Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Socialiniai tinklai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
    Botų yra, bet yra ir tikrų žmonių komentaruose. O masės įspūdis susidaro, nes adekvatūs žmonės nešvaisto savo laiko rašinėti komentarų, numeta Patinka ir keliauja prie kito posto. Tuo tarpu pašalpiniai debilai kaimuose turi daug daugiau laiko ir negali nepakomentuoti kažko apie ruskyną ar leeenzbergyyyyy. Analizuojant komentarus po portalų straipsniais ten pamatysit labai daug besikartojančių vardų.
    Normalūs žmonės skaito naujienas, laikina ir sharinasi info linkedine, FB ir kitems dalykams nebelieka laiko.
    Flickr

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
      Kai jaunas žmogus, neseniai atitarnavęs kariuomenėje ir rusų kalbos net nemokantis, pradeda aiškinti "mes su RF sutardami išteklius turėtumėm ir grėsmės nebūtų, o kas mums Ukraina, ko mes lendam?", tai...
      Taip paprastai vien sutarimo neužteks. Bus greičiausiai sąrašas ką reikia padaryti norint išvengti karo. Greičiausiai apskritai diktuos kaip gyventi. Aišku geresnio pasirinkimo nematau, nes karo atveju sugriautų šalį ir okupuotų.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Normalūs žmonės skaito naujienas, laikina ir sharinasi info linkedine, FB ir kitems dalykams nebelieka laiko.
        Dabar aišku iš kur tamstos burbulizacija. Iš mano patirties linkediną naudoja HR, o visi kiti prisimena tik kai tenka ieškot naujo darbo.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Dabar aišku iš kur tamstos burbulizacija. Iš mano patirties linkediną naudoja HR, o visi kiti prisimena tik kai tenka ieškot naujo darbo.
          Šiaip tai naudoja visi, ir paprasti darbuotojai ir ypač vadovai, nes ten gauni specializuotą naujienų srautą, kas yra aktualiausia profesine puse, visus turiu "drauguose" ir FB, ir IG, bet ten gal tik kartais kokią nuotrauką įkelia, o linkedin nespėju net sekt srauto, kiek visi visko laikina ir sharina ar apie savo įgyvendintus projektus praneša. Todėl visokio FB srauto nereiktų imti už gryną pinigą, kad čia visos LT nuomonė.
          Paskutinis taisė Lettered; 2025.10.10, 06:42.
          Flickr

Comment

Tai jau taip, kur gi ne

Click image for larger version

Name:	IMG_1167.jpeg
Views:	226
Size:	80,3 kB
ID:	2224251

Comment

Šiaip tai naudoja visi, ir paprasti darbuotojai ir ypač vadovai, nes ten gauni specializuotą naujienų srautą, kas yra aktualiausia profesine puse, visus turiu "drauguose" ir FB, ir IG, bet ten gal tik kartais kokią nuotrauką įkelia, o linkedin nespėju net sekt srauto, kiek visi visko laikina ir sharina ar apie savo įgyvendintus projektus praneša. Todėl visokio FB srauto nereiktų imti už gryną pinigą, kad čia visos LT nuomonė.
              Žinom tuos tamstos „visi“ Specializuotas naujienų srautas ten nebent HR ir panašioms sritims. Pvz programeriniams reikalams tai paskutinė vieta kur būtų galima žiūrėt.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Žinom tuos tamstos „visi“ Specializuotas naujienų srautas ten nebent HR ir panašioms sritims. Pvz programeriniams reikalams tai paskutinė vieta kur būtų galima žiūrėt.
                Bent aš tai visas aktualiausias naujienas gaunu iš linkedino, FB mažai kas nors ką nors postina, tiktokas, ig labiau pramoga, niekas ten rimtų naujienų irgi nepostina.O iš kur jūs sužinot savo sektoriaus naujienas ar kad pvz. vyks kokia nors jums aktuali konferencija? Ar esat iš tų darbuotojų, kurie tik savo techninį darbą daro kabinete ir nesidomi, kas vyksta aplink?

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
                Tai jau taip, kur gi ne
                Šiaip realybėje yra atvirkščiai, linkedin profilis daugiau apie žmogų ir jo kompetencijas parodo nei cv, nes ne vienas darbuotojas yra atėjęs su gražiu cv ir realybėje nieko gero.
                Paskutinis taisė Lettered; 2025.10.10, 09:19.
                Flickr

Comment

sorry offtop ... typikal Linkedin postas:
                  Click image for larger version

Name:	linkedin_zd0c4tj7jg6f1.jpeg
Views:	185
Size:	546,7 kB
ID:	2224284
                  -

Comment

Bent aš tai visas aktualiausias naujienas gaunu iš linkedino, FB mažai kas nors ką nors postina, tiktokas, ig labiau pramoga, niekas ten rimtų naujienų irgi nepostina.O iš kur jūs sužinot savo sektoriaus naujienas ar kad pvz. vyks kokia nors jums aktuali konferencija? Ar esat iš tų darbuotojų, kurie tik savo techninį darbą daro kabinete ir nesidomi, kas vyksta aplink?
                    Specifiniai naujienlaiškiai iš principo agreguojantys daugybę blogų. atitinkami subreditai, HackerNews... Linkedine kiek pavartydavau techninių įrašų būdavo nulis. O kas vyksta HR ir t.t. tai taip, man absoliučiai neįdomu. Kai prireikia iš kodo išcenzūruoti naują žodį dėl kurio kas nors pradėjo įsižeist - sužinau ir taip...

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą
                      sorry offtop ... typikal Linkedin postas:
                      Click image for larger version  Name:	linkedin_zd0c4tj7jg6f1.jpeg Views:	12 Size:	546,7 kB ID:	2224284
                      LinkedIn yra socialinis tinklas kurio išskirtinai negaliu pakęsti. Nėra nieko pasaulyje labiau vimdančio už tuos visus "iššūkių, motyvacijų, įveiktų bedugnių, pasiektų viršūnių" postus, kurie tokie dirbtinai emocionalizuoti, tokie fake, kad net lenda per gerklę. Negi patys rašinėtojai to nemato?

Arba gal tiesiog tai ne mano tipas - skirti darbui vos ne visą savo gyvenimą. Darbas man tai vieta, kur aš užsidirbu gyvenimui ir einu namo - realiai gyventi. Savo laisvu laiku shitpostinti apie savo "nerealiausius pasaulyje pasiekimus" neturiu jokio noro - turiu savo laisvu laiku įdomesnių užsiėmimų, nei vėl galvoti apie darbą. Aš ir taip darbe vos ne trečdalį savo gyvenimo, tai dar ir gyventi juo kitus du trečdalius? Per daug gaila savo gyvenimo laiko, kuris nepasikartos.
                      Snowflakes will attack U <3

Comment

Working...
                      X