Parašė Mantukas05
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
EURO įvedimas
Collapse
X
-
Reikia stebėti žinias ir pan. Lietuvoje uždirbama mažiausiai.Parašė Creatium Rodyti pranešimąNuo spalio 1 d. Lietuvoje MMA yra 300 Eur, Estijoje - 355 Eur. Iš kur tie 100 Eur atsiranda - neaišku niekam.
Nu žodžiu nebesiginčysiu.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Tai jeigu žiūrėsiu žinias, suprasiu iš kur atsiranda 100 Eur skirtumas?Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąReikia stebėti žinias ir pan. Lietuvoje uždirbama mažiausiai.
Nu žodžiu nebesiginčysiu.
Comment
-
Taip. LT gyvendamas turi žinoti , bet...Parašė Creatium Rodyti pranešimąTai jeigu žiūrėsiu žinias, suprasiu iš kur atsiranda 100 Eur skirtumas?
Aš nutraukiu šią diskusiją. Aš turiu savo nuomonę.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Čia gal kokia "naujoji matematika" atsiradusi. 335 susiapvalina į 1000, o iš 335 atėmus 300 gauname 100Parašė Creatium Rodyti pranešimąNuo spalio 1 d. Lietuvoje MMA yra 300 Eur, Estijoje - 355 Eur. Iš kur tie 100 Eur atsiranda - neaišku niekam.
O jeigu kalbant apie jaunimo emigraciją ir minimalų atlyginimą, tai vargu ar dauguma iš to jaunimo taiko į minimalų atlyginimą.
Comment
-
Mažiausi kokiame kontekste? Baltijos valstybių ar ES? Jeigu ES, tai Rumunijoje ir Bulgarijoje mažesni atlyginimai, kaip ir pragyvenimo lygis.Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąReikia stebėti žinias ir pan. Lietuvoje uždirbama mažiausiai.
Nu žodžiu nebesiginčysiu.
Comment
-
Aš turiu omenyje EE , LV ir dugne esanti LTParašė Silber418 Rodyti pranešimąMažiausi kokiame kontekste? Baltijos valstybių ar ES? Jeigu ES, tai Rumunijoje ir Bulgarijoje mažesni atlyginimai, kaip ir pragyvneimo lygis.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Tarp Lietuvos ir Latvijos skirtumas €20 latvių naudai. Tiesa, Ryga nemažai turėtų prisidėti prie didesnio vidurkio.Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąAš turiu omenyje EE , LV ir dugne esanti LT
Comment
-
Panašu, kad link fiskalinės sąjungos. Nepaisant vokiečių prieštaravimų jau dabar svarstoma keletas stabilizacinių finansinių transferių schemų (t.y. visokie bedarbių išlaikymai iš bendro biudžeto ir t.t.). Greičiausiai kuo toliau, tuo labiau šitie procesai spartės.Parašė ViR2 Rodyti pranešimąTaciau galiu sutikt, jog pamatysime euro zonos rekonstrukcija 5 metu laikotarpyjePost in English - fight censorship!
Comment
-
Latviai iš to minimumo į rankas gauna mažiau.Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTarp Lietuvos ir Latvijos skirtumas €20 latvių naudai. Tiesa, Ryga nemažai turėtų prisidėti prie didesnio vidurkio.
LV - 320 - 235,66
LT - 300 - 252,36
Comment
-
Neatkreipiau dėmesio, kad iki mokesčių.Parašė Zorro Rodyti pranešimąLatviai iš to minimumo į rankas gauna mažiau.
LV - 320 - 235,66
LT - 300 - 252,36
Comment
-
darbdavys ar valstybė tau moka algą? Nueini pas savo darbdavį arba ten kur norėtum dirbti ir sakai na#@!& b...@!& moki daugiau arba eik tu n...#@!&Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO tai po galais kada algos kils Lietuvoje?
Atlyginimus reguliuoja rinka, o minimumas nėra joks atskaitos taškas, už jį beveik niekas ir nedirba, o tie kas dirba, gauna vokelius arba rinkoje tiek tėra verti.Paskutinis taisė andyour; 2014.10.22, 23:43.
Comment
-
Labai daug dirba, ir be jokių vokelių.Parašė andyour Rodyti pranešimąd už jį beveik niekas ir nedirba, o tie kas dirba, gauna vokelius arba rinkoje tiek tėra verti.
Comment
-
teisingiau būtų "aš nutraukiu diskusiją, nes pateikti faktai visas mano pasakytas nesąmones kompromituoja".Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTaip. LT gyvendamas turi žinoti , bet...
Aš nutraukiu šią diskusiją. Aš turiu savo nuomonę.Paskutinis taisė nesekasi; 2014.10.23, 01:30.
Comment
-
Nu tai Estijoj keitė santykiu 1nsprie1no, kad būtų gerai paprastamžmogui. 100 Krönor=100 Eur, tai vatjumirprašom.Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąKai Estija minimalią algą nustačiusi yra 1000 EUR.
Tie, kurie gyvenimo laimę matuoja minimumo dydžiu, galėtų būti jau dingę suvisam.Už tat ir LT demografija dingsta. Kas protingi suprato.
Comment
-
Labai grubiai išsireiškus - patys kalti. Jei sutinka už tiek dirbti ir tiek uždirbdami išgyventi, tai daugiau mokėti ir neverta. Jei nedirbtų už tiek, darbdaviai mokėtų daugiau.Parašė Zorro Rodyti pranešimąLabai daug dirba, ir be jokių vokelių.
Comment
-
Nu o kai kur išvis nėra minimumo. Tai kas?Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąKalbat apie mokesčius , įmones. Jos suinteresuotos pigią darbo jėgą gauti... O tai po galais kada algos kils Lietuvoje? Isivedam EURĄ. Minimumas į rankas gaunas Lietuvoje EURO atžvilgiu 252,06 Eur.
Kai Estija minimalią algą nustačiusi yra 1000 EUR.
Už tat ir LT demografija dingsta. Kas protingi suprato.
Comment
-
Ypač ne pelno organizacijose, mokyklų valgyklose visi gauna tik MMA ir išmoka be jokių vokelių.Parašė Zorro Rodyti pranešimąLabai daug dirba, ir be jokių vokelių.
Iš kur tau daugiaus mokės ne pelno organizacijos jos ir taip vos surenka nario mokestį ir 2% GPMParašė evil Rodyti pranešimąLabai grubiai išsireiškus - patys kalti. Jei sutinka už tiek dirbti ir tiek uždirbdami išgyventi, tai daugiau mokėti ir neverta. Jei nedirbtų už tiek, darbdaviai mokėtų daugiau.
paramos, o rėmėjų sunkiai randa.Didžiąją atlyginimų dalį suriję mokesčiai sodrai, GPM, PSD, GF ir dėl to visi sunkiai verčiasi, todėl galėtų ne pelno organizacijoms sumažinti mokesčius.
O mokyklų valgyklose dirbančios įmonės savo darbuotojas moka tik MMA, nes sako, kad valgyklos yra nuostolingos jų veiklai. Pvz. mano darbovietėje visos virėjos pradeda darbą 5:30 val. ir dirba iki 16:00 val., o oficialiai turėtų dirbti iki 14:30 val., bet dirba viršvalandžius už kuriuos jų vadovybė joms nesumoka, o pagal pernai laimėtą konkursą valgyklą turi atidaryti 7:30 val. ir uždaryti 16:00 val., bet dažniausiai užsidaro 15:15 val., nes už tą
valandą nuo 15:00 iki16:00 val. jų vadovybė nesumoka. O pvz. vedėja valgyklos ateina pirma, o išeina paskutinė vėlai vakare jai irgi už viršvalandžius nemoka.
Ant popieriaus bus 299.76. Eur. tiek gaunasi padalinus 1035.00 Lt. iš 3.4528 Eur., o į rankas gaus tik 246.18 Eur. vietoje 850 Lt.Parašė Creatium Rodyti pranešimąNuo spalio 1 d. Lietuvoje MMA yra 300 Eur, Estijoje - 355 Eur. Iš kur tie 100 Eur atsiranda - neaišku niekam.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
kai perskaičiau "kas protingi suprato", dar turėjau vilties, kad attempt to troll čia. bet atrodo ne. nors gaila. mintys tai kaip pas acto garintojus bertašiūnaitės fb.
Comment