Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XIV Seimas ir XIX, XX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)
Collapse
X
-
Tai jie užsivežė laukinių ir dabar virškina, o pas mus tai vietiniai ir stambiais kiekiais, kad partijas renka.Parašė Kaimai
Ne, čia tik atsiskleidžia jų paternalistinis požiūris į laukinius rytų europiečius, tarytum mes nuolat būtume per sprindį nuo žydų pogromų - tereikia tik kad puskvailis populistas viešumoje pacituotų antisemitinę patarlę ir jau žiūrėk prasidės.
Žydų bendruomenė Lietuvoje turi ir turės vienas geriausių ir saugiausių sąlygų Europoje. Nebent vėl koks force majeure iš rytų nudekapituos mūsų valstybės represinį aparatą kaip 1940-ais, arba jei užsivešime kritinę masę musulmonų. Mums nėra ką reflektuoti.
Štai šaunioji Šveicarija. Vien šią savaitę 5 antisemitiniai išpuoliai - žmonės fiziškai užpuolami gatvėje tautiniu pagrindu:
https://www.swissinfo.ch/eng/identit...ekend/88573927
Berlynas. 2024-ais vien sostinėje kiekvieną dieną po 7 išpuolius.
https://www.dw.com/en/germany-antise...ply/a-70906920
Tegul jie ir reflektuoja.
Comment
-
Šiaip buvo įdomus žemaitaičio pasisakymas, esą dėka tokių pasisakymų pritraukė hamasinio didmiesčių jaunimo. Įdomu ar iš tiesų taip gavosi, ar šneka pievas.Parašė Kaimai
Reiktų moklinės studijos: ar Žemaitaitis rinkėjų simpatijas užsitarnavo būtent dėl buitinio antisemitizmo pustonių savo rinkiminėje retorikoje? Kad tai buvo vienas iš faktorių bus sunku nuneigti, bet vargu ar pagrininis. Beje įrodymų jog visa likusi partija irgi yra antisemitinė nėra jokių.
- 1 patinka
Comment
-
Vieną rinkėją tikrai turi, galiu patvirtinti, mano švogerį, nes jis irgi kažkokias XIX a. tiesas apie žydus man bandė pasakoti. Ir kaip Remigijus atskleidė "tiesą".
Ir jis ne šiaip liumpenas.
Plius dar vasarą teko diskutuoti su rudmarškiniu (tikra to žodžio prasme) NA agitatoriumi. Tai tas irgi apie gerą "šlubo vokiečio" tvarką aiškino.
Kita vertus NA kitos vertybinės pozicijos yra visiškai neaiškios. Matyt, kaip vadas pasakys, taip ir bus. Dabar politikai programinių straipsnių ir knygų neberašo.
P.S. prisidėjo ir pavydėtinas Žemaitaičio aktyvumas. Jis visą bent jau Žemaitiją išnaršė, su daug kuo kalbėjo savo greitakalbe.Paskutinis taisė Sula; 2024.12.13, 16:10.
- 2 patinka
Comment
-
Tapinas šitą dalyką išsiaiškino:Parašė Galys Rodyti pranešimą
Šaltinis bus?
https://youtu.be/0K7tWvKfYuE?si=0T7W6-5fj_WnGVIc
- 1 patinka
Comment
-
daugumai spiečiau dzin tie Žydai, o visa kita pagrindė kaip visad, charizmatiškas chamas kuri labai mėgsta mūsų provincija, nes ponams (būdamas pats ponas) pasako, ką mano. Paksas, Uspaskichas, Brazauskas, Skvernėlis, išprincipo Gribauskaitė. Baudžiauninkų genas vis dar gan stiprus.Parašė Sula Rodyti pranešimąVieną rinkėją tikrai turi, galiu patvirtinti, mano švogerį, nes jis irgi kažkokias XIX a. tiesas apie žydus man bandė pasakoti. Ir kaip Remigijus atskleidė "tiesą".
Ir jis ne šiaip liumpenas.
Plius dar vasarą teko diskutuoti su rudmarškiniu (tikra to žodžio prasme) NA agitatoriumi. Tai tas irgi apie gerą "šlubo vokiečio" tvarką aiškino.
Kita vertus NA kitos vertybinės pozicijos yra visiškai neaiškios. Matyt, kaip vadas pasakys, taip ir bus. Dabar politikai programinių straipsnių ir knygų neberašo.
P.S. prisidėjo ir pavydėtinas Žemaitaičio aktyvumas. Jis visą bent jau Žemaitiją išnaršė, su daug kuo kalbėjo savo greitakalbe.Paskutinis taisė Stadionas; 2024.12.13, 16:45.
- 2 patinka
Comment
-
Ir vakar nuskambėjęs naujo Seimūno Dargio "bajeriai" apie žydus per kaminą tai sakyčiau vienok.Parašė Sula Rodyti pranešimąKad daugumoje lietuvių jau gyvo žydo nematę, o vis vieną savo gieda "lipo žydas kopėčiom..". Jau nekalbu apie krikščionių kūdikų kraują ir kitas Siono išminčių "tiesas" iš viduramžių ir carinės ochrankos mitų mišrainės.
Nėra jau prieš ką tuos išpuolius daryti.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Apie tai reikia kalbėti, ir kuo garsiau! Tyla reiškia visuotinį pritarimą . Aš- nepritariu. Ir man yra be galo gėda. Nesiruošiu tapatintis su dabartine koalicija.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai kaip suprantu labai didžiuojatės Pavilioniu, kad tą teismo sprendimą išsiuntinėjo visiems savo kontaktams?
Keista diskusija. Matote bėdą pasaulio reakcijoje, bet ne pačioje bėdoje. Psichologijoje tai vadinama tikrų tikriausia emocine manipuliacija.
- 7 patinka
Comment
-
Aš asmeniškai irgi nepritariu, geriau NA nebūtų valdžioje, bet tas kalbėjimas šiuo atveju Lietuvai jokios naudos neprideda, o tik žalos gali pridaryti, ypač dar kai NA deleguoti ministrai nepartiniai ir jokių antisemitinių nesąmonių bet kokiu atveju greičiausiai nedarys.Parašė MarkWood Rodyti pranešimą
Apie tai reikia kalbėti, ir kuo garsiau! Tyla reiškia visuotinį pritarimą . Aš- nepritariu. Ir man yra be galo gėda. Nesiruošiu tapatintis su dabartine koalicija.
Keista diskusija. Matote bėdą pasaulio reakcijoje, bet ne pačioje bėdoje. Psichologijoje tai vadinama tikrų tikriausia emocine manipuliacija.
- 1 patinka
Comment
-
Nėra daugiau kitų variantų, vaivorykštinė koalicija su liberalais labai greit subyrėtų, nes programa skiriasi, o Karbauskis manau valstybei dar žalingiau nei Žemaitaitis ir vyriausybės darbui daugiau destrukcijos įneštų.Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
buvo viltis, kad LSDP su Palucku nėra visiški debilai, ir kilus šaršalui tarptautinėje spaudoje atsikvošės ir mes remygą per bortą. Deja, lyderšipas Gintui akivaizdžiai smegenis užspaudė.
- 1 patinka
Comment
-
o yra žinoma kas Sinicos seneliai iš tėvo pusės?Parašė Kaimai
Man irgi dėl daug ko gėda. Va kad ir dėl to fakto kad Minsko VRM aukštąją mokyklą baigęs sovietinio sukirpimo mėntas ką tik tapo Seimo kancleriu. Su tokiu tikrai nesitapatinsiu. Pats naujasis Seimo pirmininkas ne ką geresnis irgi. Prieš tai visą kadenciją Seimui pirmininkavo literally su tankais atvažiavusių Lietuvos okupantų atžala. Buvo gėda. 4 metus buvo vykdoma Lietuvai katastrofiška imigracijos politika. Buvo gėda prieš ateities kartas. Bet gyvename pagal bendrai sutartas demokratijos taisykles ir vien moraline indignacija valdžios nepakeisi. Išsirinksit kitus po 4 metų.
- 1 patinka
Comment
-
Šūdo vyniojimas į vatą niekad realios naudos nedavė.Parašė John Rodyti pranešimą
Tiesiog paaiškinu nesuprantantiems, kodėl Pavilionio ar kitų konservų bandymai šitą temą eskaluoti užsienyje, yra kenksmingi.
-
Comment
-
padėti ne LSDP, o Lietuvai.Parašė John Rodyti pranešimą
TSLKD bandė padėti LSDP? Aik aik, netikiu
-
Comment
-
Čia panašiai kaip posakis "muša, nes myli"Parašė gerietis Rodyti pranešimą
padėti ne LSDP, o Lietuvai.
Comment
-
slėpti smurtą šeimoje yra budulinis mentalitetas. reikia viešinti kad kaltininkai būtų nubausti.Parašė John Rodyti pranešimą
Čia panašiai kaip posakis "muša, nes myli"
- 2 patinka
Comment
-
Baudimas vyksta Lietuvos teismų jurisdikcijoje. Lietuvoje tai yra ir buvo viešinama bei niekas nesiūlė, kad turėtų būti slepiama "šeimoje".Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
slėpti smurtą šeimoje yra budulinis mentalitetas. reikia viešinti kad kaltininkai būtų nubausti.
Eilinis neadekvatus palyginimas.
Comment
-
Kad Lietuvai niekaip nepadėjo, tik reputaciją bandė sugadinti.Parašė gerietis Rodyti pranešimą
padėti ne LSDP, o Lietuvai.
- 3 patinka
Comment
Comment