Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Neramumai islamo pasaulyje (AF, SY, IQ, EG, LY, TN, DZ, MA, YE, BH, ...)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Combat Rodyti pranešimą

    Pasižiūrėjau Tripolį per Youtube. Normaliausias miestas. Vilnius tokios tvarkos dar galėtų pavydėti.
    Pats centras Tripolyje



    Uploaded with ImageShack.us

    Comment


      Parašė Combat Rodyti pranešimą
      Kokie ten sukilėliai. Banditai ir prie jų prisijungę avantiūristai bei nuotykių ieškotojai. Nemenka dalis jų – патцаньё.
      O ką jie turėtų daryti, kad įgytų teisę būti tamstos vadinami "sukilėliais"? Mesti ginklus ir apjuosti miestą gyva grandine, dainuodami dainas? Banditais vadinami būna kriminaliniai nusikaltėliai, niekur neradau, kad tarp sukilėlių vyrautų pabėgę kaliniai, mafijos nariai ar pan. Jei jie skelbia tik vieną tikslą - pakeisti valdžią, turi vadus (netgi buvusius valdžios atstovus), organizacinę struktūrą, ir bando tai daryti, jėga, ar ne jėga - tai jie jau ir sukilėliai. Jei patinka labiau - maištininkai. Bet ne teroristai, nes (bent kol kas) nerengia teroro aktų.

      Įdomu, kad Gadafiui dar vasarį teko prisikviesti iš užsienio (Čado ir kt.) samdinių, kad muštų savo sukilusius tautiečius. Apie tai daug rašyta, bet Gadafio žiniasklaida niekur to nepaneigė. Ir priešingai - Gadafio žiniasklaida niekur nebandė įteigti, kad siautėja kokie nors atvykėliai iš užsienio, nors sukilėliai ir kontroliavo šalies rytinę ir vakarinę sienas. Akivaizdu, kad sukilėliai yra vietiniai, Libijos piliečiai. Labai įdomu, kaip šalyj, turinčioj tik 6 mln. gyventojų (gretimai esantis Egiptas turi 80 mln.), tiek prisiveisė problemiškų žmonių (kurie, nepaisant Afrikai gan nežemo gyvenimo lygio nusprendė mesti studijas ir imti automatus), kad valdžia per mėnesį nepajėgė susitvarkyti net naudodama lėktuvus (kaip galima prieš savo piliečius naudoti lėktuvus?..) NATO nesikišant. Šitas faktas, kaip ir tai, jog Gadafio atsižegnojo eilė jo paskirtų diplomatų, dalis ministrų, ir karinių dalinių vadų (įskaitant pilotus, kurie išskrido į Maltą), rodo, kad su ta valdžia yra anaiptol ne viskas gerai.
      Tiesa, dėl sukilėlių amžiaus. "патцаньё", sakot. Siūlau pasižiūrėti Libijos amžiaus piramidę. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Li...lation2011.jpg . Tai jaunų ir apyjaunių žmonių šalis.

      Kad NATO nesikiša labiau, reiktų padėkoti tik Rusijai ir Kinijai. Bent jau Rusijos požiūris mane stebina, galėtų paremti pastangas, kad ten viskas susitvarkytų, žmonės nustotų žūt. Mainais gautų kažką irgi. Kas jau kas, o Rusija tikrai neturėtų apsimesti drovia - kai jiem patiem prireikė prieš 3 metus, tai į Pietų Osetiją ir Abchaziją savo armiją įvedė per parą, o ne per mėnesį, ir neklausdami jokių Saugumo Tarybų nuomonių. Taip pat stebina, kad NATO leidžia Gadafiui šaudyt į laivus, atplaukiančius į Misratos uostą. Tankų numušimus nurašo civilių apsaugai, o humanitarinių krovinių skandinimų kažkodėl ne? Bet tai, kad NATO esą bijo pulti, visai neįtikėtina. Kiek karių ir kokią techniką turi NATO, ir kiek ko dar likusio turi Gadafio valdžia, kontroliuojanti tik dalį iš savo 6 mln. gyventojų.

      Kad vakarietiškos žinios yra šališkos ir nesako visos tiesos, tuo nesistebiu. Pvz. niekur nesako, kaip sukilėliams sekasi valdyti Bengazį, Misuratą, Tobruką, kitus miestus. Žmonės, niekad neturėję administravimo patirties, ir dėl karo stokodami resursų niekaip negali užtikrinti gerų sąlygų. Tačiau apie tai, kad būtų kokio nors nepasitenkinimo jų valdžia - niekur nerašoma. Nerašoma ir kaip jie elgiasi su politiniais priešininkais. Pasauly nėra buvę šventų sukilėlių, kiekvieną judėjimą slegia ir nekaltų žmonių mirtys, tačiau apie tai neišgirsi. Kita vertus, reikia pripažinti, kad gyvenam geresnėj informacinėj aplinkoj. Turim galimybę sužinoti, ką šneka Gadafio žiniasklaida, turim galimybę patys išreikšti savo nuomonę - bet kokią, kad ir tokią, kaip Jūsų - nieko nebijodami. Įdomu, kaip su šituo yra Tripolio (beje - ir Bengazio) gyventojams.

      Comment


        Dabar man 100 proc. aišku, kodėl tiek JAV, tiek Vakarai, tiek Rusija ir Kinija (savo pasyvia pozicija) „pieryja“ Libiją, siekdami sunaikinti Gadafį:

        Бомбежки Ливии – наказание Каддафи за попытку введения золотого динара. Последний мировой экономический кризис заставил ряд государств заговорить о введении межгосударственных расчетов в золоте. О чеканке золотого юаня объявил Китай, заговорили о золотом стандарте и на Ближнем Востоке. Главным инициатором отказа от расчетов в долларах и евро стал ливийский лидер Муаммар Каддафи, призвавший арабский и африканский мир к переходу к расчётам в единой валюте - золотом динаре. Šaltinis: http://sterligov.livejournal.com/4389.html
        Trumpai nesuprantantiems rusiškai: Gadafis daugelį arabų šalių suagitavo pereiti prie atsiskaitymų „auksiniu dinaru“ visiškai praignoruojant niekuom nepadеngtą JAV dolerį, tuom padedant tašką JAV ir dolerio viešpatavimui pasaulyje. Akivaizdu, didžiosioms valstybėms tai nepatiko, todėl JAV į Libiją „suvarė“ apie 110 sparnuotųjų raketų, tuom parodydama likusiems, kad, žr., kas bus, jei bandysit dar sykį.

        Todėl ir sausumos operacijos nėra. Kam dar tokios didelės netektys, kai Afganistane? Gadafio režimas, lyginant su islamistiniais, yra labiau nei normalus.

        Parašė furtivete Rodyti pranešimą
        O ką jie turėtų daryti, kad įgytų teisę būti tamstos vadinami "sukilėliais"? Mesti ginklus ir apjuosti miestą gyva grandine, dainuodami dainas? Banditais vadinami būna kriminaliniai nusikaltėliai, niekur neradau, kad tarp sukilėlių vyrautų pabėgę kaliniai, mafijos nariai ar pan. Jei jie skelbia tik vieną tikslą - pakeisti valdžią, turi vadus (netgi buvusius valdžios atstovus), organizacinę struktūrą, ir bando tai daryti, jėga, ar ne jėga - tai jie jau ir sukilėliai. Jei patinka labiau - maištininkai.
        Banditais dar vadinami ginkluoti karo marodieriai, jokiomis organizacinėmis struktūromis nesaistomi žmonės, susibūrę į grupes, plėšikaujantys, naikinantys valstybės ir privačių žmonių turtą, nehumaniškai, peržengiant žmogiškumo ribas, besielgiantys su jiems nepatikusiais žmonėmis (paima į nelaisvę Gadafiui lojalų kareivį, jį prispardo iki sąmonės netekimo, o po to pakabina už vienos kojos numirti; mačiau Youtube tokį vaizdelį).

        Įdomu, kad Gadafiui dar vasarį teko prisikviesti iš užsienio (Čado ir kt.) samdinių, kad muštų savo sukilusius tautiečius.
        Tausoja savus.

        Akivaizdu, kad sukilėliai yra vietiniai, Libijos piliečiai. Labai įdomu, kaip šalyj, turinčioj tik 6 mln. gyventojų (gretimai esantis Egiptas turi 80 mln.), tiek prisiveisė problemiškų žmonių (kurie, nepaisant Afrikai gan nežemo gyvenimo lygio nusprendė mesti studijas ir imti automatus), kad valdžia per mėnesį nepajėgė susitvarkyti net naudodama lėktuvus (kaip galima prieš savo piliečius naudoti lėktuvus?..) NATO nesikišant.
        „Baltijos kelyje“ mes taip pat buvome probleminiai. Primaitinti JAV ideologijos. Dabar sukviesk į „Baltijos kelią“, kai benzinas veik ne 5LTL/Ltr kainuoja. . . .Tas pats ir ten: žmonės pakibo ant JAV siųstų kurstytojų.

        Šitas faktas, kaip ir tai, jog Gadafio atsižegnojo eilė jo paskirtų diplomatų, dalis ministrų, ir karinių dalinių vadų (įskaitant pilotus, kurie išskrido į Maltą), rodo, kad su ta valdžia yra anaiptol ne viskas gerai.
        Įdomu, už kokią sumą nuo Lietuvos valdžios „atsižegnotų“ Lietuvos ministrai ir diplomatai, jei JAV prispaustų reikalas organizuoti tokią akciją? Visi tie libiečiai, neabejotinai, buvo vienaip ar kitaip papirkti.

        Bet tai, kad NATO esą bijo pulti, visai neįtikėtina. Kiek karių ir kokią techniką turi NATO, ir kiek ko dar likusio turi Gadafio valdžia, kontroliuojanti tik dalį iš savo 6 mln. gyventojų.
        Puolimui iš pradžių reikia sutelkti pajėgas kokioje nors gretimoje valstybėje. Taip buvo Irako, Jugoslavijos ir Afganistano atvejais. Antru atveju resursų reikėtų ojojoi. Jei pultų Libiją sausuma, NATO aukų būtų laabai daug. JAV jų užteko Irake ir Afganistane.

        Žmonės, niekad neturėję administravimo patirties, ir dėl karo stokodami resursų niekaip negali užtikrinti gerų sąlygų.
        Ar gali neorganizuota šaika ką nors užtikrinti? Todėl ir mūšių jie negali laimėti: kariauja tada, kada nori, tiek, kiek norisi, sprunka, kai atsiranda pavojus sveikatai ir gyvybei, nes niekam niekuo ir niekaip neįsipareigoję ir neataskaitingi. Gadafio lojalistų jie niekada neįveiks.

        Tačiau apie tai, kad būtų kokio nors nepasitenkinimo jų valdžia - niekur nerašoma. Nerašoma ir kaip jie elgiasi su politiniais priešininkais. Pasauly nėra buvę šventų sukilėlių, kiekvieną judėjimą slegia ir nekaltų žmonių mirtys, tačiau apie tai neišgirsi. Kita vertus, reikia pripažinti, kad gyvenam geresnėj informacinėj aplinkoj. Turim galimybę sužinoti, ką šneka Gadafio žiniasklaida, turim galimybę patys išreikšti savo nuomonę - bet kokią, kad ir tokią, kaip Jūsų - nieko nebijodami. Įdomu, kaip su šituo yra Tripolio (beje - ir Bengazio) gyventojams.
        Nerašo todėl, kad gėda rašyti apie jų elgesį ir pralaimėjimus. Tokia informacija taip pat nepatogi ir karą inicijavusioms valdžioms, kurios kontroliuoja internetą ir žiniasklaidos brendus.

        Na, o jei čia būtų tokia situacija, kai Libijoje, mūsų nuomonė būtų uždaryta iš kart. Kai JAV sugriovus „dvynius“ – neužilgo naujienos nustojo plaukusios iš ten.
        Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.

        Comment


          Nu nesakau vakarietiška žiniasklaida, ne be minusų, bet mane stebina kaip rusai sėkmingai "plauna smegenis" (brainwashina) ne tik savus piliečiams, bet ir marijos žemės gyventojus, geros propagandos technologijos pas juos anno dar sovietų laikų.
          Gebelsas ilsisi respektas rusų "technologam".

          Comment


            Parašė kzinas Rodyti pranešimą
            Nu nesakau vakarietiška žiniasklaida, ne be minusų, bet mane stebina kaip rusai sėkmingai "plauna smegenis" (brainwashina) ne tik savus piliečiams, bet ir marijos žemės gyventojus, geros propagandos technologijos pas juos anno dar sovietų laikų.
            Gebelsas ilsisi respektas rusų "technologam".
            Rusijoje yra geros propagandos? Na sutikčiau, kad Vakarų propaganda tikrai aukšto lygio: prisidengimai "laisva žinaisklaida", "demorkatija", "žmonių valia", super gerai išvystytos PR technologijos ir t.t., sudėtingi informaciniai tinklai ir nuomonių manipuliacijos bei šventai "vertybėmis" tikintys laisvi piliečiai. Viskas labai sofistiška ir, svarbiausia, gerai veikia. Tikras informacinis bastionas, kuriam net nereikia sankcijų taikymo ar agresyvios retorikos.

            O vat rusiškos propagandos net propaganda neina vadinti, nes tai dažniausiai būna primityvūs, mėgėjiškai atrodantys, vidurinės mokyklos lygio paistalai ar elementarūs paburnojimai be jokios logikos ir prasmės. Galima pažiūrįti RT anglišką servisą ar rusiškas TV stotis vien norint pasijuokti, bet nelabai įsivaizduoju, kad tokio lygio produkcija galėtų kam nors realiai "praplauti" smegenis. Jei jau taip yra, tai čia ne propagandos ir praplovimo problema, bet pačių smegenų, nes tokias smegenis tikriausiai praplautų ir Teletabiai ar Nu pagady.

            Comment


              Parašė John Rodyti pranešimą
              Galima pažiūrįti RT anglišką servisą ar rusiškas TV stotis vien norint pasijuokti, bet nelabai įsivaizduoju, kad tokio lygio produkcija galėtų kam nors realiai "praplauti" smegenis. Jei jau taip yra, tai čia ne propagandos ir praplovimo problema, bet pačių smegenų, nes tokias smegenis tikriausiai praplautų ir Teletabiai ar Nu pagady.
              Big brother said: Don't believe what your own eyes see, believe what you are told.
              I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
              Parama Siaurojo geležinkelio klubui

              Comment


                Parašė Combat Rodyti pranešimą
                Dabar man 100 proc. aišku, kodėl tiek JAV, tiek Vakarai, tiek Rusija ir Kinija (savo pasyvia pozicija) „pieryja“ Libiją, siekdami sunaikinti Gadafį:
                Trumpai nesuprantantiems rusiškai: Gadafis daugelį arabų šalių suagitavo pereiti prie atsiskaitymų „auksiniu dinaru“ visiškai praignoruojant niekuom nepadеngtą JAV dolerį, tuom padedant tašką JAV ir dolerio viešpatavimui pasaulyje.
                Kažkaip kvailai atrodo. Pagrindinę prekę jie ir taip parduodavo už USD, jeigu netenkino, galėjo pardavinėti ir už auksą (bet ko gero ir prekes gautų už auksą . Tiesiogino ryšio su vidaus monetarine politika čia nėra. Kiniečiai tai supranta normaliai, be jokių social-arabiškų psichozių.

                Comment


                  Šis straipsnis jau seniai turėjo būti čia:


                  Jei dabarties ir praeities valstybių vadovus, kurie aiškūs prietrankos, sustatytume į vieną eilę, jie užimtų visą Gedimino prospektą Vilniuje - nuo Katedros iki Žvėryno tilto. Pirmasis tarp jų būtų Libijos diktatorius Muammaras al Gaddafi, kuris kolegas lenkia viskuo.
                  Daugiau kaip prieš 40 metų nuvertęs karalių M.Gaddafi pats tapo valstybės galva ir valdžia su niekuo nesidalija. Vos pajudinęs pirštą jis pasiųsdavo į mirtį šimtus žmonių, o dabar, kai tauta sukilo prieš jį, - tūkstančius. Jis įsakė sraigtasparnių ir naikintuvų pilotams šaudyti į minią. Tarp nukautųjų buvo nemažai vaikų. Su libių tauta kariauja gentys iš dykumos, kurioms M.al Gaddafi labai gerai moka. Pasipiktinę tuo, kas darosi šalyje, diktatorių pasmerkė ir nuo jo atsimetė Libijos diplomatai, taip jis liko be diplomatinio korpuso.
                  M.Gaddafi toks buvo visada. Kai jam užeidavo noras, jis tyčiodavosi iš kitų valstybių. Jis visada kupinas didybės, nors vaizduoja labai kuklų. Vykdamas į vizitus užsienyje, liepdavo pastatyti didžiulę palapinę prestižiškiausioje vietoje: Paryžiuje - Eliziejaus rūmų kieme, Maskvoje - Raudonojoje aikštėje prie Kremliaus. Tik jose jis priimdavo svečius, tarp jų ir tų šalių vadovus, pas kuriuos atvykdavo. Suprask, aš - dykumos sūnus, jūs taikykitės prie manęs. Tik su amerikiečiais jam neišdegė. Jie leido jam atvykti į Jungtinių Tautų posėdį (Tarptautinė konvencija to reikalauja), bet neleido nei palapinės pasistatyti, nei apžiūrėti vietos, kur stovėjo dangoraižiai, į kuriuos rėžėsi teroristų pilotuojami lėktuvai, nei į Vašingtoną nuvykti. O juk M.Gaddafi labai norėjo. Verkė kaip vaikas, kad neleidžia.
                  M.Gaddafi sveikatą prižiūrėjo, visom to žodžio prasmėm, penkios medicinos seselės - rubuilės blondinės, mylimiausia iš jų ukrainietė prasidėjus neramumams grįžo į tėvynę. Jo asmens sargybą eina automatais ir granatsvaidžiais ginkluotos moterys, dalis jų - juodaodės nubietės ????, furijos, pasirengusios užkurti pragarišką ugnį, jei tik joms pasirodys kas nors įtartina. Ne be pagrindo. Prieš M.Gaddafi buvo surengti 8 pasikėsinimai. Ir ne dėl jo išdaigų.
                  Diktatorius aprūpindavo ginklais ir sprogmenimis Šiaurės Airijos pogrindinę teroristinę organizaciją IRA, treniravo jos smogikus. Globojo jis ir Vakarų Vokietijos ultrakairiuosius teroristus, Italijos „Raudonąją brigadą“. Globojo ir palestiniečius, tik pačius radikaliausius. Kartą JAV prezidentas Ronaldas Reaganas Libijos diktatorių pavadino „pasiutusiu šunimi“, nes jo žvalgybos karininkai vado įsakymu įdėjo bombą į Prancūzijos keleivinio lėktuvo, kuris sprogo virš Gabono, bagažinę. Visi juo skridusieji žuvo. Kita bomba virš Škotijos miestelio Lokerbio susprogdino amerikiečių „PanAm“ kompanijos lėktuvą. Tuomet žuvo 270 žmonių. M.Gadaffi prisipažino davęs nurodymą ir sumokėjo milžiniškas kompensacijas žuvusiųjų šeimoms. Prisipažino ir sprogdintojai, jie buvo nuteisti, tačiau po kelerių metų M.Gaddafi juos išlaisvino, pagrasinęs nacionalizuoti Jungtinės Karalystės naftos versloves Libijoje.
                  M.Gaddafi bandė ir atominę bombą pasigaminti. Pastatė slaptą fabrikų miestą Malaizijos džiunglėse. Bet trūko Izraelio kantrybė - buvo paskandintas vienas libių laivas, vežęs brangią įrangą, paskui kitas. Supratęs, kad jam nepavyks, M.Gaddafi didžiadvasiškai pareiškė, kad atsisako atominės bombos.
                  Radioaktyviosios medžiagos buvo sukrautos į septynias švino statines, kurių kiekviena svėrė po 5 tonas. Tarptautinėms organizacijoms susitarus, iš Rusijos atskrido lėktuvas, kuris turėjo jas nugabenti į specializuotą neutralizavimo gamyklą Rusijoje. Tačiau paskutinę minutę M.Gaddafi pasakė „ne“. Palaukęs kelias dienas rusų lėktuvas grįžo namo tuščias.
                  Paaiškėjo, kad už tai M.Gaddafi nori iš amerikiečių gauti kompensaciją. Už ką ir kokią? Jis pareikalavo JAV prezidento laiško, kad užmezgami normalūs diplomatiniai santykiai, taip pat modernios ginkluotės pagal pridedamą sąrašą - sraigtasparnių, šarvuotų visureigių, kitokios karo amunicijos. Be to, jis norėjo, kad Prancūzijai būtų leista parduoti Libijai kreiserines raketas SCALP. Ką tai turi bendro su švino statinėmis, užpildytomis radioaktyvia medžiaga? Labai daug. Statinės tyčia buvo prastai saugomos, jas lengvai galėjo pasiekti teroristai. Be to, jei po mėnesio šios statinės prakiurtų, Libija virstų negyvenama teritorija, taip pat ir centrinė Viduržemio jūros dalis. Amerikiečiai neturėjo išeities. Davė jam tų karinių žaisliukų, tiesa, ne visus, kurių prašė, ir sumokėjo už radioaktyviųjų medžiagų išvežimą.
                  Ekspertai sako, kad M.Gaddafi - psichopatas ir paranoikas. Jis bijo visko ir pasitiki tik artimiausiais pagalbininkais. Tai despotas, išdidus ir lengvai pažeidžiamas, nepakenčiantis jokios kritikos ir seniai praradęs kontaktą su realybe. Jam Libija - privatus ūkis. 2009 metais jis liepė papildomai parduoti 100 tūkst. barelių naftos, kad turėtų kuo apmokėti pokylį, skirtą „revoliucijos“ 40-mečiui.
                  Diktatorius - dar ir rašytojas. Parašė knygą, kurios pavadinimas toks: „Kaimas, kaimas. Žemė, žemė ir astronautų savižudybė“. Perskaityti daugiau kaip pusę puslapio mažai kas įstengė.
                  Vienas M.Gaddafi sūnų - Hanibalas - Šveicarijoje sumušė du kelnerius. Policija jį suėmė, tačiau po dviejų dienų paleido. Bet tėveliui to neužteko, jis troško atkeršyti. M.Gaddafi įsakymu buvo pagrobti du Šveicarijos verslininkai. Šios šalies vyriausybė, žinodama, su kuo turi reikalą, atsiprašė. Nepadėjo! Verslininkai buvo laikomi dvejus metus. Šveicarijos prezidentui Hansui Rudolfui Merzui teko skristi į Libiją ir visos tautos vardu dar kartą atsiprašyti. Ir to neužteko! Šveicarai jau planavo, negirdėtas dalykas, išlaipinti karinį desantą ir jėga išlaisvinti savo piliečius. Bet prieš tai išbandė taikingesnį būdą. Šveicarija, nors nėra Europos Sąjungos narė, priklauso Šengeno zonai, todėl tuo pasinaudojusi paskelbė Libijai vizų į Europą embargą. M.Gaddafi atsakė tuo pačiu ir dar pasakė kalbą, kurioje paragino pradėti „šventąjį karą“ su Šveicarija.
                  Kitų Europos šalių prašoma Šveicarija atšaukė draudimą išduoti vizas. Jos užsienio reikalų ministrė atskrido į Libiją ir remiama kitų ES narių galų gale susitarė su diktatoriumi, kad įkaitai būtų paleisti. Su psichopatais nepasiginčysi. Taip jau būna.
                  (...)
                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                  Comment


                    Parašė Tomizmas
                    Panašu į eilinę nupirktą juodinimo akciją. Negailėkit jo, jis psichopatas - labai patogu.
                    Beje, čia užėjo kalba apie rusišką "smegenų plovimą" - keistas įprotis tuos, kurie nepasitiki vakarų žiniasklaidos briedais, iš karto apkaltinti kad jie Rusijos praplautomis smegenais. Kiek pažįstu, tai daug tokių žmonių rusiškos medijos nelabai yra matę ir net rusų kalbą prastai moka, tiesiog žmonės turi galvą ir sugeba pasidomėti patys, įžvelgti daugiau, nei jiems media kala į galvą. O vakaruose mąstančių žmonių ne ką mažiau, viena iš geresnių svetainių - vigilantcitizen.com.
                    Kaip čia Tomizmui, A|1 ir Combatui visi, varantys ant Kadafio, yra nupirkti? Tai kur tada mano vila Bahamuose, kur mano Lambordžini ir kiti bohemiško gyvenimo atributai? Beje, nė vieno teiginio net nesistengi paneigti...
                    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                    Comment


                      Parašė Tomizmas
                      Ne tu - turėjau omenyje Čekuolio kalbą ir joje pateiktus "faktus" iš tos pačios vakarų mainstreaminės medijos.
                      Tada klausiu tiesiai šviesiai — ar anot tavęs Algimantas Čekuolis yra nupirktas NATO valstybių pinigais? Gal net žinai kiek gavo? Man Čekuolis paskolins pora šimtinių?
                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                      Comment


                        Jee buvau net pamiršęs apie jo tas furijas
                        http://ourwikiworld.blogspot.com/201...amazonian.html
                        Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

                        Comment


                          Tada klausiu tiesiai šviesiai — ar anot tavęs Algimantas Čekuolis yra nupirktas NATO valstybių pinigais?
                          O tu pasitiki Čekuoliu? Jį papirkinėti ir nebūtina - per tiek metų išmokęs prisitaikyti prie situacijos ir žino, ką tai reiškia kalbėti "politiškai korektiškai". Pasikeistų padėtis, jis pakeistų savo plokštelę, kad ir toliau išliktų politiškai korektiškas. Tokie gerai gyvena prie visų valdžių. Jo įdomu pasiklausyti, pasakotojo talentą (greta krūvos kitų) turi, tačiau juo tikėti, ypač kai kalba politiniais klausimais, nepatartina

                          Comment


                            Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                            Šis straipsnis jau seniai turėjo būti čia:

                            Su libių tauta kariauja gentys iš dykumos, kurioms M.al Gaddafi labai gerai moka.
                            Nu čekuolis, biški patingėjo pabrowsinti inetą, libių tauta ir yra sudaryta iš įvairių genčiu berods 6 didesnių, ty kaip po tokios ir nėra ir paskiros įv. gentys, jų sąjungos ir tt.

                            Comment


                              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                              O tu pasitiki Čekuoliu? Jį papirkinėti ir nebūtina - per tiek metų išmokęs prisitaikyti prie situacijos ir žino, ką tai reiškia kalbėti "politiškai korektiškai". Pasikeistų padėtis, jis pakeistų savo plokštelę, kad ir toliau išliktų politiškai korektiškas. Tokie gerai gyvena prie visų valdžių. Jo įdomu pasiklausyti, pasakotojo talentą (greta krūvos kitų) turi, tačiau juo tikėti, ypač kai kalba politiniais klausimais, nepatartina
                              Čia sutikčiau, kur vėjas pučia, ten ir A. Čekuolis pavėjui plaikstosi.

                              Comment


                                Parašė John Rodyti pranešimą
                                Rusijoje yra geros propagandos? Na sutikčiau, kad Vakarų propaganda tikrai aukšto lygio: prisidengimai "laisva žinaisklaida", "demorkatija", "žmonių valia", super gerai išvystytos PR technologijos ir t.t., sudėtingi informaciniai tinklai ir nuomonių manipuliacijos bei šventai "vertybėmis" tikintys laisvi piliečiai. Viskas labai sofistiška ir, svarbiausia, gerai veikia. Tikras informacinis bastionas, kuriam net nereikia sankcijų taikymo ar agresyvios retorikos.
                                Iš dalies sutinku. Kai Vakarų vyriausbės nori jos sugeba dažnai sudaryti, reikalingą informacinį foną, nors realiai vykdoma kokia ciniška realpolitics, apie kurios tikslus ir siekius paprastai liaudžiai žinoti nebūtina. Bet esamas politinis etsblishmentas turi pagrįsti, kažkaip savo vienus ar kitus žingnius, gal teisybe gal ne visai, ir žinoti kad jis tikėtina susilauks oponentų prieštaravimų.

                                Parašė John Rodyti pranešimą
                                O vat rusiškos propagandos net propaganda neina vadinti, nes tai dažniausiai būna primityvūs, mėgėjiškai atrodantys, vidurinės mokyklos lygio paistalai ar elementarūs paburnojimai be jokios logikos ir prasmės. Galima pažiūrįti RT anglišką servisą ar rusiškas TV stotis vien norint pasijuokti, bet nelabai įsivaizduoju, kad tokio lygio produkcija galėtų kam nors realiai "praplauti" smegenis. Jei jau taip yra, tai čia ne propagandos ir praplovimo problema, bet pačių smegenų, nes tokias smegenis tikriausiai praplautų ir Teletabiai ar Nu pagady.
                                O ..nuvertinate kaip LT rusiškos idėjos, randa terpę vis platėsnėse liaudės masėse, ir pačioje Rusijoje, nors yra nepatenkintu, liaudis gerai parzombinama

                                Esmė vakaruose šalyse, būna kelios politinės jėgos, dėstančios skirtingus požiūrius, kurios turi atsižvelgti i VOX POPULI nuomonę jei nori už juos balsuotų.
                                Rusijoje yra 1 politinė jėga - nomenklatūra, kuri bet kokius pavojingesnius daigelius nukapoja greitai.
                                Konkurencija, verčia tobulėti, bet monopolinėje rinkoje nereikia geriausio produkto, užtenka kox yra.

                                Comment


                                  Saudo Arabijos policija: "3 Al-kaidos nariai pasidavė"

                                  Saudi Arabia says three al-Qaida members have returned from abroad and turned themselves in.

                                  Interior Ministry spokesman Maj. Gen. Mansour Al-Turki says the three are not on the nation's most wanted list. In a statement Wednesday, he did not identify them, say from where they returned or when. Some al-Qaida members have fled from Saudi Arabia to Yemen.

                                  Al-Turki said the three contacted the security authorities from abroad and expressed their wish to come home. The three have been reunited with their families, he said, and the government is considering their cases.

                                  Officials say four other al-Qaida operatives surrendered to Saudi security after their leader, Osama bin Laden, was killed in a U.S. raid May 2 in Pakistan.
                                  Šaltinis: http://srnnews.townhall.com/

                                  Comment


                                    Parašė kzinas Rodyti pranešimą
                                    Čia sutikčiau, kur vėjas pučia, ten ir A. Čekuolis pavėjui plaikstosi.
                                    Cia Cekuolio firminis straipsnis

                                    Algimantas Čekuolis. Japonijos mafijoje - tvarka


                                    http://www.technologijos.lt/n/zmoniu...-11031&l=2&p=1


                                    Yra ir daugiau perliuku, tik paieskot reikia.

                                    Vienintele nauda is Cekuolio - sukelia susidomijima.

                                    Comment


                                      Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                      Kaip čia Tomizmui, A|1 ir Combatui visi, varantys ant Kadafio, yra nupirkti? Tai kur tada mano vila Bahamuose, kur mano Lambordžini ir kiti bohemiško gyvenimo atributai? Beje, nė vieno teiginio net nesistengi paneigti...
                                      Tai tu pateisini tokią NATO agresiją? Gi pats nesenai kažkurioje temoje pasisakei už žmonių teises. Sunaikinti Gadafį nepaisant nekaltų žmonių mirčių kiekio?

                                      Dėl vilos Bahamuose. Kaip galėčiau susipažinti su turto deklaracija, jei tokia yra?
                                      Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.

                                      Comment


                                        Parašė Combat Rodyti pranešimą
                                        Tai tu pateisini tokią NATO agresiją? Gi pats nesenai kažkurioje temoje pasisakei už žmonių teises. Sunaikinti Gadafį nepaisant nekaltų žmonių mirčių kiekio?
                                        Nesunaikinus ar kitaip iš valdžios nepašalinus Kadafio, nekaltų žmonių mirčių bus dar daugiau. Juk Kadafis net neslėpė, kad remia antivakarietiškus teroristus.

                                        Parašė Combat Rodyti pranešimą
                                        Dėl vilos Bahamuose. Kaip galėčiau susipažinti su turto deklaracija, jei tokia yra?
                                        Kai bus to turto (visų pirma NT) — bus ir deklaracija. Bet Tamsta galite paskubinti procesą dovanodamas man vilą Bahamuose. Aš iš dėkingumo savo turto deklaraciją Jums net į namus atvešiu.
                                        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                                        Comment


                                          Parašė e2ards Rodyti pranešimą
                                          Cia Cekuolio firminis straipsnis

                                          Algimantas Čekuolis. Japonijos mafijoje - tvarka


                                          http://www.technologijos.lt/n/zmoniu...-11031&l=2&p=1


                                          Yra ir daugiau perliuku, tik paieskot reikia.

                                          Vienintele nauda is Cekuolio - sukelia susidomijima.
                                          Niekada nesupratau to Chuck'uolio garbinimo. Būna, įsijungi TV, tikiesi ką nors naujo iš jo išgirst, o pradeda kalbėti "Lietuvoje miškų daugiau nei Suomijoje, daugiausiai Europoje, o ežerų pas mus taip pat daugiau", "švedai liūdnesni už lietuvius", "visos pietų Amerikos moterys pasididina krūtines", "jaunimas degraduoja, jie geria geria ir geria, moralinių vertybių krizė"... Tai gal tiek tos, geriau jau pasiskaityt kokią knygą

                                          http://www.demotyvacija.lt/zymes/cek...s-1333832.html
                                          http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

                                          Comment

                                          Working...
                                          X