Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Ką įmonė daro, jei trūksta darbuotojų? Gerina sąlygas ar ieško vergų? Kuris variantas efektyvesnis? Gal pamiršote, kokia motyvacija visiems būdavo sovietinėje armijoje, kai irgi imdavo jėga?Parašė Sula Rodyti pranešimą
O jeigu trūksta profesionalų? Kas šiaip ir buvo vos prieš 5 metus.Paskutinis taisė Lettered; 2019.07.22, 14:52.
Comment
-
Tai kita kalba. Tik lieka rezervo klausimas. Arba turim pripažinti, kad dauguma vyrų nežinos iš kurios pusės automatą laikyti.Parašė liutass Rodyti pranešimą
pakelti algas, sukurti geresnes salygas ir sniurais eis
Comment
-
moderniame kare rezervu (patranku mesos) nereikes. Uzteks profu ir technologiju.Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tai kita kalba. Tik lieka rezervo klausimas. Arba turim pripažinti, kad dauguma vyrų nežinos iš kurios pusės automatą laikyti.When a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
savoParašė Eidvis Rodyti pranešimąliutass, o tu kurią pusę palaikysi, jei tas karas bus?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Su automatais ruošiatės gintis nuo raketų? Kita vertus, geriau tuos automatus pirkti motyvuotiems šauliams nei prievarta atvarytiems šauktiniams. Bent pirmais aš labiau pasitikiu, o jūs?Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tai kita kalba. Tik lieka rezervo klausimas. Arba turim pripažinti, kad dauguma vyrų nežinos iš kurios pusės automatą laikyti.
Comment
-
Duok Dieve, kad apsirinku, bet abejoju. Blogiausiu atveju technologijos staigiai kris į akmens amžiaus lygį.Parašė liutass Rodyti pranešimą
moderniame kare rezervu (patranku mesos) nereikes. Uzteks profu ir technologiju.
Įmanoma. Čia iš serijos, kam ta kariuomenė iš viso? Raketų į kiekvieną šaulį nepaleis. Žinant galimą priešininką dubasins "Gradais", šito šlamšto ten dešimtys tūkstančių tonų. Plius pusdurnių "ichtamnetų" keli milijonai (šitie su automatais).Parašė Lettered Rodyti pranešimąSu automatais ruošiatės gintis nuo raketų? Kita vertus, geriau tuos automatus pirkti motyvuotiems šauliams nei prievarta atvarytiems šauktiniams. Bent pirmais aš labiau pasitikiu, o jūs?Paskutinis taisė Sula; 2019.07.22, 15:04.
Comment
-
Kad sunku į tokius kliedesius be ironijos atsakyti.Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Ten jau nėra vergavimas. Gali pasirinkti kur ir kaip, gali nedirbt, niekas baudų neduos ir kalėjimu negrasins
Bet aišku lengviau kvailai ironizuot, negu normaliai atsakyt.
Nors, palauk, pasistengsiu.....
...
....
.....
Ne, neišeina.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Duok Dieve, kad esate teisus ir jokių bombinimų nebus ir blogiausiu atveju tik ateis kareivukų su automatais ant pečių, tokius tikrai pavyktų neutralizuoti.Parašė Sula Rodyti pranešimą
Duok Dieve, kad apsirinku, bet abejoju. Blogiausiu atveju technologijos staigiai kris į akmens amžiaus lygį.
Comment
-
Oh wow. Jei durnas tai durnas. Nebutina ir bandyt atsakinetParašė sankauskas Rodyti pranešimą
Kad sunku į tokius kliedesius be ironijos atsakyti.
Nors, palauk, pasistengsiu.....
...
....
.....
Ne, neišeina.
Comment
-
Aš labiau pasitikiu 9 mėnesių karinį pasiruošimą praėjusiu šauktiniu, negu verktiniu, šaudžiusiu tik counter-strike. O tu?Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Su automatais ruošiatės gintis nuo raketų? Kita vertus, geriau tuos automatus pirkti motyvuotiems šauliams nei prievarta atvarytiems šauktiniams. Bent pirmais aš labiau pasitikiu, o jūs?If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Nėra skirtumo, nes jei nėra motyvacijos iš abiejų bus mažai naudos, abu karui prasidėjus varys į UK'us prašyti prieglobsčio.Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Aš labiau pasitikiu 9 mėnesių karinį pasiruošimą praėjusiu šauktiniu, negu verktiniu, šaudžiusiu tik counter-strike. O tu?
Comment
-
Tai kariuomenę galim paleisti, nes nu kam reikia.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nėra skirtumo, nes jei nėra motyvacijos iš abiejų bus mažai naudos, abu karui prasidėjus varys į UK'us prašyti prieglobsčio.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
gerai motyvuota (savanoriu) reikalinga.Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Tai kariuomenę galim paleisti, nes nu kam reikia.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Būtent ir reikia motyvuotų profesionalų kariuomenės, o ne kažkokių mėgėjų už bausmę suvarytų žaidimo būrelio. Čia tas pats, kad darbe dirbantis motyvuotas profesionalas už konkurencingą atlyginimą, o kur koks iš darbo biržos atvarytas chronius ar valdiškoje institucijoje sėdintis bebras, nes niekur kitur jo nepriėmė. Jeigu trūksta profesionalų, tai reikia motyvuoti, kad daugiau ateitų, o ne ieškoti nemokamos faunos darbo biržoje ar nuleidinėti kartelę, kad bet ką iš gatvės galėtų priimti.Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Tai kariuomenę galim paleisti, nes nu kam reikia.Paskutinis taisė Lettered; 2019.07.22, 15:19.
Comment
-
O gerai motyvuota šauktinių?Parašė liutass Rodyti pranešimą
gerai motyvuota (savanoriu) reikalinga.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment