Parašė vap
Rodyti pranešimą
arba 2x20min per savaitę
arba 2x20min per savaitę
) ir ten rode viena internetini zaidima pavadinimu "Second life". Kaip supratau, jame gali kurti savo nauja gyvenima internetu. Ale Sims'ai (kazkas panasaus). Ir kazkuom panasus I RPG zaidima L2 ar WoW, bet cia jau tiesiog kuri savo issvajotaji gyvenima. (na kazkas tokio). Kas labiausiai suintrigavo tai, kad galima pasidaryti grynuju pinigeliu is to (pvz. pardavineti NT(jei gerai supratau)). 
. Jei kas norit prisideti ar padeti man laimeti ka nors, tai atsiuskit PM savo emaila, atsiusiu jum pakvietima. Tada gal laimesiu. Dabar esu 5 vietoj, bet zaidimas prasidejo tik siandien, o vyks savaite. Manau daugelis busit apie si projekta jau girdeje. Tikrai jusu neverciu ir nereikia stumt, kad cia nesamone. Kiekvienas pasirenka pats ka nori, gyvenam lyg ir demokratiskoje valstybeje.
O dabar neseniai viename forume aptikau naują menedžerį. Iš pradžių nelabai sudomino, bet va po poros savaičių prie jo esu prilipęs panašiai kaip prie Hattrick'o
Siūlau mėgstantiems sporto menedžerius jį išbandyti:
Na žaidimas gan platus ir tikrai įdomu žaisti
Taip pat turėdami cyberpointų galite susikurti daugiau žaidėjų arba savo komandą

Ir į gimtąją lygą sunku pakliūt
Pradėjau nuo serbijos, šiandien perėjau į Lenkiją
Aišku baisu žinant padėti realiame krepšinyje. Lenkija Lietuvos talentus žlugdo
Net nepadoriai ten mūsų gausu 
LT tautybės jau net rinktis neduoda?

SParčiai populiarėja, o gyvuoja dar tik ~2 mėnesius berods
Pasidalinsim sezonų eigoje pasiekimais, gerais pasiūlymais lažybose ir t.t.
Va pvz vakar pastačiau visus turėtus ~3600 už vieną Lietuvių ekipą ir šiandien pasiemiau ~15000
Kolkas dar yra nemažai skylių lažybose, reik naudotis
Už 8000 nusipirkau trenerį 3 dienom neblogą, o likusius 7000 pastačiau lažybose su kofu ~4
LT tautybės jau net rinktis neduoda? 
Va, dabar prie jokios lygos nemoku prisijungt
Ir dar mano žinutės į jų forumą niekaip neina nusiųst
Va, dabar prie jokios lygos nemoku prisijungt
Ir dar mano žinutės į jų forumą niekaip neina nusiųst 
Na o dėlforumo tai registruotis atskirai reik
O kaip prie kurios lygos prisijungt nepamenu jau
Ten prioritetus pasirinkt pamenu riekėjo kur labiausiai nori
Comment