Parašė Galys
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Tai čia tokiams dalykams reikia sulaukti rusų bazavimosi prie sienos ir iš to sekančio stipraus šiknos degimo.Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Gi tiek reklamavos, bet panasu sitai nevyksta. Idomu kodel. Sudejo ant keliu pasienio punktuose beverciu barikadu, lyg tankai laukais apvaziuot negali ir tiek ziniu…
Comment
-
Tu rimtai ant tiek nemastantis, kad nesuvoki, kad dėl šitų asmeninių priežasčių protestuojančių tame proteste buvo duok Dieve 1 iš 20?Parašė xvoss Rodyti pranešimąta prasme, aš suprantu poligono reikšmę ir svarbą šalies gynybai, suprantu naratyvą ir visą jautrią situaciją aplink tai, bet taip radikaliai nurašyt žmones į "vatnikus" ar valtybės priešus, kurie prieštarauja poligonui dėl savo asmeninių priežasčių (sodyba, žemės nuvertėjimas, verslo pajamų praradimas ir t.t.) yra mažų mažiausiai nesąžininga.
i
- 10 patinka
Comment
-
Pas mus jau senai n+k nesusijusių klausimų normalizuota, kad „jei nepritari Valdžios sprendimui, esi vata“. Ir tikra vata tuo naudojasi. Pas tokius apšauktus ateina ir sako. Žiūrėkit, jūs vata, mes vata, reiškia mes už tą patį ir dirbam kartu.Parašė xvoss Rodyti pranešimąta prasme, aš suprantu poligono reikšmę ir svarbą šalies gynybai, suprantu naratyvą ir visą jautrią situaciją aplink tai, bet taip radikaliai nurašyt žmones į "vatnikus" ar valtybės priešus, kurie prieštarauja poligonui dėl savo asmeninių priežasčių (sodyba, žemės nuvertėjimas, verslo pajamų praradimas ir t.t.) yra mažų mažiausiai nesąžininga.
Kitą kartą kai kariuomenė ar valstybė nuspręs, kad hipotetinė anti droninė ar kita gynybos ekipiruotė turės būti pastatyta ant namo kuriame yra jūsų butas (kas taps tiesioginiu taikiniu karo atveju ir irgi numuš rinkos vertę) ir eisite dėl to protestuoti irgi būsite įrašyti į VSD ar šio forumo juoduosius sąrašus..
nesakau, kad nėra kažkokių apmokėtų provokatorių, bet šaltas protas turi irgi būt.. aš įsivaizduoju karo atveju tokie, impulsyvs ir visur matantys valstybės priešus kiek gali nekaltų žmonių gyvenimų sugadint.. nusiraminkit biški
Iš esmės tas pats kaip vakaruose beribis visko tepimas rasizmais, nacizmais ir t.t.
Ant civilinių objektų įrenginėt karines instaliacijas man rodos biški kita tema. Taip galima ir iki tapkinių nusivažiuot su raketų paleidinėjimais iš ligonių.
Comment
-
Klausimas apsišiko nes yra Lyderšipo koalicija ar apsišiko, nes sužaidė "kažkieno" interesai...Parašė PukiS Rodyti pranešimąDu dalykai: 1. Poligonui ten ideali vieta. 2. Socdebilai apsišiko su komunikacija kapitaliai, ir lygioj vietoj sukūrė žiaurią problemą, kurią visi marginalai išnaudoja.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
Comment