Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sveikata, medicina, mityba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė hobo Rodyti pranešimą
    Kas del Jusu agresivumo, kurio, kaip matau Jus net didziojates, tai butent apie tai as ir kalbu: cia nera kuom didziuotis, nes tai zenklas, kad pasibaige argumentai ir toliau nera minciu, kaip bandyti irodyti savo tiesa. Tikriausiai girdejote senoves romenu pasaki "Jupiteri, Tu pyksti, reiskia Tu neteisus"? Tai jie kalbejo butent apie tai.
    Kai skiepai tampa agresijos išraiška - nematau kodėl nesididžiuoti agresijos palaikymu

    Sakyčiau, kad čia tik tamsta pyksta dėl skiepų. Ar kas galima Jupiteriui, tas negalima jaučiui?

    Comment


      Parašė hobo Rodyti pranešimą
      Kas del Jusu agresivumo, kurio, kaip matau Jus net didziojates, tai butent apie tai as ir kalbu: cia nera kuom didziuotis, nes tai zenklas, kad pasibaige argumentai ir toliau nera minciu, kaip bandyti irodyti savo tiesa. Tikriausiai girdejote senoves romenu pasaki "Jupiteri, Tu pyksti, reiskia Tu neteisus"? Tai jie kalbejo butent apie tai.
      Rusų, ne romėnų.
      Tu neabejotinai geriau susipažinęs su rusų mentalitetu ir "kultiūra" negu romėnų.
      If a lion could speak, we could not understand him.

      Comment


        Parašė hobo Rodyti pranešimą
        neamos, toks ispudis, kad Jus is vienkiemio prie Zagares misku ir savo pasaulio ivaizdi sudarote is vietines televizijos ir spaudos. Ir ko ten neparodo, tas Jums neegzistoja. Placiau atverkite akys - pasaulis yra zymiai didesnis ir turtingesnis, nei tai gali pasirodyti, ziurint pro vienkiemio langa.

        Sia citata skirta Jums: "Pasaulyje yra dar daug dalyku, brangus Horacijau, ko mūs išminčiai nesapnavo“ (V.Šekspyras. Hamletas)
        Labai juokinga skaityti, nes iš tikrųjų mano pažiūros paremtos mano tiksliųjų mokslų išsilavinimu ir apie nematerialius dalykus, turinčius poveikį mūsų pasauliui, aš išmanau neblogai, tarkime, suprantu, kad magnetai veikia ne dėl raganų, o nuo pasaulio krašto nukristi negalima. Bet dėl to paties aš suprantu mokslinio metodo svarbą suvokiant mūsų materialųjį pasaulį, nes šis metodas leidžia atskirti apčiuopiamą ir atkartojamą tiesą nuo melo ir susigaudyti vis sudėtingėjančiame pasaulyje, kurį aprėpti vienas žmogus negali, todėl pas mus vystosi specializacija, kur vienas mokslininkas yra savo labai siauros srities specialistas ir tam pašvenčia savo gyvenimą. Būtent todėl mes turime gydytojus ir epidemiologus, kurie gana vienareikšmiškai yra vakcinų, testavimų, ir mokslu pagrįstos medicinos pusėje, o kitoje turime anti-vakserius, "alternatyvios" medicinos ir šiaip alternatyvių faktų pasiekėjus, žmones tikinčius kristalais, plokščia žeme, reptiloidais...

        Comment


          Būtent todėl mes turime gydytojus ir epidemiologus, kurie gana vienareikšmiškai yra vakcinų, testavimų, ir mokslu pagrįstos medicinos pusėje
          Alternatyvų poreikis auga iš nusivylimo. 21 a. mokslas kol kas viruso visai negąsdina. Kaukės ir karantinas nėra labai modernios priemonės

          Mokslas kartais irgi šaudo pro šalį. Aspirinas 1918 m. turbūt atrodė labai pažangu ir rimta.

          In fact, one of the primary pharmaceutical treatments for the Spanish flu was aspirin, which had been trademarked by Bayer in 1899, but whose patent expired in 1917, allowing companies to manufacturing it during the pandemic. At the time, medical professionals were recommending up to 30 grams of aspirin daily, which we now know is toxic—doses above four grams are unsafe. Aspirin poisoning symptoms include hyperventilation and pulmonary edema (fluid in the lungs), so many medical historians believe many of the deaths from the Spanish flu were either caused or accelerated by aspirin poisoning.
          https://www.biospace.com/article/com...rsus-covid-19/
          Paskutinis taisė senasnamas; 2020.04.07, 15:48.

          Comment


            Tai būtent po tokių dalykų dabar ir yra viskas testuojama/pertestuojama šimtus kartų.

            Comment


              Būtent dėl saugumo kalbama, kad vakcina bus po 18 mėnesių, nes jos išbandomos ir kruopščiai testuojamos tuo pačiu moksliniu metodu, reikalaujančių laiko ir tyrimų, kad įsitikinti, kad vakcina ne tik veikia, bet yra ir saugi.

              Niekas neteigia, kad mokslinis metodas visada, ir dar ir iš karto duoda teisingą atsakymą ar per jį nedaromos klaidos, visai logiška pulti tyrimus ar teorijas iš mokslinės bioetikos pusės, bet visiškas idiotizmas nusivilti materialia realybe ir dėl to, kas įvyko 1918, gydytis burtais, užkalbėjimais, tigrų peniais ir raganosių ragais.

              Kaukės ir karantinas yra įrodymais grįsto epidemiologijos mokslo technikos pažaboti pandemiją, jie yra naudojami, nes jų efektyvumas pasitvirtina mūsų realiame pasaulyje tiems tikslams, kuriuos mes norime pasiekti (t.y. mokslas nėra tik teorinės žinios apie kosmosą, lazerius ir kvantinį pasaulį). Dėl to kaukės ir karantinas nėra "alternatyvi epidemiologija", tai yra tiesiog epidemiologijos dalis. "Alternatyvi" epidemiologija yra tai, ką propaguoja Lukašenka - auginti ožkytes, vairuoti traktorių, eiti į pirtį ir panašūs kliedesiai
              Paskutinis taisė neamos; 2020.04.07, 16:34.

              Comment


                Prie anti vakserių kompanijos dar reikia pridėti tikinčius, kad COVID kilo dėl 5G ir tikinčius, kad acto garinimas padeda nuo visko.
                Jiems šiaip visiškai ne argumentas, kad 99% besiskiepijančių yra apsaugoti nuo krūvos baisių ligų jau dešimtmečiais ar 100 metų, bet vien iškelia kažkieno alergines reakcijas ir pan. pagrįsdami kaip jų ideologas Seime, kad skiepuose yra aborto liekanų.
                Paskutinis taisė Arunasx; 2020.04.07, 16:48.
                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                Comment


                  Kaukės ir karantinas yra įrodymais grįsto epidemiologijos mokslo technikos pažaboti pandemiją
                  Neginčiju jų veiksmingumo, bet tai labai senovinės priemonės. Karantinas buvo sėkmingai taikomas prieš šimtmečius be jokio epidemiologijos mokslo. Kitaip sakant, šios priemonės asocijuojasi ne tiek su šiuolaikiniu mokslu, kiek su liaudies išmintim.

                  Comment


                    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                    Su tamstos sveiko proto požiūriu mažai kam rūpėtų korona kai kasdienybė būtų tymai ir kiti panašūs malonumai.

                    Jei jau taip jausmai ima viršų, turbūt sutiksi, kad jei masės jausis nesaugiai šalia tokių sveiko proto propaguotojų, būtų teisinga atskirti šias visuomenės grupias. Nu, kad neįžeist niekieno jausmų. Juk jausmai svarbiausia.
                    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                    Aš labai gerai sutariu su tom agresyvių asmenų grupėm. Labiau su tamstos liberaliom pažiūrom reiktų pasiieškoti atviresnės vietos įvairiems požiūriams.
                    mantasm, kaip as supratau is Jusu pranesimu visumos, Jus bandot mane priskirti prie liberalu, o to metu Jusu paties paziuros yra "leftistiniai". As kalbu ne apie politines paziuras, bet apie bendra nusistatyma.

                    Kodel as taip manau? Nes tai akivaizdu: Jus siulote "visuomenes vardan" visiems, nepriklausomai ar jis nori ar ne, daryti kazkokius tai abejotinus veiksmus, kurie su gan didele tikimybe daug kam veliau gali pakenkti. Tu zmoniu noru atsiklausti Jums nereikia - nes Jus "zinote geriau" kas jiems iseis i gera. Del tu busimu (bet dar neatrastu) vakcinu saugumo Jus irgi neabejojate - matyt todel, kad manote, kad negalite klysti. Kadangi viska planuojate daryti priverstinai, tai reiskia, kad visus kas to daryti nesutiks, reikes bausti.

                    Tad viska sita susumavus, man iseina grynas bolsevikinis/komunistinis mastymas: visus zmones "sviesios ateities vardan" versti prievarta daryti kas patinka Jums, bausti visus kas priesinasi ar nesutinka ir neabejoti savo teisumu. Negalvojate pilnam komplektui dar isigyti "budionovka"?

                    Click image for larger version  Name:	Budyonovka.jpg Views:	1 Size:	33,5 kB ID:	1794639





                    P.S.
                    Sorry, jei kam neatsakiau, nes jusu daug, o as vienas ir mano laikas, deja, ribotas. Be to tema apie vakcinu nauda/zala nera jau tokia ir idomi. Gal kitoje temoje bandysiu jus padziuginti savo nuomone apie geru skiepu naudinguma - veliau vakare, jei bus laiko.
                    Paskutinis taisė hobo; 2020.04.07, 17:38.

                    Comment


                      hobo mano pažiūros yra libertarinės. Valstybė turi užsiimti tik būtinais visuomenės gyvenimo dalykais. Skiepai (ir bendrai sveikatos apsauga) - vienas iš jų.

                      Tuo tarpu tamsta grynas progresyvus leftistas. Pats nesiskiepysi, nes JAUSMAI. Bet nepraleisi progos pasinaudot skiepų privalumais kai visi kiti pasiskiepys. Jei nuoširdžiai tikėtum skiepų žala, izoliacija nuo skiepų sugadintų individų turėtų būti didžiausia siekiamybė Bet kažkaip praignoravai tą mano pasiūlymą.

                      Comment


                        Parašė hobo Rodyti pranešimą
                        Gal kitoje temoje bandysiu jus padziuginti savo nuomone apie geru skiepu naudinguma - veliau vakare, jei bus laiko.
                        Ai, gal tiek to.
                        If a lion could speak, we could not understand him.

                        Comment


                          Delfyje yra labai gera rubrika "Melo detektorius", kurį įdomu lasvalaikiu paskaityti vietoj humoro skyrelio. Ten kaip tik yra labai gera kolekcija tų visų "alternatyvių teorijų", tame tarpe ir apie skiepus, ir apie 5G ryšio sukeltą koroną. Tik dar nemačiau ten apie tai, kad ultragarsas sukelia autizmą, bet manau dar ir šitos sulauksime. Hobo teorijos irgi gali į "Melo detektorių".
                          Snowflakes will attack U <3

                          Comment


                            Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                            Pats nesiskiepysi, nes JAUSMAI. Bet nepraleisi progos pasinaudot skiepų privalumais kai visi kiti pasiskiepys.
                            Ne jausmai, bet logika ir mano parpasciausias kaimiskas sveikas protas:

                            1. Kiekvienu naujai atrastu skiepu poveikis turi buti pirma istirtas del velesnio galimo neigiamo poveikio paciam besiskiepijanciam bei jo busimiems vaikams. O tai reiskia, kad tas kiekvienu nauju skiepu isbandymo laikas turi buti 15-20 metu, nes per toki laika viskas kas neigiamo tikrai islis i pavirsiu.

                            2. Kiekvienas turi tureti neginciajama teise spresti pats, kas yra jo sveikatai gerai, o kas ne - ir atsisakyti visu, jo manymu zalingu dalyku is sitos puses.

                            Tai - minimumalus reikalavimai. Kiekvienas tikras liberalas su jais turetu sutikti, nes kol kas nematau, kaip juos butu galima paneigti. Nebent Jums tas pavyks.

                            Cia tai, kas liecia blogus skiepus. Apie geru skiepu nauda pabandysiu parasyti kiek velaiu. Tikrai parasysiu - nejuokauju.
                            Paskutinis taisė hobo; 2020.04.08, 14:28.

                            Comment


                              O koks jūsų vertinimu, turėtų būti vaistų nuo vėžio bandymų laikas? 40-50 metų? Ar geriau 3-4 žmonių kartos?
                              Beje, po 15-20 metų COVID-19 skiepų, ko gero, nereikės.

                              Comment


                                Parašė hobo Rodyti pranešimą
                                Ne jausmai, bet logika ir mano parpasciausias kaimiskas sveikas protas:

                                1. Kiekvienu naujai atrastu skiepu poveikis turi buti pirma istirtas del velesnio galimo neigiamo poveikio paciam besiskiepijanciam bei jo busimiems vaikams. O tai reiskia, kad tas kiekvienu nauju skiepu isbandymo laikas turi buti 15-20 metu, nes per toki laika viskas kas neigiamo tikrai islis i pavirsiu.

                                2. Kiekvienas turi tureti neginciajama teise spresti pats, kas yra jo sveikatai gerai, o kas ne - ir atsisakyti visu, jo manymu zalingu dalyku is sitos puses.

                                Tai - minimumalus reikalavimai. Kiekvienas tikras liberalas su jais turetu sutikti, nes kol kas nematau, kaip juos butu galima paneigti. Nebent Jums tas pavyks.

                                Cia tai, kas liecia blogus skiepus. Apie geru skiepu nauda pabandysiu parasyti kiek velaiu. Tikrai parasysiu - nejuokauju.
                                Tame ir bėda, kad neesu liberalas... Man tik įdomus kodėl tamsta kaip tikras liberalas nenori izoliuotis nuo atsilikusių skiepų miegėjų Mes juk keliam jums grėsmę.

                                Comment


                                  Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                  hobo mano pažiūros yra libertarinės.
                                  Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                  Tame ir bėda, kad neesu liberalas...
                                  Siap tai, laikau Jusu teise buti ko Jus norite - ar liberalu, ar komunistu, ar respublikonu, ar net rastamanu (kaip as ) - bet viesoje erdveje Jums gal geriau butu apsispresti del kazkokio tai vieno is ju, nes kaip dabar Jus suprasti, kai Jusu du pranesimai priestarauja vienas kitam?

                                  Tai labai gadina Jusu pozicija del privalomu visiems priverstiniu skiepu - nes jei ju gynejas nepaiso logikos vienoje situacijoje, tada pilnai gali jos nebuti ir kitoje.
                                  Paskutinis taisė hobo; 2020.04.08, 15:04.

                                  Comment


                                    Parašė hobo Rodyti pranešimą
                                    Siap tai, laikau Jusu teise buti ko Jus norite - ar liberalu, ar komunistu, ar respublikonu, ar net rastamanu (kaip as ) - bet viesoje erdveje Jums gal geriau butu apsispresti del kazkokio tai vieno is ju, nes kaip dabar Jus suprasti, kai Jusu du pranesimai priestarauja vienas kitam?
                                    Nuo kada liberalas ir libertaras yra tas pats?

                                    Comment


                                      Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                      Nuo kada liberalas ir libertaras yra tas pats?
                                      Yra nuomone, kad:
                                      Libertarizmas - Žodynas - Verslo žinios

                                      zodynas.vz.lt › Libertarizmas
                                      Libertarizmas (angl. libertarianism; [angl. liberty - laisvė]) - klasikinio liberalizmo pavadinimas
                                      P.S.
                                      Politika nesidomiu

                                      Comment


                                        Parašė hobo Rodyti pranešimą
                                        Yra nuomone, kad:

                                        P.S.
                                        Politika nesidomiu
                                        Jei politika nesidomi, kodėl aiškini kam tikras liberalas (nedetalizuodamas ar klasikinis ar ne) turėtų pritart ir kam ne?

                                        Comment


                                          Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                          Jei politika nesidomi, kodėl aiškini kam tikras liberalas (nedetalizuodamas ar klasikinis ar ne) turėtų pritart ir kam ne?
                                          As aiskinu ne apie politika, bet apie tai, kai jei kas nors nesilaiko logikos viename dalyke, tai visai gali buti, kad jis jos nesilaiko ir visuose kituose. Ir jie toks zmogus pradeda ginti ka nors - musu atveju tai "visuotiniu privalomu [neistirtu] skiepu nauda" - tai jo visu pasakymu autoritetas lygus nuliui. Deja.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X