Parašė vogtas agurkas.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XIV Seimas ir XIX, XX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)
Collapse
X
-
Ne apie tai rašiau.Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimą
Tai čia ir yra tas 9 mėn. draudimo išmoka, daugiau Sodra nieko nemoka.
Comment
-
Dienos temoje šiandien Paluckas su pagrindine mintimi - nesiparinkit, viskas ok, viską žinom, tik jums nesakom, ir kažkodėl kalti vis tiek konservai.
Niekas taip neramina, kaip socdemo "nesiparinkit".
https://lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2...aukiojame-ruke
- 1 patinka
Comment
-
O kas vadovauja žemės ūkio ministerijai?Parašė John Rodyti pranešimąKaip jis gali būti viena iš Vyriausybės galvų, jei jis net nėra Vyriausybės narys?
Gal painioji Vyriausybę su koalicija? Nenustebčiau.
- 1 patinka
Comment
-
Labai naivu galvoti, kad remyga nėra susijęs su vyriausybe. Kad ir ta pačia žemės ūkio ministerija.Parašė John Rodyti pranešimąKaip jis gali būti viena iš Vyriausybės galvų, jei jis net nėra Vyriausybės narys?
Gal painioji Vyriausybę su koalicija? Nenustebčiau.
Nenustebinai
- 2 patinka
Comment
-
Nu ble Atmataičio praliotas ir zaliotas, net Tapinas prunkštė iš tokio padlos glušo.
Norėjo patekti į operą Great Gatsby, o pajuto sėdintis karviašūdyje.
Ir pateko Širinskienei į rankas. Įdomu kokiu gaidžiu dabar vartysis per Seimo etikos posėdį?
Lyderšypų TOP 1 Great Deal.Paskutinis taisė Arunasx; 2025.03.04, 18:33.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 4 patinka
Comment
-
Bet čia geras kontentas pasaulinėms mass medijoms
Įdomu, kas ten iš tikrųjų rašė? Tūla Bronia iš Pažagienių, ar tūlas Ivanas iš Maskvos?
Kažkaip prisiminiau one.lt laikus, kai kurdavom feikines anketas, rašinėdavom, tikrindavom ar mūsų studentiškos pirmosios meilės bendrauja su svetimais, įvertindavom kokį vaflį 1 vietoj 30y30. Tai čia va sukūrė Musko accountą ir prašom, koks gavosi scenarijus. Viskas buvo įtikinama!Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Lyderšypų PM tik tiek ir sugeba:
https://www.delfi.lt/news/daily/lith...kede-120091400„Man, apkvailinusiam Žemaitaitį, visiškai ne gėda dėl to, ką padariau. Man gėda dėl mano šalies premjero reakcijos į vietinio politikos kenkėjo elgesį. Mano elgesys buvo pilietiškas, Žemaitaičio – skandalingas, melagingas, ir apie tai jau pasisakė aukščiausi šalies vadovai – prezidentas, Seimo pirmininkas, kiti politikai, politologai“, – teigė į Eltą raštu kreipęsis anonimas.
„Man ne gėda, kad leidau Žemaitaičiui apnuoginti jo politinį dviveidiškumą. Man gaila, kad medžiodamas politinį chaosą Lietuvoje kuriantį Žemaitaitį, sumedžiojau ir šalies premjerą. Kuris nepasinaudojo proga išreikšti vertybinės pozicijos ir šį skandalingą Žemaitaičio elgesį vertina tik iš savo posto kėdės trapumo. Gindamas degančią Žemaitaičio kėdę, jis gali susideginti ir savąją. Juolab, kad Žemaitaičio gaisrininkų liko tik du – Gražulis ir premjeras. Bet dar ne vėlu premjerui atskirti, kas yra pilietiška, o kas – tik mažojo Getsbio pigus spektaklis“, – akcentavo jis.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 4 patinka
Comment
-
Girdėjau M. Sinkevičius išsigydė traumą. Gal šitam kiek geriau su stuburu.Parašė Palpatine Rodyti pranešimąMane net stebina, koks bestruburis šitas PM, tik šypsotis moka ir nieko daugiau. Blogiausias PM istorijoje. Bent Nausėda stuburą atrado, tas teikia vilties. Ir tyliai tikiuosi išankstinių rinkimų arba kažko, nes jau net nebelinksma
- 2 patinka
Comment
-
Pamiršote, kad turėjome PM Butkevičių, Paksą, AMB.Parašė Palpatine Rodyti pranešimąMane net stebina, koks bestruburis šitas PM, tik šypsotis moka ir nieko daugiau. Blogiausias PM istorijoje. Bent Nausėda stuburą atrado, tas teikia vilties. Ir tyliai tikiuosi išankstinių rinkimų arba kažko, nes jau net nebelinksma
- 1 patinka
Comment
-
Jie bent kažką komentuodavo ir turėdavo nuomonęParašė Lettered Rodyti pranešimą
Pamiršote, kad turėjome PM Butkevičių, Paksą, AMB.
Comment
-
Bus rinkimai, galėsi išsirinkti kitusParašė Palpatine Rodyti pranešimąMane net stebina, koks bestruburis šitas PM, tik šypsotis moka ir nieko daugiau. Blogiausias PM istorijoje. Bent Nausėda stuburą atrado, tas teikia vilties. Ir tyliai tikiuosi išankstinių rinkimų arba kažko, nes jau net nebelinksma
Nors, tiesą sakant, vargu ar ir po 3,5 metų konservatoriai turės daug šansų būti valdančios daugumos dalimi. Tough luck
- 1 patinka
Comment
Bet bilietai feikiniai
Comment