Tiesą sakant net nežinau, ar pervadino visą Ukrainos miliciją. Bet Kijevo patruliai - modelis, pagal kurį bus reformuojama visos šalies buvusi milicija.
Kai pirkom kraną, pardavėjui pasakė ačiū Ir ką sakiau pardavėjui, suprato. Manau, kad kalbėti lietuviškai stabdo, nes dirba ir Vilniuj, kur kalbėti rusiškai yra norma.
Nepasakyčiau, kad norma. Gal kauniečiams tik taip atrodo... Savo rajone angliškai kalbančius dabar girdžiu jau ne mažiau nei rusiškai
Kai pirkom kraną, pardavėjui pasakė ačiū Ir ką sakiau pardavėjui, suprato. Manau, kad kalbėti lietuviškai stabdo, nes dirba ir Vilniuj, kur kalbėti rusiškai yra norma.
Aš tau ir nesiūlau manimi tikėti.
Dauguma Donbaso "piliečių" nekenčia Ukrainos, nesimoko ukrainiečių kalbos, negerbia Ukrainos istorijos... Gal ir jis buvo tarp tų, kurie "kvietė Putiną įvesti savo karius"?
Kodėl staiga turėčiau pasitikėti kažkokiu žmogumi, kuris kaltina Ukrainą konfliktu, bet išvažiavo ne į Rusiją, bet į Lietuvą?
Klausimas (gal praleidai) ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai?
Lietuviškai supranta, šiek tiek moka, bet kalbėti kompeksuoja.
Piliečiu iš Donbaso. P.S. aš net nežinau, kuo tu dirbi...
Aš tau ir nesiūlau manimi tikėti.
Dauguma Donbaso "piliečių" nekenčia Ukrainos, nesimoko ukrainiečių kalbos, negerbia Ukrainos istorijos... Gal ir jis buvo tarp tų, kurie "kvietė Putiną įvesti savo karius"?
Kodėl staiga turėčiau pasitikėti kažkokiu žmogumi, kuris kaltina Ukrainą konfliktu, bet išvažiavo ne į Rusiją, bet į Lietuvą?
Klausimas (gal praleidai) ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai?
Nežinau. Pasirenki kuo tikėti ir viskas. O tas pasirinkimas jau nuo daug ko priklauso.
Na, bet tikėti santechniku iš Donbaso - tai tikrai nestandartinis sprendimas.
Piliečiu iš Donbaso. P.S. aš net nežinau, kuo tu dirbi...
Nežinau. Pasirenki kuo tikėti ir viskas. O tas pasirinkimas jau nuo daug ko priklauso.
Na, bet tikėti santechniku iš Donbaso - tai tikrai nestandartinis sprendimas.
Ne tu darai, o jis daro. Iš kur jis ten žino - kam yra biznis, o kam nėra biznis.
Čia toks liumpenų bruožas - apibendrinti (a la Landsbergis kolūkius sugriovė ir panašiai).
Aš ir sakau, jo nuomonė yra svarbi, bet tik apie tai, apie ką jis nusimano.
Tai aš ir nedarau išvadų. Bet nuomonę turi teisę išsakyti kiekvienas. Iš nuomonių įvairovės ir susidarai vaizdą.
Ne tu darai, o jis daro. Iš kur jis ten žino - kam yra biznis, o kam nėra biznis.
Čia toks liumpenų bruožas - apibendrinti (a la Landsbergis kolūkius sugriovė ir panašiai).
Aš ir sakau, jo nuomonė yra svarbi, bet tik apie tai, apie ką jis nusimano.
Tu geriau pasakyk, ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai per tuos du metus čia?
Aš neįžeidinėju dėl profesijos. Tiesiog objektyviai toks žmogus gali papasakoti tik apie savo šeimą ir situaciją aplink jos. Bet daryti kažkokias išvadas apie priežastis jis turi palikti tiems, kurie labiau nusimano ir bent jau yra išsilavinę žmonės.
Tai aš ir nedarau išvadų. Bet nuomonę turi teisę išsakyti kiekvienas. Iš nuomonių įvairovės ir susidarai vaizdą.
Nereikia žmonių įžeidinėti dėl profesijos. Visų pirma, tai eilinio ukrainiečio, kurio tėvai likę Dombase, nuomonė.
Aš neįžeidinėju dėl profesijos. Tiesiog objektyviai toks žmogus gali papasakoti tik apie savo šeimą ir situaciją aplink jos. Bet daryti kažkokias išvadas apie priežastis jis turi palikti tiems, kurie labiau nusimano ir bent jau yra išsilavinę žmonės.
Sakyčiau, kaip tik mane įžeidžia toks žemiečio elgesys - versti kaltę dėl karo savo valstybei.
Komentuoti: