Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos informacinis karas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• MartynasT
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą

Bet kol kas yra
    https://www.knygos.lt/lt/knygos/autorius/nicolai-lilin/

Lauksim, kada išims propagandisto Mindaugo Puidoko paskvilį.
    Man iškart parašė, kad čia pardavinėja žmonės perskaitytas knygas, o ne jie ir dėl tų knygų nieko negali padaryt.

Komentuoti:

• Visdarlietus
    replied
    Iš kitos pusės jeigu įjungė generatorius tai bent jau patikrino, kad tikrai veikia kokios avarijos atveju

Komentuoti:

• gerietis
    replied
    nefeikas, tik manau ligoninės persijunginėjimas į/iš generatoriaus kelia didesnę riziką negu atsijungimas nuo BRELL.

https://rus.tvnet.lv/8188769/bolnica...ot-generatorov

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

čia rimtai?
    Greičiausiai fake, nes Litgrid atstovai komentavo, kad jokių problemų su generacija nebuvo nei vienoje Baltijos šalių, o dėl tokių bajerių, jei atsijungia nuo tinklo ligoninė be priežasties, tai būtų atleisti vadovai iš kart.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Čia dar nieko. Va Latvijoje dėl elektros atjungimo nuo Maskvos, 3 ligoninių Rygoje, Rėzeknėje ir Daugpilyje direktoriai atjungė savo ligonines nuo tinklo ir perėjo ant generatorių.
    čia rimtai?

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė MartynasT Rodyti pranešimą

Nu aš čia konkrečiai kažkokią nesąmonę pasakiau. Nežinau kodėl.

Išemė šito propagandisto knygas iš knygos.lt - Nicolai_Lilin
    Bet kol kas yra
    https://www.knygos.lt/lt/knygos/autorius/nicolai-lilin/

Lauksim, kada išims propagandisto Mindaugo Puidoko paskvilį.

Komentuoti:

• MartynasT
    replied
    Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Kas su Snyderiu negerai?
    Nu aš čia konkrečiai kažkokią nesąmonę pasakiau. Nežinau kodėl.

Išemė šito propagandisto knygas iš knygos.lt - Nicolai_Lilin

Komentuoti:

• gerietis
    replied
    Parašė rmss Rodyti pranešimą

Aš šito kosmonauto neseku, tai gal galit man neapsišvietusiam (hihi) kas patikslinti. Čia rimtai jis dirbo KTU'ne ir KTU tik dabar susimąstė, kad gal jam biški negerai su galva?
    Kažin ar tai KTU, greičiau studentai.

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
    Debilistano princas ir Sirijaus atstovas Lietuvoje jau spėjo prasibėgt su lipnia juosta vietiniame cirkliake.
    Deja, paskubėjo, o ir įgyvendinimas nelabai - rublių veikiausiai negaus.
    Čia dar nieko. Va Latvijoje dėl elektros atjungimo nuo Maskvos, 3 ligoninių Rygoje, Rėzeknėje ir Daugpilyje direktoriai atjungė savo ligonines nuo tinklo ir perėjo ant generatorių.

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Aš šito kosmonauto neseku, tai gal galit man neapsišvietusiam (hihi) kas patikslinti. Čia rimtai jis dirbo KTU'ne ir KTU tik dabar susimąstė, kad gal jam biški negerai su galva?

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Parašė MartynasT Rodyti pranešimą

Parašiau į knygos.lt , kad pardavinėjat Snaiderio knygas, tai per keletą dienų išemė iš prekybos.
    Kas su Snyderiu negerai?

Komentuoti:

• gerietis
    replied
    Dar parašykite kad nepardavinėtų puidoko
    Paskutinis taisė gerietis; 2025.02.08, 14:37.

Komentuoti:

• MartynasT
    replied
    Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
    Šitą neseniai nufotografavau knygyne akropoly.
    Puidokas + Snyderis
    Click image for larger version Name:	20250131_173731.jpg Views:	0 Size:	1,06 MB ID:	2182053

Parašiau į knygos.lt , kad pardavinėjat Snaiderio knygas, tai per keletą dienų išemė iš prekybos.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Šiaip tikėjausi, kad Puidoko posto komentaruose vien vata sedės ir bėdavos kaip blogai, kad atsijungta nuo BRELL, bet ten visiškai iš jo šaiposi.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Ir šitas veikėjas kažkur dirba dėstytoju?
    O po to stebimės.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Šitą neseniai nufotografavau knygyne akropoly.
    Puidokas + Snyderis
    Click image for larger version  Name:	20250131_173731.jpg Views:	0 Size:	1,06 MB ID:	2182053

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Įdomumo dėlėi pažiūrėjau kokie video youtubėj atsirado per pasgtarąsias kelias dienas su žodžiu BRELL ir reikia pastebėti, kad Kremlius nemiega, pajungė visokius pagriovio vlogerius. Nesinori dėti nuorodų ir didinti jų populiarumo, bet iš kitos pusės gerai yra žinoti kas Kremliui dirba - tai jei kas ant nuorodų paspaus, ilgai nežiūrėkit, įsidėmėkit veidą, dėkit dislike ir palikit. 1, 2, 3. Puidokas irgi identifikavo savo kaip Kremliaus agentą, žiūrėsim ar bus daugiau, tik aš nesitikiu, kad patys brangiausi Kremliaus 'miegantys agentai' tokiu klausimu save identifikuotų, jie turbūt yra laikomi svarbesniems darbams, t.y. tiems, kurie realiai gali kažką pakeisti, o ne tik diskredituoti.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Ir šitas veikėjas kažkur dirba dėstytoju?
    O po to stebimės.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Kai įvedė eurą, turėjom visi nubiednėti ir likti ubagais. Kai skiepijo, visi turėjo išmirti nuo marmalo. Dabar liksim be aliektros. Kokia sekanti apokalipsė?

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    BRELL projektas? Tai dėl rusų neveikia degalinė?

Komentuoti:

Working...
X