Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Imigracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė pashka Rodyti pranešimą
    Atsiprasau bet nesamones - (keiciasi labai letai ) !!!

    Sakyciau gal pries metus pazystmas is anglijos skrido i Pietu Afrika pas ten gyvenanti angla drauga, "pasaud x ti juoduku"(ten pramoga tai, aisku as nepritariu tam bet...), ir buvo labai savim patenkintas gryzes aisku nepasakojo daugiau detaliu bet ne is tu zmoniu kuris girtusi (siaip truputi keista nes jo zmona dirba UK teiseja teismo )

    Taigi negirdejau kad kur nors dar taip darytu ex CCCR, tik kadrus per tv/retsykiais gyvai kaip netycia iki Brixtono uzklydau mates ne kokius kaip visada is Afrikos ar ju bendruomenes rajonu kitose salyse!
    Nesupratau ka norejai pasakyt...

    Comment


      Citata:
      Patikek pasikeite dar ir kaip ir toliau keiciasi i geraja puse.Tokius vaizdelius gali nebent isvyst Townshipuose tokiuose kaip Soweto.

      Ta ir norejau pasakyti-paklausti, kalbi kad viskas keiciasi i geraja puse, bet taip nera(mano nuomone ir sokie tokie faktai ir manau kad ilgai ten tas procesas trunka ir dar truks del obejktyviu priezasciu kuriu nebevardinisu nes pakankamai privardinta) tai siaip bent jau asmeniskai noreciau kad argumentuotum ar sakytum kad tai yra tik asmenine nuomone nepagrysta faktais. Nes sunku truputi suprasti ar pagrystai kalbi.

      Dekui

      Comment


        Parašė pashka Rodyti pranešimą
        "A TEENAGE Harry Potter film actor was murdered over a dispute involving an alleged mobile phone theft, according to a friend of the victim. "
        Saltinis: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...cle1204418.ece

        Dar truputi palyginimui, is tokio gan bulvarinio laikrascio bet visi laikrasciai apie tai rase sia savaite. Kaip juodukukai 4 zmones "tvarke" del gincio ir dingusio mobilaus telefono, be to drysciau teigti kad yra tiesiogine koroliacija tarp nusikatimu ir zmogzudysciu tarp imigrantu is Afrikos,kitu neisivysciusiu saliu ar ju vaiku, manyciau del to kad ten yra nevertinama givybe ir ja vertinti vargu ar jie ismoks...

        Siais matais gal 17 paaugliu buvo nuzudyti Londono gatvese(tai statistiskai net daugiau nei 70% buvo kitos rases atstovu ar tarp mirusiu ar tarp isivelusiu i nusikaltima)

        Taigi galima daryti isvadas(mano asmenine nuomone), kad imigracija tik didintu nusikalstamuma salyje, narkotiku prekyba(pavizdys cecenai aplink studentu barakus Vilniuje ir kuo jie ten uzsiima) rasine nesantaika ir kitus negerus dalykus!
        atsiprasau uz ne tema, bet turiu papostinti kelias nuomones apie ta pati straipssni is SSP forumo

        1.
        Parašė BTinSF
        It's not the "young people" with knives to blame. It's the knives themselves. Ban them. We'll eat our food with our fingers and teeth the way God intended.
        2.
        Parašė Xing
        If you ban the knives we'll have fork brawls. There's nothing more humiliating than being stabbed with a fork.

        3.
        Parašė navyweaxguy
        ^ stabbed with a spoon???
        4.
        Parašė BnaBreaker
        Parašė Xing
        If you ban the knives we'll have fork brawls. There's nothing more humiliating than being stabbed with a fork.
        Except for getting a chop stick jammed up your nose.
        5.
        Parašė Fusey
        Parašė navyweaxguy
        ^ stabbed with a spoon???
        While playing knifey-spooney!

        oj negaliu... amerikieciai tikrai turi puiku humoro jausma

        Comment


          Parašė John Rodyti pranešimą
          Visiskai sutinku. Taciau svarbiausia yra ne kaip, bet kur juos vadini. Nemanau, kad budamas, tarkim, UK taip laisvai juos vadintum "negrais", net kabedamas lietuviskai
          Būnant UK, reikia būti atsargiam ir su tokiais žodžiais kaip "negerk", "negeras" ir panašiais Bet su lietuvių kalba tai nieko bendro neturi.
          Tie, kas įsižeidžia dėl žodžio "negras", tiesiog nemoka lietuvių kalbos, arba bando panašiai skambančio angliško žodžio reikšmę perkelti lietuviškam žodžiui (taigi irgi gerai nemoka lietuvių kalbos). Tokių žodžių yra ir daugiau, pvz, konspiracija - lietuviškai jis reiškią "slaptumą", bet neretai klaidingai pavartojamas ir "sąmokslo" prasme (angl. conspiracy - sąmokslas, o konspiracija - secrecy)

          p.s.: o ką daryti vargšams ispanams, jiems reikės juodai spalvai (negro) galvoti naują pavadinimą?

          Comment


            Parašė John Rodyti pranešimą

            Citata:
            Parašė c2h5oh
            Rinka ne rodiklis, nes rinka šiuo atveju neapima pilnos kainos. Darbdavys, norintis pigesnės darbo jėgos, į kainą juk neįskaičiuoja tų žmonių integravimo išlaidų? Socialinių problemų sprendimo išlaidų? Imigrantų vaikų integravimo išlaidų?
            Na "rinka" galima tureti omeny ir rinka su visomis islaidomis (ir integravimo). Taigi, bet kokiu atveju viska spres rinka.


            Na "rinka" galima tureti omeny ir rinka su visomis islaidomis (ir integravimo). Taigi, bet kokiu atveju viska spres rinka.
            Bėda ta, kad "visas išlaidas" apskaičiuoti labai sunku, ir tos išlaidos smarkiai ištęstos laike. Ir didžiausių problemų paprastai kelia ne imigrantai (tie, kurie iš skurdo atvažiuoja dirbti už pasakiškus, Afrikos ar Maroko standartais, pinigus), o jų vaikai ir anūkai.

            Beje, penktadienį Briuselyje įvyko riaušės tarp arabų jaunimo ir futbolo fanų. Riaušes tiesiogiai surežisavo internetinis blogas, kuriame buvo kviečiama "mušti baltuosius" ir daužyti mašinas. (daugiau info http://inflandersfields.eu/2008/05/e...els-hugin.html ir visi kiti Google šaltiniai).

            Dauguma žiniasklaidos viską suveda į futbolą, bet taip pat buvo paminėta, kad vietiniai gyventojai jau seniai bijo išeiti į lauką vakare ir bijo kalbėti blogai apie arabų jaunimo gaujas (tai bene skurdžiausias ir "tamsiausias" Briuselio rajonas).

            Comment

            Working...
            X