Parašė Lettered
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2016
Collapse
X
-
Visur tokie ženklai kabėjo. Elementariai draudžiama tam, kad negalėtum pasidaryti įrodymo, kad balsavai "teisingai", jeigu parduodi balsąParašė Aleksio Rodyti pranešimąMūsų apylinkėje buvo iškabintas skelbimas "balsavimo kabinoje fotografuoti ir filmuoti draudžiama".
Comment
-
Nesvarbu, kam jie yra pakabinti. Faktas, kad filmavimas kabinose yra draudžiamas.Parašė sleader Rodyti pranešimąVisur tokie ženklai kabėjo. Elementariai draudžiama tam, kad negalėtum pasidaryti įrodymo, kad balsavai "teisingai", jeigu parduodi balsą
Comment
-
gal vertėtų pasidomėti kada tos gatvės buvo pradėtos tvarkyti.. neteisinu Kupčinsko, bet neieškokite stiklinėje vandens sensacijų.Parašė KUBILISTANASNA TIKIUOSI TS-KLD ANOMALIJA NEPASITEISINS IR JI LIKS UZ BORTO....KODEL TAI SAKAU...AS PATS VILNIETIS IR NUO 1998 METU KAS DIEN BUDAVAU KAUNE ....DABAR ...KAUNO GATVIU IR DUOBIU NEPAZYSTU IR NEBERANDU...TU KONCERVATRIU AMZINU LYDINCIOS BETVARKES IR CHAOSO....TIKIUOSI KAUNAS TAI IVERINS .....O KAUNO RAJONS VARO I PRIEKI IR LIUKSISKAI :-) IR TIKRAI JEI NORI KLESTEJIMO TAI KONCERVAI YRA TA JEGA KURI VARO I NEVILTI IR KONCERVACIJA.

Comment
-
Tai pagal tamstą idealus Seimas iš 141 Artūro Paulausko?Parašė J.U. Rodyti pranešimą... Seime reikia daugiau teisininkų, nes dabar įstatymus taisinėja po 10 kartų ir visvien nesąmonių pilna...
Comment
-
Mano apylinkėje tokių ženklų nebuvo, įstatymai irgi nedraudžia, viskas ok.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNesvarbu, kam jie yra pakabinti. Faktas, kad filmavimas kabinose yra draudžiamas.
Comment
-
Vat ar papuls tokie paulauskai tai čia jau reikalas mūsų rankose.Parašė lietus Rodyti pranešimąTai pagal tamstą idealus Seimas iš 141 Artūro Paulausko?
Comment
-
Jeigu tu nematei, tai nereiškia kad jų nebuvo.Parašė Lettered Rodyti pranešimąMano apylinkėje tokių ženklų nebuvo, įstatymai irgi nedraudžia, viskas ok.
Comment
-
Tai jie mano, kad tai visgi buvo paskola?Parašė Creatium Rodyti pranešimąVisi mano pažįstami, su kuriais šiandien bendravau, balsavo už Liberalų sąjūdį.
Comment
-
Na, aš galiu tik spekuliuoti ką jie mano. Bet galiu pasakyti ką aš manau: Masiulis yra pamirštas reikalas, o dabartinė partijos viršūnė atrodo pakankamai stabili ir patikima. Turint omenyje, kad pati partija nėra įsivėlusi ir apkaltinta niekuo, tai nematau priežasčių balsuoti prieš juos.Parašė Eisinas Rodyti pranešimąTai jie mano, kad tai visgi buvo paskola?
Comment
-
Aktyvumo žemėlapis
(paspaudus - didesnis)

http://dc1.maps.lt/rinkimai2016/aktyvumas_I_turas/
2012 m. rinkimų aktyvumas

http://vrk.maps.arcgis.com/home/index.html
1992-2012 m. rinkimų aktyvumas
(paspaudus - didesnis)

http://vrk.maps.arcgis.com/home/index.html
Comment
-
Reikia skaityti legendas.Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Kažkas ten su tomis spalvomis yra ne to. Šiųmetinis žemėlapis atrodo kur kas raudonesnis, t.y. rodo aktyvesni balsavimą, nors rezultatai rodo priešingai.
Man tik kyla klausimų, kodėl Raseinių rajone dvejus rinkimus iš eilės didesnis aktyvumas.
Comment
-
Ai, tiesa, atsiprašau. Visai pamiršau, kad ten tos spalvų reikšmės reliatyviai nuo balsų kiekio keičiasi.Parašė Romas Rodyti pranešimąReikia skaityti legendas.
Man tik kyla klausimų, kodėl Raseinių rajone dvejus rinkimus iš eilės didesnis aktyvumas.
Comment
-
Kada rezultatai?
Per praeitus 22:00 jau buvo pirmieji duomenys.
P.S. Jakilaitis sako, kad fiziškai dauguma duomenų jau suskaičiuota, išskyrus pirmumo balsus.
Kaip visada kažkas aiškesnio 6:00-8:00??? Vaigauskas rulez?
Nelabai tinka lyginti, bet dešimtis kartų didesnėse šalyse duomenys kažkaip greičiau gaunami.Paskutinis taisė Sula; 2016.10.09, 22:17.
Comment
Comment