Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XIII Seimas ir XVIII Vyriausybė (po 2020 m. rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Beje, kuo užsiima Ekonomikos ir Inovacijų ministrė. Čia jau po paskutinių naujienų apie visus Kinijos ir Continental reikalus.

    Įdomu, ką apie tai galvotų, pavyzdžiui, koks nors Continental AG CEO ar Vokietijos Vyriausybės žmonės?



    Tiesa, komentaro jau nebėra (buvo bent porą dienų). Kažkas gal paprotino. Tokius ministrus turime

    Comment


      Parašė John Rodyti pranešimą

      Šiaip dar bus partnerystės įstatymas, kas, imho, yra svarbaiusias jų pažadas ir kas matyt nulems jų bet kokias galimybes išlikti politikoje. Aišku, nereabilituos tai jų ant 100% ir nenubrauks Inovacij7 ministrės voliojimosi politiniuose grioviuose, bet kažkiek bent jau veidą padėtų išsaugoti.
      Jei ir neįgyvendins nepyksiu ant šios Dano-Olandijos partijos, nes suprantu šį mūsų vietinį ruso-lenkišką-baltpagonišką (!) socialinį klimatą. Tegul būna Seime nors tokių dano-olandofilų kaip aš (turiu omeny bendras tų šalių polit-kultūrines tendencijas) atstovai

      Jei tie patriotai lietuviai rimtai tikėjosi lengvos žolytės įstatymo šalia visų verygų ir širinskienių, tai dėve dėve.

      Sorry, čia truputį šaipausi, nes bijau, kad visi tie forumo Trump'istai šaipysis iš manęs, kad labiau palaikau LP nei nepalaikau, nepaisant jų sėkmių/nesėkmių
      Paskutinis taisė PoDV; 2021.12.26, 21:51.

      Comment


        O iš tavęs kažkas forume šaiposi? Lyg ir nepastebėjau, bet jei tokių yra, galima pranešti.

        Comment


          Parašė digital Rodyti pranešimą
          O iš tavęs kažkas forume šaiposi? Lyg ir nepastebėjau, bet jei tokių yra, galima pranešti.
          Tiesiog bijau tokių pranešimų, kad jei palaikysiu LP no matter what (ir kol kas panašu, kad taip ir yra), esu kažkoks neadekvatus ultra progresivuolis. Tiek, kad visada stengiuos į viską žiūrėt lanksčiai, tai skaudu būtų skaityt, jei būsiu išvadintas "full time LGBT garbintojas ir ultra-progresyvus berniokas".

          Man jau dabar toks Šimašius (netiesiogiai susijęs, jei neklystu) yra metų politikas už tuos 10 darnaus judumo punktų, nors ir vengia tramvajaus idėjos, o bent dalies tų punktų nemėgsta koks 85% lietuvių (vairuotojų). Tie punktai yra liuks, tik įgyvendinimas ne visada 100% yra liuks.

          Vien, kad yra tie vėjai valdžioje, man to užtenka Žinau, kad jie didelės įtakos neturi, ir didesnei įtakai daryti, reiktų tiek pakitusios visuomenės, tiek protingesnių žmonių nei esami. Reikia mokėti tuos vėjus valdyti. Jei tie vėjai silpni, tai jie nebus ir labai pavojingi, jei ir neteisingai valdomi.

          Aš neturiu didelio priešiškumo lengviems narkotikams ir LGBT. Aišku, nesu ir tų tvarkų garbintojas, nes visada esu pasilikęs galimybę keisti nuomonę. LGBT man netrukdo, neerzina, ir esu heteroseksualus. Tiek pasakysiu.

          P.S. Kadangi parašiau, kad bijau patyčių mano požiūrio į LP atžvilgiu, tai niekas man turbūt nieko dabar nesakys
          Paskutinis taisė PoDV; 2021.12.27, 00:13.

          Comment


            Hmm, labai keista bijoti patyčių dėl to, kad palaikai kažkurią partiją. Čia forume tikrai yra palaikančių įvarias partijas.

            Comment


              Parašė bimbam Rodyti pranešimą
              Tiesa.
              Jei LP šito neįgyvendins arba nesukels kažkokios dramos prieš rinkimus, kad jie esą išeis iš koalicijos jei koncervai nepalaikys to įstatymo, tai sekančiuose rinkimuose LP subyrės ir manau vos peržengs 5%, nes bus visiškai ir absoliučiai išdavę savo rinkėjus. Tokiu atveju už juos gali balsuoti tik kažkokie full time LGBT garbintojai ir ultra-progresyvios mergiotės. O tokie balsuotojai kurie iš LP tikėjosi kažko naujo, nenusistovėjusio ir dar tokie kurie tikėjosi, kad LP atstovaus šaltesnio proto laisvos rinkos ekonominę politiką (kaip ir aprašyta jų 100 puslapių programoje) ir liberalias pažiūras (žinoma, pagal "senąją", gerąją žodžio reikšmę), tikrai už juos vėl nebalsuos, nes jie bus visiškai išduoti praeitos kadencijos

              Tiesiog paskaitykit jų rinkiminę programą. Suprasite 2 dalykus:
              1. Ten yra visiškas neskaitomas 100 puslapių šlamštas, nieko nereiškiantys terminai ir 100 puslapių visiško niekalo. Matomai užsakytai parašyta kažkokių "viešųjų ryšių ekspertų".
              2. Bet visgi iš to kratinio galima suprasti tai, kad jie atrodo protingi, yra modernūs, vakarietiški, nestumia ekonominės lygybės nesąmonių ar panašiai ir svarbiausia vertina žmogaus teises ir laisves ir yra ekonomiškai liberalūs.
              Realybė visiški anti-liberalai, tik dar viena partiją užimanti vietas valdžioje. Jų veidus ir įvaizdį galima pakeisti į bet kieno kito. Vietoj jų galėtų būt "valstiečiai" ar kokie socdemai ir viskas būtų taip pat, neskaitant kelių minimalių, nereikšmingų skirtumų. Iš jų liko tik gražus instagramo puslapis ir tiktokas. Tai yra visiška rinkėjų išdavystė. Protingi žmonės, kurios LP tikrai buvo pritraukę, rinksis (arba išvis nesirinks) kitas partijas.
              na LGBT siūlė nepraėjo, dekriminalizavimą siūlė nepraėjo, beje išprincipo Scdemų dėka, spiečiau per kitus rinkimus paims daugiau vietų seime bet konservų sąskaita, ir turėtu tikėtis, kad socdemai paims valdžia tada gal ir į koaliciją paims.

              Comment


                LP yra labai nepatogioje pozicijoje - nemaža dalis jų rinkėjų persidengia tarp balsavusiųjų už Šimonytę prezidento rinkimuose ir už LP seimo. Jei LP išeina iš koalicijos nes jų partneriai juos pakiša visais įmanomais būdais (dekriminalizacija, partnerystė) tai bus kaltinami, kad sugriovė vyriausybę už kurią vienu ar kitu būdu balsavo jų rinkėjai, jei jie lieka - ištirpsta su Liberalai/Konservais nes faktiškai skirtumo tarp savęs ir kitų sukurti negalėjo. Vienintelis variantas tai nebent ryškinti savo vertybinius skirtumus pasinaudojant esama situacija kur kyla pagrįstos abejonės konservatorių kompetencija (Kinijos klausimas) ir vertybėm (skaidrumo, atsakomybės principų nesilaikymu ties Belaruskalij skandalu).
                Paskutinis taisė CWave; 2021.12.27, 12:41.

                Comment


                  Parašė PoDV Rodyti pranešimą

                  Pamąsčiau ir pagalvojau, negi ten tik primityvus kaip gyvuliukas iš durnumo atėjęs bardakas ir nieko daugiau?
                  Kam imtis kažko, kas neturi aiškaus tikslo?

                  Man labai labai keista būtų dėl to...
                  Kažkoks giluminis tikslas vis tiek turi būti, gal paslėptas?
                  O nepagalvojat, kad tikslas gali būti ne piniginis. T.y. yra svarbesnių dalykų už šventajį BVP?

                  Parašė John Rodyti pranešimą

                  Kas liūdniausia, kad šitas LP pažadas, panašu, liks neįgyvendintas. Vienas iš tų, kuriuos iš tiesų reikėjo įgyvendinti.
                  Geriau jau partnerystę prastumtų nei narkotikus.
                  Parašė John Rodyti pranešimą

                  Tiesos matyt yra. Nacionalinis transliuotojas LRT jau kuris laikas funkcionuoja kaip URM PR agentūra. Net Valatka, kuris paprastai piktas ant visų, elgiasi vos ne kaip Gabriuko atstovas spaudai.
                  Tai Valatkai davė palakti su alkoholio įstatymais dėl kurių jis plėšė marškinius visur kur tik leido pasisakyti tai dabar ir geras šunelis.

                  Comment


                    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

                    ...Tai Valatkai davė palakti su alkoholio įstatymais dėl kurių jis plėšė marškinius visur kur tik leido pasisakyti tai dabar ir geras šunelis.
                    Nedirbi šiandien?

                    Comment


                      Parašė John Rodyti pranešimą
                      Beje, kuo užsiima Ekonomikos ir Inovacijų ministrė. Čia jau po paskutinių naujienų apie visus Kinijos ir Continental reikalus.

                      Įdomu, ką apie tai galvotų, pavyzdžiui, koks nors Continental AG CEO ar Vokietijos Vyriausybės žmonės?



                      Tiesa, komentaro jau nebėra (buvo bent porą dienų). Kažkas gal paprotino. Tokius ministrus turime
                      Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą

                      Aušrinė ARMONAITĖ (ekonomikos ir inovacijų)
                      5. Darbo patirtis:
                      2016 2020 Lietuvos Respublikos Seimas Seimo narė
                      2015 2016 Vilniaus miesto taryba Tarybos narė
                      2013 2015 Lietuvos verslo konfederacija Analitikė
                      https://www.vrk.lt/2020-sei/kandidat...d-2420146.html
                      Ar pagal jos CV ji gali būti kompetentinga ministrė?

                      Comment


                        Parašė Zygis Rodyti pranešimą
                        Atlyginimus beabejo reikia kelti. Pasakykit kuris eitumet i ta mesmale Seime uz 2k i rankas? Atlyginimas turi motyvuoti. Tolabiau jei esi profesionalas su idejom - nusimato daug darbo, viesumo ir is esmes imetimas i rugsti. Nera tiek daug idejiniu. O jau tautos atsakomybe po to isrinkt gerus atstovus. Svarbu pasirinkimas butu.
                        UK ministrų atlyginimai sąlyginai pagal šalies vidutinį dar mažesni nei Lietuvoje, bet ar girdėjot, kad kas nors dėl to skųstųsi? Kažin, ar pinigai kalbant apie politinį darbą yra lemiamas veiksnys ir ar didesni atlyginimai padidintų politikų kompetenciją, greičiau atvirkščiai, ateitų daugiau žmonių vedamų asmeninių ambicijų. Taip pat kažin, ar norim, kad į ministrus ar Seimo narius kas nors eitų tik dėl didesnio atlyginimo, į tokias pareigas turi eiti finansiškai laisvi žmonės, o ne tokie, kurie eitų užsidirbti ar karjeros daryti.
                        Flickr

                        Comment


                          Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą



                          Ar pagal jos CV ji gali būti kompetentinga ministrė?
                          ne, bet mūsų realijomis, kažką ženkliai geriau mažai tikėtina gauti.

                          neblogas intervių ta tema.

                          https://www.youtube.com/watch?v=nObCGdWdMqc

                          Comment


                            Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

                            ne, bet mūsų realijomis, kažką ženkliai geriau mažai tikėtina gauti.

                            neblogas intervių ta tema.

                            https://www.youtube.com/watch?v=nObCGdWdMqc
                            Bėda šios vyriausybės ta, kad į ministrus paskirti beveik visi politikai (iš partijų sąrašų), kurie galimai neverti ten būti.
                            Išsilavinimas, patirtis, praeitis, charakteris, iškalba - netinkami.

                            Comment


                              Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

                              ne, bet mūsų realijomis, kažką ženkliai geriau mažai tikėtina gauti.

                              neblogas intervių ta tema.

                              https://www.youtube.com/watch?v=nObCGdWdMqc
                              Praeitoje vyriausybėje gavome. Net su pijokėliais Jareku ir Sinkevičium Kalchoznikų vyriausybė buvo bent keliais laipteliais aukštesniame lygyje, nei dabartinė pienburnių vyriausybė. PM, beje, irgi galioja. Šimonytė pasirodė esanti per silpna premjerė, nors ir puikiai moka cituoti Šaunųjį kareivį Šveiką.

                              Comment


                                Parašė John Rodyti pranešimą

                                Praeitoje vyriausybėje gavome. Net su pijokėliais Jareku ir Sinkevičium Kalchoznikų vyriausybė buvo bent keliais laipteliais aukštesniame lygyje, nei dabartinė pienburnių vyriausybė. PM, beje, irgi galioja. Šimonytė pasirodė esanti per silpna premjerė, nors ir puikiai moka cituoti Šaunųjį kareivį Šveiką.
                                nes DG pora ministrų neblogu parūpino.
                                Paskutinis taisė Stadionas; 2021.12.27, 12:07.

                                Comment


                                  Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

                                  nes DG pora ministrų neblogu parūpino.
                                  Manai Karoblis, Linkevičius or Rokas Masiulis būtų atsisakę dirbti dabartinėje vyriausybėje?

                                  Comment


                                    Parašė John Rodyti pranešimą

                                    Manai Karoblis, Linkevičius or Rokas Masiulis būtų atsisakę dirbti dabartinėje vyriausybėje?
                                    manau Rokas M. atsisakė, URM buvo manau Gabriukui pažadėtas iškart buvo nes vienintelė vieta kur galėjo reprezentatyviai laimėjusios partijos pirmininkas atrodyti, nes seimo pirmininką turėjo agro liberalamas atiduoti, o su Anušausku lyg ir gerai viskas. situacija yra tame, kad vienintelis minusas šios vyriausybės yra URM, nes kuria papildomai krizių visai nepalankių momentų.

                                    Comment


                                      Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
                                      manau Rokas M. atsisakė, URM buvo manau Gabriukui pažadėtas iškart buvo nes vienintelė vieta kur galėjo reprezentatyviai laimėjusios partijos pirmininkas atrodyti, nes seimo pirmininką turėjo agro liberalamas atiduoti, o su Anušausku lyg ir gerai viskas. situacija yra tame, kad vienintelis minusas šios vyriausybės yra URM, nes kuria papildomai krizių visai nepalankių momentų.
                                      Dėl Anušausko yra neaiškumų su anglų kalba. Ar yra kokių video ar bent garso išrašų, kur jis kalba angliškai?

                                      Comment


                                        Parašė John Rodyti pranešimą

                                        Dėl Anušausko yra neaiškumų su anglų kalba. Ar yra kokių video ar bent garso išrašų, kur jis kalba angliškai?
                                        https://www.youtube.com/watch?v=vSDo2AB9ZMg

                                        nuo 18:22

                                        Comment


                                          Na ten jis skaito iš lauko, tai, labai tikėtina, kad yra biškiuką geresnis 'šaudė tu šaudė' variantas. Reiktų išgirsti normalų kalbėjimą ar interviu.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X