Tai, kad Kleizai nei Kaunas nei Zalgiris man rodos nekelia jokiu patriotiniu asociaciju. Nuo 16metu isvyko i USA ir jei tiket interviu, ten planuoja praleist likusi gyvenima..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTai, kad Kleizai nei Kaunas nei Zalgiris man rodos nekelia jokiu patriotiniu asociaciju. Nuo 16metu isvyko i USA ir jei tiket interviu, ten planuoja praleist likusi gyvenima..
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąLinas Kleiza nusprendė žaisti Lietuvoje: bus žmonių, kurie nesupras kodėl renkuosi „Žalgirį“ ar „Lietuvos rytą“
Vien is sitos citatos aisku, kad eis pas komjaunuolius. Jei eitu kaunietis i Kauno Zalgiri tai ar butu kas jo "nesuprastu"?
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąKoks tikslas Guogai susitikti su Romanovu jai jau likę tik parašus sudėti ant sutarties su Rytu?
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąBet kažkaip visuose interviu Žalgirį stato pirmoje vietoje.Aš dar turiu vilties,kad Gerb. Romanovas padarys teisingą sprendimą
Comment
-
Būtų sezono pradžia, tai palaikyčiau Žalgirį dėl Kleizos, bet kadangi ši komanda turbūt palaidojo savo sezoną savo rezultatais ir visu kitu mėšlu viduje, tai naudingiau, kad Linas eitų su Rytu. Jiems sezonas prieš akis, plius, puikus startas. Aš už lietuvos klubinį krepšinį, kad demonstruotų rezultatus.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiaip keista skaityti tokias mintis, kurias reiškia žmonės iš dviejų skirtingų miestų, kuriuos skiria 90 km. Tartum Vilnius ir Kaunas tai būtų dvi skirtingos planetos, o žmonės gyvenantys tuose miestuose kažkokios neatrastos rūšys - ateiviai.
Kas dėl Kleizos. Na, jei tos eilutės apie jo pagalbą Žalgirui,kuriam šiuo metu riekia pergalių yra ne žurnalistių prikolas...Numojus ranka į emocijas, tai gana racionalu. Jokio tolko nei Žalgiriui, nei Kleizai nebūtų, jei ateitų į Žalgirį. Jei šiuo metu Kauno klubas nesusims, sezonas bus palaidotas, vadinasi, reikia veikti čia ir dabar, o ne laukti pavasario finalų. Kleizai riekia treneruotis, o prie klubo prisijungs tik sausio mėn, o dar prireiks gero mėnesio, o gal ir daugiau, kol įgaus formą. Antra, Žalgirio sudėtis PF/SF grandyse yra aiški ir stipri, klausimas, kodėl neišnaudojama arba kodėl kai kurie žaidėjai žaidžia žemiau savo galimybių ribos, nors jie privalo būti vos ne vedantys žaidėjai. Atėjus Linui, gali išbalansuoti komandą. ta tokie mano pasvarstymainesupykčiau ant jo, jei pasirinktų Žalgirį ar kitą klubą.
Comment
-
Yra keli niuansai. Zalgiryje pergaliu reikia laukt kaip stebuklo, komandine ir psichologine atmosfera yra zemiau nulio, bet komanda losia stipriausiame Europos komandiniame turnyre. Rytas losia silpnesneje lygoje, bet bet cia cirko su klounais kaip ir nera (isskyrus retkarciais Jonuka), su komandine atmosfera ir pergalemis yra viskas ok.
Comment
-
kita vertus, jei tikėsime Romanovu, jis iš NBA ims žaidėją, kuris sustiprintu klubą ir greit adaptuotųsi (formaliai Kleiza netinka). Na, o seniai (įdomu, ar tai tik DC, ar ir kiti - Javtokas, Jankūnas..?) rezga intrigas klubo viduje, tad pakvipo permainomis... jei išspirtų senius, tai Kleiza realus kandidatas, tačiau kiek laiko užtruks, kol jis adaptuosis ir pradės žaisti dviem kojom pilna jėga?
Comment
Comment