Čia tiksliau apie balsavimą pagal rajonus. Zuokas pralaimėjo Užupyje ir tai daug ką sako. Plovė smegenis reklamuodamasis kituose rajonuose, bet tikrus kaimynus apmauti sunkiau. Manau, kad jau galima pamiršti jį kaip politiką. Vėl kiš pinigus ir draskysis per kitus rinkimus? Šansai bus dar mažesni.
Rezultatai Vilniuje: kuriuose mikrorajonuose pirmauja Šimašius, o kuriuose Zuokas?
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=80636837
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto tarybos ir mero rinkimai (2019 metai)
Collapse
X
-
Mano komentaras šaligatvių temoje buvo ištrintas per rekordinį laiką, atsiprašau už offtopic'ą, esu kaltas, kaltas, kaltas. Tai tenka pasikartoti čia: ačiū R.D. už puikias iliustracijos Zuoko (ne)darbo per 11 metų buvimo meru. Nė kiek neabejoju, kad šiandien balsuodamas padariau teisingą sprendimą
Komentuoti:
-
Simasius tures savo karjeros svarbiausia darba - Nacionalini stadiona. Grabs popcorn.Parašė Eidvis Rodyti pranešimąRinkimai baigės, šiuo metu Zuokas pirmauja 49/48%
Bet galutinis rezultatas manau bus 64/34. Per praeitus rinkimus Šimašiui kėliau tikslus atikti bent 3 kartus daugiau darbų, nei Zuokas, tai tie tikslai buvo ryškiai viršyti. Šį kart aš jau tikiuosi proveržio, t.y. jeigu prie Zuoko Vilniaus infrastruktūros padėtis buvo tragiška, prie Šimašiaus tapo patenkinamą, tai per ketverius metus jau tikiuosi, kad pereis į lygi 'gera'.
Komentuoti:
-
Klaipėdoj dūdorius vėl bus.... Toliau miestas merdės biurokratijoj ir nekompetencijoj
- 2 patinka
Komentuoti:
-
36 apylinkės, Šimašiaus persvara 15 proc. Rinkimų rezultatas jau aiškus
.
Komentuoti:
-
Jeigu Nauja Vileika net nubalsavo uz Simasiu, tai rimta paraiska i Simasiaus pergale.
Komentuoti:
-
Padariau išvadą pagal Užusienio apylinkę ir keletą kitų pirmųjų atsiuntusių duomenis, tikslaus mokslinio tyrimo nedariau
Paskutinis taisė senasnamas; 2019.03.17, 21:26.
Komentuoti:
-
Melas. Kiritimai balsavo už Šimašių, Melioratorių apylinkė irgi už Šimašių, Aukštieji Paneriai už Šimašių. Naujininkai ir Užusienis už Zuoką. Naujoji Vilnia (Kojelavičiaus apylinkė) balsavo už Šimašių, nors pirmam ture buvo už Viktorą.Parašė senasnamas Rodyti pranešimąUž Zuoką balsuoja Naujininkai, Kirtimai ir Paneriai, nes Šimašius turbūt pamiršo jiems pažadėti padidinti atlyginimus
. Atėjo duomenys iš kitokių rajonų, pvz., Karoliniškių, Žirmūnų, ir rezultatą persvėrė.
https://www.maps.lt/rinkimai2019sav/...atai_II_turas/
Komentuoti:
-
Už Zuoką balsuoja Naujininkai, Kirtimai ir Paneriai, nes Šimašius turbūt pamiršo jiems pažadėti padidinti atlyginimus
. Atėjo duomenys iš kitokių rajonų, pvz., Karoliniškių, Žirmūnų, ir rezultatą persvėrė. Atėjo laikas Zuokui būti diorganu
.
Paskutinis taisė senasnamas; 2019.03.17, 21:20.
Komentuoti:
-
Po 7 apylinkiu
Simasius
54.18%
Artūras ZUOKAS
44.62%
Jei neuzforsavo nuo pradziu, tai veliau malkos tik dides
Komentuoti:
-
Rinkimai baigės, šiuo metu Zuokas pirmauja 49/48%
Bet galutinis rezultatas manau bus 64/34. Per praeitus rinkimus Šimašiui kėliau tikslus atikti bent 3 kartus daugiau darbų, nei Zuokas, tai tie tikslai buvo ryškiai viršyti. Šį kart aš jau tikiuosi proveržio, t.y. jeigu prie Zuoko Vilniaus infrastruktūros padėtis buvo tragiška, prie Šimašiaus tapo patenkinamą, tai per ketverius metus jau tikiuosi, kad pereis į lygi 'gera'.
Komentuoti:
-
Turbūt už gerus darbus. Lyderis savu laiku bėgo į Lenkiją kad paruoštų kyšius užglaistymui ir išvengtų cypės.Parašė Creatium Rodyti pranešimąMirk iš juoko. Zuokas dar nelaimėjo, o jo komandą jau išvedinėja su antrankiais:
Vilniuje sulaikytas Lietuvos laisvės sąjungai priklausantis rinkimų komisijos narys
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...rys-56-1117182
Komentuoti:
-
Mirk iš juoko. Zuokas dar nelaimėjo, o jo komandą jau išvedinėja su antrankiais:
Vilniuje sulaikytas Lietuvos laisvės sąjungai priklausantis rinkimų komisijos narys
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...rys-56-1117182Liudvinavo rinkimų apylinkės komisijos pirmininkas Algimantas Kalinauskas patvirtino, kad kriminalinės policijos pareigūnai iš apylinkės išsivedė R.Pališaitį.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Zuokas užsirekomendavo pirmoje savo kadencijoje. 2000 m. Zuokas tapo meru, kaip tik tuo metu kai Lietuvos ekonomika pradėjo labai sparčiai augti, buvo praėję 'laukiniai 90-ieji' ir Lietuvos ekonomikai smarkiai pakenkusi Rusijos krizė. Buvo spartus augimas, kurio didžioji dalis teko Vilniui, tuo metu dar jokių provincijai skirtų ES fondų nebuvo, taigi natūralu, kad pirmasis sužibėjo ir šovė į viršų būtent Vilnius, Zuokui tiesiog labai pasisekė atsidurti tinkamu laiku ir tinkamoj vietoj, priedo jis dar buvo jaunas, iniciatyvus, modernus ir nesusitepęs. Sukritus visoms kortoms jis stipriai užsirekomendavo, tik tiek, kad dabartinis Zuokas jau nebėra tas pats Zuokas iš 2000-ųjų.Parašė Creatium Rodyti pranešimąMan atrodo, kad Šimašius parodė, jog Vilniui nereikia Zuoko, kad jis judėtų. Iki šiol (na, galima sakyt iki praėjusių rinkimų) Zuokas buvo vienintelis galimas pasirinkimas. Šimašius tą pakeitė, todėl Zuoko laikas nueis po truputį. Man taip atrodo, galiu gi klysti.
Panašiai tinkamu laiku ir tinkamoj vietoj atsidūrė ir Malinauskas Druskininkuose, kuris šiuo metu jau irgi yra visai kitoks, bet kaip ir su Zuoku jo stiprybė pagrinde ateina iš tos inercijos iš praeities. Po sostinės, uosto, kurortų atsigavimo natūraliai atėjo ir Kauno eilė, kur prasidėjo daugybės naujų ofisų statybos ne dėl to, kad meru tapo Matijošaitis, o dėl to, kad Vilniuje užsipildžius rinkai investuotojai natūraliai patraukė Kauno link. Tik aš šioje vietoje jokiu būdu nenoriu pasakyti, kad Matijošaitis yra koks nors blogas meras, aš tik noriu pasakyti, kad jam taip pat pasisekė meru tapti pačiu geriausiu Kaunui laiku.
Komentuoti:
-
Vienas kosmonautas man patiko: Šimašius nieko nepadarė, nustekeno miestą, sumažino algas.Parašė R.D. Rodyti pranešimąŽinių radijas
Kas taps sostinės meru – R. Šimašius ar A. Zuokas?
https://www.ziniuradijas.lt/laidos/d...zuokas?video=1
Apklausos rezultatai
Komentuoti:
-
Įdomus dalykas. Yra Šimašiaus komandos sukurtas eventas "Kovo 17-ąją - už Remigijų Šimašių!": https://www.facebook.com/events/425986504812364/
Gal antradienį ar pan. buvo sukurtas eventas "Kovo 17-ąją - už Artūrą Zuoką!". Abu juos sukūrė atitinkamos komandos, į abu mane kvietė komandų nariai. Vakar vėlai vakare pastarasis (už AZ) buvo ištrintas.
Komentuoti:
-
Cia tik 300 balsavusiu. Made in Vilnius portale virs 4000. Ir rezultatai panasus.
Komentuoti:
-
Nemanau, kad yra iš viso kas nors pasaulyje, kas sužlugtų, jei nebūtų kažkurio vieno žmogaus. Jei tai yra iš tikro reikalinga didelei grupei žmonių.
Komentuoti:
-
Man atrodo, kad Šimašius parodė, jog Vilniui nereikia Zuoko, kad jis judėtų. Iki šiol (na, galima sakyt iki praėjusių rinkimų) Zuokas buvo vienintelis galimas pasirinkimas. Šimašius tą pakeitė, todėl Zuoko laikas nueis po truputį. Man taip atrodo, galiu gi klysti.
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: