Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Socialiniai tinklai
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąKai jaunas žmogus, neseniai atitarnavęs kariuomenėje ir rusų kalbos net nemokantis, pradeda aiškinti "mes su RF sutardami išteklius turėtumėm ir grėsmės nebūtų, o kas mums Ukraina, ko mes lendam?", tai...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Normalūs žmonės skaito naujienas, laikina ir sharinasi info linkedine, FB ir kitems dalykams nebelieka laiko.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Dabar aišku iš kur tamstos burbulizacija. Iš mano patirties linkediną naudoja HR, o visi kiti prisimena tik kai tenka ieškot naujo darbo.Paskutinis taisė Lettered; 2025.10.10, 06:42.
Comment
-
Šiaip tai naudoja visi, ir paprasti darbuotojai ir ypač vadovai, nes ten gauni specializuotą naujienų srautą, kas yra aktualiausia profesine puse, visus turiu "drauguose" ir FB, ir IG, bet ten gal tik kartais kokią nuotrauką įkelia, o linkedin nespėju net sekt srauto, kiek visi visko laikina ir sharina ar apie savo įgyvendintus projektus praneša. Todėl visokio FB srauto nereiktų imti už gryną pinigą, kad čia visos LT nuomonė.Specializuotas naujienų srautas ten nebent HR ir panašioms sritims. Pvz programeriniams reikalams tai paskutinė vieta kur būtų galima žiūrėt.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Žinom tuos tamstos „visi“Specializuotas naujienų srautas ten nebent HR ir panašioms sritims. Pvz programeriniams reikalams tai paskutinė vieta kur būtų galima žiūrėt.
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąTai jau taip, kur gi nePaskutinis taisė Lettered; 2025.10.10, 09:19.
Comment
-
Bent aš tai visas aktualiausias naujienas gaunu iš linkedino, FB mažai kas nors ką nors postina, tiktokas, ig labiau pramoga, niekas ten rimtų naujienų irgi nepostina.O iš kur jūs sužinot savo sektoriaus naujienas ar kad pvz. vyks kokia nors jums aktuali konferencija? Ar esat iš tų darbuotojų, kurie tik savo techninį darbą daro kabinete ir nesidomi, kas vyksta aplink?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąsorry offtop ... typikal Linkedin postas:
Arba gal tiesiog tai ne mano tipas - skirti darbui vos ne visą savo gyvenimą. Darbas man tai vieta, kur aš užsidirbu gyvenimui ir einu namo - realiai gyventi. Savo laisvu laiku shitpostinti apie savo "nerealiausius pasaulyje pasiekimus" neturiu jokio noro - turiu savo laisvu laiku įdomesnių užsiėmimų, nei vėl galvoti apie darbą. Aš ir taip darbe vos ne trečdalį savo gyvenimo, tai dar ir gyventi juo kitus du trečdalius? Per daug gaila savo gyvenimo laiko, kuris nepasikartos.Snowflakes will attack U <3
- 9 patinka
Comment
Comment