Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Migracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
    Ai, tu valdomas baimės žmogus esi ir tiek. Nei tu buvęs tuose miestuose, nei žinai, kas vyksta, nei bendravęs su musulmonais apskritai.

This guy is selling fear.
    Ką?
    Prie jo čia baimė?
    Aš kalbu, kad Europa bus pagaliau užvaldyta jų.
    Tai yra faktas, kurį matome pagal demografijos tendencijas.

Kaip suprantu tu sutinku su tuo, tik teigi, kad čia nieko blogo, kad taip atsitiks?

Comment

Tai jie jau yra užvaldę: Londono meras musulmonas, Niujorko - musulmonas, Roterdamo bent seniau irgi buvo musulmonas.

Tu manai tie procentai musulmonų yra visi homogeniški? Visi religingi, visi ta pačia vertybių sistema gyvena, visi siekia vieno tikslo?

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Ne migrantus, bet konkrečiai musulmonus, čia tiesiog religinė neapykanta. Čia irgi yra krūva rašinėjančių emigrantų apie tai, kaip nereikia leisti atvažiuoti musulmonams.
        Nebūtinai taip. Yra įvairių pažiūrų.
        Etninė gali būti, pvz rinktųsi Bosnijos musulmoną vietoj indo induisto ar kataliko Afrikiečio.

Man tiesiog sunku patikėti, kad yra žmonių, kuriems viskas gerai, kad po 100-200 metų Europoje europiečiai bus mažuma.

Comment

Tai jie jau yra užvaldę: Londono meras musulmonas, Niujorko - musulmonas, Roterdamo bent seniau irgi buvo musulmonas.

Tu manai tie procentai musulmonų yra visi homogeniški? Visi religingi, visi ta pačia vertybių sistema gyvena, visi siekia vieno tikslo?
          Čia pirmi ar viduriniai žingsniai, galutinis bus kai pvz UK bus dauguma musulmonų.

Šimtmečius islamas bandė paimti Europą. Su ginklu nesugebėjo, dabar paims per imigraciją ir gimstamumą. Čia tikrai sunku suprasti tokią koncepciją kažkam?
          Paskutinis taisė Gator; 2025.11.12, 09:29.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Čia pirmi at vidutiniai žingsniai, galutinis bus kai pvz UK bus dauguma musulmonų.
            Neatsakei į mano klausimą.

Comment

Neatsakei į mano klausimą.
              Nes beprasmis klausimas. Ir kryžiaus žygių Europoje ne visi europiečiai buvo homogeniški ir ne visi buvo vienodų pažiūrų.
              Kalbama apie daugumą ir daugumos tikslą - islamo skleidimą.

Comment

Supratau. Na, tik nesugalvok, ko nors durno kaip tas bičas.

Comment

Supratau. Na, tik nesugalvok, ko nors durno kaip tas bičas.
                  Kam tu kartoji šitą debilišką pasakymą kai jau į jį tau atsakiau:
                  Kad sustabdyti Europos žlugimą reikia milijonais deportuoti.
                  Dešimčių legali deportacija nieko nekeistų.
                  O nelegalus terorizmas kaip šiuo atveju išvis net pablogintų, nes duotų ginklų į rankas visokiems "welcome refugees" veikėjams

Comment

Nebus, seni, milijonų deportacijų. Teks susitaikyti su tuo

Comment

Nebus, seni, milijonų deportacijų. Teks susitaikyti su tuo
                      Tai dėl to ir sakau, kad galiausiai Europa bus užkariauta. Ne ginklu, o imigracija ir gimstamumu

Comment

Tai dėl to ir sakau, kad galiausiai Europa bus užkariauta. Ne ginklu, o imigracija ir gimstamumu
                        Tai nepasiduok. 5 vaikus jau pagimdei?

Comment

Tai nepasiduok. 5 vaikus jau pagimdei?
                          Aš šiaip nustebęs tavo šiandieniniu "nieko baisaus, kad Europa bus musulmonų dauguma" išstojimu, nes iki šiol šioje temoje tavo pranešimai visiškai sutapo su mano pozicija.

Comment

O nelegalus terorizmas kaip šiuo atveju išvis net pablogintų, nes duotų ginklų į rankas visokiems "welcome refugees" veikėjams
                            Gal jau metas išeit laukan žolės paliesti kaip sakoma, nes jau veikėjas per daug laiko prie ekranų akivaizdžiai praleidžia

Comment

Parašė Palpatine Rodyti pranešimą

Gal jau metas išeit laukan žolės paliesti kaip sakoma, nes jau veikėjas per daug laiko prie ekranų akivaizdžiai praleidžia
                              Kas čia neteisinga? Nepameni pvz Breivikas kai nužudė musulmonus, kad kaip tik pasiekė priešingą efektą?

Comment

Aš šiaip nustebęs tavo šiandieniniu "nieko baisaus, kad Europa bus musulmonų dauguma" išstojimu, nes iki šiol šioje temoje tavo pranešimai visiškai sutapo su mano pozicija.
                                As nemegstu islamo, nenoriu imigrantu musulmonu ir pasisakyciau uz lengvesnes ir didesnes apimties deportacijas. Niekas nepasikeite.

Bet tuo paciu tavo isitikinimai yra zalingi ir nevedantys i nieka, jeigu tu manai, kad vakaru pasaulis susideda is:
                                -mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;
                                -leftistu, kurie tiesiog ardo sistema is vidaus;
                                -likusios, bet jau apatiskos ir pralaimejusios europieciu dalies;

As kaip tik manau, kas masto taip - skatina jau esanciu cia musulmonu nepritapima, atsiskyrima ir galiausiai radikalizacija. Ir tuo paciu programuoja save pralaimejimui, ka pats ir sakai ("po keliu simtmeciu busim mazuma").

O tokie pavyzdziai kaip tas lietuvis ir butent rodo tuos tikruosius luzerius. Kurie pasimete gyvenime, nieko nesugebantys sukurt, projektuoja savo nesekmes i kitus ir galiausiai net ir tu savo keslu neigyvendina iki galo. Jau net nekalbu apie tuos vidinius priestaravimus - pats imigrantas nori susprogdinti imigrantus. As net pradedu galvot, kad islamo sekme - gimstamumas, pletra, matomumas ir trigerina tokiuose ta giliai nesuvokta pavyda. Kad jie turi tai, ko jie patys neturi - augima, seimas ir pan.

Jeigu yra galimybes buti bent kazkiek samoningam, siulyciau nuo saves pradet tvarkymasi. Nes kitu atveju tikrai ateis skaudus pralaimejimas.
                                Paskutinis taisė Sklansky; 2025.11.12, 10:29.

Comment

Kas čia neteisinga? Nepameni pvz Breivikas kai nužudė musulmonus, kad kaip tik pasiekė priešingą efektą?
                                  Nepamenu pilietinio karo, sukelto welcome refugees gang
                                  Bet kokiu atveju teroro aktai ir teroristai neturi būti teisinami, o tamsta jau skamba įtartinai

Comment

Parašė Palpatine Rodyti pranešimą

Nepamenu pilietinio karo, sukelto welcome refugees gang
                                    Bet kokiu atveju teroro aktai ir teroristai neturi būti teisinami, o tamsta jau skamba įtartinai
                                    Ką? Kas čia teisina terorizmą?
                                    Kokius dar pilietinis karus? Aš sakau, kad kaip tik atsirastų simpatijos musulmonams.
                                    Ta prasme kaip pvz po pasikėsinimo į Trumpą, atsirado daugiau simpatijos jam. Elementarius dalykus kalbu, o tas apie kažkokius pilietinius karus ir terorizmo rėmimą...

Comment

As nemegstu islamo, nenoriu imigrantu musulmonu ir pasisakyciau uz lengvesnes ir didesnes apimties deportacijas. Niekas nepasikeite.

Bet tuo paciu tavo isitikinimai yra zalingi ir nevedantys i nieka, jeigu tu manai, kad vakaru pasaulis susideda is:
                                      -mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;
                                      -leftistu, kurie tiesiog ardo sistema is vidaus;
                                      -likusios, bet jau apatiskos ir pralaimejusios europieciu dalies;

As kaip tik manau, kas masto taip - skatina jau esanciu cia musulmonu nepritapima, atsiskyrima ir galiausiai radikalizacija. Ir tuo paciu programuoja save pralaimejimui, ka pats ir sakai ("po keliu simtmeciu busim mazuma").

O tokie pavyzdziai kaip tas lietuvis ir butent rodo tuos tikruosius luzerius. Kurie pasimete gyvenime, nieko nesugebantys sukurt, projektuoja savo nesekmes i kitus ir galiausiai net ir tu savo keslu neigyvendina iki galo. Jau net nekalbu apie tuos vidinius priestaravimus - pats imigrantas nori susprogdinti imigrantus. As net pradedu galvot, kad islamo sekme - gimstamumas, pletra, matomumas ir trigerina tokiuose ta giliai nesuvokta pavyda. Kad jie turi tai, ko jie patys neturi - augima, seimas ir pan.

Jeigu yra galimybes buti bent kazkiek samoningam, siulyciau nuo saves pradet tvarkymasi. Nes kitu atveju tikrai ateis skaudus pralaimejimas.
                                      Tai visų pirma tavo kažkokia absurdiška nesąmonė mane tapatinti su kažkokiu teroristu.
                                      Nepritari teroristui, sutapatinai mane su juo ir dėl to gavosi, kad ir man nepritari, nes neva aš kaip teroristas gaubuosi kažkodėl.
                                      Nors iš tiesų mūsų požiūriai sutampa.

Toliau vėl kažką susigalvoji:

"mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;'

Aš taip neteigiau.
                                      Mano teiginys buvo, kad kai dauguma Europoje bus musulmonai, Europa bus kritusi ir užkariauta musulmonų. Nesvarbu. kad mažuma jų sakys, kad gyvenkime draugiškai ir lygiaverčiai su krikščionimis.
                                      Vis tiek valdžia bus musulmonų. Kaip yra visuose be išimties musulmonų daugumos valstybėse.
                                      Tu gali naiviai tikėti, kad taip nebus pirmą kartą istorijoje.

Comment

Ką? Kas čia teisina terorizmą?
                                        Kokius dar pilietinis karus? Aš sakau, kad kaip tik atsirastų simpatijos musulmonams.
                                        Ta prasme kaip pvz po pasikėsinimo į Trumpą, atsirado daugiau simpatijos jam. Elementarius dalykus kalbu, o tas apie kažkokius pilietinius karus ir terorizmo rėmimą...
                                        Tamstos pasisakymai ir pavyzdžiai sufleruoja pažiūras
                                        Ir aukos visuomet sulaukia palaikymo. Ar daug buvo palaikusių islamistus per 9/11?

Comment

Tai visų pirma tavo kažkokia absurdiška nesąmonė mane tapatinti su kažkokiu teroristu.
                                          Nepritari teroristui, sutapatinai mane su juo ir dėl to gavosi, kad ir man nepritari, nes neva aš kaip teroristas gaubuosi kažkodėl.
                                          Nors iš tiesų mūsų požiūriai sutampa.

Toliau vėl kažką susigalvoji:

"mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;'

Aš taip neteigiau.
                                          Mano teiginys buvo, kad kai dauguma Europoje bus musulmonai, Europa bus kritusi ir užkariauta musulmonų. Nesvarbu. kad mažuma jų sakys, kad gyvenkime draugiškai ir lygiaverčiai su krikščionimis.
                                          Vis tiek valdžia bus musulmonų. Kaip yra visuose be išimties musulmonų daugumos valstybėse.
                                          Tu gali naiviai tikėti, kad taip nebus pirmą kartą istorijoje.
                                          Nu, tai, jeigu tu taip aiskiai ir nedviprasmiskai braizai scenarijus, kas bus Europai po 200 metu. Tai, kylam i kova. Vaikai, seima, atsigrezimas i krikscionybe.

As nesuprantu, kokia tavo sitos agendos esme? Tu nori kitus pazadinti per sita gasdinima, kad jie susiimtu? Sitam forume jau turbut dauguma situs naratyvus girdeje. Speciau delfio komentaruose sitas naratyvas irgi pakankamai placiai pasklides.

Ir ka? Musulmonai tiki i Dieva ir tokiomis baimemis negyvena. Gal del to ir gimdo daugiau, ir pleciasi, ir laimi.

Comment

Working...
                                          X