Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Formulė-1

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Neslove ferarri mechanikams

    Comment



      Comment


        Nesąžininga, Alonso antakiai daugiau traukos duoda.

        Comment


          Parašė rat Rodyti pranešimą
          Nesąžininga, Alonso antakiai daugiau traukos duoda.
          negaliu nesutikt, Alonso turi ne tik isudinga talenta/greiti, bet ir labai grazius veslius antakius

          Comment


            /\ jo buvo labai vešlūs antakiai. jie dengė visą kūną

            Comment


              Norėjau kaip tik įdėti tą photo, bet PornStar jau įdėjo pirmas. Žodžiu geriausia savaitgalio photo

              O kalbant apie čempiono tiltulą Massa vien dėl to nevertas laimėti, kad gerai važiuoja tik esant palankiom aplinkybėm, t.y. kai yra lyderis, nelyja ir pan.
              Paskutinis taisė Lettered; 2008.09.29, 22:57.
              Flickr

              Comment


                Bet as isivaizduoju kaip piktdziugiskai juokesi kiti lenktynininkai ir kitu komandu mechanikai is ferarri

                Comment


                  /\ tegu tik paskui neverkia, bus kaip pernai

                  Comment


                    Nors niekada nebuvau Alonso fanas, tenka pripažinti, kad jis, šiuo metu, yra turbūt kiečiausias lenktynininkas formulėje ir puiku matyti jį ant aukščiausios pakylos!
                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

                    Comment


                      Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                      O kalbant apie čempiono tiltulą Massa vien dėl to nevertas laimėti, kad gerai važiuoja tik esant palankiom aplinkybėm, t.y. kai yra lyderis, nelyja ir pan.
                      Jis vienas prasčiausių lenktynininkų apskritai visoje rikiuotėje. Per visą savo F-1 karjerą tikriausiai nėra atlikęs normalaus lenkimo (2x pajėgesnio bolido realizavimas nesiskaito). Važiuoja gerai apskritai tik kai yra pirmas, visiškai niekas netrukdo nei iš priekio, nei iš galo, bolidas idealiai sureguliuotas ir yra greičiausias, taip pat tobulos oro sąlygos ir šiaip trasos būklė. Vienu žodžiu tokiomis sąlygomis, kokias turėdami visi labai šaunūs atrodytų. Jeigu nors vienas iš veiksnių truputį nepalankus - jis žlugęs. Aišku dėl to būna kalti visi, tik ne jis pats.

                      Singapūre taip pat eilinį kartą pasirodė koks jis beviltiškas. Buvo greitas ir šaunus iki pirmo nesklandumo, po kurio nukritęs į paskutinę vietą ten ir liko iki pat finišo. Tiesa, aplenkė tiesiojoje Sutilą, kuris vairuoja patį lėčiausią bolidą, nors po to apsisuko lygioje vietoje ir tas pats vargšas Sutilas vengdamas susidūrimo su viduryje posūkio stovinčiu Grybasa atsitrenkė į barjerus.

                      Beje, jeigu nežinote jis taip pat pilotas daugiausiai kartų per lenktynes iš niekur nieko apsisukęs trasoje šiais metais, tikras aspirantas į čempiono titulą ir ne kitaip. Dabar jau pamečiau skaičių, bet kai baigsis sezonas būtinai suskaičiuosiu iš naujo.

                      P.S. Alonso šaunuolis, labai labai džiugu buvo vėl jį matyti ant pakylos. Jis apskritai yra tikras lenktynininkas, net ir neturėdamas adekvačios technikos kovoja visur ir visada, nuo pat jo debiuto Minardyje jaučiu jam didelę simpatiją, be jokios abejonės vienas geriausių, jeigu ne pats geriausias pilotas, negaliu su tuo nesutikt tikrai .

                      Comment


                        Apskritai, F-1 virsta į kažkokį farsą, o mano akyse jų įvaizdis yra gerokai kritęs. Kai dar apie 2000-ius F-1 atrodė solidi ir nepaliečiama, o pilotai atrodė kaip tikri savo srities meistrai, dabar viskas atrodo kur kas pigiau ir pradeda kilti klausimas, ar automobilių gamintojų asociacijos anksčiau siūlyta alternatyva F-1 nebūtų geresnis variantas visiems. Tie nuolatiniai taisyklių keitimai su kvailais ribojimais vien tam, kad mažiau pinigų turinčios komandos galėtų išsilaikyti, jau peržengė visas ribas. Ribojamai dalių keitimui, tobulinimui, netgi biudžetui ir kitos "naujovės" visiškai pjaunasi su viso sporto principais! Kai žiūriu F-1 aš noriu matyti kiečiausius pasaulio pilotus, vairuojančius kiečiausia įrangą, kuri yra įmanoma tuo metu, o dabar viskas linksta link to, kad tuoj visi vairuos tokius pačius bolidus, pagamintus iš identiškų detalių, už identišką kainą. Neduok Dieve kas nors išleido 50 centų daugiau perkant dažus! Diskvalifikacija iki gyvos galvos!

                        Bet tai neblogiausia - pažiūrėkite į šių dienų pilotus!! Massa čempionas? Nemėgstu Hamiltono, bet jam tapus čempionu, "F-1 čempiono" vardas nuvertėtų tikrai mažiau, nei jei čempionu taptų Massa. Ką Massa yra gero pasiekęs per visą savo karjerą? Sauberiuose turėjo tris komandos draugus: Villeneuve'ą, Fisi ir Heidfeldą, ir pasirodė blogiau už juos visus! Žiūrint į dabartinius Ferrarius, aš pradedu pasiilgti Šumo, kurio visą laiką nemėgau! Anksčiau galvojau, kad Raikkonenas yra gana kietas, bet dabar pradedu keisti nuomonę.
                        Hamiltonas? Nežinau. Manau, kad jo geras pasirodymas gali būti labiau Kovalaineno prastų rezultatų, o ne jo talento rezultatas. Pernai Hamiltonas ir Alonso surinko po tiek pat taškų, nors Alonso McLaren akivaizdžiai netiko ir jis turėjo gerokai daugiau problemų ne tik asmeninių (pykimasis su R. Dennisu), bet ir techninių.

                        Apskritai iš visų keturių pilotų, atstovaujančių dviem geriausioms komandoms, manau, kad nei vienas nėra vertas būti čempionu. Pasiilgau senų laikų!


                        Tai tiek
                        Paskutinis taisė blitz; 2008.09.30, 01:31.
                        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

                        Comment


                          Iš dalies pritariu, iš kitos pusės ne. Dėl naujų taisyklių ir vis panašėjančių bolidų tai norėčiau priminti, kad anksčiau niekada niekada nebuvo tokio dalyko kaip 7 skirtingi pilotai nugalėję per vieną sezoną, 5 skirtingos komandos. Niekas tokių dalykų net neįsivaizdavo, buvo 2 komandos ir du lenktynininkai. Skirtumai tarp komandų buvo labai dideli. Buvo ir tokių metų, kad nebuvo net antros komandos galinčios mesti iššūkį pirmajai, kaip kad 2004-aisiais Michaeliui, kai jis nelaimėjo vos 5 lenktynių. Nors aš jį palaikiau dar nuo tada kai jis nebuvo joks čempionas ir važiavo už Benetton ir manau, kad jis tikrai vienas geriausių pilotų buvo ir galbūt tebėra per visą F-1 istoriją, tačiau tikrai nebūdavo labai įdomu tokios procesinės lenktynės su praktiškai aiškiu nugalėtoju dar prieš jų startą. Būtent tais pačiais 2004 rekordiškai krito F-1 populiarumas.

                          Būtent nuo praeito sezono, kai pagaliau nebe 1 ar 2 komandos lyg kitoje lygoje lenktyniauja, bent jau man gerokai įdomiau pasidarė. Vien ko buvo verta praeitų metų galutinės pilotų įskaitos lentelė, kur čempiono titulas sprendėsi paskutinėse lenktynėse ir kur Kimis vos vienu tašku aplenkė Lewisą su Fernandu. Daug vilčių dedu į sekantį sezoną, kuriame iš esmės visiškai nauji bolidai bus naudojami, su kuriais teoriškai daug realesnė kova pačioje trasoje, vienas prieš vieną. O bijau labiausiai to, kad stiprios komandos iškart gerokai geresnius automobilius paruoš, tuo tarpu silpnesnėms vėl poros metų reikės, kad pasivytų. Na bet šito tikėkimės nebus .

                          Comment


                            Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                            /\ tegu tik paskui neverkia, bus kaip pernai
                            o kas pernai buvo? as tik nuo siu metu dometis f-1 pradejau...

                            Comment


                              Man šis sezonas įdomiausias nuo Shumio-Hillo arba Shumio-Mika kovų laikų. Kaip ir pauliaK rašė, kad 04 metais labai krito F-1 populiarumas, tai taip pačiai ir aš tais metais tik laikraštyje pasižiūrėdavau į vėl eilines Ferrari pergales, nors ir jų fanas esu. Tiek daug visokių klaidų ir keistenybių jau nebuvau matęs, teisinga linkme viskas vystoma.

                              Apie varžybas: man įstrigo keistas dalykas, tie kas neleistinai įšvažiavo pitus daugiausiai laimėjo. Žodžiu galėjai sustoti neleistinu laiku specialiai ir kai visi suvažiavo vienu metu į pitus tu jau 1-3 vietoje, esi. Atsiplėši ir gali ramiai baudą atlikti. Žiūri tu sau koks 3-8 vietoj su vienu prasčiausių bolidų iš galiorkos važiuoji

                              Alonso sveikinimai, Massai užuojauta. Man labai įdomu, kaip kiti važiuotų jeigu tiek daug užgrybavimų per sezoną būtų. Šį savaitgalį jis nebuvo kaltas dėl tos žarnos. Psichologiškai jam manau per sunku buvo. Aš tai iš 1 vietos nusiritęs paskutinis nevažiuočiau, o išlipęs šalmą į žemę daužyčiau Kai pats suklysti tai daug lengviau pernešti tai...
                              You've got one life! Live it!

                              Comment


                                Pernai apkaltino Mclarenus vogus informacija is Ferrari, rezultate Mclarenams ateme taskus ir Ferrari tapo konstruktoriu cempionais. Stai kas buvo pernai
                                O siemet... Va labai taiklus blitz komentaras. Nei vienas is 2 komandu lyderiu lenktynininku nenusipelno buti cempionais. Kad jie lyderiai tai nereiskia kad jie verti. Dabar bolidu pajegumas valdo. O kai reikia meistriskumo, mes puikiai pamatem kas yra kas (kad ir ta pati Italijos GP).
                                Bet uz kazka sirgt tai reikia. Kazkodel palaikau silpnesni (ty Massa), visada tokius palaikydavau , daugiau nervu kainuoja, vis idomiau.
                                Kazkada kai uz Senna sirgdavau vaizdelis kitoks budavo, visada galejai tiketis staigmenos

                                Comment


                                  Uz Hamiltona kaip ir daugelis, siuo metu tikrai nesergu, atsirado cia matai . Bet galiu pasakyt tiek kad jis tikrai geriausias is siuo metu esansiu lenktynininku trasoje. Per dali varzybu aplenkti sitiek daug oponentu, kaip buvo praeita karta - tikrai sunku, ir jo koncentracija mane stebina apskritai. Aisku cia ne tik jo nuopelnas, bet tikrai manau jis vertas yra laimeti siu metu taure daug labiau nei kazkas kitas. Idomiausia yra stebeti jo ir Raikkonen kovas, bet tada ir paiskeja kad Kimis yra atsarginis Ferrari variantas, taip ir tikriausiai liks si sezona, kol Ferrari bandys prasisukt su Massa. Bet neisivaizduoju kas turetu atsitikt kad Hamiltonas netaptu cempionu siais metais.
                                  I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

                                  Comment


                                    Mindoza labai paprasta, Hamiltonas nefinisuoja o Massa laimi paprasta kaip du kart du. O del lenkimu Singapuro GP... Kazka zmogau vejus sneki. Vaziavo didele lenktyniu dali uz Coulthardo Kur jis cia ka lenke tu man pasakyk.
                                    Nesutinku su teiginiu kad jis geriausias. Lengviau pasakyt kad geresnis uz Massa bet tikrai ne geriausias.

                                    Comment


                                      /\ Sneku apie Italijos GP - startavo 14, atvaziavo 7, ir jei ne problemos su pavirsium, galejo but ir ant podiumo.
                                      I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

                                      Comment


                                        Mindoza jeigu bobute butu su ....
                                        na pats supranti.
                                        Nesigincysiu kad is 15 vietos iki 7 prisikast saunu, bet Vettelis tikrai ispudingiau pasirode.

                                        Comment


                                          Lewis talentingas vaikis, reikia pripažint tą. Nors kaip žmogus jis man visiškai nepatinka ir jo ne itin garbingas elgesys trasoje su varžovais, tikrai ne visada žavi, tačiau važiuoti jis tikrai moka, įrodė tą jau ne kartą. O ir toks 'blogiukas' peletone reikalingas, padaro čempionatą įdomesniu, ypač kai žinai, kad pergalė lenktinėse tai ne tik 10 taškų, bet ir aplenktas pagrindinis konkurentas, kas galbūt daug svarbiau pačiam pilotui, kaip kad pernai buvo. Tai tikrai nebuvo pats švariausias ir draugiškiausias sezonas, bet visi susidomėję žiūrėjo ir matyt dar ilgai atsimins pastirąjį sezoną . Reikia, kad ne tik geri pilotai būtų, bet ir asmenybės, tada dar gerokai įdomiau pasidaro . Tiek Lewisas, tiek Fernando, tiek tas pats Kimis būtent tokie yra, o Massa tik vėl iškrenta iš konteksto kalbant šia tema.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X