Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
    Ir kur tu matai reklamą? Jos ten nėra. Taip kad eik ir atstatyk tą skelbimą.
    Tiksliai žodis žodin nepacituosiu, tačiau yra Vilniaus miesto savivaldybės priimtos taisyklės, kurios tai draudžia. Prieš užsiimdamas tokio tipo pranešinėjimais dar buvau užklausęs Viešosios tvarkos skyriaus, jie patvirtino, jog nepaisant to, kad ir kokia tai būtų nelaimė tam šeimininkui, klijuoti tokius pranešimus draudžiama. Gal ir man tada apsiskelbti visame Vilniuje, kad ieškau vaikino savo fetišams? Kadangi toks pranešinėtojas aš kone vienintelis visame mieste, todėl dėl mano paties skelbimų nieks daugiau manęs nepaskųs ir nenubaus, o gal ir ką nors susirasiu, a? Kitas dalykas - kaip tie gyvūnai dingsta - paima ir išskleidę parašiutą pro durų plyšį pasako šeimininkui bye bye? O gal gyvūnui nepatiko šeimininkas, jo veidas ar sėdmenų pločio santykis ar dar kas nors? Nepagalvojate apie tai? Jei būtų kokie nors už žmones galingesni padarai, kurie mus vedžiotų už pavadėlių, laikytų savo kvadratinėse dėžutėse ir kalbėtų mums nesuprantama kalba, ko pasekoje mes negalėtume duoti toms būtybėms suutikimo dėl patekimo į jų valią? Gal tas šuniukas nori gyventi laisvai, eiti laukais, miškais, ravais, o ne būti uždarytas tarp 4 sienų, panašiai kaip kad žmogus tampa bomžu?
    Lygiai tas pats ir su išmaldos davimu - juk jei nebūtų duodančių, dingtų ir tie prašytojai. Tačiau kažkodėl vis dar yra duodančių ir taip remiančių šį nešvarų versliuką, kurį VMS irgi yra uždraudusi. Pastebiu, jog net ir jaunesni duoda. Tai gal visiems į kairę ir dešinę padalink, jei esi toks dosnus/dosni?
    Savęs įstatymų besilaikančiu aklai, nebepavadinčiau, kadangi ne per seniausiai buvo įvestas privalomas namuoooordnykų dėvėjimas tam tikrose vietose. Gal iki manęs tikrai nedaeina suvokimas, kuo ši liga pavojinga, o gal todėl, kad nemėgstu Kinijos, kurioje viskas nekaltai prasidėjo.




    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2021.06.25, 20:09.

    Comment


      Na iš visų nesąžiningų dalykų pasaulyje ir konkrečiai Lietuvoje, prie kurių gali prisidėti kad pagerinti pasaulį, kovoti su skelbimais apie pamestus gyvūnėlius ir girtis apie tai tikrai keista. Gal tu tiesiog nelabai protingas esi ir turi daug laisvo laiko? Iš tavo didelių pranešimų, kuriuos prirašai su lėkšta vieša savianalize, kyla toks įspūdis. Galbūt tau reikėtų kažkuo naudingu sau ir visuomenei užsiimti? Siūlau savanoriavimą.

      Comment


        Parašė neamos Rodyti pranešimą
        Na iš visų nesąžiningų dalykų pasaulyje ir konkrečiai Lietuvoje, prie kurių gali prisidėti kad pagerinti pasaulį, kovoti su skelbimais apie pamestus gyvūnėlius ir girtis apie tai tikrai keista. Gal tu tiesiog nelabai protingas esi ir turi daug laisvo laiko? Iš tavo didelių pranešimų, kuriuos prirašai su lėkšta vieša savianalize, kyla toks įspūdis. Galbūt tau reikėtų kažkuo naudingu sau ir visuomenei užsiimti? Siūlau savanoriavimą.
        Taip, jei sekėte mano pranešimus temoje Psichikos sveikata, gal kažkas bus aiškiau. Tie skelbimai grynai atrodo neestetiškai apgaulingai - švarus paviljono stiklas ir čia bac, kažkoks ale labai svarbus pranešimas - galvoju gal ieškomas koks nusikaltėlis ar įvykio liudininkas, o čia - dingo mylimas kačiukas. Nu ir kas, neįsitaisysit kito?Dėl pranešimų ilgumo - iš dalies man taip gaunasi, nes tiek čia, tiek skunduose įvairioms institucijoms noriu kuo tiksliau aprašyti problemą, kad nagrinėjantiems darbuotojams būtų kuo aiškiau. O ne taip abstrakčiai, kaip kad "kodėl šiandien man prieš nosį uždarė duris 6 troleibuso vairuotoja". Nei stotelės, nei laiko, nei krypties, nei garažinio numerio nenurodyta... Antra - pats mėgstu mėgautis ilgais atsakymais į savo laiškus, ir tikrai būna nefaina, kai į n ilgumo laišką žmogelis man iš***džia vos porą žodelių, ar išvis tik vieną. Esu labai kalbus, turiu ką papasakoti bei paklausinėti. Turėjau susirašinėjimų su vienu draugu patirties - patikdavo skaityti ilgus laiškus apie save. Dabar mes jau išsiskyrę
        Dėl kovojimo su negerovėmis - mano praktikoje jų daug - neeksploatuojami automobiliai, vaiko teisės, eglė-tualetas Baltupio-Ateities g. sankryžoje, ne pagal paskirtį naudojami garso signalai, įtartinai besielgiantys asmenys, skambučiai, kuomet paskambina ir tyli, netvarkingos pastatų/automobilių signalizacijos. Vien aplink savo namus kiek daug netvarkingų apsaugos sistemų buvo atkreiptas dėmesys/sutvarkyta mano dėka. Aš noriu tylos. Taip, kilnoju šiukšles, pradedant ledų popieriukais, baigiant kancarais. Mano vizijoje Vilnius - tamsoje auksu nuo švaros spindintis miestas, kuriame nesimėto šiukšlės, bomžiukai išgėrę degtinėlę buteliukus tvarkingai nuneša į šiukšlių dėžę, užuot palikę po medžiu, kur jaunimas vaikšto tuščiomis rankomis, o ne suzombėję į telefonus, kur panelės eidamos grupėje kalba rimtomis temomis (pvz. apie dujotiekio NS2 statybas), o ne žvengia visa gerkle pasakodamos juokingus praeities nuotykius, kur vyrauja visiška abstinencija, o žmonių veidai gatvėse tokie rimti ir rūstūs kaip kad senose nuotraukose iš kokių 196* metų. Tiesa, dauguma išvardytų dalykų yra legalūs, o itin sunkių nusikaltimų kaip pinigų plovimas ar smurtas pas kažką bute, tai jų visų neišgirsiu ir nesužiūrėsiu, nes tai vargiai įmanoma, todėl stengiuosi, kad bent neliktų nepastebėti/neišspręsti tie pažeidimai, katrie akivaizdžiai matomi bei girdimi. Pvz. pratrydo elektros pastotės signalizacija, kaip tik tuo metu pro šalį eina žmonės - jiems virš galvos cypia signalizacija, o jie eina sau ramiai išdidūs... O aš jau viską susižinojęs, kam ji priklauso, tad skambinu ne į 112 ir trukdau policijos darbą, o skambinu tiesiai į ESO, kurie ir valdo tą pastotę. Vėliau man atskambino ir pranešė kodėl tai įvyko. Iškart tapo lengviau gyventi, kai tau kone iš pirmų lūpų pasako, kas ten buvo atsitikę. Dažnai mano klausimai tam tikroms tarnyboms atrodo per daug intymūs, na gali vos ne palaikyti šnipu, kodėl taip smulkiai noriu viską žinoti. Bet užtat jau žinau kur kokiai signalizacijai nuskambėjus kam skambinti - kada policijai, kada saugos tarnybai ar kaip pvz. čia, ESO. O jei savininkas neatsiliepia, tuomet rašau pareiškimą, kad gautų baudelę už savo turto nepriežiūrą/viešosios rimties trikdymą.
        Taip, niekur nedirbu, nes visur arba reikalauja patirties, išsilavinimo ar paprasčiausiai mano diena prasideda tik nuo vidurdienio, o visi darbai juk iš ryto. Galų gale pats nežinau ką noriu veikti. O už šitokią visapusiškai naudingą miesto švarai ir gyventojų ramybei pašvęstą veiklą, deja kol kas nieks man dar nemoka. Užtat labai vertinu, kai koks nors atsitiktinis praeivis padėkoja už šiukšlių tvarkymą už dyką.
        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2021.06.25, 21:40.

        Comment


          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          Kitas dalykas - kaip tie gyvūnai dingsta - paima ir išskleidę parašiutą pro durų plyšį pasako šeimininkui bye bye? O gal gyvūnui nepatiko šeimininkas, jo veidas ar sėdmenų pločio santykis ar dar kas nors? Nepagalvojate apie tai?
          Tai neturi reikšmės.
          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          Savęs įstatymų besilaikančiu aklai, nebepavadinčiau, kadangi ne per seniausiai buvo įvestas privalomas namuoooordnykų dėvėjimas
          Kuris pristabdė epidėmiją (kol neprasidėjo masinis vakcinavimas). Jeigu tu šito nesupranti - esi niekšas.
          Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

          Comment


            Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
            Tai neturi reikšmės.
            Kuris pristabdė epidėmiją (kol neprasidėjo masinis vakcinavimas). Jeigu tu šito nesupranti - esi niekšas.
            Jei esate už karantino ribojimus bei priemones, tai kodėl tuomet prieš Stambulo konvenciją, už Šeimų maršą ir už skelbimų klijavimą tam neskirtose vietose? Yra skelbimų lentos, fb grupės - ten galima rašyti/kurti ką tink nori. Paprastai karantino, viruso bei skiepų nepripažįsta putinistai, celofanai ir kt. Kodėl jūs už? Gal pažįstate kažką, kas sirgo labai sunkiai?

            Comment


              Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
              Jei esate už karantino ribojimus bei priemones, tai kodėl tuomet prieš Stambulo konvenciją, už Šeimų maršą ir už skelbimų klijavimą tam neskirtose vietose?
              O kas yra negerai?
              Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
              Yra skelbimų lentos, fb grupės - ten galima rašyti/kurti ką tink nori.
              Kas skaito tas skelbimų lentas? - nebent tik kai išjungia karštą vandėnį, tada eina žiūrėti iki kada išjungė.
              Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

              Comment


                Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                O kas yra negerai?
                Kas skaito tas skelbimų lentas? - nebent tik kai išjungia karštą vandėnį, tada eina žiūrėti iki kada išjungė.
                Na pagal dabar valdančią liberalių pažiūrų koaliciją, nepritarimas partnerystei ir homoseksualumo vadinimas "pasirinkimu" kelia tam tikrų klausimų ir yra nebe norma. Ir gal pasakysite, nuo ko tame marše reikėjo ginti tas šeimas? Kas jas puola? Ar LGBT bendruomenės noras turėti lygiavertes teises ir būti pilnaverčiais piliečiais tau asocijuojasi su noru "ištrinti iš istorijos" tradicines šeimas? Kitą dieną po minėto maršo per LRT rodė jų pačių tyrimą, jog jo organizatoriai, jų ryšiai veda į Lietuvos Liaudies Partiją, kas iš esmės reiškia kyšančias Kremliaus ausis. Tai prorusiškų pažiūrų partija.

                Dėl skelbimų - tai geriau tegu jie kabo bele kur, taip rėždami akis niekuo dėtiems žmonėms? O kur dar po nuklijavimo liekančios lipnios žymės ant stotelės stiklo ar stulpų? Net naujus stulpus ramia sąžine dergia. Galų gale - kaip man surasti tą dingusį katiną, jei jie tokie bailūs, kad vos pamatę žmogų bėga nuo jo. Ar yra sėkmės istorijų, kuomet pagal tuos skelbimus kažkas kažką surado? Galų gale, šiuos dalykus kabinti draudžiančias taisykles priėmė ne robotas, o tokie patys žmonės, kaip ir mes. Ar jie kažkokie antžmogiai, kad netgi yra numatytos baudos už tai? Viskas dėl bendros tvarkos - seniau, prieš kokius 20 m. ar tik ne po kiekvienos avarijos, artimiausias esantis stulpas būdavo apkraunamas gėlėmis, apvyniojamas kaspinais ir t.t. Kas čia dabar bus, jei kiekvienas nuspręs savaip apipavidalinti kiekvieną miesto infrastruktūros objektą?
                Paskutinis taisė Kristupas0220; 2021.06.25, 22:01.

                Comment


                  Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                  Na pagal dabar valdančią liberalių pažiūrų koaliciją, nepritarimas partnerystei ir homoseksualumo vadinimas "pasirinkimu" kelia tam tikrų klausimų ir yra nebe norma.
                  Liberalai kaip tik ir yra patys didžiausi putleristai. Jeigu URM dirbtų ne konservatorius Landsbergis, o koks nors liberalas, lėktuvo pagrobimo byla tikrai sulauktų mažesnio atsako.
                  Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                  Galų gale, šiuos dalykus kabinti draudžiančias taisykles priėmė ne robotas, o tokie patys žmonės, kaip ir mes.
                  O kodėl tada "tokie patys žmonės kaip ir mes" neturi nieko prieš KET pažeidimą, kai pėsčiųjų perėja nudažoma vaivorykštės spalvomis? OK, nežinau, gal tu buvai vienas iš tų, kurie grąžino tą perėją į taisyklių ribas.
                  Paskutinis taisė Aleksio; 2021.06.26, 10:07.
                  Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                  Comment


                    Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                    O kodėl tada "tokie patys žmonės kaip ir mes" neturi nieko prieš KET pažeidimą, kai pėsčiųjų perėja nudažoma vaivorykštės spalvomis? OK, nežinau, gal tu buvai vienas iš tų, kurie grąžino tą perėją į taisyklių ribas.
                    Priminsiu: rombai Kaune yra blogai, nes ne pagal KET, o vaivorkštė perėjoje yra gerai nors irgi ne pagal KET, bet juk "žmonių teisės", "meilė", "celebrate diversity" aukščiau kelių eismo taisyklių. Nebūk homofobu!
                    Paskutinis taisė R.D.; 2021.06.26, 10:12.

                    Comment


                      Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                      Priminsiu: rombai Kaune yra blogai, nes ne pagal KET, o vaivorkštė perėjoje yra gerai nors irgi ne pagal KET, bet juk "žmonių teisės", "meilė", "celebrate diversity" aukščiau kelių eismo taisyklių. Nebūk homofobu!
                      Kauniečiai net neslepia jog įsivedė naują KET žymėjimą (kaip teigiama įspėjantį apie perėjas) ir laikosi jo įsikibę nes įtikėjo, jog būtent jis atsakingas už mažėjantį incidentų skaičių (nors nėra visiškai jokių to įrodymų), tuo tarpu "vaivorykštinė perėja" pati iš savęs nėra perėja ir jokios funkcijos neatlieka ir yra tik tėplionė (galit vadint meno kūriniu) suteikianti kelio dangai kitą spalvą ir nebandanti įmituoti kitų kelio ženklų (tarkim zebrų, nes juostos eina kita kryptimi ir be tarpų, o šviesoforinės perėjos žymėjimas pagal KET yra įgyvendintas teisingai - baltais stačiakampiais).

                      Taip kad šitus dažus reikia vertinti tik kaip spalvotą dangą, taip pat kaip visokie raudoni dviračių takai, kurie teoriškai turi atkreipti pėsčiųjų dėmesį, jog eina ne šaligatviu, bet praktiškai niekur nereglamentuota ir tuos takus gali kokia nori spalva dažyti (kaip iki šiol palikti pilko asfalto ar Kaune tarkim buvo lygtais žaliai dažoma kurį laiką, kitose valstybėse būna mėlynai, ar Utrechte dabar vaivorykštės spalvomis gal puskilometrį nudažė). Kitas reikalas būtų jeigu nebūtų perėjos žymėjimo pagal KET ir Vilniaus savivaldybė aiškintų jog tos vaivorykštės spalvos atlieka kažkokią konkrečią (perėjos) funkciją kaip kad Kaune aiškinama jog tai įspėjamasis žymėjimas. Dabar gi "vaivorykštinė perėja" tėra "meno" kūrinio pavadinimas, o ne tikra perėja pagal KET (ta vieta yra tikra perėja pagal KET dėl KET šviesoforu reguliuojamos perėjos žymėjimo baltais stačiakampiais).

                      Kaune beje dviguba problema su tais rombais, nes rombas yra tarptautinis pagrindinio kelio žymėjimas taip kad nenustebčiau jog dar ir yra pažeidžiama kokia nors Vienos konvencija.
                      Paskutinis taisė themanual; 2021.06.26, 10:42.

                      Comment


                        Parašė themanual Rodyti pranešimą

                        Kauniečiai net neslepia jog įsivedė naują KET žymėjimą (kaip teigiama įspėjantį apie perėjas) ir laikosi jo įsikibę nes įtikėjo, jog būtent jis atsakingas už mažėjantį incidentų skaičių (nors nėra visiškai jokių to įrodymų)
                        Rombai yra Japonijoje bei Kinijoje. Žymi tą patį.

                        Comment


                          Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                          Priminsiu: rombai Kaune yra blogai, nes ne pagal KET, o vaivorkštė perėjoje yra gerai nors irgi ne pagal KET, bet juk "žmonių teisės", "meilė", "celebrate diversity" aukščiau kelių eismo taisyklių. Nebūk homofobu!
                          išgalvotus kelių eismo ženklus lygini su gatvės piešiniais.

                          Iš kai kurių postu atrodai lyg ir protingas žmogus, o paskui, pigius celofaninius kliedesius rašai
                          Artists Lang-Baumann give the term ‘street art’ a literal meaning with their striking ‘Street Painting 7’, the seventh instalment of their street-painting series laid out in the city of Rennes, France.

                          Comment


                            Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

                            išgalvotus kelių eismo ženklus lygini su gatvės piešiniais.

                            Iš kai kurių postu atrodai lyg ir protingas žmogus, o paskui, pigius celofaninius kliedesius rašai
                            "Lyg ir protingas žmogus" siunčia linkėjimus forumo lievakams:
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Diamond_lane

                            Japonija:
                            Click image for larger version  Name:	japonija.jpg Views:	1 Size:	55,5 kB ID:	1895749
                            Lietuvoje perėjas žymime tokiais ženklais:
                            Click image for larger version  Name:	KET.jpg Views:	1 Size:	27,6 kB ID:	1895750

                            Jeigu vaivorkštiniams norisi nupiešti gatvės piešinį, tai tegu piešia ne ant perėjų, o laisvoje vietoje, kaip kad buvo padarytas gatvės piešinys ant Baltojo tilto. Ir nereikia apsimesti durneliu,atsiprašau, "tolerantišku liberalių pažiūrų piliečiu".
                            Click image for larger version  Name:	baltas.jpg Views:	1 Size:	59,2 kB ID:	1895751
                            Paskutinis taisė R.D.; 2021.06.26, 13:58.

                            Comment


                              Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

                              išgalvotus kelių eismo ženklus lygini su gatvės piešiniais.
                              ...
                              O jei mane nuskins koks BMW, einantį per LGBT tą perėją, tai jei dar išlikčiau gyvas tai būčiau teisus ar pažeidėjas, pagal KET tokiame autoįvykyje?

                              Ta prasme ar saugu eiti ta LGBT perėja?

                              Ten perėja ar tik piešinys ant gatvės?

                              Jeigu tas papaišymas pegal KETveikia kaip perėja, tada norėčiau trispalvės perėjos arti namų, nes myliu savo šalį, arba jei ne, tai pvz dar tiktų Britanijos vėliava, nes patinka tokia, o ir Britanija mums nepriešiška bet draugiška šalis, aišku jei tik kokie įstatymai to nedraudžia.
                              Paskutinis taisė evvt; 2021.06.26, 14:11.

                              Comment


                                Parašė evvt Rodyti pranešimą
                                O jei mane nuskins koks BMW, einantį per LGBT tą perėją, tai jei dar išlikčiau gyvas tai būčiau teisus ar pažeidėjas, pagal KET tokiame autoįvykyje?

                                Ta prasme ar saugu eiti ta LGBT perėja?

                                Ten perėja ar tik piešinys ant gatvės?

                                Jeigu tas papaišymas pegal KETveikia kaip perėja, tada norėčiau trispalvės perėjos arti namų, nes myliu savo šalį, arba jei ne, tai pvz dar tiktų Britanijos vėliava, nes patinka tokia, o ir Britanija mums nepriešiška bet draugiška šalis, aišku jei tik kokie įstatymai to nedraudžia.
                                Jūs ją matėte, ar šiaip darot kažkokias prielaidas iš susifantazuotos situacijos? Viskas ten pagal KET. Tuo tarpu rombų KET nėra, bet vat kažkas pamatė, kad kažkur kitame pasaulio gale turi, tai naudokim ir čia, nesvarbu, kad ne pagal KET.

                                Comment


                                  Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
                                  Jūs ją matėte, ar šiaip darot kažkokias prielaidas iš susifantazuotos situacijos? Viskas ten pagal KET.
                                  Visiškai ne pagal KET.
                                  Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                                  Comment


                                    Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                                    "Lyg ir protingas žmogus" siunčia linkėjimus forumo lievakams
                                    Nežinau ką tu su savo tais linkėjimais norėjai įrodyt? Kad Kaunas yra Japonija ar Kanada? Gal tegu, atskirai nuo visos Lietuvos, Kaunas pradeda važinėt kaire puse.

                                    Comment


                                      Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                                      Rombai yra Japonijoje bei Kinijoje. Žymi tą patį.
                                      Tai kad nei Japonija, nei Kinija nedalyvauja šioje sutartyje preišingai nei Lietuva

                                      https://en.wikipedia.org/wiki/Vienna...n_Road_Traffic

                                      Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                                      Jeigu vaivorkštiniams norisi nupiešti gatvės piešinį, tai tegu piešia ne ant perėjų, o laisvoje vietoje, kaip kad buvo padarytas gatvės piešinys ant Baltojo tilto. Ir nereikia apsimesti durneliu,atsiprašau, "tolerantišku liberalių pažiūrų piliečiu".
                                      Ant Baltojo tilto yra dviračių ir pėsčiųjų takai, ten irgi vyksta eismas, ir ten su meno piešiniais irgi yra viskas gerai kaip ir su "vaivorykštine perėja"
                                      Paskutinis taisė themanual; 2021.06.26, 15:20.

                                      Comment


                                        Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                                        Visiškai ne pagal KET.
                                        Ir nei gali ar turi būti pagal KET, nes KET nereglamentuoja meno ar dangos spalvos

                                        Comment


                                          Parašė evvt Rodyti pranešimą
                                          O jei mane nuskins koks BMW, einantį per LGBT tą perėją, tai jei dar išlikčiau gyvas tai būčiau teisus ar pažeidėjas, pagal KET tokiame autoįvykyje?
                                          Jeigu per raudoną eitum būtum kaltas tu, jeigu per žalią BMW.

                                          Ta prasme ar saugu eiti ta LGBT perėja?
                                          Saugu.

                                          Jeigu tas papaišymas pegal KETveikia kaip perėja, tada norėčiau trispalvės perėjos arti namų, nes myliu savo šalį, arba jei ne, tai pvz dar tiktų Britanijos vėliava, nes patinka tokia, o ir Britanija mums nepriešiška bet draugiška šalis, aišku jei tik kokie įstatymai to nedraudžia.
                                          Na tai jeigu suderinsi su savivaldybe tai paišyk tas vėliavas.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X