Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    @alonso: #34 pranesimas sioje temoje.

    Comment


      #62
      As uz Zalgiri, palaikau ir LR uleb cup ir linkiu jiems pergales balandzio 19 d. Belgijoj! palaikau, komandos zaidejus.....
      bet del Vainausku vedamos politikos ir purvasklaidos ant Zaliu ir priesinimo VILNIUS-KAUNAS, neprenumeruoju LR laikrascio ir labai nesmagu, kai Zalgirio remejams yra pastoviai grasinama vienu ar kitu straipsniu 1 psl. ir negrazus atsiliepimai apie pati SABA!!!!!!!!

      Comment


        #63
        @Edd

        atleisk, tiesiog norejosi atsakyti i issakytus teiginius. i manuosius gali ir neatsakineti

        EDIT: paziurejau i #36 komentara. manau ir be vainausko tokiam mieste, Europos kulturos sostineje, kaip Vilniuj, atsirastu kam remti komanda, ir padaryti ja Eurolygos lygio. pacio vainausko parama metine ~1 mln, tai pasakiskai mazi pinigai Lietuvos krepsiniui. tik esme, tame, jog pacios komandos vadybininkas - vainausko narkomanas sunelis, kuris ir soka pagal tevo dudele bei daro precedento neturincius sprendimus.


        Prie ruso man buvo geriau

        Comment


          #64
          alonso,

          esmė yra maždaug tokia: 1997 LR nusipirko Statybą, iškapstė iš duobės, pervadino į Statyba - Lietuvos rytas. Po metų jau tapo klubas Lietuvos rytu. Internetinėje svetainėje buvo minima, kad klubas įkurtas 1964 metais. Vėliau Vainausko linija pasikeitė ir jis nebepripažino „statybiškos“ istorijos. Bet Vainausko norai nekeičia istorijos. Tai yra tas pats klubas, kuris kažkada vadinosi Statyba, nepaisant kitaip teigiančių. Čia vienas faktas.

          Dabar dėl teisėjų: tai kad LRytas kaip tik ir skundėsi, kad p. Dovidavičius neobjektyviai teisėjauja. Žydiška pozicija: teisėjai kažkada stipriai sugadino LRyto rungtines, o kalba, kad pats Rytas nupirko teisėjus... Kažkaip netaip viskas...

          Toliau. Dėl varymo vieni ant kitų. Noriu tik primint, kad pirma nesamones pradėjo daryt „Respublika“, kuri komandą vadino „Vilniaus LR“, o nuotraukose užtušuodavo Lietuvos ryto logotipą! Apie tai, kad Tomkus daro spaudimą LRytui nė nereikia šnekėti. Taip pat kaip ir krūvos rašinių apie tai, kaip kažkas kažkur girdėjo (bet nieko konkretaus nieks neišgirdo), jog LRytas spaudžia Žalgirio rėmėjus (tiesiog Grinevičiūtė sukurta paskalas skleisti). Kiek dar purvo pripilta apie Ryto arenos privatizavimą, kuria dabar naudojasi šaunuolės Lietuvos telekomo krepšininkės.

          Prašau, alonso, nesisvaiščiok dalykais, kurių tikrai nežinai. Niekada Šabtajaus ar Plūgo šnekos ar veiksmai nebuvo priežastis nemėgti Žalgirio. Bet niekada nepamiršiu, kaip kažkada halėje buvo sureaguota į informatoriaus pranešimą, jog Rytas pralaimėjo (nežinantiems: Žalgiris žaidė Eurolygos rungtynes, LRytas kaip tik baigė žaisti rungtynes tuo metu oficialiame klubų čempionate, kurias pralaimėjo. Informatorius Kaune paskelbė rezultatą, nugriaudėjo milžiniškos ovacijos).

          Ir visgi, nekenčiu Vainausko

          Comment


            #65
            Na kadangi pažystu kelis asmenis iš Žalgirio administracijos, tai galiu pasakyti jog remėjų šntažas iš Vainausko pusės buvo. Kai žalgiris prašė vienos stambios įmonės rėmimo buvo atsakyta, kad bendrovė aplamai nerems sporto ir kalbos toliau negali būti apie tai. Bet po poros idomesnių straipsnių LR apie tą įmonę buvo pradėta remti LR. Galit teisint kanorit, bet manau kodėl buvo imtasi remti LR visiskai aišku

            Comment


              #66
              Parašė Meier
              Bet niekada nepamiršiu, kaip kažkada halėje buvo sureaguota į informatoriaus pranešimą, jog Rytas pralaimėjo (nežinantiems: Žalgiris žaidė Eurolygos rungtynes, LRytas kaip tik baigė žaisti rungtynes tuo metu oficialiame klubų čempionate, kurias pralaimėjo. Informatorius Kaune paskelbė rezultatą, nugriaudėjo milžiniškos ovacijos).
              Sakyciau gan zema is ju puses. Kai kurie kaunieciai ne Lietuvos, o "Kauno valstybes patriotai". Na, bet cia gal kazkokie uzkieteje nezinau kaip pavadinti. O normalus zmones remia visas LT komandas kai jos zaidzia ne tarpusavyje.

              Comment


                #67
                meier, neteisinu nei tomkaus, nei vainausko. abu tegul dingsta is krepsinio pasaulio ir koliojasi su savo laikrasciapalaikiais tarpusavyje.
                primink, gerbiamasis, man konkretu atveji is neutralaus pointo, kur teiseijai butu nuteisejave i Z puse? zinoma, buvo ir i to, ir i to.

                spek, kokios ovacijos nuskardi lr arenoj, kai pranesamas Zalgirio pralaimejimas?
                jei jau pradeti vardinti sirgaliu zygdarbius - kur kitur, jei ne nuo ryto sirgaliu viena mergaite parvaziavo namo su perskelta galva? pats asmeniskai budamas haleje maciau viena atveji, kaip atvaziave keli intelekto nesuzaloti rytfaniai atsisedo salia "Zaliosios mirties" burio ir su visais fakais bei svaisciojimais nusimove kelnes ir parode savo vertikalia sypsena.
                taciau nemanau, jog pavieniu ar grupes sirgaliu veiksmai kazka rodo apie pacia komanda ar visus jos sirgalius.

                kas cia per: "Prašau, alonso, nesisvaiščiok dalykais, kurių tikrai nežinai" ?
                situs dalykus zinau. ir ne tik is spaudos, turiu ir savu saltiniu, kad buciau susidares objektyvia nuomone.

                peace


                Prie ruso man buvo geriau

                Comment


                  #68
                  visa savo didelia sirdimi palaikau geriausia lietuvos kluba KAUNO ZALGIRI

                  Comment


                    #69
                    Palaikiau kazkada zalgiri, bet po eurolygos jie nusipelno fanu streiko ... Kaltas treneris, nes nesugeba disciplinuoti ir normaliai nuteikti visai neblogu zaideju. Krepsinis - man pramoga, todel gyvendamas Vilniuje i joki sporto kluba nekeisciau Ryto. Gal kai Zalgiris gaus nauja treneri ir nauja arena ziureti zalgirio rungtynes GYVAI taps idomiau.
                    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

                    Comment


                      #70
                      istikruju Vilnieciai r palaiko LR, kaip sostines gyventojai.... bet apskritai paemus LR gal po 50 prilygs Zalgirio komandai....
                      na jeigu LR atsisako Statybos istorijos, pasakykit, savo, kaip klubo pergales? (isskyrus keli LKL, galit paskaiciuot Z)... europoje jus nieko nenuveike esat! ir kaip cia raso, kad po eurolygos pralaimejimo neziuri ir negerbia Z, gali taip rasyti, tik nieko nenusimanantis krepsinyje! gal pamirsot pergales pries Macabi, Barsa isvykose ir pries kitus grandus! gal norit pasakyti LR butu geriau pasirodzius? juk LR pries irgi jokio pripazinimo neturiancias komandas vos laimedavo (isskyrus Pamesa, kur liko vien zvaigzdes pensininkai).... Jus nesigilinat i komandu padeti, ir tik greiciau norit sumaisyti komanda su s.... ir treneri, tai LT geriausiai moka! Beje Z gerbia ir zino visos geriausios europos komandos ko nepasakyciau apie LR!
                      del santazo pries Z, tai ne zurnalistes ismislas, taigi ir SABAS keliose laidose pats sake, kad ir ji santazavo ir netgi ptas skaiciau ne viena lengva ji kompromituojanti straipsneli... beje ta priespriesa VILNIUS-KAUNAS irgi eskaluoja LR laikrastis!!!!!!!!!!
                      kas del fanu, tai haleje tas tikrai buvo, tikrai ovacijos buvo del LR pralaimejimo (rasau ka matau, ko nepasakyciau apie kitus) fnai atvare i Kauna iskart pradeda skanduoti Zalia k...!!!!! o is Zaliosios mirties tribunos gausiu keiksmazodziu ant LR negirdejau keli metai!!!!!!!!!!! vertikalias sypsenas LR fanai Kaune irgi rode, ir Zalgirio fane mergina Vilniuj akmenim buvo apmetyta, vien del to, kad ji Z fane!!!!!!!!!! del to ir atsiranda Kaune zmoniu besidziaugianciu LR pralaimejimais (nors ir del to as ju neteisinu)....
                      Tiesiog apibendritai ZALGIRIS BUVO IR BUS TIKRO LIETUVIO SIRDYSE!!!!!!!

                      Comment


                        #71
                        nepradek fleimo. trink ta savo komentara ir viskas.


                        Prie ruso man buvo geriau

                        Comment


                          #72
                          nemanau, kad as ji pradejau...
                          prasiau, ka galvoju

                          Comment


                            #73
                            na tiesiog per daug "rekiantis" komentaras.


                            Prie ruso man buvo geriau

                            Comment


                              #74
                              Kiek matau jau gaunasi flame'as, bet..

                              Iš abiejų pusių yra tas pats varymas. Ir vienoj ir kitoj barikadų pusėj yra visokio plauko žmonių. (kurioj daugiau gal neskaičiuosime )

                              p.s. kažko kiekvieną kartą vis kitokia istoriją apie sužalotą merginą girdžiu. Vienuose forumuose išmušta akim, kituose apmetyta akemenim ir pan.
                              P.

                              Comment


                                #75
                                akmeniu praskelta galva.... tikrasis variantas
                                gerai risu as jau

                                Comment


                                  #76
                                  Parašė Tomkis
                                  Tiesiog apibendritai ZALGIRIS BUVO IR BUS TIKRO LIETUVIO SIRDYSE!!!!!!!
                                  Man zalgiris ne sirdyje, aplamai labiau megstu futbola.Ar as netikras lietuvis?

                                  Comment


                                    #77
                                    visiskas nelietuvis


                                    Prie ruso man buvo geriau

                                    Comment


                                      #78
                                      Ziuriu radau bendraminti -> Quack ( turiu omeny, kad futbola labiau megstu )

                                      Comment


                                        #79

                                        Comment


                                          #80
                                          Jo, jo, baigiam. Abi pusės turi daug ką papasakoti, aš ir apie Ž fanus istorijų turiu, bet susilaikysiu. Lai būna kaip yra, peace

                                          Comment

                                          Working...
                                          X