Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XIV Seimas ir XIX, XX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)
Collapse
X
-
LT tai čia kas tokie?Parašė bucaneer Rodyti pranešimą
Programinio limito nėra, bet su mažosiomis partijomis ima trūkti duomenų ir modelis gaunasi labiau paremtas spėjimais, nuo to nukenčia bendra kokybė. Pvz. nuo balandžio mėnesio viso buvo publikuota 10 apklausų, bet iš jų tik 3 (visos "Baltijos tyrimų") išskyrė NS rezultatą atskiroje eilutėje, o kitose publikacijose lieka tik bendra eilutė "kitos partijos". O per visą grafike atvaizduojamą dviejų metų laikotarpį NS reitingus pateikė 23 iš 57 apklausų, kas yra mažiau nei prasčiausios atvaizduojamos partijos LT (29 / 57).
Įdomu pagal ką pasirenka tas partijas įtraukti į paklaustas, nes NS surinko daugiau balsų į seimą nei tos trys apatinės...
Comment
-
Socialdemokratas Duchnevičius aušriečio pasirodymą prezidentūroje pavadino dugnu www.delfi.lt
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 5 patinka
Comment
-
STT: bausmių sušvelninimas už politikų piktnaudžiavimą turės pasekmių
Generalinė prokurorė N. Grunskienė aštriai reaguoja į Seimo sprendimą dėl „čekutininkų“ pataisųBe to, jos teigimu, apkaltinamojo nuosprendžio senaties terminas sutrumpės trejais metais, o kai kuriais atvejais reikšmingai sutrumpės ir laikotarpis, kai asmuo nėra laikomas nepriekaištingos reputacijos. „Piktnaudžiavimu daroma esminė žala asmenų, visuomenės ir valstybės interesams. Todėl valstybės tarnautojams, politikams, pareigūnams turėtų būti keliami aukštesni skaidrumo, reputacijos, atskaitomybės reikalavimai, o ne ieškoma būdų, kaip atsakomybę sumažinti“, – rašoma STT komentare.
https://www.alfa.lt/aktualijos/polit...ataisu/366346/
Generalinė prokurorė Nida Grunskienė sako, jog antradienį Seime priimtos „čekutininkų“ atsakomybę švelninančios Baudžiamojo Kodekso (BK) pataisos su prokuratūra derintos nebuvo. „Mes turime kitą poziciją, bet kadangi nebuvo derinta, tai aš savo nuomonę pasilaikysiu“, – pridūrė ji.
- 2 patinka
Comment
-
Lietuva turi naują Vyriausybę
://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...adrus-39668819
Keistoka ta nauja Vyriausybė, ypač su paskutiniu ministru. Tačiau tai nauja Vyriausybė. Gerai būtų patikslinti temos pavadinimą - XIX ir XX Vyriausybės.
- 1 patinka
Comment
-
Reikia lyderšypų ekZperto jonelio nuomonės argumentuotos paklausti.Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąTai gal vėl atnaujinime praeitų metų statymus - ar vyriausybė subyrės iki kalėdų, ar iki velykų?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Mano nuomone, naujasis kultūros ministras labai gerai reprezentuoja arūniuko pasaulėžiūrą, leksiką ir manieras, tai tikrai nemanau, kad reiktų dėl jo taip piktintis. Abu labu tikrai panašūsParašė Arunasx Rodyti pranešimąReikia lyderšypų ekZperto jonelio nuomonės argumentuotos paklausti.
Comment
-
Lyderšypų egzpertas buvo klaustas apie naujos turbūt jau nebe lyderšypų vyriausybės gyvavimo laiko tikimybę, nes ankstesnė best ever atsidūrė totaliame istorijos šiukšlyne per keletą mėnesių. O kadangi nesugebama nieko atsakyti, todėl pereinama ad-hominem. Įdomu kaip čia taip gaunasi, kad esu išaukštinamas iki vyriausybės lygio rango asmens, nors šiaip balsuoju už TS-LKD? Kognityvinis disonansas TS-LKD prilyginant NA. Totalus vartymasis iš gaidžio rašinėjant tokius kliedesius po lyderšpų PM'o absoliutaus atsidūrimo politinėje kanalizacijoje.Parašė John Rodyti pranešimąMano nuomone, naujasis kultūros ministras labai gerai reprezentuoja arūniuko pasaulėžiūrą, leksiką ir manieras, tai tikrai nemanau, kad reiktų dėl jo taip piktintis. Abu labu tikrai panašūs
Paskutinis taisė Arunasx; 2025.09.25, 22:33.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 6 patinka
Comment
-
Na tokia mano nuomonė. Klausei, atsakiau. O kiek gyvuos nauja Vyriausynė, tai ką aš žinau. Tiesą sakant, nelabai rūpi tokie dalykai. Svarbu, kad būtų įgyvendinami man aktualūs dalykai, apie kuriuos jau kalbėjom.Parašė Arunasx Rodyti pranešimąLyderšypų egzpertas buvo klaustas apie naujos turbūt jau nebe lyderšypų vyriausybės gyvavimo laiko tikimybę, nes ankstesnė best ever atsidūrė totaliame istorijos šiukšlyne per keletą mėnesių. O kadangi nesugebama nieko atsakyti, todėl pereinama ad-hominem. Įdomu kaip čia taip gaunasi, kad esu išaukštinamas iki vyriausybės lygio rango asmens, nors šiaip balsuoju už TS-LKD? Kognityvinis disonansas TS-LKD prilyginant NA. Totalus vartymasis iš gaidžio rašinėjant tokius kliedesius po lyderšpų PM'o absoliutaus atsidūrimo politinėje kanalizacijoje.
Comment
-
Man įdomu ar konservatoriai laimės jau po šių rinkimų ar ta pati švytuoklė nuo ~200x metų tęsis toliau. Lyg ta vadinamoji "centro kairė" atrodo apsilpusi, nestabili. 2016-2020 m. nors ir ne konservatorių vyriausybė, bet žymiai man labiau imponavo sumoj nei kas dabar vyksta. Pats Skvernelio sparnas, kiek girdžiu, jau traukia link dešinės.
Comment
-
Kaip vertinti kultūros ministrą ir kokie kultūroje dalykai būtų gerai įgyvendinti?Parašė John Rodyti pranešimą
Na tokia mano nuomonė. Klausei, atsakiau. O kiek gyvuos nauja Vyriausynė, tai ką aš žinau. Tiesą sakant, nelabai rūpi tokie dalykai. Svarbu, kad būtų įgyvendinami man aktualūs dalykai, apie kuriuos jau kalbėjom.
Comment
-
Žiūrint iš ciniškos pusės, šitas chaltūros ministras turi daugiau patirties savo srityje nei kokia Bilotaitė turėjo su vidaus reikalų sistema.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kaip vertinti kultūros ministrą ir kokie kultūroje dalykai būtų gerai įgyvendinti?
- 2 patinka
Comment
-
O kokios patirties jis turi savoje srityje? Gal kažką paleidau, bet žiūrėjau jo gyvenimo aprašymą VRK puslapyje, tai kažko tokio neįžvelgiau.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Žiūrint iš ciniškos pusės, šitas chaltūros ministras turi daugiau patirties savo srityje nei kokia Bilotaitė turėjo su vidaus reikalų sistema.
Sorry, bet jeigu moki dainuoti ar groti pianinu, tikrai nereiškia, kad esi pasikaustęs kultūroje ar juo labiau turi joje patirties būti ministru. Lygiai taip pat, kaip gebantis susiskaičiuoti gražą prie kasos nereiškia, kad turi patirties būti finansų ministru, arba išklausęs pirmos pagalbos kursus ir sugebantis suleisti intraveninių vaistų - sveikatos ministru.
- 7 patinka
Comment
-
Minimalią kaip ir tavo pavyzdžiuose. Bilotaitė VRM sistemoj net ir tokios neturėjo ir niekas nesiskundė.Parašė sleader Rodyti pranešimą
O kokios patirties jis turi savoje srityje? Gal kažką paleidau, bet žiūrėjau jo gyvenimo aprašymą VRK puslapyje, tai kažko tokio neįžvelgiau.
Sorry, bet jeigu moki dainuoti ar groti pianinu, tikrai nereiškia, kad esi pasikaustęs kultūroje ar juo labiau turi joje patirties būti ministru. Lygiai taip pat, kaip gebantis susiskaičiuoti gražą prie kasos nereiškia, kad turi patirties būti finansų ministru, arba išklausęs pirmos pagalbos kursus ir sugebantis suleisti intraveninių vaistų - sveikatos ministru.
Tiesiog keista kai traukiamos patirties korta kai ministrai absoliučiai be patirties vienoje ar kitoje sferoje gan įprastas reikalas. Filmukai iš uždarų tūsų irgi žemas lygis. Kai politikoje masiškai pradės suktis augę filmuojančių telefonų eroje - tokie ir panašūs reikalai bus ant kiekvieno kampo. Nors ir seniau būdavo visokių sakmaidikų ir per daug niekam nekasė.
Tai nekeičia fakto, kad veikėjas yra vaflis nesugebantis suregzt sakinio be paruoštuko ant delno. Bet argumentai prieš irgi panašaus lygio. Kai yra gerokai normalesnių.
- 8 patinka
Comment
Comment