Ta pati gali pasakyt ir apie kaikuriuos kauniecius, bet cia nieko nepadarysi. Visokiu yra 

, tai tiesa. O, kad kai kurie klaipėdiečiai žemina Kauną šiame forume, neva tai Klaipėda didingesnis miestas už Kauną, ar pan... tai truputį keista 
 Galiu pasakyt, kad aš važiuodamas iš Kauno į Nidą (keldamasis per naują perkėlą) perkertu Jūsų tą DIDMIESTĮ skersai per 3 min. Bet kaip man bebūtų keistas tas Jūsų noras menkint Kauną, aš kiekvieną kartą keldamasis keltu pasididžiuoju Klaipėdos uostu. 
 Ačiū 

o as ne is pigiuju... 300$ prasuksiu pro Kauna, tinka ? 
 cia as nepyktybiskai, tikrai juokingai skamba.

cia as nepyktybiskai, tikrai juokingai skamba.
 Pasižiūrėk Farus per TV3, ten iš Klaipėdos reportažų pilna būna, tai pagal tavo mastymą dabar galima sakyti, kad Klaipėda - banditų miestas 
 Nes YRA FILMUOTA SU BANDITAIS KALAIPĖDOJE , vat 

Pasižiūrėk Farus per TV3, ten iš Klaipėdos reportažų pilna būna, tai pagal tavo mastymą dabar galima sakyti, kad Klaipėda - banditų miestas 
 Nes YRA FILMUOTA SU BANDITAIS KALAIPĖDOJE , vat 
 Kaune yra ivairaus plauko "kolegiju" ir profesiniu mokyklu. Ten "geziukai" ir "gilina" savo zinias

Ko jus prisikabinot prie musu Kauno?  Taip, cia privaziuoja kaimieciu, kaip ir i Vilniu ar Klaipeda. Kazkoks nevisprotis nepasidomejes faktais is kart saukia kad nusikalstamumas didziausias Kaune ir pan. Ismokit normaliai reikst mintis, o ne blevyzgoti kas jums(cia ne visiems) sauna i galva.

Ko jus prisikabinot prie musu Kauno?  Taip, cia privaziuoja kaimieciu, kaip ir i Vilniu ar Klaipeda. Kazkoks nevisprotis nepasidomejes faktais is kart saukia kad nusikalstamumas didziausias Kaune ir pan. Ismokit normaliai reikst mintis, o ne blevyzgoti kas jums(cia ne visiems) sauna i galva.
Comment