Bybgalviai trampofilai MAGAtwatai, ar jums bl kukurūzų sirupu prisodrinta Trumpo sperma lietuviškas kraujagysles užspaudė? Kaip galima gyventi tūkstantmetį skaičiuojančioje vienoje seniausių Europos valstybių ir vistiek savo identitetą formuoti už 7000 km esančios trečiojo pasaulio pseudo šalies kultūrinėmis paniatkėmis, kai gyvename geriausiame žemyne ever.
Čia kažkoks fetišas, neišsipildžiusios svajonės gauti žalią kortą 90-aisiais, ar per videką prieš trisdešimt metų matytas Wall Street tokį stiprų įspūdį apie JAV paliko, kad iš civilizuotų europiečių nusprendžiama tapti shithole wanabe rednekais? Čia rimtai visi giliai sulindę į ankštą ir šiltą Andrew Tate rabbit hole?
Kuom buvimas ancap taukuotu debilu iš West Virginijos skiriasi nuo buvimo baryginiu debilu iš pamaskvės? Ar tikrai oranžinis blobas su transvestitu sidekick'u, kuris dažosi akių vokus ir dulkina sofas, yra tas "fuck yeah" momentas, nes užtai dabar "owninom libus".
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Įvyko kažkoks nesusipratimas su įvykiu chronologija. Galiu paaiškinti, jei nepavyksta vaizdinės medžiagos išanalizuoti savarankiškai:Parašė bimbam Rodyti pranešimąTai kaip tuomet įmanoma kad į jį trenkėsi bamperiu, jei puse sekundės prieš, ar kada ten, galimybė buvo tik trenktis veidrodėliu?
Man tai bendram vaizde tikrai labiau pareigūnų apranga, nei banditų ar civilių.
Kodėl ne?
Ir kokią reikšmę tai turi šiuo atvėju jei neturi teisės suimti JAV piliečius?
Kontekso ignoravimas yra tikriausiai sipriausias leftistų ginklas, aš dabar esu visiškai paraližuotas
1. Vienas iš pareigūnų įkiša ranką į automobilio vidų, tuo pačiu metu automobilis pajuda atgal ir į kairę, o kitas pareigūnas žengia žingsnį link kairiojo automobilio kampo.
2. Automobilio ratai susukami į dešinę, jis pradeda judėti pirmyn, o ties kampu stovintis pareigūnas, užuot pasitraukęs iš kelio, išsitraukia ginklą ir pasilenkia į priekį.
3. Automobilis užkliudo kairįjį pareigūno kelį,
4. Pareigūnas atlieka pirmąjį šūvį stovėdamas maždaug ties automobilio kairiuoju priekiniu ratu.
Smagu, kad tau tai pareigūnų apranga. Nežinau ką man daryti su šia informacija.
Man asmeniškai atrodo, kad vaikščiojimas aplink ir filmavimas telefonu nedera policijai dėl to, kad tai yra su tarnyba nesusijęs pašalinis veiksmas.
Riboti ICE įgaliojimai šiuo atveju turi reikšmę, nes, panašu, prieš įvykstant žmogžudystei, vienas iš pareigūnų bandė suimti auką. Kaip minimum jiems reikia turėti įtarimą, kad tai gali būti ne JAV pilietis.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tai kaip tuomet įmanoma kad į jį trenkėsi bamperiu, jei puse sekundės prieš, ar kada ten, galimybė buvo tik trenktis veidrodėliu?Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Pirmas šūvis buvo atliktas tada, kai vienintelė grėsmė buvo gauti iš veidrodėlio.
Kas atrodo kaip uniformos? Vienas su džinsais, kitas su chaki kelnėmis. Vienas su žalia blizgia striuke, kitas su juodu švarku. Tai nėra uniformos.
Aš nemanau, ar filmavimas telefonu vaikščiojant aplink automobilį yra įprastas policijos elgesys.
Yra labai didelis skirtumas, kokia tai agentūra. Visų pirma, ICE neturi teisės suimti JAV piliečių.
Man tai bendram vaizde tikrai labiau pareigūnų apranga, nei banditų ar civilių.
Kodėl ne?
Ir kokią reikšmę tai turi šiuo atvėju jei neturi teisės suimti JAV piliečius?
Kontekso ignoravimas yra tikriausiai sipriausias leftistų ginklas, aš dabar esu visiškai paraližuotasParašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Aš nieko neprikūriau. Viskas tavo paties yra parašyta juoda ant balto.
Sąlygos nušovimui:
1. Būti pareigūnu
2. Jausti priešiškumą
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš nieko neprikūriau. Viskas tavo paties yra parašyta juoda ant balto.Parašė bimbam Rodyti pranešimąJei rodo priešiškumą ir į tave važiuoja, taip. Kodėl vėl prikuri nesąmononių? Ar dėl to kad tiksliai neparašiau kad kalbu kai į tave trenkiasi automobilis, nors akivaizdžiai tai yra kontekstas ir situacija į kurią aš atrašiau ir citatavau.
Sąlygos nušovimui:
1. Būti pareigūnu
2. Jausti priešiškumą
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pirmas šūvis buvo atliktas tada, kai vienintelė grėsmė buvo gauti iš veidrodėlio.Parašė bimbam Rodyti pranešimąGerb., į jį trenkėsi tikrai ne veidrodėliu.
Man tai atrodo kaip uniformos, bei yra užrašas "POLICE; Federal agent". Ir jie elgėsi kaip policija, davė nurodymus, suiminėjo įtariamuosius.
Koks skirtumas ar tai policija, karo policija, ICE, FBI, ar dar kokia tarnyba? Visi jie yra pareigūnai, įmamonoma atpažinti tai pareigūnai, ir reikia klausyti jų nurodymų.
Kas atrodo kaip uniformos? Vienas su džinsais, kitas su chaki kelnėmis. Vienas su žalia blizgia striuke, kitas su juodu švarku. Tai nėra uniformos.
Aš nemanau, ar filmavimas telefonu vaikščiojant aplink automobilį yra įprastas policijos elgesys.
Yra labai didelis skirtumas, kokia tai agentūra. Visų pirma, ICE neturi teisės suimti JAV piliečių.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Jei rodo priešiškumą ir į tave važiuoja, taip. Kodėl vėl prikuri nesąmononių? Ar dėl to kad tiksliai neparašiau kad kalbu kai į tave trenkiasi automobilis, nors akivaizdžiai tai yra kontekstas ir situacija į kurią aš atrašiau ir citatavau.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Pareigūnams galima šaudyti žmones dėl "priešiškumo"? Siūlyčiau rimtai susimąstyti kokius dalykus rašinėji. Tai nėra sveika.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gerb., į jį trenkėsi tikrai ne veidrodėliu.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Apie ką tu? Žmogžudystė buvo įvykdyta tada, kai vienintelė grėsmė buvo gauti iš veidrodėlio.
Man tai atrodo kaip uniformos, bei yra užrašas "POLICE; Federal agent". Ir jie elgėsi kaip policija, davė nurodymus, suiminėjo įtariamuosius.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimąLietuvoje tai yra uniforma, emblema, laipsnis. Šiame video (ir apskritai kiek esu matęs) ICE agentai neturėjo uniformų ir nesielgė kaip policija. Apskritai, jie nėra policija, todėl neperšaunamos liemenės su užrašais "policija" tik priduoda visam šitam farsui absurdiškumo.
Koks skirtumas ar tai policija, karo policija, ICE, FBI, ar dar kokia tarnyba? Visi jie yra pareigūnai, įmamonoma atpažinti tai pareigūnai, ir reikia klausyti jų nurodymų.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Pareigūnams galima šaudyti žmones dėl "priešiškumo"? Siūlyčiau rimtai susimąstyti kokius dalykus rašinėji. Tai nėra sveika.Parašė bimbam Rodyti pranešimą1. Ar tu esi pareigūnas
2. Ar tie žmonės rodo priešiškumą.
kodėl jūs visi apsimetinėjat kvailiais, kalbat nesąmones, meluojat ką matot ir panašiai? Kas verčia jus sakyti tai ko nėra?
- 4 patinka
Komentuoti:
-
gerbiamasis, kodėl kai tu žiūri video, tu matai kažką kitą?Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Jis ėjo nuo vieno auto šono į kitą (iš savo kairės į dešinę, nuo keleivio pusės į vairuotojo pusę), ir kai ji suko nuo jo - jis tada sustojo prieš jos auto. Bet jums px, nes jūs politiškai angažuotas tipas.
mano nuomone jei žmogus neklauso pareigūnų parodymų, bei drįsta spausti gazą kuomet priešais yra pareigūnas, tai tikraiusiai nėra "akivaizdžiai neagresyvus" žmogus.Parašė rmss Rodyti pranešimąForumo rightardams jau proto užtemimas visiškas. Moteris akivaizdžiai neagresyvi. Prie jos artinantis kaukėtam, ginkluotam bičui nusprendžia patraukti mašiną. Kitas kaukėtas vyras atrodo specialiai eina į judėjimo trajektoriją.
kas čia hiperfiksacija apie tas kaukes? kokią reikšmę jos turi? Pareigūnai nuolatos nešioja kaukes
nebuvo laiko nei eiti, nei neiti "į judėjimo trajektoriją", jis neturėjo pasirinkimo, į jį važiavo ir trenkėsi.
1. Ar tu esi pareigūnasParašė rmss Rodyti pranešimąJei už tokius vairuotojų neapsižiūrėjimus reikia žudyti, tai aš Vilniuj eidamas pasivaikščioti, per savaitę turbūt keliasdešimt turėčiau nušauti.
2. Ar tie žmonės rodo priešiškumą.
kodėl jūs visi apsimetinėjat kvailiais, kalbat nesąmones, meluojat ką matot ir panašiai? Kas verčia jus sakyti tai ko nėra?
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Apie ką tu? Žmogžudystė buvo įvykdyta tada, kai vienintelė grėsmė buvo gauti iš veidrodėlio.Parašė bimbam Rodyti pranešimąAr kai į tave šaudo, ar per tave važiuoja mašina, traiško smegenis, tavo galvoje galvoji "hmmm, įtariu, yra galimybė, kad per mane važiuoja ir traiško, reikia nieko nedaryti, nesiginti, nes aš tik itariu kad esu po ratais, reik laukti teismo, kol patvirtins mano įtarimus, kad galimai esu pervažiuojamas"?
Lietuvoje tai yra uniforma, emblema, laipsnis. Šiame video (ir apskritai kiek esu matęs) ICE agentai neturėjo uniformų ir nesielgė kaip policija. Apskritai, jie nėra policija, todėl neperšaunamos liemenės su užrašais "policija" tik priduoda visam šitam farsui absurdiškumo.Parašė bimbam Rodyti pranešimąJie akivaizdžiai buvo pareigūnai, apie kokius "atpažinimo ženklus" kalbi? Kokie jie Lietuvoje? Pagal mane, jei važiuoja mašina su žiburėliais, dėvi policijos uniformą ir įrangą, uždrašus "policija", bei elgiasi kaip policija, tai tikrų tikriausiai tai yra policja ir joks teismas nepripažins, kad "nebuvau tikras kad tai policija, gal apsimeteliai" kaip apsigynimo.
vėl, jis nestovėjo priešais, ji pavažiavo ir tuomet jis buvo priešais.
Aš ir nerašiau, kad pareigūnas stovėjo priešais. Prieš šūvį, automobiliui pradedant judėti į priekį, jis stovėjo ties automobilio kampu. Šūvio metu jis buvo šalia priekinio rato.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Žiūrėk video ir klausyk kada jis iššauna, o tai yra tik tada kuomet į jį važiuoja ir trenkiasi automobilis.Parašė Zygis Rodyti pranešimąNa čia yra dvi pusės - vienų, kurie mato, kad pareigūnas paleido net pirmą šūvį jau stovėdamas kampu kai jam negrėsė pavojus
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Ar kai į tave šaudo, ar per tave važiuoja mašina, traiško smegenis, tavo galvoje galvoji "hmmm, įtariu, yra galimybė, kad per mane važiuoja ir traiško, reikia nieko nedaryti, nesiginti, nes aš tik itariu kad esu po ratais, reik laukti teismo, kol patvirtins mano įtarimus, kad galimai esu pervažiuojamas"?Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Aha, geriau visuomenė, kurioje (įtariami) nusikaltėliai tiesiog sušaudomi pareigūnų
Jie akivaizdžiai buvo pareigūnai, apie kokius "atpažinimo ženklus" kalbi? Kokie jie Lietuvoje? Pagal mane, jei važiuoja mašina su žiburėliais, dėvi policijos uniformą ir įrangą, uždrašus "policija", bei elgiasi kaip policija, tai tikrų tikriausiai tai yra policja ir joks teismas nepripažins, kad "nebuvau tikras kad tai policija, gal apsimeteliai" kaip apsigynimo.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimąkaukėti ir ginkluoti vyrai be atpažinimo ženklų bando ištraukti žmogų iš automobilio, o jam bandant išsigelbėti, kažkoks balvonas stovintis ties automobilio kampu nusprendžia išbandyti tarnybinio ginklo taiklumą. O pati puikiausia visuomenė, kurioje po tokio įvykio iškart išlenda valdžios atstovai ir pareiškia, kad viskas čia ok ir auka pati kalta. Teismo procesas? Ne, negirdėjom.
vėl, jis nestovėjo priešais, ji pavažiavo ir tuomet jis buvo priešais.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Forumo rightardams jau proto užtemimas visiškas. Moteris akivaizdžiai neagresyvi. Prie jos artinantis kaukėtam, ginkluotam bičui nusprendžia patraukti mašiną. Kitas kaukėtas vyras atrodo specialiai eina į judėjimo trajektoriją. Jei už tokius vairuotojų neapsižiūrėjimus reikia žudyti, tai aš Vilniuj eidamas pasivaikščioti, per savaitę turbūt keliasdešimt turėčiau nušauti.
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Jis ėjo nuo vieno auto šono į kitą (iš savo kairės į dešinę, nuo keleivio pusės į vairuotojo pusę), ir kai ji suko nuo jo - jis tada sustojo prieš jos auto. Bet jums px, nes jūs politiškai angažuotas tipas.Parašė bimbam Rodyti pranešimąTaip, ji bėgo nuo pareigūnų ir pilnu gazu važiavo į pareigūną, visai nusikalteliška, ar ne?
"pats pareigūnas eidamas į kitą pusę sustojo ir nesitraukė"
Ką?
ir nesvarbu į kur tie ratai buvo nusukti ar kiek ji turėjo vaikų
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Na čia yra dvi pusės - vienų, kurie mato, kad pareigūnas paleido net pirmą šūvį jau stovėdamas kampu kai jam negrėsė pavojus (į kurį beje pats ir atsistojo prieš kapotą), o likusius du aplamai iš šono ir tada kitų pusė - idiotų.
Ir juokingiausia, kai maga retardai dalinasi pagreitintais video, kurie jiems beabejo nesukelia dvejonių. Nei tai, kad greitis neatitinka kitų video, nei švyturėliai.
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Taip, ji bėgo nuo pareigūnų ir pilnu gazu važiavo į pareigūną, visai nusikalteliška, ar ne?Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Jo, ji didžiausia nusikaltelė:
1. Ji negrasino ginklu.
2. Ji suko auto nuo pareigūno, pats pareigūnas eidamas į kitą pusę sustojo ir nesitraukė.
"pats pareigūnas eidamas į kitą pusę sustojo ir nesitraukė"
Ką?
o čia mažiau matytas, kampas, iš kurio įdėmiai žiūrūrint matosi kad moteriškė visai sipriai trenkėsi į pareigūna, kuris kažkiek turėjo vaikų arba jų neturėjo:
ir iš pačio pasidalinta medžiaga matosi:
1. prieš moteriškei atgal važiuoant ir sukantis pareigūnas nebuvo priešaiš mašiną.
2. Mašina trenkėsi tiesiai į jį
ir nesvarbu į kur tie ratai buvo nusukti ar kiek ji turėjo vaikų
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Aha, geriau visuomenė, kurioje (įtariami) nusikaltėliai tiesiog sušaudomi pareigūnų, kurie net neturi teisės suimti šalies piliečių. Dar gerai visuomenė, kurioje kaukėti ir ginkluoti vyrai be atpažinimo ženklų bando ištraukti žmogų iš automobilio, o jam bandant išsigelbėti, kažkoks balvonas stovintis ties automobilio kampu nusprendžia išbandyti tarnybinio ginklo taiklumą. O pati puikiausia visuomenė, kurioje po tokio įvykio iškart išlenda valdžios atstovai ir pareiškia, kad viskas čia ok ir auka pati kalta. Teismo procesas? Ne, negirdėjom.Parašė bimbam Rodyti pranešimąPrieš moteriai pavažiuojant atgal, jis nestovėjo priešais mašiną. Ji staigiai pavažiavo atgal, o tada pilnu gazu važiavo primyn sukdama ir kliudė pareigūną, kuris, bijantis savo ir kitų sveikatos, gynėsi šaunamuoju ginklu. Tad suabėjočiau kad abi pusės kaltos, nors aišku galima sakyti kad jam šaudyti nebuvo visiškai būtina (tačiau ar mes norime gyventi visuomenėje kur nusikalteliams nusileidžiama?)
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Jo, ji didžiausia nusikaltelė:Parašė bimbam Rodyti pranešimąPrieš moteriai pavažiuojant atgal, jis nestovėjo priešais mašiną. Ji staigiai pavažiavo atgal, o tada pilnu gazu važiavo primyn sukdama ir kliudė pareigūną, kuris, bijantis savo ir kitų sveikatos, gynėsi šaunamuoju ginklu. Tad suabėjočiau kad abi pusės kaltos, nors aišku galima sakyti kad jam šaudyti nebuvo visiškai būtina (tačiau ar mes norime gyventi visuomenėje kur nusikalteliams nusileidžiama?)
1. Ji negrasino ginklu.
2. Ji suko auto nuo pareigūno, pats pareigūnas eidamas į kitą pusę sustojo ir nesitraukė.
Tokioje situacijoje bet kur Vakaruose būtu susitvarkyta be aukų. JAV irgi yra dar žiauresnių atvejų, kai pareigūnai išvengia aukų. Čia buvo tas atvejis, kai lengvai buvo galima išvengti aukų.
Paskutinis taisė RokasLT; 2026.01.09, 23:07.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Prieš moteriai pavažiuojant atgal, jis nestovėjo priešais mašiną. Ji staigiai pavažiavo atgal, o tada pilnu gazu važiavo primyn sukdama ir kliudė pareigūną, kuris, bijantis savo ir kitų sveikatos, gynėsi šaunamuoju ginklu. Tad suabėjočiau kad abi pusės kaltos, nors aišku galima sakyti kad jam šaudyti nebuvo visiškai būtina (tačiau ar mes norime gyventi visuomenėje kur nusikalteliams nusileidžiama?)Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Žinau, kad turi filipinietę. Bet ne tame esmė, abi pusės kaltos, bet atimti givybę stovint vidurį kelio, kai už vairo JAV pilietė - yra blogesnis dalykas.
- 8 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: