Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos informacinis karas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    1. Kiek galima kliedėti? Gruzija pirma pradėjo. To net Vikipedija jau negali meluoti. Nors daug kur kitur meluoja.
    2. Okupacija tada, kai jėga. Jei ne, tai tik aneksija. Vieną kartą išmokite bent mokyklinius terminus. Nors gal dabar ir kitaip jau mokina. Bet yra politologijos vadovėliai, kur visgi paaiškinta, kuo tai skiriasi ir taip, kaip turi būti.
    3. Kur pilnas internetas? Kur? Nei vieno įrodymo niekas oficialiai nepateikė. O "pilnas internetas" tai tas pats kaip "visi ir taip žino". Tik oficialūs įrodymai yra įrodymai. Nei vieno NĖRA. Nei vieno nepateikė nei viena iš kare nedalyvaujančių šalių. Ukraina nesiskaito, nes joje karas, Rusija, aišku, irgi nesiskaito, nes ją kaltina. Arba dedat čia įrodymus, arba tylėkit.
    4. Sirijon Rusiją pakvietė legytimi jos valdžia. Aišku ar ne? Kariauti prieš teroristus, su kuriais taip pat kariauja ir Vakarų koalicija. Kaip ji ten realiai kariauja, tai kitas klausimas. Bet esminis. Tai ji ir remia teroristus ginklais, instruktoriais ir pinigais. Tiek netiesiogiai per kitas arabų valstybes, tiek ir tiesiogiai. Tuo tarpu Rusija melagingai kaltinama taikių gyventojų bombardavimu, kai juos visai "atsitiktinai, per klaidą" vos ne kas savaitę masiškai žudo JAV aviacija. Ką oficialiai pripažįsta ir patys pindosai ir kartais atsiprašinėja. Kas iš to?
    5. Kokia lietuvių tautos raida, pažiūrėk į statistiką. Kiek lietuvių buvo 40, kiek 91, kiek dabar ir kiek prognozuoja Vakarų analitikai. Tuose pačiuose "Š. Atėnuose" cituojamos prognozės. Liberalfašistai bus nušluoti ir tik tada lietuvių tautas galės normaliai vystytis.
    Paskutinis taisė Al1; 2017.09.07, 14:40.

    Comment


      Nemaitinkit trolio.
      You might surprise yourself.

      Miestai.net FB

      Comment


        Man irgi nusibodo. Laikas parodys, kas teisus. Aš - teisus.

        Comment


          Parašė Al1 Rodyti pranešimą

          Lietuva čia nieko nesprendžia. Šeimininkas iš už balos pasakys, ir kariaus. Karo atveju Lietuvos kariuomenei LR prezidentas net negalės vadovauti. Tiksliau jo žodis bus antras po NATO komandyrių žodžių.
          Tik oficialūs įrodymai yra įrodymai.

          Comment


            Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Man irgi nusibodo. Laikas parodys, kas teisus. Aš - teisus.
            Su troliu kalbėti beprasmiška, bet jau su 1940 m. nuėjai, sumautas vatnike, rusofašiste. Valstybė, kuri sunaikino mūsų valsybę 2x neverta jokio gramo pasitikėjimo. Šalis, paskendusi korupcijoje, durnume, atsilikime. Nėra jam rusų Ukrainoje...
            Paskutinis taisė R.D.; 2017.09.07, 15:16.

            Comment


              Kas tau su 40 negerai? Gal lietuvių nepadaugėjo? Ir kiek jų padaugėjo po 91 m. (93 m. jau baigėsi augimas)? A, tarybų valdžia kalta, kad nepropagavo homoseksualizmo, kandonų nebuvo ir kitokios kontracepcijos laisvai prieinamos, todėl tūpi kaimiečiai ir netik dauginosi iš neturėjimo ką veikti ir blogo gyvenimo... Įdomu, kodėl dabar ne tik kad nesidaugina, bet ir masiškai bėga iš Lietuvos? Tai kur tas lietuviškas rojus? Gal tik keliems procentams ir rojus. Tai jie ir loja, kad "rusai joja", o tokie kaip jūs, kurie, tikiuosi, kad forume tokių nėra, nėra nei kapitalistai, nei kiti turčiai, o tik eilinė samdoma darbo jėga, tokie, kaip jūs, eisite mirti už tą saujelę ir jos norą išlaikyti valdžia ir turtus, įgytus neteisėtu būdu. Jus, kaip mažvaikius, patriotiniais ir rusofobiniais lozungais varo mirtin. Visgi teisingai tas baltarusis mokslininkas "Šiaurės Atėnuose" cituotas, sako, kad reikia leisti lietuvių tautai numirti ir jos negelbėti. Nes ji nori numirti, tai kam trukdyti. Atspėkit, kam tuomet atiteks Lietuvos žemės?

              Parašė rmss Rodyti pranešimą

              Tik oficialūs įrodymai yra įrodymai.
              Skaityk LR įstatymus ir kitus teisės aktus.

              Viskas, jūs man nusibodote.
              Paskutinis taisė Al1; 2017.09.07, 15:53.

              Comment


                Labiausiai tai prajuokino ta dalis, kur putinas preciziškai laikosi įstatymų )

                Comment


                  Sita citata irgi prie geresniu Jis turbut taboro klientas.
                  Atskleisiu paslaptį. Dauguma Lietuvos žmonių, kurie taip ir laukia, kada "rusai" juos išvaduos... Stebėkit Ukrainą. Kai režimas žlugs, patys pamatysite, kaip dauguma su gėlėmis sutiks išvaduotojus.

                  Comment


                    Al1, kaip manai ar amerikiečiai buvo mėnulyje?
                    If a lion could speak, we could not understand him.

                    Comment


                      Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                      Kas tau su 40 negerai? Gal lietuvių nepadaugėjo? Ir kiek jų padaugėjo po 91 m. (93 m. jau baigėsi augimas)? A, tarybų valdžia kalta, kad nepropagavo homoseksualizmo, kandonų nebuvo ir kitokios kontracepcijos laisvai prieinamos, todėl tūpi kaimiečiai ir netik dauginosi iš neturėjimo ką veikti ir blogo gyvenimo... Įdomu, kodėl dabar ne tik kad nesidaugina, bet ir masiškai bėga iš Lietuvos? Tai kur tas lietuviškas rojus?
                      Juk ne šiaip sau TSRS laikais pasieniečių pagrindinė užduotis buvo ne užkirsti kelia ateinantiems "iš ten", o kad savi nepabėgtų.

                      Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                      Comment


                        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                        Kas sakė, kad nesilanko . Bet nieko čia įdomaus, tas pats per tą patį.
                        Daug neteisybės rašoma šioje temoje, ar ne?

                        Comment


                          Daug kame su V.Radžvilu nesutinku, bet pripažįstu, kad gal nekorektiška man oponuoti profesoriui, būnant profanu. Tačiau tai turėtų nepatikti vatnikams, kurie vos ne laiko V.Radžvilą "savu":

                          ...Viskas būtų sklandu ir gražu, tik bėda ta, kad šią J. Basanavičiaus ir V. Kudirkos pastangomis išskleistą ir vėliau išpuoselėtą lietuvybės sampratą taip pat „atgyvena” laikė ir mokė jos gėdytis bei ragino kuo greičiau išsižadėti ir Lietuvos žemę trypęs sovietinis okupantas. Ir galiausiai, koks sutapimas: ta „pasenusi” ir „nebeaktuali” lietuviškoji tapatybė yra ne krislas, o dideliausias rąstas putiniškos Rusijos revanšistų akyse.

                          Jų neapykantos „pribaltikoje” tariamai klestinčiam nacionalizmui ir aršios kovos su juo motyvą suprasti nesunku. Tiems „nacionalistams” būdingas vienas itin „nepatogus” bruožas: iškilus reikalui jie visada pirmieji ir nedvejodami stoja ginti savo tautos ir šalies. Ilgiausiai pokarinėje Europoje trukęs lietuvių partizaninis karas – J. Basanavičiaus ir V. Kudirkos „nacionalistinėmis” idėjomis tikėjusių ir jų tikrumą savo gyvybės kaina liudijusių tarpukario Lietuvoje užaugusių ir jos išugdytų jaunų pasišventėlių ir drąsuolių žygdarbis. Visai neseniai, kai Ukraina tapo agresoriaus auka, pakrikusi ir demoralizuota armija nepajėgė priešintis, nes karininkai nedrįsdavo įsakyti savo valdiniams kautis su priešu, baimindamiesi, kad sumankurtėję kareiviai šaudys jiems į nugaras. Ir vėl šalį išgelbėjo ne saldžiakalbiai „ėjimo į Europą” šaukliai, bet tų pačių „nacionalistų” suformuoti kone beginklių savanorių batalionai, kurie ir atlaikė pirmąjį priešo smūgį. Būtent šią pamoką, kuri vis dar nėra išmokta Lietuvoje, puikiai perprato ir iš jos pasidarė išvadas Putino sėbrai. Jie žino ir supranta: mankurtai – ar tai būtų XX a. sovietiniai, ar XXI a. europiniai mankurtai – niekada nenorės ir nesugebės sąmoningai ir valingai ginti savo valstybės. Neatsitiktinai trokštama, kad jų būtų kuo daugiau. Štai kodėl sovietmečiu vykusi kova su „nacionalizmo atgyvenomis” tęsiasi. Belieka tikėtis, kad ne iki „pergalingos pabaigos”, kuri greičiausiai užverstų paskutinį Lietuvos istorijos puslapį.


                          http://www.propatria.lt/2017/08/vyta...o-spastai.html

                          Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                          Dėl to galima paaukoti Lietuvos valstybę, kuri, deja, dabartiniame pavidale yra lietuvių tautos priešas.

                          Comment


                            A|1 nepažins šitų raudonų raidžių, tiesiog nesugebės perskaityti.Jis gi tik vėliavą raudoną garbina pasikabinęs virš lovos kartu su Putlerio portretu.
                            Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                            Comment


                              Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                              Al1, kaip manai ar amerikiečiai buvo mėnulyje?
                              Nebuvo. Pats Kubrikas ar kaip ten jį prisipažino, kad filmavo išsilaipinimą mėnulyje pagal NASA užsakymą.
                              Mėnulio grunto, kurį tariamai JAV pargabeno net apie 300 km, nebuvo duota moksliniams tyrimams jokiems universitetams. Nes jo ir nėra. Tuo tarpu TSRS dirbtiniai aparatai surinko ir atsiuntė į žemė grunto pavyzdžių ir jie buvo ištirti.
                              Kosmonautai iš orbitinės stoties atskrenda ir po to kelias savaites vyksta jų adaptacija prie žemės sąlygų, o ką tik atskridę jie net negali savarankiškai vaikščioti. Tuo tarpu pindosų "astronautai" jau po kelių valandų po skrydžio žvaliai ėjo į oficialų renginį sutiktuvių proga...
                              Įdomu, kaip jie pakilo iš mėnulio su raketa, jei tik dabar nesėkmingai aferistas Maskas bandė sukurti daugkartinę raketą...
                              Pindosai net normalių variklių neturi, su kuriais galėtų skraidyti. Variklius perka iš Rusijos. Ir niekada neturėjo, nes verkia bei prisipažįsta, kad reikės keletos metu, kad galėtų bent jau nukopijuoti rusiškus variklius, jei Rusija jų nebeparduos. Net kelių metų! Nukopijuoti. Tai kaip jie 196x taip greitai viską sukūrė???

                              Comment


                                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                Daug kame su V.Radžvilu nesutinku, bet pripažįstu, kad gal nekorektiška man oponuoti profesoriui, būnant profanu. Tačiau tai turėtų nepatikti vatnikams, kurie vos ne laiko V.Radžvilą "savu":

                                ...Viskas būtų sklandu ir gražu, tik bėda ta, kad šią J. Basanavičiaus ir V. Kudirkos pastangomis išskleistą ir vėliau išpuoselėtą lietuvybės sampratą taip pat „atgyvena” laikė ir mokė jos gėdytis bei ragino kuo greičiau išsižadėti ir Lietuvos žemę trypęs sovietinis okupantas. Ir galiausiai, koks sutapimas: ta „pasenusi” ir „nebeaktuali” lietuviškoji tapatybė yra ne krislas, o dideliausias rąstas putiniškos Rusijos revanšistų akyse.

                                Jų neapykantos „pribaltikoje” tariamai klestinčiam nacionalizmui ir aršios kovos su juo motyvą suprasti nesunku. Tiems „nacionalistams” būdingas vienas itin „nepatogus” bruožas: iškilus reikalui jie visada pirmieji ir nedvejodami stoja ginti savo tautos ir šalies. Ilgiausiai pokarinėje Europoje trukęs lietuvių partizaninis karas – J. Basanavičiaus ir V. Kudirkos „nacionalistinėmis” idėjomis tikėjusių ir jų tikrumą savo gyvybės kaina liudijusių tarpukario Lietuvoje užaugusių ir jos išugdytų jaunų pasišventėlių ir drąsuolių žygdarbis. Visai neseniai, kai Ukraina tapo agresoriaus auka, pakrikusi ir demoralizuota armija nepajėgė priešintis, nes karininkai nedrįsdavo įsakyti savo valdiniams kautis su priešu, baimindamiesi, kad sumankurtėję kareiviai šaudys jiems į nugaras. Ir vėl šalį išgelbėjo ne saldžiakalbiai „ėjimo į Europą” šaukliai, bet tų pačių „nacionalistų” suformuoti kone beginklių savanorių batalionai, kurie ir atlaikė pirmąjį priešo smūgį. Būtent šią pamoką, kuri vis dar nėra išmokta Lietuvoje, puikiai perprato ir iš jos pasidarė išvadas Putino sėbrai. Jie žino ir supranta: mankurtai – ar tai būtų XX a. sovietiniai, ar XXI a. europiniai mankurtai – niekada nenorės ir nesugebės sąmoningai ir valingai ginti savo valstybės. Neatsitiktinai trokštama, kad jų būtų kuo daugiau. Štai kodėl sovietmečiu vykusi kova su „nacionalizmo atgyvenomis” tęsiasi. Belieka tikėtis, kad ne iki „pergalingos pabaigos”, kuri greičiausiai užverstų paskutinį Lietuvos istorijos puslapį.


                                http://www.propatria.lt/2017/08/vyta...o-spastai.html

                                Niekas jo savu nelaiko. Jis irgi paveiktas debiliškos propagandos ir nesupranta to, kad visa tai, kad vyksta tarp Vakarų ir Rusijos, turi visai kitas priežastis nei debiliška propaganda primityviai aiškina. Todėl jis čia tikrai fantazuoja apie kažkokią tai lietuvišką tapatybę kaip rąstą Rusijos akyse... Čia jau jo fantazijos, paremtos debiliška Vakarų ir Lietuvos propaganda. Bet svarbiausia, kad jam dabartinis Lietuvos režimas ir "Europa" nėra šventa karvė, idealas ir kitaip būti negali. Beje, mankurtais jis vadina ir jus, liberastiniai europiečiai.
                                Paskutinis taisė Al1; 2017.09.08, 15:59.

                                Comment


                                  Tačiau tai turėtų nepatikti vatnikams, kurie vos ne laiko V.Radžvilą "savu":
                                  Tai pigių vietinių propagandistų metodas skirstyti į savus ir ne savus pagal primityvius kriterijus, mėgiamas kai kurių politikų ir "dvarą" aptarnaujančių žurnalistų.
                                  Pavyzdys iš R. Miliūtės karjeros

                                  Žinot, kas labiausiai gausina Maskvai lojalių vatnikų gretas Lietuvoje?
                                  Ogi tokios laidos, kaip p. Miliūtės. Tipinis, kremlinės propagandos pavyzdys, jeigu kalbėtume apie metodologiją: parodoma tiesa apie Maskvai moraliai ir materialiai parsidavusius asmenis ir tada įpinamas visiškai propagandinis, pavyzdžiui, toks naratyvas: „Jeigu asmuo nepritaria homoseksualų santuokoms ar yra prieš „Barnevernet“ tipo vaikų apsaugos politiką Lietuvoje, vadinasi, jis yra toks pat Maskvai lojalus degradas kaip ir tie, ką tik rodytieji“.
                                  Tada žmogelis, kuris gal turi mažiau nuovokos, tačiau jo politinės pažiūros yra tradicinių moralinių vertybių pusėje, sąmoningai tampa „tradicinių vertybių gynėjos“ Rusijos moraliniu sąjungininku. Ir taip pasirinkti jį pastūmėja dar ir tas faktas, jog tokį „arba-arba“ kelią jam siūlo „elitinė“ žurnalistė. Kaip žinome, tautos pasitikėjimas elitu yra mažas. Štai taip veikia šitie mechanizmai.
                                  http://www.tiesos.lt/index.php/tinkl...lu-santuokoms-

                                  Analogiškai "tolerantiški" kairuoliai gausina nacistų-fašistų gretas, kiekvieną jiems prieštaraujantį pavadindami naciu ir pan. Daugelis yra gana nuosaikūs, tačiau kai dėl kiekvienos smulkmenos imamos lipdyti etiketės, tai tie nuosaikūs ima radikalėti. Taip vyksta elementarus visuomenės grupių kiršinimas, kuris turbūt kažkam naudingas.
                                  Dar reikėjo paryškinti vietą apie sovietinius ir europinius mankurtus, kurių skirtumai nėra žymūs .

                                  Comment


                                    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                    A, tarybų valdžia kalta, kad nepropagavo homoseksualizmo, kandonų nebuvo ir kitokios kontracepcijos laisvai prieinamos, todėl tūpi kaimiečiai ir netik dauginosi iš neturėjimo ką veikti ir blogo gyvenimo... Įdomu, kodėl dabar ne tik kad nesidaugina, bet ir masiškai bėga iš Lietuvos? Tai kur tas lietuviškas rojus? Gal tik keliems procentams ir rojus. Tai jie ir loja, kad "rusai joja", o tokie kaip jūs, kurie, tikiuosi, kad forume tokių nėra, nėra nei kapitalistai, nei kiti turčiai, o tik eilinė samdoma darbo jėga, tokie, kaip jūs, eisite mirti už tą saujelę ir jos norą išlaikyti valdžia ir turtus, įgytus neteisėtu būdu. Jus, kaip mažvaikius, patriotiniais ir rusofobiniais lozungais varo mirtin. Visgi teisingai tas baltarusis mokslininkas "Šiaurės Atėnuose" cituotas, sako, kad reikia leisti lietuvių tautai numirti ir jos negelbėti. Nes ji nori numirti, tai kam trukdyti. Atspėkit, kam tuomet atiteks Lietuvos žemės?
                                    Nuo sovietų sistemos atsilikusiai Lietuvai atvėrė sienas ir visi bėga pinigų. Logika paprasta.

                                    Kas liečia vaikus, teisingas pastebėjimas. Vien meilės ar pinigų nepakaks, turi aplinkybės versti. Keista, kad akcentuojama Lietuva, visa Europa turi panašų gimstamumą ar dar prastesnį, tik jie turi labai didelę imigraciją. Jei kada nors imigrantai taps dauguma - perims valdžią ir valstybę. Žinoma, artimiausiu metu to kaip ir nenusimato, o kadangi žmonės toliau kaip apie savo vaikų ateitį negalvoja, tai niekam ir neaktualu.

                                    Comment


                                      Europinis mankurtas - tai čia tas, kuris nemano, jog Tarybų Sąjunga jr Europos Sąjunga nieko nesiskyrė, tada tarnavome Maskvai, dabar tarnaujame Briuseliui?
                                      If a lion could speak, we could not understand him.

                                      Comment


                                        Pirmiausia tai tas, kuris isteriškai reaguoja į bet kokį ES ir SSRS palyginimą, o į bet kokią kritiką ES atžvilgiu reaguoja pasakymu tau ką, prie ruso buvo geriau?

                                        Comment


                                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                          Pirmiausia tai tas, kuris isteriškai reaguoja į bet kokį ES ir SSRS palyginimą
                                          Na jo, nes jos beveik ir nesiskyrė
                                          If a lion could speak, we could not understand him.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X