Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno miesto savivaldybė

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė music Rodyti pranešimą
    Būtent. Labai gaila, kad nepajėgi suprasti kodėl reikia renovuoti namų fasadus Senamiesty, o ne kur nors prie Garliavos.
    Jei sugebėtum suvokti perskaitytą tekstą gal būtų smagiau bendrauti...

    Parašė qwe Rodyti pranešimą
    Kad tvarkyti reikia manau sutinka visi. Tik už kieno pinigus? Čia ir išsiskiria nuomonės.
    Labiausiai apdovanotiesiems pakartosiu, tvarkyti reikia, savivaldybė prisidėti gali, bet niekaip nesutinku, kad savivaldybė turi dengti 100% darbų kainos. Kaip jau minėjo Mercedec tam tikrus žingsnius savivaldybė yra žengusi, bet dėja patiems pastatų savininkams to nėra gana. Matyt patenkinti bus tik tada kai už viską "valdžia" sumokės.. o gal dar ir primokėt pareikalaus "už nepatogumus"

    Comment


      Patriotizmas - tai manymas, kad tavo šalis yra pati geriausia vien dėl to, kad tu joje gimei.
      Tokia mintis kyla (žodį "šalis" reikia pakeisti į "Kaunas" (miestas) ) perskaičius kelis puslapius pliurpalų, po kurių gali suprast, kad Kaunas pati geriausia vietą gyventi.

      Kauniečiai net nesupranta kokiam sąvartyne sėdi ir turbūt dauguma net už miesto ar rajono ribų neišvažiuoja.

      Comment


        /\ nežinau, kur tu gyveni, bet aš tai tikrai ne savartyne. apsidairyk aplink, gal poros kilometrų spinduliu "Lapės" ant ženklo parašyta?..

        Comment


          Keista, kai žmogus pasirašęs jog gyvenamoji vieta Kaunas, rašo kaip "Kauniečiai net nesupranta kokiam sąvartyne sėdi...".
          O visi šie pliurpalai primena istoriją kai dvarininkas rėkia, jog jo dvarą remontuoti turi visi, o kai ko prireikia baudžiauninkams, tai jiems atrėžia, jog čia jūsų bėdos
          P.S. Nors kai kurie pastebi tik 3 namus sutvarkytus, kiti gal dar keletą smulkmenų, tačiau jau tylima apie zoologijos sodą Vienok tobulėjama

          Comment


            Kolegos, ramiau. Baikit tą Kaunas-Vilnius dvikovą, o jei norit test, tai teskit kokiom rapyrom, nors įdomiau bus. Mane visada stebino šitokia "o mano tėtis tavo tėtį primuštų" retorika šitam forume, kai iš esmės nei tas Vilnius nei tas Kaunas nelabai apskritai kam nors pavyzdžiu gali būti, vienas kitam juolabiau. Abu miestai turi tas pačias problemas, kad ir kaip į tai pažiūrėtum. Keista, kad kažkas padažo fasadus ar sudaro sąlygas pastatyti kelis ale dangoraižius ir pasikelia save čiut ne į Europos megapolio statusą. Dar keisčiau, kai miesto gatvėm negalima pravažiuot be specparengties vairavime ir ralio sporto meistro titulo, vienas didžiausių tiltų baigia sugriūti, balkonai tiesiogine to žodžio prasme ant galvų krenta žmonėms, bet tvirtinama, kad va va, labai teigiami poslinkiai mūsų miesto valdyme... IMHO, jei norit išsiaiškint kas kietesnis, išsitraukit kai ką iš kelnių ir pasimatuokit - bus aiškiau ir paprasčiau.
            Sukant į Kauno miesto savivaldybės temą taaaai... Nežinau, gal turiu labai aukštus standartus valstybės tarnautojams ir politikams (nors ir savivaldos lygmenyje), bet jau mūsų miesto taryba, atleiskit, bet tikrai rinktinė. Iš 41 man tik keletas atrodo kiek aukštesnio lygio politikai, o kas liko tai... Siaube o siaube. Dėl smulkesnių biurokratėlų, tai man keista jau ne kaip jie gavo pareigas, bet kaip gavo vidurinės mokyklos diplomą. Stambūs biurokratai dažniausiai yra tetulytės užsilikusios dar nuo tarybinių tarybų, tai ten iš vis atskira istorija.
            Miesto (o gal ir miestų...) politikai sugeba veikti tik ad hoc ir dažniausiai post factum. Strateginės vizijos aš nematau... Nes paprasčiausiai politikų lygis ne tas. Apskritai, mano manymu savivaldos Lietuvoje problema yra ta, kad tikrai politinį polėkį turintys žmonės neužsilieka tarybose, jie keliauja aukščiau, jų interesas ir karjeros siekiamybė yra aukščiau nei savivaldybės taryba. Tas pats ir su gerais valstybės tarnautojais. Tai tiek...

            Comment


              Šiek tiek rinkiminės propagandos:
              http://www.15min.lt/naujiena/pinigai...tis-231-138352

              Donatas Večerskis
              Mano pagrindinė idėja: viešųjų erdvių atgaivinimas ir sutvarkymas. Miestas nebus miestu, jeigu bijosime vakarais išeiti į gatvę, arba jei ta pagrindinė gatvė bus nuskurusi ir mums nebus gera kartu joje būti. Jeigu Laisvės alėja, Senamiestis, pagrindiniai parkai būtų sutvarkyti ir saugūs, tai ne tik užsipildytų kavinės ar užsisuktų smulkusis verslas, bet vyktų kur kas svarbesnis dalykas – vystytųsi miesto kultūra.
              – Jei gerai suprantu, Jūs teigiate, jog valdžia turi imti ir mokesčių pavidalu surinktus miestiečių pinigus investuoti į viešųjų erdvių sutvarkymą, tikintis, jog ši investicija iššauks kultūrinį miesto proveržį?

              – Aš net neabejoju, jog taip ir turėtų būti, beje neužmirškime, kad aktyvų kultūrinį gyvenimą šiuolaikinėse visuomenėse lydi aktyvus ekonominis gyvenimas.
              It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

              Comment


                Kauną dusina nerangūs ir dorybėmis neblizgantys valdininkai
                Per ketverių metų savivaldybės tarybos kadenciją Kaunas liko toks pat nykus, kaip ir anksčiau. Miestą graužia korupcijos kirminas, kurį peni tingūs, tvarkytis nemokantys miesto vadovai su jaunu pensininku A.Kupčinsku priešakyje. Bandant prisiminti, ką nuveikė šios kadencijos konservatorių, socialdemokratų, Liberalų sąjūdžio ir jaunalietuvių koalicija, darosi graudu.
                http://www.lrytas.lt/-12986092151297...aldininkai.htm
                It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                Comment


                  Na, forumo kauniečiai, už ką balsavot?
                  Aš atidaviau savo balsą Kupčinskui, nes praėjusią kadenciją laikau ganėtinai nebloga. Tai kas bus nuveikta, per paskutinius 4 metus(ekoniminė krizė) Kaune mano atminty išliko visai teigiamai, dėl to norėčiau pažiūrėt kiek miestas pažengtų, jeigu paliktumėm tuos pačius ir leistumėm jiems tęsti savo planus.

                  Comment


                    Panasiai mastau - praeita kadencija viena geriausiu Kauno istorijoje, dar reikia pazymeti, kad krize taipogi prisidejo prie gal kazko ir neigyvendinto.

                    Comment


                      Balsavau už Liberalų Sąjūdį. Paradoksas - laikau save kairiuoju, o balsuoti tenka už "sveiko proto dešiniuosius"...

                      Comment


                        Kaip ir visada per paskutinius 20 metų, balsavau už TS(LK), sorry, TS-LKD. Kupčinskui - antrą kadenciją! Nesakau, kad viskas buvo idealu, bet geresnio mero per paskutinį dešimtmetį tikrai nebuvo.
                        Beje, kolegos, gal žinote, prie ko linksta "Vieningi Matojošaičiai"? Man jie kažkoks juodas arkliukas - nieko apie tokius nežinau.
                        Birth, school, METALLICA, death

                        Comment


                          visada balsuoju už liberalios pakraipos partijas, bet savo susiskaldymu jie mane vis labiau nuvilia.
                          o kaunas nesikeičia, konservatorių elektoratas mazochistiškai kantrus.
                          iš kitos pusės gal ir gerai, tegu pabaigia pradėtus darbus, nors girdėjau kupčinską kalbant, kad duobėtos gatvės jo negąsdina: jis duobių sugeba išvengti. gyvenimas tęsiasi...
                          pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

                          Comment


                            Nepolitike - tai kad Kupčinskas prieš rinkimus stumtelėjo pažadą (o gal tik norą) skolintis maždaug 70 mln. būtent gatvėms taisyti. Tai tegul tai ir daro.
                            Šiemetinės gatvės duobėse- tai daugiausia kietos žiemos pasekmė, nes kai žiemos prieš 4-5 metus buvo švelnios, taip asfalto neišdraskydavo, kaip šiemet, kai viskas buvo užšalę, atitirpo, paskui vėl užšalo.
                            Birth, school, METALLICA, death

                            Comment


                              Parašė Simex Rodyti pranešimą
                              Nepolitike - tai kad Kupčinskas prieš rinkimus stumtelėjo pažadą (o gal tik norą) skolintis maždaug 70 mln. būtent gatvėms taisyti. Tai tegul tai ir daro.
                              Šiemetinės gatvės duobėse- tai daugiausia kietos žiemos pasekmė, nes kai žiemos prieš 4-5 metus buvo švelnios, taip asfalto neišdraskydavo, kaip šiemet, kai viskas buvo užšalę, atitirpo, paskui vėl užšalo.
                              Kalbant apie gatves ir žiemą, pastebėsiu, kad praeita žiema buvo dar šaltesnė, tik buvo mažiau svyravimų. O duobės gatvėse - daugelio metų aplaidumo pasekmė, kai gatvės buvo palopomos ir nieko nedaroma iš esmės.
                              Paskutinis taisė dsanto; 2011.03.01, 10:08.

                              Comment


                                Dabartinėje miesto taryboje TS turi 17 vietų, naujoje tik 12. Turint omeny konfliktišką Kauno konservatorių (o taip pat ir paties Kupčinsko) būdą, mero postas jiems anaiptol negarantuotas.
                                It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                Comment


                                  Geriausia koalicija: TS+Vieningas Kaunas+Jaunoji Lietuva+Liberalų sąjūdis.
                                  Nors dėl Vieningo Kauno interesų man kyla nemažai abejonių . "Vičiūnų grupė" man nepanaši į pačią skaidriausią ir savo aukštumas pasiekusią tik sąžiningais būdais įmonę. Liutauras Varanavičius taipogi nepagarsėjo kaip nepaperkamasis futbolo padangėje. Vienintelis asmuo, kuriuo daugmaž pasitikiu ir gerbiu iš Vieningo Kauno, tai yra A. Kaušpėdas.
                                  Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.03.01, 00:36.

                                  Comment


                                    Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                    Geriausia koalicija: TS+Vieningas Kaunas+Jaunoji Lietuva+Liberalų sąjūdis.
                                    Nors dėl Vieningo Kauno interesų man kyla nemažai abejonių . "Vičiūnų grupė" man nepanaši pačia skaidriausią ir savo aukštumas pasiekusią tik sąžiningais būdais įmonę. Liutauras Varanavičius taipogi nepagarsėjo kaip nepaperkamasis futbolo padangėje. Vienintelis asmuo, kuriuo daugmaž pasitikiu ir gerbiu iš Vieningo Kauno, tai yra A. Kaušpėdas.
                                    Ojėzusmarija.... kokia dar suknista jaunoji lietuva? aš vis tikiuosi, kad žmonės nustos balsuot už didijį burokėlių mylėtoją ir naująjį šerifą buškę, bet panašu, kad to nesulauksiu... žinoma buškė nejaunėja, bet kad jau sūnelį atsivedė tarybon...
                                    o vieningas kaunas... kalba jie ten apie tai kaip nori gerint miestiečių gyvenimą. bet matijošaitis kažkodėl negirdom nuleido klausimą kodėl jei jau taip nori gerint gyvenimą visiem miestiečiam nepradeda bent jau nuo savo įmonių darbuotojų... o gal jis tikisi, kad jam atėjus į valdžią kaunietis iš viči gaunamo minimumo pradės geriau gyvent?
                                    nemažai žmonių dirbusių kaušpėdo įmonėse tokio pasitikėjimo ir pagarbos kaip tu jam vistik nejaučia...
                                    kaip bebūtų gaila, bet norėdami būti valdančiaisiais konservai turės eiti koalicijon su kokiais nors maumais...

                                    Comment


                                      Parašė qwe Rodyti pranešimą
                                      Ojėzusmarija.... kokia dar suknista jaunoji lietuva? aš vis tikiuosi, kad žmonės nustos balsuot už didijį burokėlių mylėtoją ir naująjį šerifą buškę, bet panašu, kad to nesulauksiu... žinoma buškė nejaunėja, bet kad jau sūnelį atsivedė tarybon...
                                      o vieningas kaunas... kalba jie ten apie tai kaip nori gerint miestiečių gyvenimą. bet matijošaitis kažkodėl negirdom nuleido klausimą kodėl jei jau taip nori gerint gyvenimą visiem miestiečiam nepradeda bent jau nuo savo įmonių darbuotojų... o gal jis tikisi, kad jam atėjus į valdžią kaunietis iš viči gaunamo minimumo pradės geriau gyvent?
                                      nemažai žmonių dirbusių kaušpėdo įmonėse tokio pasitikėjimo ir pagarbos kaip tu jam vistik nejaučia...
                                      kaip bebūtų gaila, bet norėdami būti valdančiaisiais konservai turės eiti koalicijon su kokiais nors maumais...
                                      Šiuo metu konservatoriams nėra labai didelio pasirinkimo. O Buškevičius, nepaisant to, kad visada, kai kalba yra piktas, bent jau man sudaro kaip ganėtinai sąžiningo kauniečio įspūdį.
                                      Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.03.01, 00:37.

                                      Comment


                                        Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                        Šiuo metu konservatoriams nėra labai didelio pasirinkimo. O Butkevičius, nepaisant to, kad visada, kai kalba yra piktas, bent jau man sudaro kaip ganėtinai sąžiningo kauniečio įspūdį.
                                        Bet kad mėgsta ir pakenkti. Atsiminkim kieno iniciatyva kultūros paveldu tapo Dariaus ir Girėno stadionas.
                                        Post in English - fight censorship!

                                        Comment


                                          Sąžinigų kauniečių yra daug, bet ar užtai juos į mero pavaduotojo kėdę kas nors sodina? žinoma, kiekvienam savo, jei yra kas už jį balsuoja - tebunie. Su tuo, kad ir kaip sunku bei nenorėčiau, bet tenka susitaikyt. Jis su savo partija yra tiesiog "trūkstami balsai iki pozicijos" tokioj demokratijoj ir rinkimuose kokius turim dabar, geriau jau rėkaujantis burokėlis nei koks barzdyla taksistas ar paksistas...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X