Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė vizas Rodyti pranešimą
    bet jau ne kartą praeityje teko sužinoti apie nešvarius Ekrano žaidimus tarptautinėse varžybose
    Toks pasakymas nelabai skiriasi nuo to, kaip anksčiau "gyvenimo matę" diedukai futbolo rungtynėse pareikšdavo, kad "anas vakarykščiai gėręs, todėl ir nepažaidžia". Ar kokios nors institucijos, kurioms privalu viską kontroliuoti, nors kartą pareiškė kaltinimus nors vienam Lietuvos klubui? Ne. Tai gal ir patys nebesipilkim purvo sau ant galvos.
    GARGŽDAI - tai ir Gargždų "Banga"
    Ką aš manau apie ... - Gargzdas

    Comment


      Parašė Remis Rodyti pranešimą
      Toks pasakymas nelabai skiriasi nuo to, kaip anksčiau "gyvenimo matę" diedukai futbolo rungtynėse pareikšdavo, kad "anas vakarykščiai gėręs, todėl ir nepažaidžia". Ar kokios nors institucijos, kurioms privalu viską kontroliuoti, nors kartą pareiškė kaltinimus nors vienam Lietuvos klubui? Ne. Tai gal ir patys nebesipilkim purvo sau ant galvos.
      diedukai sako ,vadinasi zino.
      KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

      Comment


        Parašė Remis Rodyti pranešimą
        Toks pasakymas nelabai skiriasi nuo to, kaip anksčiau "gyvenimo matę" diedukai futbolo rungtynėse pareikšdavo, kad "anas vakarykščiai gėręs, todėl ir nepažaidžia". Ar kokios nors institucijos, kurioms privalu viską kontroliuoti, nors kartą pareiškė kaltinimus nors vienam Lietuvos klubui? Ne. Tai gal ir patys nebesipilkim purvo sau ant galvos.
        Pritariu. Be to, kiek tenka bendrauti su žmogum iš "Ekrano" vidaus, tai susidariau nuomonę, jog apie jokius nešvarius žaidimus negali būti net kalbos. O kvietimas atvykti kuo anksčiau gali būti tiesiog azerų svetingumo ženklas. Jie turtingi ir mėgsta tuo pasipuikuoti, pvz. "Baku" klubo prezidentas į Lietuvą nuosavu lėktuvu buvo atskridęs

        Comment


          Man City patapo nemėgstamiausia komanda po Madrido Taškosi pinigais nesveikai. Jie tikrai aukščiau 4-6 vietos neišoks. Garantuoju, reikia 2-3 metų rezultatams pasiekti. O dar be to juk nevarysi į aikštę 7 puolėjus. O Adebeyorpinigis tai toks pat perbėgėlis, kaip Cash Cole Šiaip Arsenal tikiuosi nusipirks Ribery ir dar vieną gynėją ir tada galės kovoti dėl titulo, bet kaip ir dar puolėjo tokio kaip Villa reik. Tik kad nesveikos sumos kol kas vaikšto už žaidėjus. Įdomu skaityti goal.com kur kas kelias valandas ką nors naujo perskaitau.... 4gunner
          You've got one life! Live it!

          Comment


            O štai kas įdomiausia, nepastebėjot, kad Futbolo rinkoje pradedama taškytis rekordinėm milijoninėm sumom per recesijas?? Ir ypač Madrido Real, 4 visų laikų rekordai jiems ir priklauso. Pirma banga nuvilnijo 1999-2001 m. dot com burbulo/rugsejo 11 recesijoje, dabar nauji rekordai per didžiausią visų laikų recesiją nuo Didžiosios Depresijos.. This is very strange, agent Mulder..

            Top 10 Overall Transfers

            1. Cristiano Ronaldo: Manchester United to Real Madrid - £80m (2009)
            2. Kaka: AC Milan to Real Madrid - £56m (2009)
            3. Zinedine Zidane: Juventus to Real Madrid - £45.62m (2001)
            4. Luis Figo: Barcelona to Real Madrid - £37m (2000)
            5. Hernan Crespo: Parma to Lazio - £35.5m (2000)
            6. Gianluigi Buffon: Parma to Juventus - £32.6m (2001)
            7. Robinho: Real Madrid to Manchester City - £32.5m (2008)
            8. Christian Vieri: Lazio to Inter - £32m (1999)
            9. Dimitar Berbatov: Tottenham to Manchester United - £30.75m (2008)
            10. Andriy Shevchenko: AC Milan to Chelsea - £30m (2006)



            Read more: http://soccerlens.com/top-10-most-ex...#ixzz0LnrdnM90
            Jūsų,
            Analitikas PlėtRa™

            Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

            Comment


              Bet jie tuospinigus iš banko skolinosi. Tik įdomu su kokia marža

              Bet šiap tai per juos visi kiti klubai dbr prašo už žaidėjus kosminių sumų. Įdomu, lauksime tarpsezonio pabaigos, kai kris kainos.....
              You've got one life! Live it!

              Comment


                Parašė fredis Rodyti pranešimą
                Įdomu skaityti goal.com kur kas kelias valandas ką nors naujo perskaitau....
                Goal.com yra vienas prasčiausių puslapių apie futbolą. Jie traukia gandus iš bet kur, patys dar ką nors dakuria ir šiaip žaidžia garsiom pavardėm kad tik pritrauktų skaitytoją.
                Got sun in my face, sleeping rough on the road

                Comment


                  Panevėžio stadionui - UEFA sankcijos
                  http://www.delfi.lt/news/sport/clyga...hp?id=23194088
                  Lina Rumbutytė, „Sekundė“
                  2009 liepos mėn. 21 d. 00:02


                  Dėl techninių „Aukštaitijos stadiono“ trūkumų Panevėžio futbolo klubui „Ekranas“ - sankcijos. Čempionų lygos trečio etapo atrankinių varžybų Panevėžyje žaisti nebus galima. Klubo atstovai teigia, kad nuo to nukentės ne tik „Ekranas“ ir sirgaliai – potencialaus uždarbio neteks ir miesto verslininkai.

                  Europos futbolo federacijų asociacijos (UEFA) delegatas iš Slovėnijos po antrojo Čempionų lygos atrankos etapo rungtynių su Azerbaidžano „Baku“ komanda pateikė stadiono apžiūros rezultatus – po paskutinės patikros liepos mėnesį nedaug kas buvo pasikeitę, trūkumai nepanaikinti.

                  UEFA ėmėsi priemonių – stadione uždrausta žaisti Čempionų lygos trečiojo etapo atrankines rungtynes.

                  Antradienį „Ekranas“ išvykoje žaidžia su „Baku“. Jei rungtynes jie laimės ar sužais 3:3 ir rezultatyvesnėmis lygiosiomis, trečio atrankos etapo susitikimas „Aukštaitijos“ stadione vykti negalės – komandai teks važiuoti į Kauną, S. Dariaus ir S. Girėno stadioną.

                  „Jau kitą antradienį su Sofijos klubu žaidžiam, tai kaip atsarginį nurodėme Dariaus ir Girėno stadioną. Jeigu teks vykti į Kauną, labiausiai nukentės keturi tūkstančiai sirgalių. Iš jų į Kauną nuvažiuos gal penki šimtai. Ir komandai tai atsilieptų finansiškai – viską tektų samdytis, būtų daug brangiau ir nepatogiau“, – aiškino „Ekrano“ technikos direktorius Valdemaras Šteinas.

                  Futbolo klubo atstovas patikino, kad jei nevyks rungtynės, nukentės ne vien sportininkai ir sirgaliai, bet visas miestas. Per Azerbaidžano komandos viešnagę sportininkai, teisėjai, žurnalistai užpildė tris viešbučius, savo pelno dalį gavo kavinės ir taksi.

                  „Ekranas“ jau suskubo parašyti apeliaciją UEFA, prašydami negadinti mieste futbolo šventės ir atšaukti draudimą.

                  Trūksta inventoriaus

                  UEFA siunčia delegatus tikrinti stadionų vieną ar dukart per metus, tačiau į rungtynes atvykstantys asociacijos atstovai taip pat stebi stadionų būklę.

                  Po paskutinio tokio vertinimo UEFA atsiuntė „Ekranui“ raštą, kuriame išdėstomi pastebėti teigiami ir neigiami dalykai. Žinoma, didžiausias laimėjimas „Aukštaitijos“ stadione – dirbtinis apšvietimas.

                  „Įrengus dirbtinį apšvietimą, ryškiai padaugėjo žiūrovų, nes anksčiau rungtynes rengdavome dienos metu. Taip pat sporto centro darbuotojų ir dievulio dėka pagerėjo futbolo veja“, – teigiamus pokyčius vardijo technikos direktorius.

                  UEFA nurodė šešis stadiono trūkumus, tačiau „Ekranas“ sutiko ne su visais, paneigė penkis iš šešių pastebėjimų. Pasak V.Šteino, mažo stadiono reikmėms pakanka ir nuorodų, ir tualetų, ir vieno bufeto. Nereikalingas ir ryškesnis apšvietimas prie kasų: daugiausia žmonių bilietus įsigyja tuo metu, kai pakanka natūralios šviesos.

                  Taip pat asociacijos atstovas pastebėjo, kad stadione nesužymėtos kėdės ir nėra atsarginio generatoriaus. Atsarginio generatoriaus stadionuose neturi beveik visų prasčiau besilaikančių Europos valstybių klubai.

                  Anot V. Šteino, svarbiausia stadione yra baigti montuoti kėdutes, išgriauti iš senų laikų likusias betonines konstrukcijas, kur suolų jau nelikę, o žiūrovai neleidžiami. Taip pat aktuali švieslentės problema: ją „Ekranas“ kiekvienoms rungtynėms nuomoja iš vilniečių, moka už tai pusantro tūkstančio litų.

                  Tačiau kone gėdingiausia „Aukštaitijos“ stadiono problema tapo kregždės – kai kuriuos tribūnoje po stogu įsikūrusius žiūrovus jos per rungtynes apdergia ne po vieną kartą. Nemalonumų išvengti padėtų tinklas.

                  Generatoriaus nepirks

                  „Nors visus veikia ta pati krizė, kasmet gražėja Marijampolės, Šiaulių, „Vėtros“ stadionai. O šios komandos užima penktas, šeštas vietas. „Ekranas“ jau daug metų rodo puikius rezultatus, o stadionas daro gėdą“, – sakė V. Šteinas.

                  Gavęs UEFA raštą, futbolo klubas supažindino su juo Kūno kultūros ir sporto centrą, miesto Savivaldybę. Sporto klausimus kuruojantis vicemeras Kastytis Vainauskas žadėjo, kad „Aukštaitijos“ stadiono klausimas bus aptartas antradienį.

                  Vargu ar UEFA reikalaujamas atsarginis generatorius bus perkamas, nes tai pareikalautų šimtų tūkstančių litų investicijų. Bus apsvarstyta galimybė jį nuomoti.

                  „Tai – formalūs reikalavimai. Tikimybė, kad to generatoriaus prireiks, labai maža“, – sakė mero pavaduotojas.

                  Nėra ko panikuoti

                  Saulius Raziūnas, Kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojas:

                  „Dalyvavau pasitarime, kuris visada vyksta prieš tokio lygio rungtynes. UEFA delegatas turėjo teisę užduoti kiek nori klausimų, tačiau nė vieno neišgirdau. Jokių pastabų, abejonių, ar galima vykdyti rungtynes, nebuvo.

                  Kiekvieno atrankos etapo rungtynėms rengti keliami vis kiti reikalavimai. Šiam, antrajam etapui, kiek įmanoma pagal finansines galimybes, buvo pasirengta.

                  O atsarginio generatoriaus reikalavimas yra aktualus milijoniniams miestams, kur vakarais būna didelė apkrova. Juk kalba eina apie 400 kilovatų galingumo generatorių – nei išsinuomoti, nei juo labiau nupirkti jo negalime. Bet kai klubas paprašė rungtynes rengti vakare, tai buvo leista, nors UEFA jau seniausiai buvo nusiųstas pranešimas apie techninį stadiono lygį. Vadinasi, toks tai ir pažeidimas.

                  Reikalavimai stadionams nustatomi pagal tų šalių lygį, kur futbolas yra svarbiausia sporto šaka. Aišku, ir mūsų centras, ir Savivaldybė norėtų turėti mieste europinio lygio stadioną, bet mes stengiamės tiek, kiek leidžia galimybės.

                  Nemanau, kad dėl stadiono būklės reiktų kelti paniką. Planuojamas yra didžiulis projektas, bet dėl finansavimo stokos jis sustojo. Vėl teikėme paraiškas, kas žino, gal laikai pagerės. Visko iš karto sutvarkyti negalime – mūsų valstybė tam dar nepribrendusi ekonomiškai. Bet mes patys esame sporto fanatikai ir dirbame tam, kad būtų geriau, o ne blogiau.“


                  „Sekundė“

                  Comment


                    „Jau kitą antradienį su Sofijos klubu žaidžiam, tai... “, – aiškino „Ekrano“ technikos direktorius Valdemaras Šteinas.
                    Matyt, nupirko azerus, kad taip užtikrintai šneka

                    Comment


                      nu jau tikrai, šneka, kad jau va tuoj tuoj lošim kitam etape, darykit viską patekti visų pirma reikėtų...

                      Comment


                        Tai gerai daro, savivaldybės ir t.t., lengviau rastų pinigų gal, iškart sukrutintos, nei vėliau, kuomet niekas neskatins greit to padaryti
                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

                        Comment


                          Pirmi du įvarčiai po nuošalių, bet kaip taip gynyba gali žaist apgailėtinai nuo 60 minutės? Kas per keitimas Bička iš, Arandelovič į aikštę kai rezultatas 1-3?
                          Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

                          Comment


                            Parašė vizas Rodyti pranešimą
                            Pirmi du įvarčiai po nuošalių, bet kaip taip gynyba gali žaist apgailėtinai nuo 60 minutės? Kas per keitimas Bička iš, Arandelovič į aikštę kai rezultatas 1-3?
                            na matai Bicka gal ne taip gerai ta issisukimo nuo kamuolio judesi istobulines. Jum kalusimas buvo kiles ka Ekranas ten nuo sekmadienio veikia, man atrodo rezultatas pasako viska
                            KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                            Comment


                              Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                              na matai Bicka gal ne taip gerai ta issisukimo nuo kamuolio judesi istobulines. Jum kalusimas buvo kiles ka Ekranas ten nuo sekmadienio veikia, man atrodo rezultatas pasako viska
                              Mano klausimas retorinis buvo, atsakymo į jį nereikėjo
                              Gale jau ir atmušt kamuolio nebesugebėjo Ekranas, o tik perduot varžovui.
                              Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

                              Comment


                                Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                Pirmi du įvarčiai po nuošalių, bet kaip taip gynyba gali žaist apgailėtinai nuo 60 minutės? Kas per keitimas Bička iš, Arandelovič į aikštę kai rezultatas 1-3?
                                Joo, gynyba tikrai labai skylėta buvo. Akivaizdžiai nesusitvarkė.. et.

                                Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                                na matai Bicka gal ne taip gerai ta issisukimo nuo kamuolio judesi istobulines. Jum kalusimas buvo kiles ka Ekranas ten nuo sekmadienio veikia, man atrodo rezultatas pasako viska
                                Ar pats matei rungtynes? O nuo sekmadienio tai yra labai normalus laikas. Atskrido sekmadienį vakare, pirmadienį treniruotė, antradienį rungtynės. Viskas čia normaliai. Jei jau būtų tikrai sutartas rezultatas, tai jis būtų ne toks triuškinantis, pvz., lygiosios 1-1. Laimėjo stipresni.

                                Comment


                                  Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                  Joo, gynyba tikrai labai skylėta buvo. Akivaizdžiai nesusitvarkė.. et.



                                  Ar pats matei rungtynes? O nuo sekmadienio tai yra labai normalus laikas. Atskrido sekmadienį vakare, pirmadienį treniruotė, antradienį rungtynės. Viskas čia normaliai. Jei jau būtų tikrai sutartas rezultatas, tai jis būtų ne toks triuškinantis, pvz., lygiosios 1-1. Laimėjo stipresni.
                                  tai pats sakei ,kad uztikrintai kalba apie zaidima kitam etape, pats sakei 'turbut nupirko azerus' .... reiskia nesvarus darbai jiem nesvetimi
                                  Ryskiai pardave Ekranas varzybas, matosi...pinigu reikai turbut ..krize juk. Zinai kodel taip sakau? kaip tik FBK zaisdavo su Ekranu tai lygiuju ir Ekranop pralaimejimo atveju visada FBKai tipo buvo teisejus nupirke
                                  KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                                  Comment


                                    Valiuk, matau, kad lažybose niekad nesisukai, yra užsienis, tiksliau Azija, ten galima tiesiogiai rungtynių metu statyti milžiniškas sumas, nuo 60 minutės 6 įvarčiai, dėl Baku nieko nesakau, matėsi žaidė visad, o Ekranas toks vaizdas po 60 minutės nebežaidė išvis (tam tikri žaidėjai, ne visa komanda). Ir ta istorija kasmet vis kartojasi, kuomet žaidžiama išvykose... Dinamo 2-5, Valerenga 0-6, Rosenborg 0-4, Baku 2-4... Man netgi pasirodė, kad po trečio įvarčio Skrupskio veide įžvelgiau šypseną... Be to, įdomumo dėlei, likus valandai iki rungtynių Lietuvos kontorose už Baku pergalę koeficientas nuo 1.65 krito iki 1.4, o už tai, kad rungtynėse bus daugiau nei 2.5 įvarčio, nuo 1.85 iki 1.40. Šiaip sau taip nebūna. Stebėjau koeficientus ir Azijoje, ten iki rungtynių nieko įtartino nebuvo, bet va kadangi žiūrėjau mačą, neteko pažiūrėt į koeficientų svyravimus varžybų metu, ypač iki 60 minutės...
                                    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

                                    Comment


                                      Beje, Valiuk, jei Ekranas toks švarus, kodėl UEFA (?) pernai pradėjo tyrimą dėl galimų aferų tarptautinėse varžybose su Rosenborg ir Valerenga, ir Ekranas t'sakant yra ir buvo po padidinamuoju stiklu?
                                      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

                                      Comment


                                        Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                                        tai pats sakei ,kad uztikrintai kalba apie zaidima kitam etape, pats sakei 'turbut nupirko azerus' .... reiskia nesvarus darbai jiem nesvetimi
                                        Ryskiai pardave Ekranas varzybas, matosi...pinigu reikai turbut ..krize juk. Zinai kodel taip sakau? kaip tik FBK zaisdavo su Ekranu tai lygiuju ir Ekranop pralaimejimo atveju visada FBKai tipo buvo teisejus nupirke
                                        Na aš su ironija ten šnekėjau, je nesupratai netyčia Bet į mano klausimą taip ir neatsakei - ar pats žiūrėjai varžybas? Na o dėl to, kad FBKai buvo rungtynes nupirkę, tai siūlau mažiau delfio komentarų skaityt

                                        Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                        Beje, Valiuk, jei Ekranas toks švarus, kodėl UEFA (?) pernai pradėjo tyrimą dėl galimų aferų tarptautinėse varžybose su Rosenborg ir Valerenga, ir Ekranas t'sakant yra ir buvo po padidinamuoju stiklu?
                                        Ir kodėl nieko neišaiškino?

                                        Comment


                                          Galvoji lengva? Aišku, tu dabar gali gint Ekraną posakiu "Nepagautas - ne vagis", bet nieko kito ir negaliu tikėtis, nes tu apatiškas klubo fanas, ir nerasi nė vieno tokio, kurį būtų galima įtikint.

                                          Siūlau šią temą baigt, geriau nežinot ir galvot, kad viskas gerai, nei žinot ir susitaikyt su realybe, kad Lietuvoj niekas nesikeis tol, kol į klubų valdžią neateis nauja - Nepriklausomos Lietuvos karta, o ne ta, kuri išmokyta sovietų žiūrėt visko tik sau, nesvarbu kokiais būdais.
                                          Paskutinis taisė vizas; 2009.07.21, 20:13.
                                          Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

                                          Comment

                                          Working...
                                          X