Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Formulė-1

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    taigi PauliaK, bet istiesu tenka pripazinti, jog lenktynininkai su kiausais daro cempionata idomesni. Massa ne to kalibro zaidejas. Nebent motyvacija augs ir pasieks jis savo pika, kazkodel tuom abejoju. Pasitaike proga kaip 1999 Irvine. Jei pasinaudos, galbut kitamet isvysime kitoki jo charakteri, o dabar..
    Siaip ar taip dziaugiuosi kad sezonas toks idomus ir netiketas

    Comment


      Parašė New_one Rodyti pranešimą
      Nei vienas is 2 komandu lyderiu lenktynininku nenusipelno buti cempionais. Kad jie lyderiai tai nereiskia kad jie verti. Dabar bolidu pajegumas valdo. O kai reikia meistriskumo, mes puikiai pamatem kas yra kas (kad ir ta pati Italijos GP)
      Vyrai, baikit nesamones. Ne pilotai keitalioja taisykles, jie daro tai, ką moka geiausiai(tikiuosi). Jie vairuoja. Ir jei naujokas antrus metus demonstruoja stabilius ir labai brandžius rezultatus, tai kas jūs tokie, kad sakytumėt, jog jis nevertas tapti čempionu? Vertas, dar ir kaip vertas. Ir jis tai įrodė pernai.
      O kas liečia per dažnus ir dažnai kvailus taisyklių koregavimus, tai kartais norisi patylėt... Kaip ir šiame etape.. ką daryt, kai esant saugos automobiliui trasoje, baiginėjasi kuras ir žūtbūt reikia sukti į boksus???? atsakymas tas, kad reikia sukti ir pildyt kurą ir po to gauti baudą už tai
      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

      Comment


        jasha gal ir vertas Villeneuve buvo vertas, bet po dvieju sezonu pamateme ko jis vertas
        O del saugos automobilio fazes tai totali nesamone 100% sutinku,
        Italijos GP paminejau todel kad kazkoks netalentingas Vettelis nugalejo pries Mclarenus ir Ferrari ir dar kokia persvara...

        Comment


          Parašė Naujokelis Rodyti pranešimą
          Italijos GP paminejau todel kad kazkoks netalentingas Vettelis nugalejo pries Mclarenus ir Ferrari ir dar kokia persvara...
          Kažkoks netalentingas? Žmogau, jeigu nesidomi lentynėmis, tai nėra ko tada čia lįsti ir komentuoti. Neįsižeisk, nieko asmeniško.

          Comment


            Vettelis talentingas ir netgi labai talentingas,tačiau dar labai jaunas ir neturi tiek patirties kaip anksčiau minėtieji,po kelių sezonų bus labai stiprus konkurentas.

            Comment


              PauliaK is kur zinai kad nesidomiu? Is ko sprendi? O gal kaip tik domiuosi, kad nepalaikau to bandos jausmelio kai visi Hamiltona isaukstina. Talentingas vaikis, bet laukiu kazko ispudingiau. Atleisk, bet lyginu su Ayrtonu. O domiuosi F1 ne maziau nei tu.
              O mano anas postas buvo sarkastiskas. Bet ai, neverta cia aiskinti. Dabar isvadink mane mazvaikiu ar dar kuom

              Comment


                Chipsas agree, vadindamas "kazkoks netalentingas" buvo su sarkazmu
                Panasu i NBA visi iesko naujo Jordano, taip ir F1 visi iesko naujo Michaelio

                Comment


                  /\ nebus kito tokio kaip MJ, nebus kito tokio kaip shumis

                  Comment


                    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                    /\ nebus kito tokio kaip MJ, nebus kito tokio kaip shumis
                    Gerai jei taip. As sumio kazkodel visa laika nevirskinau.

                    Comment


                      /\ nu tai jeigu daužo tavo mėgiamos komandos lenktynininkų ir tavo viltis, tai kur jau ten mėgsi

                      Comment


                        Didybės manija: L.Hamiltonas save lygina su legendiniu „Formulės-1“ lenktynininku A.Senna

                        „Žinau, jog esu toks pats geras lenktynininkas, koks buvo Ayrtonas Senna“, - po „Formulės-1“ etapo Singapūre Vokietijos žurnalistams tėškė L.Hamiltonas.

                        Comment


                          Ilgai užtrūkau kol čia viską perskaičiau po Singapūro GP. Ką galiu pasakyti, šiais metais čempionatas labai įdomus ir permainingas. Kažkas minėjo, kad Hamiltonas - beveik čempionas. Kur jūs skubate? Dar NET 3 etapai liko, o kaip žinote, praeitą sezoną Raikis nuo Alo ir Halio atsilikinejo net 17taškų likus 2 etapams. Taigi, dar džiaugtis per anksti. Gali būti taip, kad SUPER lenktynininkas Hamiltonas Kinijos GP nemokės į boksus įvažiuoti ir vėl pasprings žvyru. Labai patiktų!

                          Nesuprantu tų žmonių kurie žiūri užsimerkę, ir pastoviai tvirtina kad jis šiuo metu geriausias. Pasodinkit kokį Vettelį, Rosbergą ar Kubicą į šiuo metu pajėgiausią bolidą, o arogantišką britą nugrūskit į Torro Rosso. Labai būtų smagu pamatyti, kaip jis tada iš 15tos vietos prasibrautų iki 7.

                          Manau, ten visi 20 lenktynininkų yra talentingi, nes ne kiekvienas sugebėtų vairuoti F1 blidą. Labai norėčiau kad būtų suvienodintos visos formulės, o tada prasidėtų tikra kova, ir britų sh... pamatytų ką reiškia tikra kova.

                          Beje, pakopinsiu jums vieną labai įdomų komentarą :

                          jo,hamas super traektorijas moka ieskot,gali atidaryti mokykla.Vairavimo mokykla "Black&fast pilot" pristato vairavimo kursus: 1)Jus kazkas aplenke,jus negalit jo pasivyti?Mes padesime Jums issirinkti geriausia traektorija,kaip pasivyti priesininka prie sviesoforo(vaizdine medziaga galite pasiimti is Monrealio Gp; 2)Priesininku lenkimas-kaip aplenkti priesininka isvaziuojant is trasos; 3)Lenkimai ir blokavimas(atsiminkite,Jus naujasis Airtonas Senna,stumdykite visus nx is kelio,nera ko jiem vaziuot; 4)Jus vaziuojat paskui tautieti?Mirksekite tolimosiom,ko jis Jusu nepraleidzia,jus gi tautieciai(tas pat galioja ir sankryzose),Jusu tikslas swarbesnis,o visi kiti Jusu tautieciai ir turi Jums padeti,taigi pagrindinis kelias-Jusu by default visada. Laukiame klientu!
                          دائما الليتوانيه

                          Comment


                            šaunuolis hamiltonas, reikėjo prasižiot... durnius visiškas... pasikartosiu:
                            nebus kito tokio kaip MJ, nebus kito tokio kaip shumis
                            ir pridedant - turbūt nebus ir kito tokio kaip sena.

                            Comment


                              Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                              Nesuprantu tų žmonių kurie žiūri užsimerkę, ir pastoviai tvirtina kad jis šiuo metu geriausias. Pasodinkit kokį Vettelį, Rosbergą ar Kubicą į šiuo metu pajėgiausią bolidą, o arogantišką britą nugrūskit į Torro Rosso. Labai būtų smagu pamatyti, kaip jis tada iš 15tos vietos prasibrautų iki 7.
                              O aš suprantu tokius žmones, nes tam yra pagrindas - Hamiltonas pirmauja. Ir nesuprantu tokių, kaip tu ir panašių, nes niekaip nesugebat atsimerkti ir pamatyti, kad laimėti gali ne vien Ferrari. Tad klausiu, kada jūs pagaliau atsimerksit?
                              Pabrauktas tekstas rodo, koks jūs "geras" apžvalgininkas. Šitaip sakyti "pasodinkit kažką į kažką ir pamatysit"... Nesubrendėlių lygis...Pasodinkit karvę į Ferrari ir turėsim naują čempioną
                              Labai norėčiau kad būtų suvienodintos visos formulės, o tada prasidėtų tikra kova, ir britų sh... pamatytų ką reiškia tikra kova.
                              Žema. Vaikiška. Rasistiška...?
                              Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

                              Comment


                                Kovalainenas irgi sėdi tokiam pačiam automobilyje kaip Hamiltonas. O rezultatai?

                                Šiaip mano nuomone tai Hamiltonas iš dabartinių lenktynininkų agresyviausias. Bet greičiausias - Raikkonenas. O geriausias - gal apskritai Alonso arba Kubica. Nors pastarasis dar nelabai turėjo progos kažką įrodyt, Sauberiai tam dar kiek per silpni.
                                Got sun in my face, sleeping rough on the road

                                Comment


                                  jasha manau arsiakas norejo pasakyti, kad yra dar talentingesniu uz Hamiltona, bet bolidas neleidzia pademonstruoti viso potencialo. Pernai Alonso kovojo del cempiono titulo, o siemet? Tai dabar jis yra zymiai prastesnis uz Massa? ar Kovalainena? O Hamiltonas taip - labai agresyvus ir tai suteikia zavesio lenktynems, bet tikrai ne aplink ji viena sukasi F1 pasaulis. Tiesiog nereik taip pervertint.
                                  Kazkada ir Villeneuve buvo garbinamas kol renault nustojo tiekti variklius williams komandai nuo 1998, ir baigesi Jacques'o era.

                                  Comment


                                    Parašė jasha Rodyti pranešimą
                                    Ir nesuprantu tokių, kaip tu ir panašių, nes niekaip nesugebat atsimerkti ir pamatyti, kad laimėti gali ne vien Ferrari. Tad klausiu, kada jūs pagaliau atsimerksit?
                                    O kodėl visur reikia kišti Ferrari? Ar mano citatose ar kur kitur buvo užsiminta apie Massą ar Raikkoneną? Nenukrypkim nuo temos, nes pastaroji diskusija buvo apie pasaulio bambą Hamiltoną, jo pasipūtimą, susireikšminimą ir taip toliau. Ginu visus likusius 19 lenktynininkų, ir neišskiriu nei Ferrari, nei Force India, nei bet kurios kitos komandos.

                                    Nors pilnai tave suprantu. Dar neteko pažinti žmogaus, kuris būtų Hamiltono fanas ir "nevarytų" ant raudonųjų...
                                    دائما الليتوانيه

                                    Comment


                                      arsiakas ir man neteko pazinoti tokio. Beje teko girdeti apie ferrari komanda. Ja arba dievina (jos fanai), arba nekencia visi kiti like (isskyrus kai kurias isimtis).

                                      Comment


                                        Kas laimejo f1? siandien? blyn nebuvo galimybes paziuret

                                        Comment


                                          /\
                                          Fernandas ir vėl . Nuostabios lenktynės buvo, patariu atsisiųsti ir pasižiūrėti. Jeigu nebenori, tai f-1.lt visada būna lenktynių aprašas ir visa kita informacija .

                                          Comment

                                          Working...
                                          X