Įdomiausia, kad lenkų emigrantai tai ragina.
Kažkoks "bezpredielas" čia jau gaunasi..
Kažkoks "bezpredielas" čia jau gaunasi..
Visuomenė tikrai priešiškai nusiteikusi lenkų atžvilgiu. Aš nekalbu apie inteligentija, aukštesnio išsilavinimo žmones, bet "liaudies" tarpe tikrai įtampa yra. Užtenka pasiskaityt komentarus kokiame pvz. ..elfyje.
Visuomenė tikrai priešiškai nusiteikusi lenkų atžvilgiu. Aš nekalbu apie inteligentija, aukštesnio išsilavinimo žmones, bet "liaudies" tarpe tikrai įtampa yra. Užtenka pasiskaityt komentarus kokiame pvz. ..elfyje.
... Na, o jei rimtai, visas tas negatyvas skleidžiamas valdžios, žiniasklaidos, partijų, organizacijų ir pan. aišku, kad neigiamai veikia žmonės. Pasekmė pagrindinė visos tokios politikos (kartu su ekonominėmis priežastimis dar padvigubinta) bus padidėjusi emigraciją (bent subjektyviai taip sprendžiu, nes nesenai buvau susitikęs su klasės draugais, tai daugumos vaikai arba jau užsienyje, arba planuoja išvykti. Na, o tarp jaunimo plinta ir studijų Lenkijoje populiarumas). Globaliai aš manau, kad čia vis gi gera tendencija, nes kam gadinti vieni kitiems nervus
...

Comment