Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Koronavirusas (COVID-19)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    "Taigi pasiskiepiNę su GP, išėję iš arenos, legaliai žudo nepasiskiepiNusius!!!!!!!!!11111"

    Man tokiais atvejais visada kyla klausimas - jeigu bijo viruso (pasirodo, kai atsirado GP, tai dabar jau bijo!), tai kodėl nenueina ir nepasiskiepiNa pagaliau. Logiško atsakymo dar negirdėjau, išskyrus žodžius "šunpasis, p*spasis, marmalas, genocidas".
    Snowflakes will attack U <3

    Comment


      Kaip jums svarstymai, kad vėl norima Lietuvoje testuoti arba izoliuoti skiepytus po didelės rizikos kontakto? Ar tokia priemonė pasiteisins?

      Šiaip tai svajoju, kad šios ligos nereikėtų "gydyti" testais ir kontaktų sekimais. Kaip tai bebūtų teisinga ar neteisinga, turint tokį virusą, tai prastina bendrą gyvenimo kokybę visos tos masinės saviizoliacijos ir pan. Reikia judėti taip, kad nebeprastintų
      Paskutinis taisė PoDV; 2021.11.06, 12:45.

      Comment


        Parašė PoDV Rodyti pranešimą
        Šiaip tai svajoju, kad šios ligos nereikėtų "gydyti" testais ir kontaktų sekimais. Kaip tai bebūtų teisinga ar neteisinga, turint tokį virusą, tai prastina bendrą gyvenimo kokybę visos tos masinės saviizoliacijos ir pan. Reikia judėti taip, kad nebeprastintų
        Šiuo metu išsilaisvinimo kelias iš covido yra vienas - vakcinacija. Kol kas antivakseriai nepasiūlė nieko geresnio, nes kūno išsitrinimas mėšlu nelabai ką įtikino. Visgi šita ketvirtoji banga Lietuvoje yra paskutinė, nes imunitetą įgauna tiek vakcinuoti, tiek nevakcinuoti ir persirgę. Jau dabar mes galime kalbėti apie 80 ar net 90% siekiančią visuomenės imunizaciją, jei sudėsim vaikus + vakcinuotus + persirgusius. Ketvirta banga jau pasiekė piką, o penktos bangos nebus, arba ji bus nedidelė ir tai bus galas, nes kaip jau šiandien skelbiama - yra išrasti vaistai, kurie covido padarinius sumažina 89%, tiesiog reikia šiek tiek laiko, kol jie pasieks plačiąją visuomenę.

        Comment


          novax'eriai toliau pritrenkinėja savo sąmoksline vaizduote. Anksčiau neigę virusą, ligą, ligonines, dabar kabinasi už kitos - gydytojai specialiai negydo. Daugybę jų sunkiai serga, išsigandę, pyksta, kad negauna vaistų ( juos visus iš feisbuko žino) ir į ligoninę neguldo
          Русский военный корабль, иди нахуй!

          Comment


            Aš irgi neguldyčiau. Jeigu neigia mokslą, tai tegul viktoriukų stebuklingaisiais nuopilais gydosi.

            Comment


              Aš užmačiau vieną tokį atvejį faceboke, kai nėsivakcinavęsis ganėtinai jaunas žmogus patenka į reanimaciją, bet žiauriausia yra jo idealoginių pasekėjų komentarai:



              Kažkoks antivakseris yra prijungtas prie gyvybę palaikančių aparatų ir daktarai kovoja už jo gyvybę, o ką tuo metu rašo jo antivakseriai draugai?

              Prasidėjo viskas nuo peršalimo ar viruso. Gytis neturėjo į ligoninę papulti ir realiai galėjo išsigydyti namuose. Kai ten pateko gavo 5 dozes kontroversiško preparato Remdesivir
              Antivakserių logika - Gytis turbūt net ne susirgo Covidu, nes turbūt šiaip peršalo ir į ligoninę net neturėjo papulti (tai kodėl papuolė?). Bet problema yra ta, kad kai papuolė į ligoninę jam buvo sušvirkštas Remdesivil. Vaistų nuo covido nėra daug, nes tai naujas virusas, yra vos pora neseniai patvirtintų, tame tarpe ir Remdesivil. Bet antivakseris, mėgindamas išgelbėti savo draugo antivakserio gyvybę nutraukiant jo gydymą vaistais toliau tęsia:

              Mes jau kalbėjom su keliais aukšto rango žmonėmis, bet nepavyksta prasimušti iki realių veiksmų, kad ligoninė pradėtų daryti visas pastangas jį gaivinti, o ne pasyviai jį marintų.
              T.y. supraskime su kuo susiduria mūsų daktarai: į reanimacijas pakliūna pagrinde antivakseriai, o mūsų daktarams reikia dirbti nežmoniškomis sąlygomis, vos ne kosmonauto kostiumuose tam, kad gydyti tuos, kurie galėjo nesirgti, jeigu būtų pasiskiepiję. Turiu prisipažinti, kad jeigu būčiau daktaras - tai būtų ypač sunku rasti motyvacijos maksimaliai įdėti savo energiją ir pastangas tam, kad padėti antivakseriams apsisaugoti nuo covido. Bet čia problemos dar nesibaigia - antivakseriai daktrarams pradeda aiškinti, kad jie pasirodo kažkaip ne taip juos gydo. Kai daktarai gydo vėžį ar insultą - nėra tokių, kurie iš gatvės atėję pradeda aiškinti, kad jūs kažkaip ne taip gydot. Su covidu ir antivakseriais yra kitaip ir mes turim suprasti, kad mūsų daktarai šiuo metu susiduria ne tik su tuo, kad reikia rasti motyvacijos gydyti antivakserius, ne tik su tuo, kad covido gydymas yra ypatingai sudėtingas įvertinant visas apsaugines priemones ir panašiai, bet jie dar ir turi kovoti su antivakseriais, kurie eina jiems aiškinti kaip reikia gydyti.
              Paskutinis taisė Eidvis; 2021.11.06, 15:00.

              Comment


                Matyt tai ir yra tie archaiški, giluminiai visuomenės sluoksniai, kuriems medicina ir kitos mokslo šakos yra tiesiog viena iš teorijų paaiškinti pasaulį, lygiavertė burtininkų ar šamanų pranašystėms. Gerai, kad dar nežudo gydytojų, kad pagamintų iš jų magišką gydomąjį buljoną

                Comment


                  Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                  T.y. supraskime su kuo susiduria mūsų daktarai: į reanimacijas pakliūna pagrinde antivakseriai, o mūsų daktarams reikia dirbti nežmoniškomis sąlygomis, vos ne kosmonauto kostiumuose tam, kad gydyti tuos, kurie galėjo nesirgti, jeigu būtų pasiskiepiję. Turiu prisipažinti, kad jeigu būčiau daktaras - tai būtų ypač sunku rasti motyvacijos maksimaliai įdėti savo energiją ir pastangas tam, kad padėti antivakseriams apsisaugoti nuo covido. Bet čia problemos dar nesibaigia - antivakseriai daktrarams pradeda aiškinti, kad jie pasirodo kažkaip ne taip juos gydo. Kai daktarai gydo vėžį ar insultą - nėra tokių, kurie iš gatvės atėję pradeda aiškinti, kad jūs kažkaip ne taip gydot.
                  būtent. Jau grasina į juos šaudyti už tai, kad eksperimentinių piliulių neduoda. Aš asmeniškai net išsigandau tos agresijos, net diskusijoj. Bet kokia ten diskusija, jie tik monologu kalba. Gydytojams išbandymas siaubingas. Gal visiems : mokytojams, apsaugininkams, pardavėjams, policininkams, politikams. Visur beprotnamy. Tikrai, kaip skaičiau, saugiausia vieta dabar gyventi tapo Černobylis.
                  Русский военный корабль, иди нахуй!

                  Comment


                    Parašė liux Rodyti pranešimą

                    būtent. Jau grasina į juos šaudyti už tai, kad eksperimentinių piliulių neduoda
                    Čia yra tas antivakserių paradoksas, kurio aš iki šiol negaliu suprasti - kodėl eksperimentinės piliulės yra OK, o veikiančiančios ir patvirtintos vakcinos yra ne OK.

                    Comment


                      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                      Čia yra tas antivakserių paradoksas, kurio aš iki šiol negaliu suprasti - kodėl eksperimentinės piliulės yra OK, o veikiančiančios ir patvirtintos vakcinos yra ne OK.
                      Gal jie prisižiūrėję kokio daktaro Hauso ar pan. serialų - kur lemiamu momentu stebukladarys daktaras keliais profesionaliais veiksmais išgydo beviltišką ligonį. Tuo tarpu realiame gyvenime virusiniam plaučių uždegimui gydyti kol kas nėra prieinamų ir stiprių pašalinių poveikių neturinčių vaistų. Ir LT reanimacijose miršta 9 iš 10 Covid ligonių.
                      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                      Comment


                        Kiekvienas laisvas nesiskiepyti. Kaip ir ta moteriškė kuri prie Klaipėdos laisvai naktį vaikščiojo autostrados antroje eilėje - sėkmingai realizavo savo teisę vaikščioti kur panorėjusi.

                        -

                        Comment


                          Kepenis buvo agresyviai užsipuolęs Šimonytę, kad neduoda vaistų nuo kovido
                          O kaip gi visagalis naturalus imunitetas?

                          Comment


                            Visgi mes forume turime antivakserių, nepradėsim visų vardinti, tik pasakysim, kad antivakserių prezidentas yra Gator. Antivakseriai dažniausiai bando kabintis už kažkokių smulkmenų, bet jeigu kabintis už esmės. Gator - kaip manai, ar tam, kad greičiau įveikti virusą, reikėtų kuo didesnei daliai žmonių pasiskiepyti? Ar tu turi kažkokių kitų. geresnių covido pandemijos sprendimų? Kaip kad pvz. nesiskiepykim ir pažiūrėkim kas iš to gaunas?

                            Comment


                              Bet yra ir geros žinios

                              https://www.keeptalkinggreece.com/20...-real-vaccine/

                              Anti-vaxxers bribe doctors for “vaccination” with water, end up with the real vaccine

                              Mass fake vaccinations have been taking place in dozens of vaccination centers throughout Greece, media reported on Sunday. The bribe fee for doctors and nurses is apparently 400 euros. the fee is paid is by those who do not want to receive the vaccines against Covid-19 but want to gain access to several activities or simply avoid the twice per week Rapid tests for professional and other reasons.


                              But then a hilarious thing happened: Doctors pocketed the bribe but administered real vaccine and not “water” in order to avoid getting into trouble should the fake vaccination come out, according to a report by Mega TV

                              Can you imagine? Duped antivaxxers could have the usual side effects of the vaccine, go to doctors for a check and find out that they were administered the real thing.
                              On the positive side: they now have antibodies against the coronavirus.

                              On the negative side, though: they underwent a medical treatment without their consent.

                              Can they sue the doctors? Yes, if they admit they bribed them with the aim of a fake vaccination certificate.

                              Therefore such a legal action is hardly possible.
                              Paskutinis taisė neamos; 2021.11.07, 07:48.

                              Comment


                                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                Čia yra tas antivakserių paradoksas, kurio aš iki šiol negaliu suprasti - kodėl eksperimentinės piliulės yra OK, o veikiančiančios ir patvirtintos vakcinos yra ne OK.
                                Manau, kad tų antivakserių yra koks 1'000 porūšių, panašiai kaip su tautos maršu, kai per 3 dienas tarpusavyje susipyko dėl vienintelio teisingo kelio į šviesią ateitį.
                                Čia dar painiau, nes kiekvienas uosto skirtingus miltelius ir fantazijas mato skirtingas, todėl neįmanoma ką nors įrodyti jiems bendrai, nes jei vienam iš 1000 porūšių pabandysi paaiškinti, tai kiti 999 porūšiai įrodinės ką nors visai kitaip.
                                Kas liečia konkrečiau forume, tai vis tiek kažkaip taip gaunasi, kad keistų minčių padidintas srautas sklinda iš Kauno pusės ir Gator yra etaloninis pavyzdys.
                                Paskutinis taisė Arunasx; 2021.11.07, 08:48.
                                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                Comment


                                  Man patiko vienos merginos, vairuojančios prie testavimo punkto, atsakymas:
                                  - Ar testuositės mokamai?
                                  - Nieko nepadarysi - teks.
                                  - Tai gal geriau pasiskiepyti?
                                  - Kol tyrimais nebus patvirtintos eksperimentinės vakcinos, tikrai - ne!

                                  Comment


                                    Kinijoj nespaudžia labai skiepytis, bet daug pasiskiepiję. Jų pandemijos valdymas kitoks - visų infekuotųjų ir jų kontaktų suradimas ir karantinavimas. Tam padeda jų totalinio sekimo sistema.
                                    -

                                    Comment


                                      Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                      Kas liečia konkrečiau forume, tai vis tiek kažkaip taip gaunasi, kad keistų minčių padidintas srautas sklinda iš Kauno pusės ir Gator yra etaloninis pavyzdys.
                                      Ok, pabūsiu ir aš žiaurus. Ne prie ko čia kauniečiai forumiečiai.

                                      Vilnius rodo pirštu į Kauną, bet į tą pačią pusę yra Žemaitija, į kurią jau aš rodau pirštus dėl "padidinto keistų minčių srauto"

                                      Vidurio Lietuvoje statistiškai nepasitvirtina antivakseriškumo ir prokremliškumo (tiksliausias apibrėžimas būtų pro-tankie) hipotezes, bet kažkaip tas labiau ima pasitvirtinti Žemaitijoje, pvz. mažiausi skiepijimo procentai už tautinių mažumų regionų ribų.

                                      Kaunas, kaip Vilnius, irgi nėra monolitinis miestas, suvažiavę žmonės iš visų regionų. Tiek, kad praktiškai nėra tautinės stratifikacijos, gaunasi kažkokia mišrainė padaže, tai ir kartais susiformuoja toks įspūdis progresivistams apie visokius budulius kauniečius Čia bendrai kalbu, ne apie konkrečius žmones

                                      Forumas nėra toks didelis, o su forumiečiais už didžiųjų miestų ribų net nepamenu ar susidūriau per tiek laiko
                                      Paskutinis taisė PoDV; 2021.11.07, 12:58.

                                      Comment


                                        Parašė gerietis Rodyti pranešimą
                                        Kinijoj nespaudžia labai skiepytis, bet daug pasiskiepiję. Jų pandemijos valdymas kitoks - visų infekuotųjų ir jų kontaktų suradimas ir karantinavimas. Tam padeda jų totalinio sekimo sistema.
                                        Kinijos kelias, sakyčiau, nėra geras, tas totalinis sekimas. Aš vis dar laikausi požiūrio, kad Kinija ir pandemiją sukėlė, pradžioje slėpusį realią situaciją, po to leidusi skrydžius į užsienį, plius šiaip mėgsta visokias kontroles ir sekimus, neina išaiškinti kaip tas virusas atsirado.

                                        Vat Švedija ir Japonija, galima pasakyti, pasirinko priešingus kelius, gal pradžioje atrodė žiaurokai, dabar atrodo kaip šalys gebančios funkcionuoti su covid long term.

                                        Tos šalys, kurios mėtosi tarp beveik visiško uždarymo ir beveik visiškos laisvės yra tiesiog negebančios prisitaikyti.

                                        Laikausi nuomonės, kad ne visuotine kontrole, testais, izoliacijomis, o vaistais/antikūniais ir t.t. turime susitvarkyti su covid.

                                        Covid turi negebėti plisti, arba plisti toks, kad labai mažą dalį guldytų į ligoninę, ir visuomenė iš esmės galėtų funkcionuoti apie šią ligą negalvodama.
                                        Paskutinis taisė PoDV; 2021.11.07, 13:07.

                                        Comment


                                          Parašė Arunasx Rodyti pranešimą

                                          Kas liečia konkrečiau forume, tai vis tiek kažkaip taip gaunasi, kad keistų minčių padidintas srautas sklinda iš Kauno pusės ir Gator yra etaloninis pavyzdys.
                                          Aha, bet kažkaip bendrai paėmus Kaune daugiau žmonių pasiskiepiję, nei Vilniuje. Gator ir liutass nėra reprezentatyvi imtis daryti tokias išvadas.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X