Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Migracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė r08n Rodyti pranešimą

    Ateis laikas, kai tie patys senieji europiečiai migruos iš savo kalifatų pas mus kaip tik dėl to.
    Ir dabar migruoja, pirma į normalius rajonus, kur negynena laukiniai migrantai, vėliau į šalis, kurios saugo sienas ir bent rimčiau tikrina, ką priima arba iš vis iš Europos. Ir kaip netikėta, visos tos šalys, į kurias migruoja, vykdo griežtą imigracinę kontrolę. Tai čia visos problemos jau dabar, kai migrantai sudaro tik procento dalį visos populiacijos, liūdnas vaizdas nusimato, kai čia sugužės koks trečdalis Afrikos per ateinančius kelis dešimtmečius, nes ten spartaus pragyvenimo lygio augimo nenusimato.

    Millionaire outflow

    According to the report, Millionaire migration in 2015, France topped the list of countries with maximum millionaire outflows as it lost 10,000 millionaires, or 3% of its millionaire population. Among the cities that saw maximum millionaire outflow, Paris, was at the top – losing about 6% of its millionaire population or 7,000 millionaires in 2015 to the UK, the US, Canada, Australia and Israel.

    "The large outflow of millionaires from France is notable – France is being heavily impacted by rising religious tensions between Christians and Muslims, especially in urban areas. We expect that millionaire migration away from France will accelerate over the next decade as these tensions escalate," the report warns.
    Paskutinis taisė Lettered; 2017.08.27, 00:02.
    Flickr

    Comment


      Parašė A.C.A.B. Rodyti pranešimą

      Kurioje konkrečiai vietoje aš sutirštinau spalvas? Neskraido mentai virš Nørrebro? Neatšaukinėja komuna p-vagt darbuotojų? Nešaudo LTF kas antrą dieną (kartais ir į random žmones)? Čia jau nekalbant apie grynai socialines problemas kaip antai nedarbas, žemas išsimokslinimo lygis, musulmonių moterų sėdėjimas namuose ir t.t.
      Fine, ne sutirstintos spalvos, o faktu cherry-picking'as. Taip isrenkant faktus kas atsitiko per pastaruosiu du-tris menesius tikrai galima sukurti naratyva kad Kopenhaga su Nørrebro yra failed city. As visiskai sutinku, kad Kopenhaga (ir visas Nordvest su Nørrebro) turi problemu del didelio imigrantu kiekio, kurie visiskai nenori integruotis, bet nera taip, kad zmones en-masse bijo ten lankytis.

      Comment


        Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
        Pokario "leftistai" kol kas užtikrina ilgiausią nenutrūkstamą laikotarpį Europos istorijoje, kai tos gražiosios katedros nėra griaunamos jokių karų.
        Teikitės pastebėti, kad kai kurios krikščionių bažnyčios jau tapo mečetėmis, nereikia nė griauti.
        “De-Christianization”: European Muslims Turn Churches Into Mosques, “We’re Here To Stay … Convert To Islam, And You Will Find Peace”

        Comment


          Parašė J.U. Rodyti pranešimą

          Teikitės pastebėti, kad kai kurios krikščionių bažnyčios jau tapo mečetėmis, nereikia nė griauti.
          Teikites pastebeti, kad baznycios tampa barais, viesbuciais ir masinu pardavimo salonais:
          http://www.businessinsider.com/churc...-photos-2014-3

          Comment


            Tai norėtųsi diskusiją ir pakreipti tokia linkme - Europos geografinės padėties niekaip negalime pakeisti, tai kaip turėtume elgtis? Ar stabdydami emigrantų srautus mokėdami tokioms šalims, kaip Turkija, neprisikuriame sau dar daugiau problemų ateičiai? Kokios dar yra alternatyvos? Ar aklinai uždarytos sienos ir griežta deportacija dabar pakeis kažką kalbant apie terorizmą, žinant tai, kad teroristai dažniausiai būna EU pilietybę jau turintys "saikingos ir kontroliuojamos" imigracijos laikotarpiu atvykę imigrantai?
            Nereikia apsimesti naivuolėliu. Prieš akis puikus pavyzdys kaip turi būti elgiamasi su teroristais - Izraelis. Puikus pavyzdys kaip elgiamasi su nelegaliais migrantais - Australija. Na, ir kas pasakys jog tai nėra demokratinės šalys?

            Comment


              Parašė jpou Rodyti pranešimą

              Teikites pastebeti, kad baznycios tampa barais, viesbuciais ir masinu pardavimo salonais:
              http://www.businessinsider.com/churc...-photos-2014-3
              Pasakykite pavyzdžių, kai publika išėjusi iš barų, viešbučių ir mašinų pardavimo salonų apsiriša sprogmenimis ir žudo žmones?

              Comment


                Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                Nereikia apsimesti naivuolėliu. Prieš akis puikus pavyzdys kaip turi būti elgiamasi su teroristais - Izraelis. Puikus pavyzdys kaip elgiamasi su nelegaliais migrantais - Australija. Na, ir kas pasakys jog tai nėra demokratinės šalys?
                1. Izraelio miestų gatvėse yra mažiau saugu negu Europos miestų gatvėse.
                2. Australija yra toli nuo visko.

                Comment



                  Pasitaiko diskusijoje momentų kad neverta nė atsakinėti.

                  Comment


                    Kalbant apie Europos imigracijos problemas demonstruoti Australiją kaip pavyzdį

                    Šioje temoje juokingiau negu JUOKIS 2016 festivalyje
                    If a lion could speak, we could not understand him.

                    Comment


                      Parašė Kristisz Rodyti pranešimą

                      1. Izraelio miestų gatvėse yra mažiau saugu negu Europos miestų gatvėse.
                      2. Australija yra toli nuo visko.
                      Tik migrantai į Izraelį arba arba Australiją valtimis taip paprastai nepatenka, nes tos šalys saugo savo sienas, priešingai nei ES. Kada paskutinį kartą vyko Izraelyje riaušės, prievartavimai, kuriuose rajonuose policija nebėra šeimininkas? Tel Avive dabar saugiau nei ES sostinėje Briuselyje, ten kaip matom net persikelia turtingi europiečiai, nes vakarais žmonės nebijo po miestą vaikščioti, nepaisant to, kad Izraelyje ketvirtadalis gyventojų musulmonai ir aplink juos dar gyvena milijardas jų nekenčiančių musulmonų. Australija toli nuo ko? Nuo migrantų Indonezijoje? Atstumas nuo jos salų iki Australijos šiaurinių krantų gerokai mažesnis nei per Viduržiemio jūrą iki Italijos, tik skirtumas tas, kad Australija migrantus plukdo ne pas save, o atgal į Indoneziją.
                      Paskutinis taisė Lettered; 2017.08.27, 10:36.
                      Flickr

                      Comment


                        Taip, Australija geras pavyzdys, nematau čia kažko juokingo.
                        Neblogas Andriulio postas (https://www.facebook.com/liudve/post...105296942036):
                        Berlyno įvykių kontekste nieko nebelieka, kaip tik regurgituoti beveik prieš metus rašytą tekstą apie Magdą ir šikantį sirą - tą tekstą rašiau klausdamas liberal left ir žmogaus teisių fanų - ką konkrečiai siūlot daryt?
                        -----------------
                        Va sėdi kokiam Stuttgarte moteriška ir žiū per virtuvės langą - o gi siras vidury dienos kelnes nusimovęs gelžkelio stoty ant perono šika! Ne sauber, galvoja Magda, ir aišku dairosi sprendimų i politikus.

                        Radikali dešinė – taigi aišku, reikia laivus skandinti kuo arčiau Libijos ir Turkijos, kad lavonų mažiau ant EU paplūdimių būtų. Genau, sako Magda, o kitų nuomonių yra?

                        Dešinė sako - davai statom normalią sieną, ne kaip tų dviejų pirmų paršiukų iš lapų ir kartono, o normalią, kaip trečio paršiuko, iš plytų. Genau, sako Magda, ir pasisuka į kairę - nu, o jūs kairėj, ką jūs siūlot dėl tų stoty šikančių sirų?

                        Iš debesų lėtai tariamas gilus akademinis balsas baudžia nedorėlę, esmines žmogaus teises su buitimi maišančią - "Magda, o tu ką, pati gal nešiki?"

                        Toliau didaktinio Magdos sugėdinimo dėl jos pačios šikimo akademinė Kairė, deja, nenueina. Prievartauja? O tai ką, vokiečiai neprievartauja? O koks tau skirtumas, kas tave prievartauja? Ko čia skundies? Visi prievartauja, ne tik pabėgėliai!

                        O tai ką vis tik su tais stoty šikančiais, stoty prievartaujančias sirais daryt? - dreba Magdos balselis?

                        Šaudyt prie sienos, šaukia radikalai.

                        Sieną davai pirmą pasistatom, gerai? - sako centro dešinė.

                        Kairė nesako Magdai nieko - kairė į Magdą tik piktai žiūri, nes Magda nieko nesupranta ir nėr čia ką su ja šnekėt.

                        Kairė neturi jokių atsakymų į pressing issues. Vapa apie populizmą ir neapykantos skatinimo pavojus - jie teisūs, bet teisingos kritikos neužtenka, reikia alternatyvių pasiūlymų. Po to stebisi, kad Trumpas pabrexitino electoral college.
                        Paboldinau tas vietas, kur turbūt kažkas atpažinsite save.
                        Paskutinis taisė digital; 2017.08.27, 10:32.

                        Comment


                          Duodu pavyzdį, kad "Kairė neturi jokių atsakymų į pressing issues". Daviau pasiūlymą riboti imamų importą, kas pagal radikalumą neprilygsta nei valčių skandinimui, nei sienų statymui, bet pagal ilgalaikį efektyvumą tai turbūt geriausias variantas. Nes būtent tie imamai radikalizuoja musulmonų jaunimą. Gavau tokius atsakymus:
                          Parašė digital Rodyti pranešimą
                          Singapūras neleidžia imamams iš visokių katarų ir saudo arabijų plauti smegenis savo musulmonams.
                          Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                          Singapūras nėra demokratija ir pagal spaudos laisvės indeksą yra 153 iš 175 valstybių. Keliom pozicijom žemiau Rusijos ir keliom aukščiau Baltarusijos.
                          Ar tai yra pavyzdys Europai?
                          Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                          Žodžio laisvė nėra pasirinktai dalomas dalykas - negali pasirinkti apie ką galima laisvai šnekėti, apie ką negalima.
                          Tuo ir užknisa žmogaus teisių fanai - pagal juos arba viskas, arba nieko. Nesvarbu, kad tie imamai atvirai radikalizuoja jaunimą ir verčia juos sprogdintis, pasirodo, draudimas taip kalbėti bus žodžio laisvės suvaržymas. Aš pats liberalas, bet tokia kraštutiniai "žmogaus teisių" gynėjai yra šūdžiai.

                          Comment


                            Parašė digital Rodyti pranešimą
                            Taip, Australija geras pavyzdys, nematau čia kažko juokingo.
                            Neblogas Andriulio postas (https://www.facebook.com/liudve/post...105296942036):

                            Paboldinau tas vietas, kur turbūt kažkas atpažinsite save.
                            Jo, šitas geras. Buvau pamiršęs jau. Jep. šioje temoje tokių irgi pastebėta

                            Comment


                              Parašė digital Rodyti pranešimą
                              Duodu pavyzdį, kad "Kairė neturi jokių atsakymų į pressing issues". Daviau pasiūlymą riboti imamų importą, kas pagal radikalumą neprilygsta nei valčių skandinimui, nei sienų statymui, bet pagal ilgalaikį efektyvumą tai turbūt geriausias variantas. Nes būtent tie imamai radikalizuoja musulmonų jaunimą. Gavau tokius atsakymus:



                              Tuo ir užknisa žmogaus teisių fanai - pagal juos arba viskas, arba nieko. Nesvarbu, kad tie imamai atvirai radikalizuoja jaunimą ir verčia juos sprogdintis, pasirodo, draudimas taip kalbėti bus žodžio laisvės suvaržymas. Aš pats liberalas, bet tokia kraštutiniai "žmogaus teisių" gynėjai yra šūdžiai.
                              Kitas momentas, kad skirtingai, nei Kristisz aiškina, žodžio laisvė yra pasirinktinas dalykas. Pavyzdžiui, daugelyje Vakarų Europos šalių (UK, Vokietijoje) negalima garsiai darbe ar universitete juokauti apie negrus arba kokius nors indus. Nors Lietuvoje tai daryti galima kur kas laisviau. UK valstybinis transliuotojas BBC garsiai ir atvirai siūlo diskutuoti apie marihuanos legalizavimą, nors LIetuvoje tai yra tabu ir apie tai šnekėti garsiai yra netgi pavojinga. Galima rasti labai daug pavyzdžių, kur priklausomai nuo aplinkybių, žodžio ir saviraiškos laisvė demokratinėse šalyse yra selektyvi. Imamai su savo "nuosaikiais" pamokslais netgi labai smarkiai patenka į tą kategoriją, kurią būtų galima sėkmingai dulkinti ir riboti tokią jų laisvę skatinti neapykantą ir netoleranciją.

                              Comment


                                Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                Kalbant apie Europos imigracijos problemas demonstruoti Australiją kaip pavyzdį

                                Šioje temoje juokingiau negu JUOKIS 2016 festivalyje
                                Australija turi lygiai tokių pačių problemų su pabėgėliais iš Indonezijos, Filipinų, Papua Naujosios Gvinėjos bei įvairių Ramiojo vandenyno salų. Bet su ta problema tvarkosi kur kas geriau nei ES. Mums tikrai yra ko iš jų pasimokyti.

                                O Izraelis mums yra pavyzdys to, kaip reikia kovoti su terorizmo grėsme. Kol mes po kiekvieno teroro akto ilgai diskutuojame apie ribą tarp asmens laisvių ir saugumo, izraeliečiai tvirtai pasirinko saugumą ir niekas nepyksta, kai reikia pereiti per metalo detektorių kiekvieną kartą, įeinant į paprasčiausią prekybos centrą, restoraną ar traukinių stotį. Sienos saugomos aukščiausiomis technologijomis - nė musė nepraskris.
                                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                                Comment


                                  Viskas iš tuščio į kiaurą. Kiek paniekos tautiečiams, kiek paniekos dirbusiems paprastesnius darbus.

                                  Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                  O tai lietuviai buduliai, suvažiavę į Norvegijas ir Anglijas, kitokie? Nemanau.
                                  Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                  Dauguma emigrantų iš Lietuvos baigę universitetus?
                                  Taip, valčių variklių numontavimo ir transportavimo kursus. Plytų nešiojimo bakalaurus ir viešbučio lovų klojimo magistrus.
                                  O emigrantai iš Somalio irgi susitaupo ten kokiai ožių bandai Somalilande. Koks skirtumas nuo lietuvio emigranto?


                                  Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                                  Nuoširdžiai šlykštu skaityti šitą temą. Kokių suknistų tamsuolių tauta esame. Esat beviltiški sušikti nevykėliai, aiškinantys apie kažkokias civilizacijų griūtis, nors nelabai apie tai iš viso kažką suprantantys. Matai, saugo Europos kultūrą, nors spėju labiau saugo savo nekvalifikuotą fūristo, kasininko ar gamyklos pagalbininko darbą.

                                  Somalietis kur kas geriau nei lietuvis, nes somaliečių bendruomenė yra testuotojų ir kitų aukšto lygio specialistų, o lietuviai yra valytojai ir viešbučio lovų klojejai (antžmogiai).

                                  Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                                  Tame ir esmė, kad aš buvęs tame pačiame Rinkeby, ir ne kartą, nieko ten baisaus nėra (nebent aišku esi pasaulio nematęs lietuvis tamsuolis ir gąsdina gyventojų odos spalva). Gyvenamasis rajonas, iš didelių blokinių daugiabučių, kaip kokie mūsų Lazdynai, tik kad tvarkingiau. Tad tiesiog sunku pasidaro pripažinti, kad va ir patys lietuviai, didieji Europos civilazijos nešėjai, ne ką toliau pažengę už tuos pačius arabus ar afrikiečius. Bet kaip bebūtų keista, Švedijoj teko arabų/afrikiečių sutikti ir vadovų, ir programuotojų, ir testuotojų ir kitų aukšto lygio specialistų, o lietuvius teko sutikti viešbučio restorano virtuvėj, tarp valytojų ir panašiai, ką jau kalbėti apie gyvenančius iš socialinių pašalpų.


                                  Apie ką buvo kalbėta žmogus visiškai nesiorientuoja..

                                  Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                  B) Australijoje 27% populiacijos foreign born, Singapūre - 34%. Japonijoje, nors imigrantų skaičius procentine išraiška mažas, bet Vyriausybė imasi žingsnių skatinti imigraciją.
                                  http://www.migrationpolicy.org/artic...ns-immigration


                                  Bandžiau suprasti ką čia parašė ir kodėl nereikia kovoti su nelegalia migracija, taip ir nesupratau. Kažkokie diktatoriai

                                  Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                                  Singapūras? Ar kalbam apie tą patį Singapūrą, kuriame tik 60 % yra šalies piliečiai?Ir iš tų piliečių, jau yra nemažai imigrantų gavusių pilietybę? Imigracija visą laiką buvo vienas pagrindinių šitos valstybės ekonomikos variklių.

                                  Dėl emigracijos pagrindinis ir esminis klausimas yra ką daryti? Žmonės nėra daiktai, įstatymai patys saves neįgyvendina. Šalių išsivystymo skirtumai lems tai, kad žmonės bėgs iš šalių, kur yra prastai i šalis, kuriose yra gerai, nepaisant to ar tai bus legalu ar ne. Uždarant sienas, emigracija ir toliau vyks - tik nelegaliai ir nekontroliuojamai - iš jos pelnysis tos pačios teroristinės grupuotės, mafijos klanai, kurie užsiims žmonių pervežimų. Po nelegalia emigracija žymiai lengviau pasislėpti teroristams ir kitiems pavojingiems vienetams.
                                  Kitas dalykas - aktyviai ginant sienas, grąžinant atgal pabėgėlius, deportuojant atgal žmones yra tik dar labiau stiprinami diktatoriai (ar net ir teroristiniai režimai, kontroliuojantys dalį teritorijų) savo valstybėse. Jų vienas pagrindinių išteklių, kuriais jie disponuoja - yra žmonės. Jei tie žmonės turi galimybių pabėgti, diktatoriaus galios yra apribotos - praradus žmones, ypatingai jaunus vyrus - pagrindinę darbo jėgą, diktatorius nebeturės kas jam neša turtus ar stiprina šalies karinę galią. Tad Europa aklinai uždarydama sienas, išmes belekiek pinigų tų sienų saugojimui, pagautų pagėbėgėlių deportacijai, rizikuos mafijos, teroristinių grupuočių stiprėjimui aplinkui Europą ir Europos viduje, leis toliau klestėti antidemokratiniams režimams, kas prives prie dar didesnių problemų ateityje.


                                  JAV puikiai asimiliuoja meksikiečius.

                                  Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                                  Tą patį argumentą galima ir kitaip apversti - kaip JAV nesugeba asimiliuoti net ir tų pačių krikščionių meksikiečių, o kaip gerai su meksikiečiais dirba Europa.


                                  Per 2014-2016 krizę nelabai buvo pasirinkimo ką daryti - su kiekiais nebuvo susidorota, deportuoti nebuvo kur (atgal į karo zoną?). Padarė deal'ą su Turkija, dabar jau metus deportuoja ten, pabėgėlių srautai krito drastiškai. Problema laikinai išspręsta, bet kokia kaina? Milijardai mokami Turkijai, kuri valdoma neprognozuojamo diktatoriaus.

                                  Tai norėtųsi diskusiją ir pakreipti tokia linkme - Europos geografinės padėties niekaip negalime pakeisti, tai kaip turėtume elgtis? Ar stabdydami emigrantų srautus mokėdami tokioms šalims, kaip Turkija, neprisikuriame sau dar daugiau problemų ateičiai? Kokios dar yra alternatyvos? Ar aklinai uždarytos sienos ir griežta deportacija dabar pakeis kažką kalbant apie terorizmą, žinant tai, kad teroristai dažniausiai būna EU pilietybę jau turintys "saikingos ir kontroliuojamos" imigracijos laikotarpiu atvykę imigrantai?


                                  Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                                  Taip, pasidžiaukim, kad gyvenam Rytų Europoj - regione, kuris niekam neįdomus, nei dėl viešumo, nei kaip gyvenimo vieta. Dėl mūsų visų saugumo ir rasinio grynumo, pasistenkime, kad ir toliau taip liktų! Garsaus daininko žodžiais, maža agrarinė valstybė


                                  Toli nuo Kristisz minčių.

                                  Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
                                  1. Izraelio miestų gatvėse yra mažiau saugu negu Europos miestų gatvėse.
                                  2. Australija yra toli nuo visko.
                                  Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                  Kalbant apie Europos imigracijos problemas demonstruoti Australiją kaip pavyzdį
                                  Ar verta diskutuoti manau ir taip aišku.

                                  Comment


                                    Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                    Kiek paniekos tautiečiams, kiek paniekos dirbusiems paprastesnius darbus.
                                    Somalietis kur kas geriau nei lietuvis, nes somaliečių bendruomenė yra testuotojų ir kitų aukšto lygio specialistų, o lietuviai yra valytojai ir viešbučio lovų klojejai (antžmogiai).
                                    Klasikinis Strawman Fallacy pavyzdys. Kur aš rašiau, kad somalietis geriau, arba blogiau už lietuvį? Čia tu sukūrei nesąmonę apie testuotojus, priskyrei ją man, ir dabar atakuoji su lėkštu humoru.

                                    Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                    Bandžiau suprasti ką čia parašė ir kodėl nereikia kovoti su nelegalia migracija, taip ir nesupratau. Kažkokie diktatoriai
                                    Perskaityk dar 2 kartus. Jei vis tiek nesuprasi, bandyk grįžti į mokyklą nuo kokios 9 klasės. Buvo kalbėta, kaip puikiai Australija, Singapūras ir Japonija stabdo imigraciją. Skaičiai sako - not so much. Bet jūs niekada skaičių nemėgote, taip kad pykti negalima

                                    Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                    Ar verta diskutuoti manau ir taip aišku.
                                    Man tai verta. Niekur tiek neturiu mizantropiško, nihilistiško pasitenkinimo, kaip interneto forumuose diskutuodamas su Alt Right adeptais.
                                    If a lion could speak, we could not understand him.

                                    Comment


                                      Jau vien šitas sakinys daug pasako.
                                      sankauskas: O tai lietuviai buduliai, suvažiavę į Norvegijas ir Anglijas, kitokie? Nemanau.
                                      Singapūras imigrantus atsirenka ir įsileidžia tai, ko jam reikia. Ką daro su nelegaliais, jau rašiau.
                                      Illegal immigration has been steadily declining from 2001 to 2011.
                                      https://en.wikipedia.org/wiki/Illega...n_to_Singapore

                                      Ką daro Europa su nelegaliais imigrantais? Siūlo jų taip nevadinti, nes toks apibūdinimas gali įžeisti.

                                      Comment


                                        Nu jo, imigrantą, pasiryžusį rizikuoti savo gyvybe plaukiant per vandenyną su palaike valtele ir atiduodantį už tai visas savo gyvenimo santaupas, labiausiai stabdo baimė gauti tris rykštes.
                                        P.S. Taip jau matau ordas somaliečių, afganų ir etiopų patraukiant atgal namo į savo ubagynus, išgirdus, kad nuo šiol pagautam nelegalui Europoje bus skiriamos trys rykštės
                                        Oi negaliu! Juokiuosi balsu
                                        Paskutinis taisė sankauskas; 2017.08.27, 19:14.
                                        If a lion could speak, we could not understand him.

                                        Comment


                                          Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                          Viskas iš tuščio į kiaurą. Kiek paniekos tautiečiams, kiek paniekos dirbusiems paprastesnius darbus.
                                          Somalietis kur kas geriau nei lietuvis, nes somaliečių bendruomenė yra testuotojų ir kitų aukšto lygio specialistų, o lietuviai yra valytojai ir viešbučio lovų klojejai (antžmogiai).
                                          Nejaučiu paniekos nei lietuviams, nei paprastesnius darbus dirbantiems. Tyčia išsireiškiau riebiai ir argumentavau nieko nereiškiančiais pavieniais pavyzdžiais, panašiai kaip šioje temoje kai kur buvo kalbama apie Afrikos/arabų pabėgėlius ir imigrantus. Ant masalo užkibot Vakariečiai - kvailiai leftistai, afrikiečiai ir arabai - neišsilavinę teroristai monstrai, kurie užaugę lieps tarnauti visiems Europiečiams, bet tik nebandyk kažko apie lietuvį pasakyt (nebent jis irgi jau "leftistas praplautom smegenim").


                                          Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                          JAV puikiai asimiliuoja meksikiečius.
                                          Tikrai puikiai asimiliuoja į Los Andželo ir Majamio (čia gal labiau centrinė Amerika ir Karibai, bet praktiškai tas pats) gaujas.


                                          Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                          Ar verta diskutuoti manau ir taip aišku.
                                          Tai aišku, kad neverta, kodėl varginatės?


                                          Kalbant apie Australijos pavyzdį - https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Australia
                                          Pavienių stabbing'ų ir panašaus tipo incidentų per pastaruosius kelis metus taip pat netrūksta. Pagal sulaikymų skaičių panašu, kad ir policija gerai dirba (nors Europoj irgi sulaikymų ir sustabdytų atakų daug). Aišku klausimas, kiek pati ISIS stengiasi tenais - juk Europoj kiekvienas pasišvaistymas alt-righto yra plačiai aptariamas, o Australija vis dar lieka pavyzdžiu.


                                          Kur iš tikrųjų gali būti pavydzys, tai šalis žymiai arčiau - Austrija, kuri priėmė nemažai imigrantų ir pabėgėlių, bet kažkokių didesnių incidentų neturėjo.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X