Parašė 10.000
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
O kokie dar be prezidento rinkimai vyko? Jis jau kelis mėn prieš prezidento rinkimus tą patį kartojo, kad labai svarbu krabui, kad skvernelį išrinktų, nes kitaip infrastruktūros projektams šakės.
Esu kažkur skaitęs/klausęs, kad čia gali būti susiję su komandos stabilumu, tipo nieks nenori dirbti už tiek mažai, etc. ...arba (kaip noriu manyti) tiesiog lėšos pasiskirstė po stambesnius projektus ir masinius vamzdynų remontų darbus ir kitais metais vėl bus šiek tiek daugiau darbų susijusiais su realiu miesto gerbūvio gerinimu. Bent jau šiek tiek daugiau nei šiemet.Paskutinis taisė PoDV; 2019.10.03, 21:58.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Gal turima omeny, kad ne prezidentas Skvernelis duos tiesiai pinigus, bet gal ta lėšų skyrimo grandinėlė liko prarasta (pasikalbėsiu telefonu ir susitarsiu ir pan. dalykai). Tikėjosi, kad kauniečiai išrinks Skvernelį ir laimės rinkimus. Realybėje, Skvernelį rinko pagrinde gilesnės kaimo vietovės su retomis išimtimis. Gal vis tik Kaunas nusipelnė geriau nei tokios schemelės ir nenorėčiau tikėti, kad taip yra, bet ne man kažką spręsti...
Esu kažkur skaitęs/klausęs, kad čia gali būti susiję su komandos stabilumu, tipo nieks nenori dirbti už tiek mažai, etc. ...arba (kaip noriu manyti) tiesiog lėšos pasiskirstė po stambesnius projektus ir masinius vamzdynų remontų darbus ir kitais metais vėl bus šiek tiek daugiau darbų susijusiais su realiu miesto gerbūvio gerinimu. Bent jau šiek tiek daugiau nei šiemet.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
O kokie dar be prezidento rinkimai vyko? Jis jau kelis mėn prieš prezidento rinkimus tą patį kartojo, kad labai svarbu krabui, kad skvernelį išrinktų, nes kitaip infrastruktūros projektams šakės.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPuikus sprendimas, rajoniniams darzelius Kaune brangins kartais.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPuikus sprendimas, rajoniniams darzelius Kaune brangins kartais.
Comment
-
Comment
-
Šiap turiu pripažinti, kad geriausi Matijošaičio sprendimai kažkodėl susilaukia daugiausia kritikos:
1. Rajono prijungimas
2. Supuvusių medžių pjovimas
3. Bacevičiaus ir Šv. Mato mokyklų uždarymas
4. Mikriukų išspyrimas ir VT pertvarka, automobilizmo ribojimas ir branginimas
4. Už pusdykią nuomojamų patalpų nuomos pakėlimas ar jų pardavimas
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGarsiai rekia tik tie, kurie uz konservatorius balsuoja, tai yra jie patys arba ju artimieji. O didzioji dauguma savo nuomone pareiskia per rinkimus.
Comment
-
„Kiekvienas kelias turi pabaigą. Ir mano kelias dirbant Kaunui priartėjo prie jos. Pastarieji keleri metai buvo pilni visko – ir beprotiškų idėjų, ir didelių iššūkių ir kasdienio tikėjimo, kad žodis „neįmanoma“ yra skirtas tik bailiams ir tinginiams. Visa tai virto į Lietuvoje dar nematyto dydžio ir greičio pokyčius, ištikusius mano mylimą miestą. Man buvo garbė ir didžiulė laimė dirbti komandoje, kuri padarė tai, ką nesikuklinant galima vadinti sėkmės istorija. Atrodo dar visai neseniai pašaipų objektu buvęs Kaunas virto energingu, savimi pasitikinčiu ir sparčiausiai Lietuvoje augančiu miestu. Miestu, kuriuo didžiuojasi jame gyvenantys, ir į kurį lygiuojasi kiti.
Geras mokytojas yra ne tas, kuris moko, o tas, iš kurio mokosi. Ir aš turėjau didžiulę privilegiją kasdien mokytis iš žmogaus, kuris visų pirma yra ne vadovas, o lyderis. Taip, kalbu apie Visvaldą, kuriam esu ir visada būsiu dėkingas už tai, kad manimi patikėjo ir įkvėpė nebijoti svajoti. Taip pat nuoširdžiai dėkoju visiems vadovų komandoje esantiems ir buvusiems žmonėms, kurių pavyzdys man padėjo tapti tuo, kas šiandien esu. Per visus šiuos metus anuometinis Viešųjų ryšių skyrius, turėjęs kelis darbuotojus, transformavosi į talentingą ir produktyvią komandą, kuri šiandien de facto yra pilnavertė in-house marketingo agentūra. Ar žinote tą jausmą, kurį tėvai patiria matydami augančius savo vaikus? Tokį patį jausmą aš turėjau matydamas, kaip auga kiekvienas mano komandos žmogus. Su šia chebryte mane visada sies ypatingas ryšys. Ne tik dėl to, ką kartu padarėme, bet ir dėl to, kad dirbdami kartu tapome gerais draugais. Kodėl tokie pokyčiai – paklausite. Per savo karjerą čia buvau gavęs ne vieną ir ne du pasiūlymus keisti darbą. Visų jų atsisakiau, bet paskutinis buvo toks (labiau ne toks, o apie tai), kurio negalėjau atsisakyti. Bet apie visa tai – šiek tiek vėliau“, – rašė T. Grigalevičius
Skaityti daugiau: https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...tarejas-933981
Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimą„Kiekvienas kelias turi pabaigą. Ir mano kelias dirbant Kaunui priartėjo prie jos. Pastarieji keleri metai buvo pilni visko – ir beprotiškų idėjų, ir didelių iššūkių ir kasdienio tikėjimo, kad žodis „neįmanoma“ yra skirtas tik bailiams ir tinginiams. Visa tai virto į Lietuvoje dar nematyto dydžio ir greičio pokyčius, ištikusius mano mylimą miestą. Man buvo garbė ir didžiulė laimė dirbti komandoje, kuri padarė tai, ką nesikuklinant galima vadinti sėkmės istorija. Atrodo dar visai neseniai pašaipų objektu buvęs Kaunas virto energingu, savimi pasitikinčiu ir sparčiausiai Lietuvoje augančiu miestu. Miestu, kuriuo didžiuojasi jame gyvenantys, ir į kurį lygiuojasi kiti.
Geras mokytojas yra ne tas, kuris moko, o tas, iš kurio mokosi. Ir aš turėjau didžiulę privilegiją kasdien mokytis iš žmogaus, kuris visų pirma yra ne vadovas, o lyderis. Taip, kalbu apie Visvaldą, kuriam esu ir visada būsiu dėkingas už tai, kad manimi patikėjo ir įkvėpė nebijoti svajoti. Taip pat nuoširdžiai dėkoju visiems vadovų komandoje esantiems ir buvusiems žmonėms, kurių pavyzdys man padėjo tapti tuo, kas šiandien esu. Per visus šiuos metus anuometinis Viešųjų ryšių skyrius, turėjęs kelis darbuotojus, transformavosi į talentingą ir produktyvią komandą, kuri šiandien de facto yra pilnavertė in-house marketingo agentūra. Ar žinote tą jausmą, kurį tėvai patiria matydami augančius savo vaikus? Tokį patį jausmą aš turėjau matydamas, kaip auga kiekvienas mano komandos žmogus. Su šia chebryte mane visada sies ypatingas ryšys. Ne tik dėl to, ką kartu padarėme, bet ir dėl to, kad dirbdami kartu tapome gerais draugais. Kodėl tokie pokyčiai – paklausite. Per savo karjerą čia buvau gavęs ne vieną ir ne du pasiūlymus keisti darbą. Visų jų atsisakiau, bet paskutinis buvo toks (labiau ne toks, o apie tai), kurio negalėjau atsisakyti. Bet apie visa tai – šiek tiek vėliau“, – rašė T. Grigalevičius
Skaityti daugiau: https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...tarejas-933981
Comment
-
Gaila, kad Kauno meras, po jo išrinkimo antrai kadencijai, į savo komandą priėmė kai kuriuos veikėjus....
Vienas iš jų sakęs.. „Yra planas, kaip atp**ti Žygutį (greičiausiai energetikos ministrą Ž. Vaičiūną. – Red.), o aš tapčiau de facto energetikos ministru. Jungiam Energetikos ministeriją su Ūkio arba Aplinkos. Aš skiriamas viciku (viceministru. – Red.) ant energetikos, o Žygutis out. Tik reikia turėti ūkio ministrą. Žygutį kur nors į ambasadą Lenkijoje“, – skelbiamose pokalbių išklotinėse cituojamas p. Garasimavičius.
Dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbtose Valstybės saugumo departamento užfiksuotų pokalbių tarp p. Skvernelio dabar jau buvusio patarėjo energetikai p. Garasimavičiaus ir žurnalisto Tomo Dapkaus išklotinėse pateikiamas pasidalinimas mintimis apie tai, kaip pats p. Garasimavičius galėtų tapti faktiškai Energetikos ministru."
Comment
-
Parašė luknas Rodyti pranešimąGaila, kad Kauno meras, po jo išrinkimo antrai kadencijai, į savo komandą priėmė kai kuriuos veikėjus....
Vienas iš jų sakęs.. „Yra planas, kaip atp**ti Žygutį (greičiausiai energetikos ministrą Ž. Vaičiūną. – Red.), o aš tapčiau de facto energetikos ministru. Jungiam Energetikos ministeriją su Ūkio arba Aplinkos. Aš skiriamas viciku (viceministru. – Red.) ant energetikos, o Žygutis out. Tik reikia turėti ūkio ministrą. Žygutį kur nors į ambasadą Lenkijoje“, – skelbiamose pokalbių išklotinėse cituojamas p. Garasimavičius.
Dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbtose Valstybės saugumo departamento užfiksuotų pokalbių tarp p. Skvernelio dabar jau buvusio patarėjo energetikai p. Garasimavičiaus ir žurnalisto Tomo Dapkaus išklotinėse pateikiamas pasidalinimas mintimis apie tai, kaip pats p. Garasimavičius galėtų tapti faktiškai Energetikos ministru."
Show must go von!
Comment
-
Parašė zero
Meluoji ir neraudonuoji:
http://www.kaunas.lt/wp-content/uplo.../09-6-28-1.pdf
Didžioji dalis negautų dotacijų - būtent infrastruktūros projektams (gatvėms remontuoti ir S. Dariaus ir Girėno sveikatingumo centrui) - trūksta apie 1.3 mln.
Comment
-
Parašė zero
Visiems paskelbtiems projektams reikia žymiai daugiau - tiek nepaskolins. Vienintelis būdas jiems gauti - prijungti rajoną. Tokiu atveju forume bus mažiau klausimų "O kodėl tas ar anas projektas nevyksta". Atsakymas visada banalus - nėra pinigų. Ir jų tik mažės, o tada ir karaliaus karūna gali nukristi.
O kas liečia pinigus tai jų daugėja, kasmet Kauno biudžetas vis didesnis ir didesnis ir ne dėl centrinės valdžios palaiminimo, o pagrinde dėl GPM augimo, nes atlyginimai Lietuvoje auga, tuo pačiu ir sumokami mokesčiai didėja.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Tame juodame dirbu.
Baigiam nesamones ir griztam prie temos.
Atskleidžiamas naujojo Kauno mitinio Žvėries pavidalas
Šis Žvėris yra tikras kaunietis. Jis kampuotas ir turi daug energijos.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/kultura/naujien....d?id=82480767
- 1 patinka
Comment
Comment