas nesipiktina, kai kalbama argumentais. Kai pereinama į asmeniškumus ir įžeidinėjimus, tai tėra požymis, kad argumentai gana skysti. Jei mokėtum argumentuotai ir aiškiai reikšti savo mintis, nereikėtų po savo nevaldomų emocijų papildomai aiškinti, kad juoda yra balta, o įžeidimas nėra įžeidimas.
Eikite geriau švęsti.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąČia yra įžeidinėjimas, kad mano leksikonas tik apie wc.
Jei sau prisiskyrei šią pastabą apie leksikoną, vadinasi buvo priežasčių.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąOmeny turėjau kitą nepraustaburnį.
Jei sau prisiskyrei šią pastabą apie leksikoną, vadinasi buvo priežasčių.
Parašė Romas Rodyti pranešimąNiekas nesipiktina, kai kalbama argumentais. Kai pereinama į asmeniškumus ir įžeidinėjimus, tai tėra požymis, kad argumentai gana skysti. Jei mokėtum argumentuotai ir aiškiai reikšti savo mintis, nereikėtų po savo nevaldomų emocijų papildomai aiškinti, kad juoda yra balta, o įžeidimas nėra įžeidimas.Parašė Romas Rodyti pranešimąNiekas Jūsų neįžeidinėja, nors palaikote merą, apie kurio darbus sunku ką nors gero ar blogo pasakyti, nes jų nebuvo.
- 1 patinka
Comment
-
Priežastis kodėl forumas vis greičiau miršta ir diskusijos durnių lygio:
Abu suarchyvuoti:
http://web.archive.org/web/201802181...AFdomu/page259
http://web.archive.org/web/201802181...AFdomu/page258
Šitas forumas neužilgo mirs (jei negalima šiandieninės būsenos laikyti mirimu) jeigu neateis naujų narių.
Užtektų padaryti kokią vidinę forumo akciją kad padarom gerų miestų nuotraukų kuria nors tema (dvarai, pastatai vaiduokliai, gražios panoramos ar kt.).
Suorganizuojam keletą laikraščių straipsnių ir paduos naujų narių.
If not, people like rat will reign supreme here and the forum is doomed to die.
- 1 patinka
Comment
Comment