Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė andyour Rodyti pranešimą
    Beveik teisingai ir sakė, tik kažko Trumpo administracija pristabdė. Gal įsivertino pasekmes.
    Arba visas tas cirkas buvo tiesiog derybinės pozicijos, kurios kaip taisyklė, visada būna užkeltos.

Mane kas labai nustebino, tai labai keistas reikalų tvarkymas iš pačių pagrindų. Reikia Grenlandijos kontrolės - kalbėkite su Danija ir ES už uždarų durų. Tokius reikalus elegantiškai susitvarkytite po kilimu ir po to žiniasklaidai ir visuomenei SUBTILIA FORMA pateikite tik rezultatą. Galima net ne iš karto - dalimis, kad nebūtų bereikalingo triukšmo ir šoko. Dabar ne - vieša drama per visas žiniasklaidas, su emocingais politikų pasisakymais ir visuomenės bangavimais. Kam šito reikėjo?
    Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
      Mane kas labai nustebino, tai labai keistas reikalų tvarkymas iš pačių pagrindų. Reikia Grenlandijos kontrolės - kalbėkite su Danija ir ES už uždarų durų. Tokius reikalus elegantiškai susitvarkytite po kilimu ir po to žiniasklaidai ir visuomenei SUBTILIA FORMA pateikite tik rezultatą. Galima net ne iš karto - dalimis, kad nebūtų bereikalingo triukšmo ir šoko. Dabar ne - vieša drama per visas žiniasklaidas, su emocingais politikų pasisakymais ir visuomenės bangavimais. Kam šito reikėjo?
      Aš manau, kad jie save biški dievais laiko ir dėllto labai nesivaržo kalbėti.

Comment

Man rodos jau kaip ir akvaizdu, kad Trumpas psichiškai nesveikas ir jam chroniškai trūksta dėmesio. Jis jau vos ne pasaulio karaliumi jaučiasi, pasiskelbęs 'Taikos tarybos' galva iki gyvos galvos. Visi tie nulaidžiavimai Trumpui, kur kaip mažam vaikui buvo aiškinama koks jis puikus, manau tik benzino į ugnį įpylė ir jo narcizo psichika visiškai darosi pakrikus.

Comment

Working...
        X