Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• TH1
    replied
    Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=qIpn95ikW-w
    Saakašvilio pokalbis su Odesos prokurorais.
    Gaila, kad Saakashvilio negalima klonuot ir pastatyt i visas imanomas pareigas.

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=qIpn95ikW-w
    Saakašvilio pokalbis su Odesos prokurorais.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Jau pervadino galų gale iš milicijos į policiją?
    Tiesą sakant net nežinau, ar pervadino visą Ukrainos miliciją. Bet Kijevo patruliai - modelis, pagal kurį bus reformuojama visos šalies buvusi milicija.

Ir man šis modelis visai patinka

Laiminga ir ministrė

Paskutinis taisė oranger; 2015.06.13, 12:41.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Jau pervadino galų gale iš milicijos į policiją?

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Naujoji Ukrainos policija. Kijevo patruliai.

https://www.facebook.com/yuliya.baby...06626538685233

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Atgaivinta webkamera Slavianske. Lenino nebėra :
    http://webcam.scs.com.ua/en/europe/u...naya-ploschad/

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Gal dar turėsi kitų progų. Dabar Lietuvoje padaugėjo pabėgėlių iš Luhansko ir Doniecko.
    Išsikviesiu kita proga, daugiau pakalbėsim Bet jis išvyko dar prieš karą...

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Nu aš slebizavojau rusiškai. Gal ir daugiau apie Ukrainą būčiau paklausęs, bet kad kalba ribojo.
    Gal dar turėsi kitų progų. Dabar Lietuvoje padaugėjo pabėgėlių iš Luhansko ir Doniecko.

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Nepasakyčiau, kad norma. Gal kauniečiams tik taip atrodo... Savo rajone angliškai kalbančius dabar girdžiu jau ne mažiau nei rusiškai
    Nu aš slebizavojau rusiškai. Gal ir daugiau apie Ukrainą būčiau paklausęs, bet kad kalba ribojo.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Kai pirkom kraną, pardavėjui pasakė ačiū Ir ką sakiau pardavėjui, suprato. Manau, kad kalbėti lietuviškai stabdo, nes dirba ir Vilniuj, kur kalbėti rusiškai yra norma.
    Nepasakyčiau, kad norma. Gal kauniečiams tik taip atrodo... Savo rajone angliškai kalbančius dabar girdžiu jau ne mažiau nei rusiškai

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Tai tada gerai
    Kai pirkom kraną, pardavėjui pasakė ačiū Ir ką sakiau pardavėjui, suprato. Manau, kad kalbėti lietuviškai stabdo, nes dirba ir Vilniuj, kur kalbėti rusiškai yra norma.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Lietuviškai supranta, šiek tiek moka, bet kalbėti kompeksuoja.
    Tai tada gerai

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Aš tau ir nesiūlau manimi tikėti.
    Dauguma Donbaso "piliečių" nekenčia Ukrainos, nesimoko ukrainiečių kalbos, negerbia Ukrainos istorijos... Gal ir jis buvo tarp tų, kurie "kvietė Putiną įvesti savo karius"?
    Kodėl staiga turėčiau pasitikėti kažkokiu žmogumi, kuris kaltina Ukrainą konfliktu, bet išvažiavo ne į Rusiją, bet į Lietuvą?
    Klausimas (gal praleidai) ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai?
    Lietuviškai supranta, šiek tiek moka, bet kalbėti kompeksuoja.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Piliečiu iš Donbaso. P.S. aš net nežinau, kuo tu dirbi...
    Aš tau ir nesiūlau manimi tikėti.
    Dauguma Donbaso "piliečių" nekenčia Ukrainos, nesimoko ukrainiečių kalbos, negerbia Ukrainos istorijos... Gal ir jis buvo tarp tų, kurie "kvietė Putiną įvesti savo karius"?
    Kodėl staiga turėčiau pasitikėti kažkokiu žmogumi, kuris kaltina Ukrainą konfliktu, bet išvažiavo ne į Rusiją, bet į Lietuvą?
    Klausimas (gal praleidai) ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai?

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Nežinau. Pasirenki kuo tikėti ir viskas. O tas pasirinkimas jau nuo daug ko priklauso.
    Na, bet tikėti santechniku iš Donbaso - tai tikrai nestandartinis sprendimas.
    Piliečiu iš Donbaso. P.S. aš net nežinau, kuo tu dirbi...

Komentuoti:

• oranger
    replied
    O tai iš kur žinoti, kas teisus, kas ne?
    Nežinau. Pasirenki kuo tikėti ir viskas. O tas pasirinkimas jau nuo daug ko priklauso.
    Na, bet tikėti santechniku iš Donbaso - tai tikrai nestandartinis sprendimas.

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Ne tu darai, o jis daro. Iš kur jis ten žino - kam yra biznis, o kam nėra biznis.
    Čia toks liumpenų bruožas - apibendrinti (a la Landsbergis kolūkius sugriovė ir panašiai).
    Aš ir sakau, jo nuomonė yra svarbi, bet tik apie tai, apie ką jis nusimano.
    O tai iš kur žinoti, kas teisus, kas ne?

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Tai aš ir nedarau išvadų. Bet nuomonę turi teisę išsakyti kiekvienas. Iš nuomonių įvairovės ir susidarai vaizdą.
    Ne tu darai, o jis daro. Iš kur jis ten žino - kam yra biznis, o kam nėra biznis.
    Čia toks liumpenų bruožas - apibendrinti (a la Landsbergis kolūkius sugriovė ir panašiai).
    Aš ir sakau, jo nuomonė yra svarbi, bet tik apie tai, apie ką jis nusimano.

Tu geriau pasakyk, ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai per tuos du metus čia?
    Paskutinis taisė oranger; 2015.06.07, 14:04.

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Aš neįžeidinėju dėl profesijos. Tiesiog objektyviai toks žmogus gali papasakoti tik apie savo šeimą ir situaciją aplink jos. Bet daryti kažkokias išvadas apie priežastis jis turi palikti tiems, kurie labiau nusimano ir bent jau yra išsilavinę žmonės.
    Tai aš ir nedarau išvadų. Bet nuomonę turi teisę išsakyti kiekvienas. Iš nuomonių įvairovės ir susidarai vaizdą.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Nereikia žmonių įžeidinėti dėl profesijos. Visų pirma, tai eilinio ukrainiečio, kurio tėvai likę Dombase, nuomonė.
    Aš neįžeidinėju dėl profesijos. Tiesiog objektyviai toks žmogus gali papasakoti tik apie savo šeimą ir situaciją aplink jos. Bet daryti kažkokias išvadas apie priežastis jis turi palikti tiems, kurie labiau nusimano ir bent jau yra išsilavinę žmonės.
    Sakyčiau, kaip tik mane įžeidžia toks žemiečio elgesys - versti kaltę dėl karo savo valstybei.
    Paskutinis taisė oranger; 2015.06.07, 13:58.

Komentuoti:

Working...
X