Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Korupcija Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Gali dar gauti pinigus kaip lobistas (tik neaišku, ar jis registravęsis lobistu).

    Comment


      Kaip praneša LNK, Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai sulaikė Vilniaus Šeškinės poliklinikos, Vilniaus klinikinės ligoninės vadovus, taip pat medicinos įrangą tiekiančios įmonės „Limeta“ vadovą. LNK televizijos žiniomis, STT tyrime jau sulaikyta apie 20 gydymo įstaigų vadovų, gydytojų ir techninių darbuotojų, taip pat – bendrovės „Limetos NT“ vadovas Kęstutis Kutkauskas, o teisėsauga domisi Radviliškio, Utenos poliklinikomis, Kėdainių ligonine, bendrovėmis „Graina“ ir „Farmneta“. Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys sako, kad jo, kaip buvusio valstybės kontrolieriaus, tai nestebina.

      Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1464958?copied

      Comment


        Vadovavimas medicinos įstaigai tampa pavojinga profesija.

        15min.lt 2021.02.25
        Šimtas pareigūnų krėtė „Vaisingumo kliniką“: rasta beveik milijonas neapskaitytų eurų
        ​​https://www.15min.lt/m/id/aktualu/nu...tos-59-1461606

        DELFI.lt 2021.03.03
        STT sulaikė Šeškinės poliklinikos, Vilniaus klinikinės ligoninės, „Limetos“ vadovus
        https://m.delfi.lt/lietuvoje/article.php?id=86614219

        Comment


          Parašė Zorro Rodyti pranešimą
          Kaip praneša LNK, Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai sulaikė Vilniaus Šeškinės poliklinikos, Vilniaus klinikinės ligoninės vadovus, taip pat medicinos įrangą tiekiančios įmonės „Limeta“ vadovą. LNK televizijos žiniomis, STT tyrime jau sulaikyta apie 20 gydymo įstaigų vadovų, gydytojų ir techninių darbuotojų, taip pat – bendrovės „Limetos NT“ vadovas Kęstutis Kutkauskas, o teisėsauga domisi Radviliškio, Utenos poliklinikomis, Kėdainių ligonine, bendrovėmis „Graina“ ir „Farmneta“. Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys sako, kad jo, kaip buvusio valstybės kontrolieriaus, tai nestebina.
          Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1464958?copied
          Kutkausko žmona vadovavo Karoliniškių poliklinikai ir buvo istorijų su pirkimu iš vyro įmonės. Dabar ji vadovauja RVUL.

          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
          [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

          Comment


            Sąžiningam vadovavimui jokio pavojaus.

            Comment


              2000 metais Arūnas Pukelis su dviem bičiuliais buvo sustabdytas Vokietijos pareigūnų. Vyrai gabeno didelę sumą grynųjų pinigų, viso apie 270 tūkst. svarų. Pagal to meto kursą – gerokai daugiau nei milijoną litų. Su šios istorijos veikėjais buvo siejamas ir dabartinis parlamentaras, Širvintų merės sutuoktinis Jonas Pinskus. Jis viešai teigė neturėjęs verslo santykių su vienu garsiosios A.Pukelio kelionės bendrakeleivių. Tai nebuvo tiesa.
              https://www.siena.lt/news/jonas-ir-milijonas

              Comment


                Ar tikrai šitai reikėjo čia perkelti? Straipsnis apie dabartinį Seimo narį, kuris nei yra nuteistas, nei tiriamas/inkriminuotas, nežinau ar netgi gali dar būti, o tik klausimai kol kas keliami.

                Comment


                  Tema apie dabartinį, o ne 2000 m. Seimą.
                  Jei yra kažkokie 20 metų senumo korupciniai ryšiai, tai tam ir yra tema apie korupciją. Nors tie ryšiai, panašu, kol kas remiasi tik Skirmanto M. prielaidomis.

                  Comment


                    Tai straipsnis nieko bendro su 2000m. Seimu ir neturi. Bet apie 2021m. Seimo narį. Tai čia aišku interpretacijos klausiamas ar tema tik tam kas Seime nuveikiama ar bendrai kas šios kadencijos Seimas yra.

                    Comment


                      Tame straipsnyje "Jonas-milijionas" daug prirašyta, bet reikia kelis kartus perskaitytit ą kratinį, kad suprastum ką norima pasakyti.
                      Iš to straipsnio aiškūs tik du dalykai:
                      - Skirmantas Malinauskas gyvas ir bando tą visiems įrodyti
                      - Su 2020-2024 Seimu straipsnis apie 2000 metus nieko bendro neturi.

                      Jei informacija būtų ko nors verta , ji būtų išmesta prieš rinkimus ir J.Pinskaus galbūt nebūtų išrinkę
                      Jei yra prielaidų dėl korupcijos tai galima čia tą ir nagrinėti

                      Comment


                        Pagėgių savivaldybės tarybai siūloma kreiptis į teismą dėl K.Komskio pašalinimo
                        Pagėgių savivaldybės taryba kitą savaitę svarstys, ar kreiptis į teismą dėl tarybos nario Kęsto Komskio galimo priesaikos sulaužymo ir mandato panaikinimo. Specialiai sudaryta tarybos komisija, ištyrusi galimus šio tarybos nario pažeidimus, konstatavo, kad faktai pasitvirtino.

                        „Mes konstatuojame, kad kaltinimai dėl šiurkščių pažeidimų pasitvirtino“, – BNS sakė komisijai vadovavęs tarybos narys liberalas Vladimiras Gorodeckis.

                        Anot jo, savivaldybės taryba į posėdį rinksis kovo 25 dieną ir spręs dėl kreipimosi į Lietuvos vyriausiąjį administracinį teismą.

                        Dauguma – 11 iš 17 – Pagėgių savivaldybės tarybos narių sausio pabaigoje įteikė teikimą pradėti K.Komskio įgaliojimų netekimo procedūrą. Anot kreipimosi autorių, K.Komskis savo veiksmais ne kartą pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybės tarnyboje įstatymo nuostatas, todėl būtina ištirti ir įvertinti, ar jis nesulaužė duotos priesaikos.

                        Comment


                          Diena.lt 2021.06.20
                          Žemės ūkio klerkai užčiuopė aukso gyslą
                          3 607 Žemės ūkio ministerijos ir jos valdymo sričiai priskirtų organizacijų darbuotojai ir jų giminaičiai deklaravo pasėlius, kurių plotas sudaro 98 619 ha. Šie asmenys gavo daugiau 20,5 mln. eurų ES paramos. Daugiausia išmokų – 7,77 mln. eurų – teko ŽŪM pavaldžių Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) ir Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) darbuotojams bei jų giminaičiams.
                          (...)

                          42 ŽŪM pavaldžių darbuotojų ir jų giminaičių deklaruotose valdose valstybinė žemė sudarė per 50 proc.; 61 – valstybinė žemė sudarė nuo 30 iki 50 proc.; 408 deklaravo pievas ir ganyklas neturėdami gyvulių, tikėtina, realiai nevykdė žemės ūkio veiklos.
                          (...)
                          ​​​​​​
                          Valdininkai turėjo visą informaciją apie laisvus valstybinės žemės plotus, kuriuos galima išsinuomoti. Kas valdo informaciją, tas valdo ir žemes. Vadinamasis tuščias deklaravimas populiarus ne tik Vilniuje (ŽŪM, NŽT, NMA), bet ir visoje Lietuvoje; tą aukso gyslą užčiuopė ir savivaldos darbuotojai.
                          (...)

                          Vadinamųjų sofos ūkininkų veiklos schema primityvi: jie deklaruoja pievas, kartą per metus susmulkina (mulčiuoja) jų žolę, nepagamina jokios produkcijos, bet gauna paramą (...)
                          ​​​​​https://m.klaipeda.diena.lt/naujieno...lerkai-1030565

                          Comment


                            Per visus migrantus prasprūdo, mano galva, svarbi informacija apie tai, kokios povandeninės srovės valdo arch konkursus Vilniuje, tiesą sakant gerokai iki trečiosios mero meilės tapatybės paaiškėjimo man buvo įtartina DO Architects neįtikėtina sėkmė bene svarbiausiuose Vilniaus senamiesčio/miesto centro projektuose (Misionierių tvartai, Senatorių pasažas, pėsčiųjų tiltas per Nerį, MO Muziejus, Šv. Apaštalų Pilypo ir Jokūbo kompleksas, Office Boutique ir t.t.).

                            Aišku, G. T. Gylytė - ne Greta Kildišienė, o Šimašius - ne Karbauskis, nematome per visus naujienų portalus ir TV kanalus transliuojamų "skandalingų reportažų", Valatkos ir Miliūtės neraudoja dėl neišsivadavimo iš sovietinio mentaliteto ir politikų meilužių prakišinėjimo į biudžetines lesyklėles (nors Seimo narės atlyginimas menkniekis palyginus su DO Architects VMS dėka laimimais daugiamilijoninias konkursais), hipsteriai nesirinks prie Seimo parėkauti "gėda", nes na, čia gi ne karbauskiai, o progresyvūs, teisingi žmonės ir skaidrumo standartai jiems - kiti.

                            Mero Šimašiaus meilužės įmonė pastoviai laimi konkursus, kuriuose vieną svarbiausių balsų turi to paties mero pavaldinys Pakalnis, meras ir Pakalnis asmeniškai dalyvauja mero meilužės įmonės reklamoje naudojantis savivaldybės informaciniais kanalais, bet ... jokio interesų konflikto nėra.

                            Naujosios Šimašiaus sutuoktinės įmonę lydi didžiulė sėkmė: laimėtas ne vienas savivaldybės konkursas

                            Atliekant žurnalistinį tyrimą Delfi užfiksavo, kad viešojoje erdvėje Vilniaus miesto meras R. Šimašius ir vyriausiasis savivaldybės architektas Mindaugas Pakalnis architektų įmonei „DO Architects“ skiria didelį dėmesį ir pagyrų. Šios įmonės viena iš įkūrėjų ir architektė G. T. Gylytė cituojama savivaldybės užsakytuose straipsniuose, jai dėkojama savivaldybės pranešimuose spaudai. Taip pat aukščiausi savivaldybės vadovai nevengia apsilankyti ir pozuoti fotografams prie šios įmonės ir konkrečiai G. T. Gylytės suprojektuotų objektų. Registrų centro duomenimis, UAB „DO Architects“ vadovė yra Sabina Daugėlienė. Įmonės akcininkai – S. Daugėlienė, G. T. Gylytė, Andrė Baldišiūtė, Algimantas Neniškis ir UAB „Value Capital“. Pastarosios įmonės savininkas ir vadovas yra Deividas Tumas.


                            Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai R. Šimašius tik vestuvių dieną, šeštadienį, pateikė atnaujintą savo interesų deklaraciją. Iki tol jis nebuvo deklaravęs ryšio su G. T. Gylyte. Dėl to visuomenė negalėjo žinoti, ar jo pažintis su architekte gali turėti kokios nors įtakos priimant sprendimus savivaldybėje. Vis dėlto pateikta atnaujinta interesų deklaracija nėra visiškai tiksli. Meras nurodė, kad jo sutuoktinė yra UAB „DO Architects Consulting" architektė-projektų vadovė. Tačiau Registrų centro dokumentuose matyti, kad šios įmonės vienintelė akcininkė yra UAB „DO Architects“, kurios viena iš akcininkių - G. T. Gylytė. Tačiau deklaracijoje tai nėra nurodyta.

                            Pažvelgus į viešųjų pirkimų duomenis matyti, kad iš viešojo sektoriaus pirkimų „DO Architects“ geriausiai sekasi dalyvauti Vilniaus miesto savivaldybės skelbiamuose pirkimuose. 2019 – 2021 m., CVPP duomenimis, ši įmonė yra pasirašiusi devynias pirkimų sutartis, septynias iš jų – su Vilniaus miesto savivaldybe.


                            Rengiant žurnalistinį tyrimą Delfi bendravo su skirtingais, tarpusavyje nesusijusiais Vilniaus architektais. Jie nesutiko atskleisti savo tapatybės, tačiau teigė, kad UAB „DO Architects" jiems yra gerai žinoma. Esą ši įmonė turi savivaldybės vadovų prielankumą. O vystytojai neva tai žino ir norėdami greičiau suderinti projektus su savivaldybe ir gauti statybos leidimus stengiasi prioritetą teikti „DO Architects". „Kiek dar žinote atvejų, kai meras ir vyriausiasis architektas lanko konkrečius architektus? Kartu su jais fotografuojasi, viešina nuotraukas. Ši įmonė tikrai jaučia stiprų savivaldybės palaikymą. Ir jų projektai savivaldybėje yra labai pageidaujami. Siūlau peržiūrėti nuotraukas, kur R. Šimašius nufotografuotas kartu su G. T. Gylyte. Jų tikrai turėtų būti nemažai", - teigė vienas iš kalbintų architektų.

                            [...]


                            Dar viena įmonei „DO Architects“ svarbi data – 2019 metų spalis. Komisija, įvertinusi buvusios Šv. Jokūbo ligoninės teritorijos Vilniuje konversijos konkursui pateiktus projektus, spalio 11 d. išrinko nugalėtojus. Barokinio pastatų komplekso teritorijoje planuojama statyti licėjų ir viešbutį su konferencijų centru. Pirmoji vieta skirta architektų biurui „DO Architects“. Projekto autoriai: Gilma Teodora Gylytė, Andrė Baldišiūtė, Sabina Daugėlienė, Algimantas Neniškis, Domantas Baltrūnas, Gediminas Aismontas. Nugalėtojams atiteko 12 tūkst. eurų prizinė premija. Svarbu atkreipti dėmesį, kad vertinimo komisijos pirmininkas buvo Vilniaus miesto savivaldybės vyriausiasis architektas M. Pakalnis, viešai palaikantis „DO Architects" projektus.


                            Asmeninės padėka G. T. Gylytei
                            O štai šių metų kovą miesto meras R. Šimašius savivaldybės svetainėje pasidalino padėka architektei G. Gylytei. Jo padėką galima surasti savivaldybės pranešime pavadinimu „Vilniečiai, kurie savo rankomis kuria žalią miestą“. „Norėjau vilniečių vardu padėkoti ir padovanoti po simbolinį laistytuvą – o išėjo naujų žalių idėjų dirbtuvės. Paprašiau nesikuklinti, užkrėsti ir kitus savo idėjomis. Ir ačiū taip pat tiems, kurie irgi savo rankomis ir iniciatyva žalina Vilnių, tačiau kurių gal nepastebėjome ar nepavyko pakviesti“, – sakė per nuotolį su šiųmečiais Žaliojo Vilniaus ambasadoriais bendravęs R. Šimašius. Štai kokią padėką jis skyrė G. Gylytei: „Studijai „DO Architects“ su Gilma Teodora Gylyte priešaky – už tai, kad ir savivaldybei, ir gyventojams geru pavyzdžiu – projektais Naugarduko ir aplinkinėse Naujamiesčio gatvėse padėjo suprasti, kaip gatvės gali būti paverstos ne tik alėjomis, bet ir parkais.“


                            Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87831037

                            Comment


                              Aha, šitas žiaurokas. Įdomu, ką apie tai komentuos mylimojo mero chunveibinai? Spėju sėdės krūmuose.

                              Comment


                                Pilotas.lt facebooko postas tuo klausimu.
                                https://m.facebook.com/groups/272259...3414235804394/
                                PO R.ŠIMAŠIAUS VESTUVIŲ, VISA ARCHITEKTŲ STUDIJA SUGULDYTA Į PROKRUSTO LOVĄ.
                                #
                                ARBA, KODĖL DELFI RADARAI TOKIE SELEKTYVŪS?
                                Vos tik Vilniaus meras Remigijus Šimašius ištrūko Medaus mėnesiui po šeštadienį sumainytų žiedų, panašu, kad į naują lovą paguldyta ne tik mero išrinktoji, bet ir „susijusi“ architektų studija „DO Architects“.
                                DELFiaus sukonstruotoje Prokrusto Lovoje vos 2 dienos po mero vestuvių jau tąsomi vieni geriausių Lietuvos architektų: Andrė Baldišiūtė, Algimantas Neniškis, Ignas Uogintas ir, žinoma, pati Gilma Teodora Gilytė.
                                #
                                Retorinis klausimas: Kodėl jau antra kadencija Kauno mylmero ir jo architektūrinės sektos veikla DELFiui yra „nematoma“?
                                Kodėl manamana chunta be jokio analytinio DELFiaus dėmesio neršia Kauno NT rinkoje nesuvaržyta viešų-privačių interesų sangulaujant vidury baltos dienos?
                                Atsakymą turbūt nujaučiame visi. Jis ne pigus.
                                #
                                Bet grįžkim prie šiandieną DELFio susprogdinos analytinės bombos - https://www.delfi.lt/news/daily/lith...0TmhER8UGh-8mc
                                Pabandykim suprasti, ką gi tas DELFIs išanalytino?
                                #
                                Tiesa, pirmiausia deklaruoju asmeninius interesus, nes R.Šimašius „Medaus mėnesio“ išvakarėse ten kažką ne į tą grafą įrašė, tai dabar kadaruosis ant delfinio „teisingumo stulpo“ tol-kol...
                                #
                                Remigijus Šimašius – pažįstu asmeniškai, bet nelabai. Esu gyręs ir esu kritikavęs. Vertybiškai nesame bendraminčiai. O be reikalo. Su laiku iš jo būtų galima nulipdyti funkcionalų merą, kuris architektūra išmoktų džiaugtis ir už smėlio dėžės ribų. Įskaitant architektūros ilgalaikį funkcionalumą, semantinius sluoksnius ir toleranciją ankstesnių šimtmečių merų indėliui.
                                #
                                Gilma Teodora Gilytė – pažįstu asmeniškai, nuo jos saulėtos vaikystės Architektūros fakultete (Vilnius TECH). Niekad nedėsčiau, tačiau jos nepastebėti buvo neįmanoma jau nuo kokio III kurso. Esu gyręs ir esu kritikavęs. Vertybiškai esame panašūs, bet nebūtinai. Kiekvieną kartą, kai susitinkame, Gilma vis būna vertybiškai pasislinkusi į kurią nors pusę. Nespėju su optika...
                                Beje, studijoje „DO Architects“ kažkada yra dirbęs mano sūnus.
                                #
                                Grįžtam pas DELFį.
                                Analytinės bombos smaigalys: „Vilniaus mieste architektūros įmonę UAB „DO Architects" jau kurį laiką lydi ypatinga sėkmė. Ši įmonė laimi savivaldybės viešuosius pirkimus, o vieną iš įkūrėjų Gilmą Teodorą Gylytę su miesto vadovais, regis, sieja glaudus ryšys.”
                                #
                                Atsakau: „DO Architects” lydi sėkmė, nes jie yra geri.
                                DELFiau, kartoju – Todėl, kad „DO Architects” yra labai geri architektai ne tik Vilniaus miesto mastu, bet ir Europos mastu.
                                Dabar, būtent šiuo metu, Tavo, DELFiau, aplota architektų studija „DO Architects” yra Architektūrinių Europos Oskarų turnyro finale su, imagine! net 3 projektais: Ogmios miestelio viešosios erdvės, Senatorių pasažas ir vila Giruliuose. Du pirmieji projektai vilnietiški, bet privatūs. Taigi Šimašius abiem atvejais niekuo dėtas.
                                Greitosiomis patikrinau – gali būti, kad daugiau su 3 projektais į Mies van der Rohe Architektūrinę Olimpiadą nepateko niekas. Nebent kokie britų ar ispanų starchitektai.
                                Be to, kaip Mies fondo ekspertas užtikrinu, kad vos bus užbaigtas, naujausias “DO Architects” projektas Radiškio kaime (Ukmergės rajonas) – taip pat dalyvaus sekančiame Mies van der Rohe turnyre su neabejotina sėkme.
                                #
                                Grįžtam dar kartą prie urologiškos DELFiaus analytikos. Ką gi mes randame?
                                Mėginys 1 _ Išdetektyvintą Vilniaus Tolminkiemio gimnazijos architektūrinį konkursą “DO Architects” laimėjo tikrai sunkioje projektų konkurencijoje 2019 - https://pilotas.lt/2019/07/22/archit...hitects-ideja/
                                Mėginys 2 _ Išdetektyvintą Alberto tilto architektūrinį konkursą “DO Architects” taip pat laimėjo nuožmioje konkurencijoje, o ne pasiėmė per pažintį – https://pilotas.lt/2019/10/30/archit...rso-laureatai/ Arba https://pilotas.lt/2020/12/03/archit...lto-projektui/
                                Mėginys 3 _ Išdetektyvintą Laikinųjų Covid ligoninių Vilniuje „Pro Bono užsakymą” sprinteriškais terminais „DO Architects” parengė dovanai pirmojo karantino metu – https://pilotas.lt/2020/04/23/archit...nas-ligonines/
                                #
                                Be to, minimu periodu studija „DO Architects” dar laimėjo sudėtingą ir klampų privačios fimos skelbtą Jokūbo komplekso architektūrinį konkursą šalia Lukiškių aikštės – https://pilotas.lt/2019/10/14/archit...do-architects/ Sunkiai, bet atsigavusi po Misionierių intervencijos pamokų, studija pagerino architektūrinę klausą, rado plonesnių instrumentų architektūrinei chirurgijai.
                                #
                                Tad ką gi iš esmės nustatė DELFiaus analytika?
                                Iš esmės nieko.
                                Nebent plonai pagadino orą povestuviniame R.Šimašiaus miegamajame.
                                #
                                Šalutinis DELFiaus analytikos poveikis: eilinį kartą tapo akivaizdu, kad architektų studija „DO Architects” atvirame architektūros lauke yra visa galva geresni už kokį nors nenorėjusį skelbti savo pavardės Antaną...

                                Comment


                                  Lrytas.lt 2021.08.03
                                  Socialdemokratai reikalaus ištirti Vilniaus mero R. Šimašiaus žmonos sėkmės paslaptis
                                  Dėl giminystės ir draugystės poveikio sostinės savivaldybės sandoriams socialdemokratai jau prieš kelis mėnesius kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją (VTEK). „

                                  LSDP Vilniaus skyriaus pirmininkas Povilas Pinelis. Jis akcentuoja mero cinizmo mastą:
                                  „Po žurnalistų atliktų tyrimų aiškėja, kodėl meras taip atlaidžiai žiūrėjo į tai, kad Vilniaus savivaldybės užsakymus laimi jos tarnautojų ar jų giminaičių įmonės. Paaiškėję nauji faktai apie mero žmonos įmonės sėkmę, jos „auksines“ idėjas, už kurias savivaldybė sumokėjo šimtus tūkstančių, rodo: pramuštas dugnas. Jau net nebeišeina klausti, kas toliau“, – baisisi P.Pinelis

                                  Seimo Audito komiteto pirmininko pavaduotojos socialdemokratės Rasos Budbergytės dėmesį patraukė dabartinės mero R.Šimašiaus žmonos įmonei sumokėta 768.350,00 eurų suma už „mokslo paskirties pastato (gimnazijos) architektūrinės idėjos projektinį pasiūlymą“:
                                  „Neaišku, už ką tie pinigai sumokėti. Jeigu, kaip skelbiama, už „architektūrinės idėjos projektinį pasiūlymą“, t.y. už idėją, tai verta griebtis už galvos. Kažkoks kosmosas. Net ir už realius gimnazijos projektavimo darbus tokia kaina būtų netikėta, o čia – „idėjos pasiūlymas“, – stebisi parlamentarė.

                                  https://www.lrytas.lt/verslas/rinkos...ptis-20305197/

                                  Comment


                                    Bet tai kokia spengianti tyla iš Šimašiaus fanklubo pusės. Dingo kaip Nausėda per pirmą Covid bangą. Arba kaip Tapinas per migrantų krizę

                                    Comment


                                      Reik būti gerai atsilupusiam, kad korupcijai priskirti DO Architects privačius užsakymus. Ir čia dar kažkas iš forumiečių tą pavadino "tiriamąja žurnalistika"

                                      P.S. Čia man dabar turbūt reiks prisiskirt save prie "Šimašiaus fanklubo" (John, siūlau registruot pavadinimą, tokie nesimėto).

                                      Comment


                                        Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                        Reik būti gerai atsilupusiam, kad korupcijai priskirti DO Architects privačius užsakymus. Ir čia dar kažkas iš forumiečių tą pavadino "tiriamąja žurnalistika"

                                        P.S. Čia man dabar turbūt reiks prisiskirt save prie "Šimašiaus fanklubo" (John, siūlau registruot pavadinimą, tokie nesimėto).
                                        Nes gi Do Architects dirba šventi žmonės, kurie korupcijos per kilometrą neprisileistų ? Rimtas argumentas, tikrai visus tyrimus į šipulius paverčiantis.

                                        Beje, ar teko girdėti apie skirtumą tarp tiesioginės korupcijos (t.y. papirkinėjimo) ir viešųjų bei privačių interesų supainiojimo/nepotizmo (Nepotizmas (angl. nepotism) – tarnybinės padėties naudojimas giminėms ar draugams proteguoti).

                                        Comment


                                          Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                          Reik būti gerai atsilupusiam, kad korupcijai priskirti DO Architects privačius užsakymus. Ir čia dar kažkas iš forumiečių tą pavadino "tiriamąja žurnalistika"

                                          P.S. Čia man dabar turbūt reiks prisiskirt save prie "Šimašiaus fanklubo" (John, siūlau registruot pavadinimą, tokie nesimėto).
                                          Ta prasme nėra tokios populiarios korupcinės schemos kai samdai „tinkamą“ kontorą, kad valstybinėj įstaigoj neturėtum problemų? Čia gi visiška korupcijos klasika Tiek pas mus, tiek visur kitur pasaulyje.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X